Avstrijski podpredsednik svetuje Turkom, ki so volili Erdogana: “Vrnite se nazaj v Turčijo!”

Heinz-Christian Strache (Foto: epa)

Avstrijski podpredsednik in vodja svobodnjaške stranke Heinz-Christian Strache je v Avstriji živečim Turkom, ki so na nedavnih turških volitvah glasovali za diktatorja Erdogana, dejal, naj se vrnejo nazaj v Turčijo.

“Vsem Turkom v Avstriji, ki so glasovali za Erdogana, svetujem, naj se vrnejo nazaj v Turčijo,” je vodja avstrijskih svobodnjakov in podpredsednik vlade Heinz-Christian Strache zapisal na svojem Facebook profilu. Njegovo sporočilo je ‘všečkalo’ 23 tisoč sledilcev, delilo pa ga je več kot 5 tisoč.

Po zadnjih informacijah je na nedavnih volitvah za turškega diktatorja Erdogana glasovalo neverjetnih 72 odstotkov Turkov v Avstriji. Po poročanju Voice of Europe je to dokaz, da je bila integracija tisoče Turkov velik neuspeh, Erdoganova zmaga na volitvah pa je garant, da bo Turčija še naprej destabilizirala Evropo z nasilno islamizacijo ter pošiljanjem migrantov.

Fotografija osebe HC Strache.

C. Š.
 • sprehajalec

  Tako je. 50 let živijo med Avstrijci, tretja generacija so že. Ko gredo v turčijo se čudno počutijo in se jim ne zdi, da pašejo tja, zato zbežijo nazaj na Zahod. Težava pa je, ker svoje turštvo vsiljujejo temu zahodu.

  • sprehajalec

   na Dunaju je bil razpisan Seminar za frizerje. Avstrijec, ki se je prijavil na seminar je bil zavrnjen, saj bo Seminar samo v turškem jeziku.

   https://www.krone.at/1732399

   kaj lahko se torej zgodi, da bo pri nas seminar za brivce in frizerje samo v sirski arabščini…

   • Jovo Jamnica

    Ovemu frizerskemu vajenci se vidi, da ma turške gene. Čuj, maš ki na raspolago faksmile ove frizerajske okrožnice???

    • sprehajalec

     na Kronen Zeitung se obrni jovice…

   • Steiermark

    Seveda se lahko zgodi, ker ga bo zagotovo vodil dr. brivec, Šami…..

  • Marija

   Zato je prav da se vrnejo v Turčijo. Tam bodo imeli kar si želijo. Svoje <turštvo.

   • sprehajalec

    Žal je tako, da vsi ki prihajajo iz Juga želijo tuje bogastvo in pa svoj način življenja. Niso nikoli prišli do tega, da jim ravno njihov način življenja ne omogoča doseči tega bogastvo, kot ga imajo severnjaki…

 • Dober nasvet !

 • totex39

  Dobra zamisel, samo vprašanje je kako bo to izvedljivo.

  • exposingthetruth1111

   Javne volitve, da vidim kdo za koga in za kaj glasuje.

   • Lustrator

    Se strinjam. A vsak glas pod šifro, katere kodirnik imajo v rokah le tuje, torej od režima neodvisne institucije. V nasprotnem primeru bi bil to fenomenalno orodje v rokah Udbe, ki jim sploh več ne bi bilo potrebno špijunirati.

    • exposingthetruth1111

     Jaz se ne bojim udbe – saj zdaj tudi vedo kdo in kje živim, ker uporabljam internet in tukaj pišem takoj izvedo moj IP in mojo lokacijo.
     Če Franc Kangler lahko izve kdo se skriva za komentarji (osebno poznam) pol tudi udba ve kdo se skriva za temi komentarji.
     Je pa res, da mene pustiju na miru dokler se politično ne udeležujem v ničemer kar bi dejansko lahko ogrožalo njihove agende.
     Ker dejansko zdaj vedo da jaz in ti za koga glasujeva na volitvah,

     Ko bi bile volitve javne bi se točno z imeni in priimki vedelo kdo se za kaj zavzema, kdo je proti narodu in kdo je pripadnik kulturni marksizma.

     Sploh zanimivo bi bilo da bi končno vedel za koga in za kaj se v resnici zavzemajo moji sosedje in vsi ostali ki jih poznam. Tako bi bili referendumi zelo zanimivi, pol bi tistim ki jamrajo in volijo te marksiste in se zavzemajo za prevzem migrantov lahko povedal svoje in me ne bi upali več poglati v obraz, od sramote.

     Ker jasno je pri demokraciji ni kaj skrivat, al si na strani dobrega, naravnega, tradicie, razuma, domoljubja, poštenega dela ali si pa izdajalec in si na strani proti naravi, proti tradiciji, proti svoji domovini in narodu, za dekadenco, za parazitstvo, kraje, za pasjejebstvo, pedofilijo, poilstva, zločine in kirminal.

     Sploh na zanimivih referendumskih vprašanjih bi točno vedel kakšno je dejansko večinsko mnenje v Sloveniji brez manipulacije in kreiranja javnega mnenja v Sloveniji črno na belem bi se videlo.

     Seznam glasov bi pa moral biti javno na intenerntni strani, da bi si samo ven natisnil papir in vsakemur ki je glasoval kontra in zdaj slabo živi podturim pod nos, brez sprenevedanja in bleferstva.

     Sam sem namreče antimarksist, proti parazitstvu, proti bleferstvu, pasjejebstvu, pedofiliji, proti LGBTQ propagandiranju in vsiljevanju, proti posilstvom, proti izdajalcem…itd.

     Mejo imam natančno zarisano in za vse kar sem proti ali za lahko obrazložim zakaj je to tako – ker dejansko stanje v praksi potrjujej to vse kar povem da je slabo ali dobro za nas ljudi in ne v korist elite.

     • Lustrator

      Drži. A verjemi, da bi v družbi v kakršni živimo, javnost teh podatkov le še dodatno marginalizirala izumirajoč kritično razmišljujoč, državljansko aktiven, torej edini demokratični delček družbe. Jasno je, da ima udba že danes o državljanih, ki jih zanima, še precej več informacij kot nekoč, a se “ksreči” osredotočajo le na tiste, ki partijski monopol najbolj ogrožajo. V primeru javne dostopnosti teh podatkov, pa bi se v Sloveniji zgodil pravi pravcati apartheid po katerem bi bilo drugorazrednim praktično nemogoče dobiti službo, kredit, posel, socialni transfer,…. saj ga praktično ni sektorja in podjetja, ki ne bi bila tako ali drugače odvisna od države – bodisi poslovno, preko nadzornih organov ali zakonsko. Tako bi drugorazredni državljani naenkrat postali tretjerazredni – reveži brez kakršnihkoli dohodkov in javno oblateni zaradi naših domoljubnih in demokratičnih prepričanj.

      Sam si želim da bi imel vsak volilni glas svoje ime in priimek ter TRR predvsem zato, da bi vsak volivec na volitvah prevzel tudi vso finančno soodgovornost za svoj glas, ker se zavedam, da je to edina stvar, ki komunista – materialista dejansko gane. Če misliš, da bi javna objava njihovih glasov kaj prida vplivali na njihovo čast in vest, se motiš, saj jo imajo globoko zakopano, sicer ne bi bili komunisti. Komunista boli le neposreden udarec po denarnici, torej direktno iz njegovega osebnega transakcijskega računa. Zakj poudarjam osebnega? Zato ker komunist (razen seveda tisti na vrhu) ne more ali noče razumeti, da je davkoplačevalski denar prav tako njegov denar kakor tisti, ki ga dobi z neto plačo, le da s prvim upravljajo tisti, ki jih je volil, z drugim pa sam.

 • garfi

  erdogan dokazuje, da zmernega islama ni
  množijo se kot podgane in nas bodo uničili predvsem s pomočjo
  izdajalskih leWiČĆarjev
  ponovno Butalce rešujejo tujci

 • antimur

  To so politiki, ki dajejo upanje na rešitev ter obrambo pred to okupatorsko muslimansko golazen, za razliko od naših levaških pizdunov.

 • FreikorpsSLO

  Turkov je v Avstriji med 350.000 – 500.000. Samo Dunaj jih ima okoli 80 000. Glede na število človek pomisli, da so morda v zadnjih desetletjih morda nekaj prispevali v razvoju, znanosti, zdravstvu, inovacijah, baje da so to razlogi, zaradi katerih nam jih levičarske svinje uvažajo. Ampak ne. Dobesedno so med “Notable people” na Wikipediji našteti le nogometaši, par bednih igralcev in Alev Korun, socialistka in članica zelenih.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Turks_in_Austria

  V vseh teh letih so pobirali socialo, se množili kot podgane, prispevali pa pravzaprav nič. Potreben bo en pravi vodja z jajci, prepovedi burk in podobni ukrepi so dvajset let prepozno na mizi. Prišlo bo do točke ali mi ali oni.

  • Zora

   Ti pokvarjenec sektaški. Zakaj pa misliš da so jih Avstici vzeli, zato da so jim gradili, sekrete pucali…ker za avstrice je to delo preteško in premalo plačano. Tako kot Slovenija potrebuje tuje delavce, beri bosance, hrvate…a ti sploh veš kaj se dogaja po svetu teslo neumno.

   • rubec

    Za pucat sekrete avstrijci niso nikogar silili ampak so se bosanci hrvati in tvoji starši sami ponudili.

   • Steiermark

    Teslo neumno si ti, ki tako kot pri nas komunisti in ostali levi bebci pojejo hvalospeve jugovičem, bosancem, ki so “gradili Slovenijo”……in pucali sekrete, kelnarli itd. in to vse v svoji kulturni omejenosti in sposobnosti, ki jim drugega ni dovoljevala! Istočasno, ko smo v Sloveniji “sprejemali od komunajzlov vsiljene bosance” so bili naši ljudje, Slovenci, brezposelni , ker dela za njih ni bilo, zato so morali v tujino…..To o čemer ti govoriš, je enostavno, balkanizacija ali turkizacija Evrope – Slovenije…..

    • Marija

     Ja paja de jugoviči so gradili Slovenijo. hahaha da se smejim vse na sociali. Spucajte sw enkrat iz Slovenije

     • Steiermark

      Meni ni potrebno govoriti, da so jugoviči gradili Slovenijo, to govorijo oni in njihovi sfukatorski primitivni balkanci, ki so se polastili najvišjih in pomembnih položajev, v Sloveniji…..

    • Hun

     bosanc te zguzil

     • Steiermark

      Vidiš hun, kako plitka in primitivna je tvoja turška kultura, kateri tudi gensko spadaš – takoj se izdaš s svojimi bosansko primitivnimi izrazi, poveš pa ne nič!

     • Hun

      bolje bit primitivn k žleht

     • Steiermark

      Najhujše pa je, če je človek primitivni divjak in še žleht povrhu in se tega ne zaveda, kot ti!

     • Hun

      najhuj ce je primitivn, zleht, sektas pa baba po vrh kot ti, ti ni pomoci

     • Steiermark

      zapri svoje balkansko bizantinssko gobezdalo, širiš smrad in sovraštvo!

     • Hun

      nacisticna kurvetna

   • Marija

    Bla,bla da so to Turki delali. Pobirali so socialo in širili islam. Tako kot da pri nas južnjaki in tujci delajo samo najslabša dela. Vse podpore vsem nezaposlenim tujcem pobrati in ajd od koder so prišli.Se vidi kako svojo svinjarijo čistijo in kakšno lepo okolje pustijo kjer koli so.Zora in sedaj smo mi sektaški. Pojdi k njim v Turčijo ali v Afriko.

   • Gr Enze

    TI KOZA NORA ZA VSE KAR SO NAREDILI OZIROMA NAREDIJO SO ZELO DOBRO PLAČANI !
    VE SE PA , DA BI SLOVENCI BILI VELIKO BOLJŠE PLAČANI , ČE NE BI BILO TURKOV V AVSTRIJI !

 • Jani Steiner

  Bravo, nazaj v TR, pa bo vse OK! Pa naj jih ima Erdo. Od njih nič, itak.

 • Volkhv

  “svetuje”. Turška paravojska oz. milica pa nadzoruje že njihova mesta, ne le četrti, predvsem v Nemčiji se že prebivajo v parlament…

 • lado

  tudi pri nas bi morali to golazen halal izgnat ,tudi na silo , z palca štrudlnom !!!! AMPAK MI RAJE IZUMREMO ANE GOBCAČI PORTALOVSKI !!!!!!! SAJ BOTE DOBILI SVOJE ,KO ITA,AVSTR,IN MADŽARSKA ZAPREJO MEJE!!!!! KRETENI KVAZI SLOVENCI !!!!!!!!! TE ZVERI NISO ZA NAŠO KULTURO AMEEEEEEEN !!!!!!!!!!HOČETE NAZAJ NA BALKAN PA VAS BOJO BTUDI ONI ZBRCALI,KER NE MARAJO KOMUNISTOV !!!!!!!!!! AJA RADI IMATE MORILSKO ZVEZDO !!!!!!! DOBITE JO ,HITRO !!!!!!!!!!!!!!!! DEBILI NESPOSOBNI IMETI SVOOOOOOOOJOOOOOOOOOO DOMOVINO !!!!!!!!!!

 • plavi-mil

  Vsi, kateri se nočejo asimilirati, NAZAJ, pa naj bo to v Avstriji ali Sloveniji.

  • Slovenec

   Natanko tako.

 • Slovenka

  Ni pretiraval.

 • Anton

  Premalo je takih politikov in premalo ljudi jih podpira.

 • Morala

  Kako dolgo potrebujejo, da posamezni politiki spregledajo!! Prepozno, polno EU jih že imamo!! Nič se niso naučili iz zgodovine! Zakaj jim svetuje? Na lepo besedo se nihče ne bo vrnil domov!

 • Tweety Bird

  Heinz-Christian Strache je desničarski voluhar…isto kot Janez Janša in Zmago Jelinćić :)

  • exposingthetruth1111

   Še vedno boljše kot Brglez, ki na smrt sovraži referendum. Čisti primer samooklicanega despota

 • Novakec1

  Ta pa ma bikove prašnike! Počas spoznavate kaj je naredila zblojena demokracija.

 • Tweety Bird

  (Ekskluzivno)

  Eugenija Carl: ‘Zahteva se, da zaposleni “ohranjajo dostojanstvo”, govora je o verodostojnosti in osebni integriteti. Nato se te zahteve aplicira na posamezne objave, kjer naj bi se “brez argumentov” neonacistične plakate v Velenju povezuje s stranko SDS.’

  Ste videli posranci desničarski…. Eugenija se bori za vas SDS-ovce, a vi pa jo imate za prostitutko. A vas je kaj sram? :)

  • branči

   če ji je desno stran v besu potegnilo navzdol, je to daleč stran od kakršne osebne pripadnosti,nikoli pa od politične usmerjenosti. edino smrad nima prpadnosti, nos zazna ve kar ne diši po vijolicah!

   • Tweety Bird

    Eugenija je demokratična levičarka…kapish?

    • branči

     blesava kura, ki piše kar ji paše, ne glede na to, kar kažejo dejstva! carli je lice potegnilo v levo,kura pa kar naprej kavsa v levo in desno! res si kura!

    • šmentanamuha

     Njo imajo v oblasti demoni, tako kot večino levičarjev.

  • mojadezela

   Ne sploh ne….. Sram je lahko njo. Grda je kot svinjska rit. Poleg tega je napihnjena in vase zagledana. Je peta kolona in proti slovenska. Fuj žaba ogabna.

   • Tweety Bird

    A to si sam sebe opisal? :)

   • Zora

    To si verjetno sebe oposal a ne? Sem te takoj prepoznala rit usrana.

    • mojadezela

     Ne nisem opisoval sebe ampak drisko iz Hanzy TV…… Mogoče si to tudi ti!!!

    • mojadezela

     Po sranju si vedno obrišem rit in pazim da ni usrana….

 • Lustrator

  Edino pravilno. Enako velja za vse slovenclje, ki živijo in delajo v Sloveniji, jemljejo iz davkoplačevalske malhe bodisi s socialne ali prvorazredne perspektive v javnem sektorju, državnih firmah/bankah,…, hkrati pa SOVRAŽIJO demokracijo, slovenstvo, domoljubje, osamosvojitev in seveda osamosvojitelje, ki so Slovenijo izpeljali iz njim lojube totalitarne tvorbe.

  Kot demokrat tudi s tovrstnimi anti-elementi nimam nikakršnih problemov dokler seveda njihova dejanja sledijo njihovim besedam: kdor sovraži demokracijo, Evropo, slovensko vero, jezik in vrednote, naj potrdi svoje besede tudi z dejanji in naj sebe ter svoje bližnje enosmerno deportira v državo, ki se z njihovimi “vrednotami” ujema. Dokler pa se taki anti-elementi še naprej šopirijo v moji domovini in s svojimi anti-slovenskimi nazori nekaznovano uničujejo Slovenijo, pa imamo velik problem, ki ga lahko rešita edino policija ali vojska. Opcija C je edino še ulica, česar pa si kot demokrat ne želim.

  • exposingthetruth1111

   Demokracijo sovraži Brglez saj po njegovem mnenju je referendum nekaj kar državljanke in državljani nimajo pravice. On pa res nima kaj iskati v parlamentu ali v čemerkoli kar se imenuje demokracija.

   Tega brgleza je treba nagnat dol na bližnji vzhod, tam doli nimajo referendumov, tam odločajo samo šejki in kraljeve družine.

   • Lustrator

    No ja, Brglez je le posledica volje LJUDSTVA, ne pa njen vzrok. Sloveniji je bil protidemokratičen, protislovenski, protievropski in protikrščanski totalitarizem vsiljen le leta 1945, po letu 1991 pa si ga na volitvah neosveščeni sodržavljani sami izbirajo. Ko govorimo torej o očiščenju domovine vseh nedemokratičnih neslovenskih ostalin, je potrebno najprej obravnavati VZROKE, šele potem POSLEDICE.

 • Slovenec

  Pravilno. To pa naredi desna vlada.

  • Tweety Bird

   Skrajno desničarska fašistična vlada…kapish?

   • 123Abc

    Tweety a ti si neka liberalna naivka. A res misliš da te musliči, črnci, migranti..imajo radi. Za njih si razvajena bela rasistka, lažnjivka, bela tepka….Mokre sanje liberalčkov da bi radi bili šefi musličem, črncem, migrantom…haha, kakšna naivneži ste. Ko pride Silvester do tebe, boš pa jokala da ti tista babica pomaga..lol.

   • šmentanamuha

    Predvsem ti ničesar ne kapiraš.

   • Slovenec

    Kakšna je potem šele skrajna levicarska vlada, katera uničuje
    lastne ljudi? Ali kaj kapis, ali
    bo to sele drugo leto?

 • karpelec

  Dobro jutro Avstrija in Evropa, predolgo si sanjala kukuruz.

  • Tweety Bird

   Lahko ti levičarji zabijemo kukuruz tja, kjer sonce nikoli ne sveti…kapish?

   • šmentanamuha

    Seveda, to je vaše najljubše opravilo – vrtanje po ritni lukni.

 • Tweety Bird

  Ni kaj, slovenski obramboslovec in politični filozof Janša nadgrajuje Hegla in Marxa. Saj veste, Hegel je svoj čas dejal, da se zgodovina ponavlja, Marx pa je izjavo cinično komentiral, da se res ponavlja… najprej kot tragedija, drugič kot farsa. Janša pa je slednjega korigiral: ne le drugič, tudi prvič kot farsa :)

  • branči

   pejd okopavat vinograd, pa tunej+kov vrtiček je poln uši! bo večji efekt,kot od tvojik komentarjev, i nam gredo bruhanje!

   • Tweety Bird

    Bom razložila: Poglejte, ko so Janšo obremenili v t. i. aferi Patria, je tisoč-in-enkrat farsično obsesivno ponovil, da ga obtožujejo, da je dobil denar na neznanem kraju, ob neznanem času in na neugotovljen način??? In sedaj, ko so ga ujeli, da si sposoja mafijski denar ali da morda celo prek mafijske finančne združbe pere lastne oz. strankine vire, je odgovoril, da so takoj, ko so ugotovili, da so v prekršku, denar vrnili, nakazali kreditodajalki. Kdaj? Kje? Na kateri račun? Tega nikakor ne razkrijejo… pač, na neznanem kraju, ob neznanem času in na neugotovljeni način. Prvič je torej bila farsa, drugič pa…spet farsa :)

    • branči

     še bedno imaš neokopan vinoghtrad!

     • Tweety Bird

      To je vse kar zmoreš? A nagajajo male sive celice? :)

     • branči

      še vedno imaš neojopan vinograd, pa če so tvoje sive celice cele ali samo polovične! lahko pa prosiš cmerarja za najem musli delove sile, sam ne jih preveč terat, da bodo po delu lahko še zapeli alah ti ga je ut+terao

     • Tweety Bird

      Žal, res več ne zmoreš…sem ptičica rumena preveč inteligentna zate :)

     • branči

      si ptičica usrana in brez inteligence! samohvala se po mizo vala! me zanima,kajboš rekla na zadnji cerarjev predlog da se v halozah ustanovijo migrantski centri! aja pridiite, z moji tunekom nama zmanjkuje fantazije…

     • Tweety Bird

      Bova s Tunekom že povabila kakšno mlado in lepo migrantko med rjuhe. Menage a trois :)

     • branči

      še vedno ne razumeš poante! ko meni pišeš odgovore, se ti ne izide za novo bluzenje komentarjev . a ti praviš, da imaš pamet? ja kurjo

    • marker

     Pozabil si še na neznano vsoto denarja, ki je najpomembnejša.

  • 123Abc

   Tweety a ti si neka liberalna naivka. A res misliš da te musliči, črnci, migranti..imajo radi. Za njih si razvajena bela rasistka, lažnjivka, bela tepka….Mokre sanje liberalčkov da bi radi bili šefi musličem, črncem, migrantom…haha, kakšna naivneži ste. Ko pride Silvester do tebe, boš pa jokala, da ti tista babica pomaga..lol.

  • Clemen J.

   Kva je komunistek ti ni všeč ko se ljudje obrnejo proti vam. Na srečo nimate več toliko moči da bi jih hladnokrvno pobili kot v preteklosti.

   • Tweety Bird

    Še vas lahko… še je prostora v breznih…kapish?

    • šmentanamuha

     Pazi se karme, karma je hudič…

     • Tweety Bird

      V karmo verjamete samo zabiti desničarji :)

     • šmentanamuha

      Božji zakoni so nad levičarji in desničarji. je pa to težko pojasnit nekomu, ki verjame v kulturo smrti.

   • 123Abc

    Tweety je psiho bolana, to twitta iz norišnice..kapish.

 • Ponosen Slovan

  Desničarska demokracija: “Volili boste to, kar vam mi ukažemo!”
  Ja, govna domobranska, to je osnova totalitarizma. Jasno?

  • Clemen J.

   Raje bodi tiho pripadnik izdajalskih Komunistov ki so po 2 sv vojni pobili preko 100 miljonov ljudi.

   • Ponosen Slovan

    @ClemenJ:disqus Lepo, da besedo “komunistov” pišeš z veliko. Teslo.
    Tako zaljubljen si v Jajota, da imaš še avatar jajce. Govno usrano debilno.

    • Clemen J.

     Zakaj je jajce ti ne povem, ker take kot si ti je škoda izobraževati, se ne splača truditi z idioti vam ne pomaga več. Drugače pa volim SNS ne tako kot ti okupatorje Slovenije in morilce Slovencev.

  • šmentanamuha

   Svoje misli in besede pripisuješ drugim. To je znak duševne motnje….kapish?

  • exposingthetruth1111

   amm levo ali desno… odvisno kdo, kateri posameznik, katera stranka,…itd.

   Dober primer antidemokrata je Brglez, prepoved referendumov, češ zakono ulice njemu ne bo ukazoval. Ampak ta ulica so državljanke in državljani Slovenije, kateri imajo volilno pravico in so konc koncev izvolili parlament. Sedaj bi neki Brglez rad NAJVIŠJO in NAJVEČJO možno obliko demokracije prepovedal ?? to je res jasen primer Antidemokracije in čistega Despota.

  • sprehajalec

   Poslušaj jogoslovanar, to levičarji počnejo od 41 do danes….

   • Ponosen Slovan

    @sprehajalec:disqus In? To opravičuje, da isto dela tudi desnica?! Wow…
    Pa ti si red debil navaden. Govno.

    • sprehajalec

     Debilčino prfuknjen, kdaj pa je bila desnica na oblasti od 45 leta? Koliko % časa?

     • Ponosen Slovan

      @sprehajalec:disqus pizda, kako si pa ti neverjetno glup. Pa to je nemogoče… kako lahko sploh živiš s tako majhnimi pofukanimi možgani, govno debilno usrano?! Kdo kej govori o Sloveniji?!?!?!?!?!? Govorim o desnici!! DEBIL USRAN NEIZOBRAŽEN.
      GOVNO POJEBANO USRANO STARO!! CRKN PIZDA UPOKOJENSKA.

     • sprehajalec

      Levičarsko izrazoslovje. in takšni nam vladajo že 70 let. Zamislite se slovenci.

      Kje pa so vladali Desničarji zadnjih 90 let v svetu?

     • Clemen J.

      Dej čefur utihn pa kern domov v svojo srbijo

 • šmentanamuha

  Kako preprosto je to, a ne. Enako sporočilo velja za vse živeče v Sloveniji, ki jim Slovenija ni nikoli bila intimna opcija.

 • Tweety Bird

  Janša nam vsak dan znova posreduje kakšno manipulacijo, malverzacijo, laž, poneverbo, goljufijo. Pa nič. V medijih ima poseben status. In ker so se, razen redkih izjem, tudi konkurentne politične stranke predale brez izstreljenega naboja, se je treba počasi pripravljati na življenje po volilni nedelji… Upam, da so res vsi končno spregledali pokvarjenost JJ, in ne bodo nikoli šli z njim v koalicijo. To bi bilo nagnusno in neokusno!!!

  • elh.

   Ptiče šeriatarji žrejo. Tebe bodo na halal način. Pa tok dobrega narediš zanje…

  • tramal

   Ti pa ne znaš napisati stavka ,kjer nebi omenila Janše.Uboga oskubljena kura.Ogromno traum imaš.

   • šmentanamuha

    To je SamoRes, komentator na MMC, ki vedno prvi začne in zadnji konča. Plačanec, ki visi na vseh portalih od jutra do večeraz isto vsebino: napisati čim več slabega o Janezu Janši in stranki SDS. Janez Janša daje smisel njegovemu življenj, morda tudi njenemu. pri teh levičarjih nikoli ne veš, katerega spola so..

 • Clemen J.

  Očitno bo komunizem in islamizem kmalu prepovedan! Komunisteki že imate venezuelske pasuše pa zalogo sekret papirja?!?

 • Krtača 20

  Avstrija brez turkov in slovencev takoj crkne. Pa kje bo avstrijc delu za 1400 na mesec.

  • Tweety Bird

   Tako kot ta portal, ki crkne brez nas levičarjev :)

   • šmentanamuha

    Stvar je ravno obratna, brez tega portala tvoje (vaše) življenje izgubi smisel.

    • Zora

     Ja res imamo veliko zabave z vami. Še posebno dobro je ker vam lahko napišemo kakšni bedniki ste, da ne veste niti tega da se tradicionalno levica bori za delavce in njihove pravice. V vaših glavah je vse pomešano levica, komunisti, socializem…ste pač sektaši.

     • pajot

      Bi rekel,ja…na primer: opankar se bori za pravice delavcev v farmaciji. Jim rihta stanovanjca. In jih tam tudi kdaj pa kdaj obišče.

 • Stajerka

  ha…..Avstrija je prestavila v 6. prestavo……najprej zapora meja, potem zaprtje mošej in izgon imamov, sledi konkretna generalka na Spielfeldu, na koncu pa še vesela popotnica Turkom v Avstriji :))))

  lewaki, učte se kaj je domoljubje!!

  • Marija

   Bravo Avstrijci sedaj pa molite da dobimo pravo vlado bodo še ti “pridni” tujci pri nas na vrsti da izginejo.

 • Mirko Zidenjsek

  Nasa dezelica je prepolna brezjajcnih voditeljev meckacev,mazacev……..same riti posrane.Bravo za avstrijce

  • Tweety Bird

   Torej ti je nekdanji toplovodar Jorg Haider zelo blizu…a ne?

   • Mirko Zidenjsek

    Rajsi bi tebe

    • Tweety Bird

     Ne moreš, jaz imam Tuneka. Samo on me lahko ljubi :)

     • 123Abc

      Tunek je toplovodar, Tweety je pa lesbica…liberalni par.

    • marker

     He, he…bravo…

  • Zora

   Pa polna takih butastih ljudi kot si ti.

 • Tweety Bird

  Si predstavljate, da bi s finančnimi injekcijami Nemci, Avstrijci, Italijani ali, bog ne daj, Hrvati financirali politično kampanjo neke naše politične stranke? Kakšen halo bi bil! Zanimivo, Janša npr. nič ne reče o primernosti madžarskega vstopa v konzorcij drugega tira.

  No, ob tem je treba vzeti v bran Madžarsko in Madžare, ki so sami prva žrtev Orbánovega fašistoidnega režima in nas tudi sami opozarjajo na nevarnost njegovega vmešavanja v naše volitve. Banda janšistična in orbanistična !!!

  • 123Abc

   Tweety, dej pojdi musličem, črncem, migrantom pomagati…samo neki bla, bla je od tebe. Rada bi da drugi njim pomagajo, samo hinavsko in lažnjiivo se hvališ o svojem humanizmu. Mogoče bi bilo najbolje da se preseliš v Turčijo, Sirijo, Sudan Somalijo,Kosova, Afganistan..itd,..tam jim boš sigurno v pomoč. Tle na tem portalu te bo Silvester pohrustu.

  • marker

   Turke in Madžare pa res ne moreš primerjati. Orban in Janša sta bolj spoštovana v evropski uniji kot Cerar in ostala levica. Po Orbanom imajo madžarski delavci 50% višje plače in tudi upokojencem so se krepko dvignile pokojnine. Drugi tir naj kar dela Madžarska, ker bi naši levaki ves evropski denar zapravili za nasedle neznane projekte.

  • Mojca pokraculja

   Orban te pusti lepo pozdravt!

  • Clemen J.

   Si predstavljaš da bi SDS oprala miljardo evrov nekim tujcem?!? Po moje si osebki z majhnim IQ to težko predstavljajo, sploh ker smo mogli to banko potem dokapitalizirati Slovenci sami.

 • 123Abc

  Tweety bird,..tle na tem portalu te bo Silvester pohrustu…

 • Tweety Bird

  Najprej so Šarčevi izvajali nekakšen salto mortale, češ da bi morebiti šli v koalicijo s SDS. Ne pa z Janšo. Kakšno sprenevedanje! Je potemtakem SDS z Grimsom primernejša? Romana Tomc naj prevzame vodstvo SDS, takšne kot Janša in Grims Goebbels pa na smetišče zgodovine…za vekomaj…. No, sedaj so le nekako izdavili, da ne bodo šli s SDS in radikalno desnico v koalicijo. Upajmo, da res.

  • 123Abc

   Tweety v Turčiji bi te Silvester na halal pohrustu..kapish..lol.

  • Striker

   Meni je najbolj žal, da sem glasoval za samostojno Slovenijo, ne da bi v tem procesu bila vključena lustracija. Poglej, kako so si levaki lepo postlali, da so nagrabili vse prejšnje skupno bogastvo.

   • exposingthetruth1111

    Na Poljskem in Češkem se lepo vidi rezultat tega, saj so nas že prehiteli pri vsem.

    • totex39

     Pa ne samo to, tudi mišljenje volivcev ni tako zaostalo kot pri nas.

  • Če si član SDS kar govori, sicer pa ni primerno vmešavati se v notranje zadeve neke druge stranke, kajne?

   • Hun

    sektasi ste pa alergicni…zaprta sekta

  • xtc

   Jasno je ,da bo JJ novi PM slovenske vlade kmalu tako ali drugače,SD,SMC,Desus,,LMŠ pa bodo kmalu odšle na smetišče zgodovine,vsaj take kot jih poznamo danes,zelo verjetno pa po poteh PS,SLS,LDS,KD itd.

   • Tweety Bird

    In svizec zavije čokolado :)

   • Franc Šink

    Na žalost samo njihove kratice.Potuhnili se bodo in se pojavili pod drugimi imeni.

 • totex39

  Ne se bati, kmalu se bo začel enak enak postopek kot z Turki tudi z komunisti in kaj se boste pol izrekli, da ne obstajate, mevže spreobrnjene.

 • ljubinica

  Svetuje jim …
  Naslednja stopnja bo zahteva …
  A naj imajo Turki svojo drzavo v drzavi; Turcijo v Avstriji?

  • samsara

   Türkeirreich ;-)

 • RATATA

  Turki naj se vrnejo v 3PM.

  • stajerc5

   Nevarna zadeva, jih bo se vec ven priletelo…

 • Olga2345

  Čestitke Avstrijci!
  Isto bi moralo veljati za jugonostalgike, na čelu s Srbi, ki želijo status “narodne” manjsine v Sloveniji!

 • xtc

  Turke ipd je po celi EU treba postaviti pred dejstvo; tisti,ki jim v Avstriji ne ustreza in podpirajo Erdogana,jo morajo zapustiti z familijami vred.

 • komar marko

  No podobno moramo storiti z našimi rdečkoti in mesečniki. Lepo na vagone in v VENEZUELO ali pa v Korejo. Srbi jih ne bi sprejeli, ker s podobnimi so počistili in si nočejo mazati rok, ker bi morali takoj potisočeriti areste.

 • komar marko

  Le zakaj je nastal KITAJSKI zid! Nagradno vprašanje za LUCKASTEGA ali as Kratačo ali as Prle ali as…….ima jih nebroj ali pa za TUMPKOTA!

 • FORT WORTH

  Dokaz, da se turki in njim podobna plemena v EU nocejo in ne morejo integrirati.
  Nocejo se uciti in prilagajati, nocejo sprejeti nasega nacina zivljenja in ne cenijo blaginje v drzavi, kjer zivijo.
  Hocejo pa vse mozne pravice in ugodnosti.
  To enostavno ne gre vec.
  Nekaj bo potrebno narediti in to cimprej.

  • Zora

   A ne kakšna krivica. Butec zagaman. A so slovenci po svetu pozabili na svoje korenine?

   • FORT WORTH

    Slovenci uspemo kamorkoli gremo in nas povsod spostujejo zaradi delavnosti in postenosti.
    Pri vas je pa tako, kot pri turkih.
    Tudi po 50 letih se še ne naucite slovenskega jezika.
    Svicarji so uvedli med drugim tudi obvezno poznavanje svicarske zgodovine.
    Sele nato so prosilci upraviceni do drzavljanstva.

 • Clemen J.

  Turčine vse domov poslat, pa bodo vidl kaj je kriza ko bo 20% brezposelnih.

 • prinzeugen

  Veliko čefurjev si ne zasluži biti v Sloveniji! Se oproščam redkim izjemam.

  • Hun

   med njimi je veliko Slovencljev

   • prinzeugen

    Ce si Slovenec si sramota, zavedaj se tega!!!

    • Hun

     in kdo mi to rece..Slovenc, k bi dal vse, da bi bila Slo se pod AO

     • stajerc5

      Ne, on je samo rekel, da noce biti pod tvojimi, torej, cefurji!!!

     • Hun

      pod mano so vsi zadovoljni…ker ne locujem ljudi…sprejmem vsakega kot “človeka”…ampak zate je to ZN fantastika…smrduharćk

   • stajerc5

    “slovencelj” je cefur, ce se nisi vedel, OK!?

    • Hun

     Slovenclj je kmet brez njive…to si ti malomescanski kmetavzr

 • Franc Šink

  Vse je pošteno. vse je po zakonu.Seveda mislim tu na Slovenijo.

 • prinzeugen

  Kdaj bomo dobili takega predsednika, ki mu niso fantki všeč, ki ne hodi kot ženska. A bo kdaj?

  • Hun

   Hajderja?

   • prinzeugen

    Haider je Kučanec!!!

    • Hun

     a ne Sorosevec?

     • prinzeugen

      Magari oboje!!

     • prinzeugen

      Haider rabi Kučana in Kučan rabi Haiderja..znano?

     • Zora

      Pa kje se taki osebki kot si ti najdejo? A si hodil v šolo? Pa ti si manj razgledan od polža.

     • Janez

      Če niste vi kvalificirani bedaki.Haider je ja že leta v grobu.

     • Hun

      hajder je vas sektaski SDS.. buzi

   • stajerc5

    Uuuuuu mater, deset let si ze pod drogo, uhhh, proti koncu gre s tabo!
    https://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider

 • soc

  Strache, my man! FPÖ je danes prava stranka tradicionalne Avstroogrske. Bobu rečejo bob. Za razliko od veliko bolj diplomatskega Kurca.

  Na Slovenskem, v carstvu hlapca Jerneja in Carja na Betajnovi očitno take stranke ne bi moglo prebaviti dovolj volilcev, da bi prišla v parlament. Ker so slovenski državljani bodisi prestrašene riti, bodisi verniki v revolucionarno laž nikoli pretekle zgodovine, bodisi priseljenci treh generacij z Balkana z mentaliteto zgodnjega dvajsetega stoletja.

  • Jovo Jamnica

   Tradicjonalne Austroogrske… Austroogrska ni fkup zdržala niti 50 let. Pretfsem zarat Mađarof…

   • KP

    Ne pači se tukaj v nekakšni spakedravščini. Lej,ne moreš skrit,da si en navaden nehvaležen čefutarski prihajač.

    • Jovo Jamnica

     Peče???

 • tramal

  Muslimi se nikoli ne bodo asimilirali temveč obratno bodo oni asimilirali evropejce v muslim vero in zakone.

  • samsara

   To je njihov edini in pravi namen, kar nekateri nočejo, nekateri pa tudi niso sposobni tega dojeti.
   A ne bo jim uspelo, “To je Jelovica” ;-)

   (Prosto po animirani reklami pokojnega Mikija Mustra)

 • Hribouc

  V naslednjih korakih bo krvavi diktator Erdogan naredil korake, ki bodo Avstrijce celo prisilili, da Turke njegove sorte speljejo iz Avstrije, ker sicer bodo v Avstriji storili, kar jih uči Erdogan, ubijalec Kurdskega naroda!
  SPRAŠUJEM:
  KAKO IN ZAKAJ SLOVENIJA IN PREDS: PAHOR TAKO ZELO LJUBIJO KRVAVEGA ERDOGANA ?

  • totex39

   Očitno je med njimi neka metalna vez, ki jih vleče skupaj.

 • Tweety Bird

  Levica bo v naslednjih štirih letih vendarle bolj ko ne edina dosledno odpirala vprašanja Palestine, izstopa iz Nata, ohranjanja javnega šolstva, zdravstva, kulturne produkcije, delavskega dostojanstva, človekovih pravic, avtonomije slovenske mednarodne politike … In navsezadnje tudi to ni malo.

  Desnica pa nas bo pahnila 20 let nazaj :)

  • totex39

   Vse to kar si sedaj naštel je iluzija v tvoji bebavi glavi.

  • Janez

   Osel kronani.

   • Tweety Bird

    Jaz sem lepa mala rumena ptička…Tunekova ljubica :)

    • komar marko

     jap tudi ljubitelji kužitov so meli RUMENE! Bljak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • učko

   Pejte vi levuharji iz zhodnega sveta na svoj tradicionalen vzhod: v Rusijo, Belorusijo ali Venezuelo Tam je še ogromno placa za idiote ! Kwa vztrajate tukej? Enkrat se vas bomo naveličal in vas potamanel !

   • Tweety Bird

    You can’t handle the truth :)

   • KP

    Ma kakšna Venezuela. Čist sam domov na Jug naj spokajo,od koder so se privlekli,prihajači nehvaležni!

    • učko

     Mislil sem predvsem na zlovenske lenuharje in levuharje !!!!

  • komar marko

   zaradi takih kot si ti in mesečniki postaja zdravstvo NEJAVNO. S ukrepi podpore LENUHOM, kamor spadate, ste odvzeli denar za zdravstvo. Pred leti ste obljubljali zmanjšanje plač POSLANCEV če pridete v parlament. Od teh obljub ni nič. LAŽ in nacionalizacija vam je v genih!

   • Tweety Bird

    Ne moreš prenesti resnice :)

    • komar marko

     za razliko od tebe, vem malo več. Tudi o vaših lažeh glede zmanjšanja plače. In kje sem se zlagal TUMPKO?????????????

  • Matt von Glanz

   Hej, to je Šarčev program!! Podpiranhe Palestine in protiameriske politike kot edini v regiji … To je strel v koleno. Dajte se raje v glavo.

  • sprehajalec

   Palestine ne bo nihče priznal, ker Izi Šejkerja pa Brgleza ne bo več v Parlamentu.

   če pa bo priznana, se bodo pa pač kreditne linije za Slovenijo zaprle…. Bodo levičarji čez dva dni objavili preklic priznanja. Da so se pač zmotili.

   Tako kot je zadnjič naprimer Surinam preklical priznanje Kosova. Tako bo tudi Slovenija preklicala priznanje Palestine. Če bodo pa levičarji trmarili s svojim tradicionalnim sovraštvom do Judov, ki ga gojijo od delavca in socialista ter levičarja Adolfa naprej, bo pa naslednja desna Vlada po Troiki preklicala priznanje.

  • šrauf

   Pa poslance na minimalca???????????

  • KP

   NE 20,AMPAK 27 !!!

 • komar marko

  Rdečuhi so dokončno shebali zdravstvo, šolstvo, socialo, vojsko, skratka ni stvari da jo ne bi vključno s korupcijo TEŠ in pobrali denar bankam , nam pa naprtili pufe. In sedaj ti isti sestavljajo novo koalicijo, PALČEK SMUK pa govori enak jezik kot SHEBATELJI. A je to slučaj????????????????? In spet ustvarjajo nove delitve in sovraštvo, tako kot v NEMČIJI proti Judom. In kam je zadeva pripeljala. kako se imenuje drugi najpogubnejši totalirizem????????????????

 • Tweety Bird

  Novinarka TV Slovenija Špela Kožar je na osebnem profilu na Facebooku objavila plakat z nacistično vsebino, ki je visel v Velenju. Ob njem je zapisala: “Tole je viselo po (mojem) Velenju. Plakati so odstranjeni in prijava podana. No, fino. Komaj čakam, da bo Pahor spet poudaril, kako mora relativni zmagovalec (13 % vs 87 %!!) sestaviti vlado. In komaj čakam, da jeseni nekateri someščani spet obkljukajo skrajno Janševo politiko, tisti drugi pa ne gredo volit.”

  Špela, kako se s teboj strinjam. Tudi jaz sem isti dan napisala, da so to storili privrženci SDS-a in Janše!!!

  • komar marko

   jap plakati iz TRBOVELJ iz 41, kjer ste se LJUBILI. Slučajno, misliš da ste ljubezen sedaj zatajili. NIKOLI. Ljubezen je večna. TOREJ??????????????

  • KP

   Ok,ok. Za one plakate po Velenju je itak kriva SDS,zmenjeno,če je to rekla Špela.. Who?? Pa naj razišče še,kdo je kriv za rdeče zvezde in podobno sranje,ki se pojavlja isto po Velenju. Pa še drugje tudi.

 • komar marko

  No in rdečkoti svoje poslovanje v skladu z OBIČAJI in navadami HLAPCEV, svoja dela podtikajo drugim: pa jih vsaj malo teh podtikanj naštejmo: Patrija, Vič Holmec, Depala vas, fotokopirc, prisluhi, plakati TRBOVLJE::::::::::::::

 • komar marko

  A je TUMPKO prešaltal na desanko, ker vse tiho je bilo???????????????

 • VERRZIFIKATOR

  Nastradamus

  ŠE EN CUCEK

  Na Mediteranu večno burnem
  tisočletja že nemir razsaja,
  vsake toliko tam zvezda vzhaja
  in razblini v poku se odurnem.

  Ene spomniti samo se kaže,
  rimski je obnavljala imperij,
  mislila, da novi je Tiberij,
  pa bila precej je druge baže.

  Duče rekli zvezdi so rojaki,
  je rjovela po vsem Sredozemlju
  in hlepela strastno po ozemlju,
  se bahala s svojimi vojaki.

  Pa dobila hitro je po glavi,
  plešasti in vsej lesketajoči,
  se končalo je v pomladi vroči,
  konec Dučeja prišel je slavi.

  Zabingljal za noge je obešen,
  lastni so rojaki mu sodili,
  ki so prej navijali in vpili,
  da pod njim ves narod bo odrešen.

  Še en cucek takšne glasne sorte
  zdaj po Sredozemlju je zalajal,
  rad rojakom bi nadvse ugajal,
  vidi pes na čelu se kohorte.

  Sultan naj se mu po novem reče,
  je ščene zabevskalo grozeče,
  gre po poti Dučeja nesreče,
  cucek kmalu tace si opeče.

  Nanj ne bodo merili vojaki
  niti lovci kakšne tuje sile,
  bo deležen lekcije nemile,
  z njim opravijo, se ve, rojaki.

 • luckyss

  Ne vidim problema v tej izjavi, pa se imam za “levega”, torej podpornika socialno šibkih slojev…da me ne bi slučajno kdo enačil s skrajnimi komunisti tipa Mesec ali Janša..

  • komar marko

   in koliko sredstev si v zadnjem letu namenil v ta namen! Edino to šteje, drugače pa kolikor vem, ti LJUBIŠ talanje našega denarja raznim lenuhom in zbiralcem železa s 15 glavo družino!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • luckyss

    Pojma nimam zakaj in kam bi kakšna sredstva namenjal…
    Dam za pijačo revežu v lokalni oštariji, ker mu je to edina uteha,par evrov klošarju na ulici, ki ima več v glavi kot vsak predsednik parlamentarne stranke… ali pa pripeljem “klaftro” drv sosedi za 50 evrov, ker jih ne bi hotela podarjenih..
    Sicer pa sva midva že imela debate in se poznava, tako, da je takšen populizem odveč..
    Kvečjemu izpadeš še bolj butast kot si, čeprav je to v bistvu po definiciji “bedastoče” nemogoče..;)

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  Zveza združenj borcev za vrednote NOB je danes s proslavo na Kongresnem trgu v Ljubljani zaznamovala 70-letnico. Predsednik zveze Tit(o) Turnšek se je ob tem ozrl v prihodnost Evropske unije, predsednik republike Borut Pahor pa je opozoril na nesporne zasluge borcev.

  • Tweety Bird

   Ptiči pri državni priči – Tweety Bird

   Boter je petelin sanjal
   o minulih zlatih časih,
   ki doživljal jih je včasih,
   ko sovraga je preganjal.

   Ptičja zbrana vsa družina
   je nebo osvobodila,
   in tako je govorila,
   z njo ponavljala mladina.

   Na kopicah izdajalcev mrličev,
   svojo si kovala srečo,
   vso prebarvano z rdečo
   zveza združenih je ptičev.

   Dolgo le za ptičji rod
   bo nebo še odprto,
   drugim zgoraj vse zaprto,
   ptič bo kraljeval povsod.

 • KP

  Psički in Ptički! Spet po banditovsko v dvojicah….. A ne,vidva čefutarčka? Kakšni borci,bumbar? Se hecaš? Skrivaška golazen. No,niti to ne več. Te penzije so nekako dedne. In pa ne rabi mi nihče nič rečt,saj sam vem,da smo Slovenci pa res eni veliki loleki!

  • Tweety Bird

   Čuj KP posrani…danes se vse pogosteje žali boj slovenskega naroda za svoj obstoj in za pravičnejšo družbo. Nekateri skrajneži v SDS-u celo zanikajo partizanski prispevek v zavezniški koalicij. Borci za svobodo naroda se izenačujejo z odpadniki, izdajalci in kolaboranti (beri domobranci)… Desnosučni, sram vas bodi !!!

   • KAPIBARA

    Nobeden ne zanika boja partizanov za SLO !!
    Zanikamo pa boj konunistov za SLO !!

    • Tweety Bird

     Brez slovenskih komunistov bi ti danes bil bečki konjušar…kapish?

     • KAPIBARA

      Tako kot so A Korošči, po pametnem plebiscitu – kapišo..

     • učko

      Boljš bečki fijaker ili barem konjušar nego sluga čarapanima. levuharjem in Balkancem !!!

     • xtc

      Tako pa ste levi Beograjski in Moskovsk,tri variante slabše.

     • janko

      Bili bi situirani kot Avstrijci, govorili slovensko, imeli svojo vlado in državo! In to brez krize in vojne!

     • janko

      Ti bod pa tih. Nisi ženska, si ded, Tunnek, nihilist, komy, ki ničesar in nikogar ne spoštujete, iz vsega se vedno norčujete, nimate ciljev, ne delate… brezvezno vam je vse, živite pač ker živite in fajn je, če je lepo vreme. Poznam take!!

   • KP

    Komunajzeljni se niso popolnoma nič brigali za slovenski narod. Tem kajžarskim razcapanim nemanič banditom je bilo največ do sosedovih krav in prašičev.No,nekaterim med njimi je šlo potem seveda tudi za rdečo revolucijo po vzoru in vodstvom partije ZSSSR-ja. In pa seveda na koncu za nasilen prevzem oblasti. Kje ti tu vidiš boj za obstoj naroda in pravičnejšo družbo? Pojdi te pravljice prodajat kam drugam. Mogoče domov na Jug,če te bo kdo poslušal. Močno dvomim..

   • xtc

    Partizanski prispevek?
    A misliš medvojno in po vojno pobijanje,ropanje,posiljevanje in krajo,ter povojno pobijanje,nacionalizacijo in diktaturo?
    No to je bil prispevek.

  • Jaka Sraka

   ..isti….

  • luckyss

   Kaj bi ti mogoče rad penzijo po Hitlerju ali kaj…

 • KAPIBARA

  Za k+kaj je treba musliče uvažat, zupanjem, da se asimilirajo ??
  Že NE-Ćivili so stoletni dokaz, da se prišleki NOČEJO prilagoditi novemu načinu življenja ampak ga samo izkoriščajo !

 • bubamara

  Bravo Avstrijci. Nekaj nepojemljivega za Slovenske politike.

  • učko

   Oh, za zlovenačke polit-levuharje je še marsikaj nepojmljivo, domala vse, kar je pro-zahodno !

  • luckyss

   Mi kot mali narod delujemo pod pravim vodstvom kar uspešno…
   *Imamo manj migrantov na avtohtonega prebivalca kot Madžarska…manj jih imata le Portugalska in Romunija…
   Madžarska je sprejela nemško vsiljevanje migrantov v države kjer so bili prvič registrirani..Slovenija NE!!
   Nemčija je končno izrazila voljo da njena policija Sloveniji pomaga na mejah…

   • Novakec1

    Zakaj jih pa potem policija z avtobusi vozi iz okolice Črnomlja in zaledja Kolpe v notranjost?

    • luckyss

     Zato, da lahko čimprej nadaljujejo pot proti severu..

     • Novakec1

      Tam so meje zadihtane, maš pa dobro opran mozeg, ga ni težko ker ga je malo.

     • luckyss

      “Zadihtana” sta bila očitno tvoja starša, še posebej oče in mama..;(
      Trenutno imamo manj migrantov na 1000 domačinov kot npr. Madžari..

  • MikM

   Nekaj nepojemljivega za leve slovenske politike.

 • xtc

  Dobr ,da nam je pučnik naredil državo in JJ osamosvojil,pod Kučanovim poveljstvom bi bili še kar Beograjsko moskovski konjušarji.
  Slava Pučniku in JJ ter Krkotu ,ki je izdajalcem v rit zatikal rakete.

  • Novakec1

   Temu ti rečeš država, multikulti skrpucalo.

 • elh.

  Avstrija bo definitivno zaprla meje. Dost jim je islamskega šopirjenja.
  Naši vedo, kaj to pomeni za Slovenijo.
  Hanček je nekoč govoril o 250 000-ih, ki bi jih Slovenija lahko sprejela, pedenala. On že ve, se giblje v pravih krogih. 60 000 iz Bosne in ostali iz Italije.
  Upam, da tisti, ki tako mislijo ne bodo v naslednji vladi, ni pa nujno. Veliko je odvisno od Tonina.

 • Clemen J.

  Ne vseh idiot, se najmanj pa takih kot ti!

 • Clemen J.

  Ne vseh! Idiot!!! Se najmanj pa takih kot ti! Je tudi dober prijatelj Zagrebskega župana!

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  Hura hura hura …naši Rusi so premagali Špance… GOOOOOOOOO RUSSIA !!!!!!!….GOOOOOO PUTIN!!!!

 • 123Abc

  Tweety a ti si neka liberalna naivka. A res misliš da te musliči, črnci, migranti..imajo radi. Za njih si razvajena bela rasistka, lažnjivka, bela tepka….Mokre sanje liberalčkov da bi radi bili šefi musličem, črncem, migrantom…haha, kakšna naivneži ste. Ko pride Silvester do tebe, boš pa jokala, da ti tista babica pomaga…lol.

  • sprehajalec

   Gre za Njega, osamljenega učitelja glasbenega pouka na OŠ Haloze, pol leta frej na leto in 1800 Eur neto mesečno za 3 ure dela dnevno.

   Spolno slo pa si teši z ubogo kozo Juliko. V virtualnem svetu pa je ustvaril ženski lik Julike, ki kao nastopa tukaj.

 • Matija

  Sicer se s podpredsednikom povsem strinjam ampak vseeno njegova izjava ni v skladu s svobodo, demokracijo in človekovimi pravicami. Če imajo Turki v Avstriji volilno pravico, potem naj volijo kogar želijo, če je pa to moteče, naj jim pa to pravico ukinejo.

  • janko

   Jaz bi jim ukinil vizo in zurrick!

  • sprehajalec

   Verjetno si pa z erdoganovimi izjavami zadovoljen. Zadnjič ko so Avstrijci zaprli 7 mošej, je erdogan grozil Avstrijcem z vojno med križem in polmesecem. Pa ne tem našim Polmesecem.

   Vprašaj se raje, zakaj imajo turki po dva pasoša v Avstriji in zakaj volijo erdogana v Avstriji.

   levičarska dvoličnost. Do svojih strog pa človekove pravice pa demokratičnost, drugim je pa vse dovoljeno. In ravno to levičarsko slabost Europe dvakrat zapečeni izvrstno izkoriščajo. nekoč sem gledal prispevek o turških mladcih v Nemčiji. Nemce imajo za slabiče. Ravno zaradi takšnega tvojega razmišljanja.

   • Matija

    Zato pa se naj Turkom ukine volilna pravica in ukine 2 pasoša. Un sulejman lahko grozi z vojno ampak realno ne more v evropi narediti nič. Lahko se mu samo miljone Turkov zdeportira. Mogoče pa jim je spomin na kresove že zbledel pa na Vlada Tepeša tut.

    • sprehajalec

     Težko bo, ker Erdogan lahko našunta milijone ki se mu pasejo po deželi na Bolgarsko Grško mejo. Tu narej pa nastopi Peta kolona EU, levičarji, sledici svetlih vrednot ZZB NOVJ….

   • Matija

    Še neki, sprehajalec. Omenil si moje razmišljanje… Kaj pa ima moje razmišljanje veze s turškimi mladci, ki imajo nemce za slabiče?

    • sprehajalec

     Turški mladci imajo tudi Avstrijce za slabiče.

   • luckyss

    Koji ti je kurac, da se spravljaš name, ko je moje mnenje znano že leta…
    Slovenija ni dolžna sprejeti nobenega migranta po nobenem mednarodnem pravu…prav tako tudi nobenega vojnega begunca, razen, če jih s padalom odvržejo nad Slovenijo..

    • sprehajalec

     Takšni kot ti jih vabijo. pa tumbajo o demokratičnosti pa človekovih pravicah. pa Erdoganovem fašizmu.

  • luckyss

   Jebeš demokracijo, če sredi Dunaja “učijo” mladenke kako se naj oblačijo..
   Naši predniki niso bili butasti, ko so kurili kresove..

   • Matija

    Tudi jaz imam podoben odnos do te “demokracije” kot ti. Od vsega tega sranja o človekovih pravicah gre na koncu človeku še na bruhanje.

    • luckyss

     Ko je bila vojna v bivši Jugi smo brez odvečnih besed sprejeli okrog 70 000 vojnih beguncev…večinoma so to bili starci in ženske z otroki..
     Ti ljudje so bili hvaležni za zavetje in oskrbo in nikjer nisem zasledil, da bi bili levi ali desni proti njim…
     Da ne bi torej kdo bluzil o humanosti….
     Sigurno pa ne podpiram afriških migrantov, ki se ne spomnijo niti v ožji ali širši familiji nekaj generacij nazaj koga ki bi kdaj kaj delal..

     • komar marko

      po zadnjih napovedih, bodo ojačali na pediatriji otroško srčno kirurgijo!!!!!!!!!!!!!!

     • KP

      Ja res je, in vesel bodi da smo te takrat sprejeli,ali pa tvoje tastare,vseeno je. Hvaležen nisi nič! Naj te bo sram!Tole tvoje nakladanje o beguncih in migrantih je samo en moj post o beguncih in migrantih že pred časom nazaj!

     • luckyss

      Tipičen KP idiotizem….Se zjutraj zbudiš z erekcijo in potem nepotešen skušaš jebat vse kar se s tabo ne strinja..?!
      Jaz sem pisal o “beguncih” (MMC) preden so te strani sploh obstajale…in bil tudi sankcioniran ter obiskan s strani policije…Ker sem prehitro ugotovil, da migranti niso begunci.
      In ti boš meni kurac ovčji nekaj očital, ki se še rodil nisi dobro, ko smo pripadniki TO pričakovali totalni napad JNA..
      Medtem ko se je vaš pastir skrival po kleteh smo pripadniki TO in policije na terenu nosili glavo na prodaj…
      Vsi smo takrat mislili, da bo JNA udarila na polno s svojimi 150 migi naenkrat in s helikoptersko podporo tankom…..v tem primeru bi nas preživelo mogoče 10 % pripadnikov naših oboroženih sil, pa tudi civilne žrtve bi šteli v tisočih..
      Ne mi torej lajat brezveze ker te še vedno lahko najdem na podlagi IP in sem v roku par ur pri tebi doma
      .Odjebi torej seronja..resno mislim..

     • KP

      Veseli ste lahk,pripadniki JNA,da smo vas takrat malo pošparali. Pa vas po vašem fijasku sploh pustili oditi. Bodi vesel. Teritorijalec? Ahahaha Čefurski teritorijalec? Obstaja to?

     • KP

      Ahaha. Boli?

 • samotoje

  Turki v Nemčiji, kjer jih je največ, v Avstriji in drugod so muslimanski klin, ki trdno drži pozicijo islama sredi Evrope. To je eden od ciljev džihada, medtem ko dobro plačani politikanti cmokajo o ubogih beguncih in “prebežnikih”. Strache je povedal tisto, kar bi morali narediti v EU takoj- odpovedati bivanje vsem Erdoganovim vojščakom. Če ni že prepozno.

 • Tweety Bird

  Pa to ni res !!!!… Komik Serpentinšek bo premagal Ivani Jansha, rojenega 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine. Sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj :))

  • Matija

   ma boli me kurac in za serpentinška in za janšorija……

   • Tweety Bird

    Mene pa ne boli kurac. Ga nimam namreč :)

    • Matija

     Ok, dečva:)))

     • komar marko

      To je naš FOGL TUMPEK sa mekanim pikavcem, zato trdi, da ga nima,

     • exposingthetruth1111

      a si je menjal spol ? na kaki operaciji in na hormonskih tabletah ?
      v kulturnem marksizmu je moderno biti transgender xD

     • komar marko

      ima prakso s Kozo Juliko, ki mu je UŠLA. Sedaj masira z DESANKO!

     • KP

      Je kar obmolknil. Resnica boli.

    • KP

     Ti ga je že čist skupaj potegnilo,ali ti je že odpadel,kot na koncu Josipu Brozu?

     • komar marko

      se bojim, da je Koza Julika dokončala zadevo!

  • KP

   Maš pa kar zanimivo rodbino vidim,dol doma. Samo mislim,da mal nakladaš. Sem te kmalu “prokužio” ,po vaše. Si še na dosti sabšem,mali Velikoserbijanček. Šiptarji so vas nažgali,kar jokcaj…..

  • luckyss

   Meni poreklo niti ni važno, če je karakter pravi..
   Poudarek je na ČE

   • KP

    Aha sta skupaj. Ok,potem je vse v redu. Eden in isti čefutar,pa dva nicka,saj vem…

    • komar marko

     tega siromaka srečaš pod LUCKASTI, PRLE, KRtača, in podobna imena koloradskih hroščev!

     • KP

      Vemo,vemo. Pa pod pizdek,prihajač,nehvaležen čefur, čefutar zahojeni,itd itd…

     • luckyss

      Mokre sanje vas idiotov…ampak nas je veliko, ki vemo da zvečer pade tema do nižin ne glede na to ali svečke gorijo ali ne..

   • KP

    Tvoje poreklo? Garaža na Oražmovi!

  • Jaka Sraka

   ti, zemljičev fafač že veš.

   • KP

    Zemljarič,misliš?

    • Jaka Sraka

     on že ve koga mislim..

 • komar marko

  no ja. Poslušal Palčka Smuka in poslušal Cmerkota in Serpentinška. Trdim, da so jih preko ENE in ISTE agencije učila njih govorenja,, sovraštva, delitve. VSE me Spominja me na začetek KRISTALNE noči. Samo še HAMAS POTRDIJO in odprta jim je norost do 70 devic!

 • komar marko

  no rdečkoti. Kdaj lahko pričakujemo kake novice o PROJEKTNI vladi. STROKA narekuje, da je za vsak projekt svoj projektni vodja. In naloge tega VODJE so, da skrbi v sklopu projekta samo za DENAR. Torej če vas prav razume, je denar njihov cilj in ne država!!!!!!!!!!!!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Tvitko Norčič

  UBOGI PTIČ

  Ubogi ptič se prepoznal je v jati,
  polétel z njo bi silno rad v višave,
  pa ni moči, ni sile nikdar prave,
  ujame ptiček vsakič se v zagati.

  Že ves dan teka naokrog kanarček,
  a se ne dvigne niti centimeter,
  ubožec čaka na ugoden veter,
  da nese tja ga, kjer je kak denarček.

  Ne zmore drugega, kot da potvarja,
  si sam pripel je plagiatna krila,
  pa butne ga ob tla resnice sila,
  da se zaman s potvorbami ukvarja.

  Ne nese pač kanarčku, ne pomaga,
  če še tako histerično tam cvili,
  ne najde se, ki ptička se usmili,
  brez kril nazadnje revež sam omaga.

  Ubijanje to lastno prav nezdravo
  spominja te še najbolj na vešala,
  ni jate, ki bi v sili pomagala,
  zadevo uredi naravno pravo.

  • Tweety Bird

   Ptiči pri državni priči – Tweety Bird

   Boter je petelin sanjal
   o minulih zlatih časih,
   ki doživljal jih je včasih,
   ko sovraga je preganjal.

   Ptičja zbrana vsa družina
   je nebo osvobodila,
   in tako je govorila,
   z njo ponavljala mladina.

   Na kopicah izdajalcev mrličev,
   svojo si kovala srečo,
   vso prebarvano z rdečo
   zveza združenih je ptičev.

   Dolgo le za ptičji rod
   bo nebo še odprto,
   drugim zgoraj vse zaprto,
   ptič bo kraljeval povsod.

 • Tweety Bird

  A se še spomnite delavcev, ki jih je Jovan poslal po kruh v kontejner? No, spet bo tako, če Jovan sestavi vlado. Ljudje božji, pamet v roke…PAMET !!!… Žrli bomo iz kant :)

  • žogica

   Nič ne bo od Jovana, Slovenija rabi levosredinsko vlado!

   • Tweety Bird

    Se strinjam žogica :)

  • komar marko

   jap tako pa nam pobirate. Ste kot pijavke, SVIZEC član mesečnikov,kanede TUPKO takokot ti!

   • Tweety Bird

    Tudi tebi bo dal Janezek kruha in iger…iz kant :)

    • komar marko

     Gledena to, da talate NAŠ denar zbiralcem ŽELJEZA s 15 otroki,nam je KUJ vse jasno!

     • Tweety Bird

      Tudi cigani so ljudje :)… Strojanovi te opazujejo…tvoje žlebe tudi :)

     • žogica

      Takih preluknjanih žlebov še Strojanovi nočejo.

 • Tweety Bird

  A to drži, da ko je bil Janez še mladinec, so sovaščani v Grosupljem večkrat podvomili o njegovem poreklu, saj obrazna morfologija ni namigovala na slovensko poreklo? Sam vprašam :)

  • slosin

   tvoja tumpkografija pa namiguje na ptičje možgane…

   • Tweety Bird

    Saj nisem rekla, da to drži…samo vprašala sem :)

  • komar marko

   Tumpko če si LAŽNJIV. pa lažše nikaznivo dejanje, te sploh ne moremo prijeti!

   • Tweety Bird

    Ti pa itak širiš malarijo…desničarsko malarijo :)

    • komar marko

     sem upal da bo RDEČE KOLORADSKE hrošče pokrepalo,pa žal ne prime.KAPIŠ!

    • žogica

     Pazi se Tweety, desničarska malarija je zelo strupena.

     • Tweety Bird

      Vem, sam jaz sem trdoživa… včasih mi Tunek da požirek šmarnice :)

     • žogica

      Priden je tvoj Tunek, božaj in cartaj ga!

     • Tweety Bird

      Vsak dan :)

  • centurion

   Mi tudi dvomimo, da si ti ptica.
   Če je tvoj očka pofukal psico….
   ČIVHOV, ČIVHOVHOV, HOVHOV….

   • Tweety Bird

    Jaz sem lepa mala rumena ptička….čiv čiv čiv :)

    • komar marko

     jap posledica KUŽITOV. Bljak!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Tweety Bird

      Ne, ne…cosmosjasnovidec in garfi se parita :)

     • komar marko

      pravkar sipotrdil, da SO STROJANI tvoji in si ves rumen!

     • Tweety Bird

      Ne, Strojanovi opazujejo tvoje žlebe… ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • luckyss

   Boš sljadoljed sa kuglu il sa avtomjat ;?!

   • Tweety Bird

    A tako je poveljeval Ivani Jansha? :)

    • luckyss

     Ja..Proti kruhu sa rakjet…
     sestreljot…

     • centurion

      Sa ljeseni dildot bezvazeljini na Oraxnjovi uljici
      u garjaž.
      Kuchan boter.

     • KP

      Spet se pogovarjaš sam s sabo. Bizgec.

 • Tweety Bird

  Ivani Jansha, je bil kot mladinec v Jugoslaviji zaprisežen komunist, saj je bil mnenja, da lahko po Titovi smrti prevzame njegovo mesto kot avtoritativni vodja države. Ko je bil zaradi radikalnih militantnih pogledov izključen iz komunistične partije je postal zaprisežen antikomunist…in danes nas ima za leve fašiste. Butl !!!

  • luckyss

   Butl si ti…on bi še vedno rad bil Tito…zaenkrat le v Sloveniji…no, morda tudi v Bosni malo kasnije..(ne gre za slovnično napako butli desni…kasnije je prava beseda;)

   • Tweety Bird

    Butl gor, butl dol…Janezovo poveljevanje je bilo leta 1991 osnovano na agresiji, zato je bila Slovenija v veliki nevarnosti popolne ofenzive in uničenja s strani JNA. K sreči je bil glas razuma predsednik predsedstva Milan Kučan, ki je spor rešil po diplomatski poti in omogočil našo osamosvojitev hitro in brez veliko prelite krvi.

    • slosin

     kreten, če nebi Janša in policija naklofal tvoje prjatle jugose,

     se tvoj ljubljeni iz Murgel nebi imel kaj pogovarjati po diplomatski poti…

     • Tweety Bird

      Tudi dr. Janez Drnovšek mu je pomagal… Ivan Janez pa se je baje skrival v kleti Cankarjevega doma :)

     • slosin

      kje je bil pa takrat tvoj ljubljeni murgelčan? Kolk vem, se je pa on s polnim hlačam skrival za hrbtom Janše….

     • žogica

      Torej jajo in Kučan sta se skrivala vkup, stara kamerada.

     • slosin

      ….Mali iz Murgel se je tam skrival, Janša pa od tam poveljeval…še kej?

     • Tweety Bird

      Janezek se je pokakal. Urška mu je doma gate prala :)

     • slosin

      brdek, teb gre pa res sam drek po glavi….no, sicer je pa znano, da ptiči kar naprej serjejo…

     • žogica

      Megla, sama megla, v tvoji glavi temna megla, si imel pretres možganov, pred kratkim?

     • slosin

      žogica,neznanje, neznanje in nabijanje floskul…
      Glavna akterja v 10 dnevni vojni:

      Igor Bavčar, republiški sekretar za notranje zadeve – imen. 16.5.1990

      Janeuz Janša,republiški sekretar za ljudsko obrambo – imen. 16.5.1990

     • žogica

      Tvoje znanje je pa osuplo, dva republiška sekretarja sama vodita 10 dnevno vojno in premagata agresorja JNA. Pravljica za lahko noč, ali res misliš, da ti bo kaj takega kdo verjel, halo. Nehaj nabijat floskule, tudi jaz ne maram puhlic….

     • slosin

      teb je pa treba res vse razložiti v detajle…. No, čeprov se mi ne da, ampak nej ti bo, k s glih ti…Kje pa piše, da sta ta dva premagala agresorja? Ta dva sta bila glavna operativca ( če veš kaj je to), ki sta načrtovala akcije in vojaško taktiko proti agresorju….Veš, tako, kot menda enonogi med NOB….borili so se pa seveda njuni podrejeni…Pa saj si menda že slišala,
      da se eni borijo na terenu, drugi pa komandirajo iz štaba….
      No, če ti kaj še ni jasno, ti kr vpraš, edino tko kej zveš….

     • Tweety Bird

      Naš Milan je reševal Slovenijo na mednarodnem parketu…kapish?

    • KP

     Seveda. Slovenija je bila agresor,a ne? Itak,za vse zahojene čefutarje.

    • slosin

     brdek, tvoja priljubljena fraza: ŠE PREMAL SMO JIH…(pa ne domobrancev..)

   • slosin

    kaj nakladača, sta bila v lj. na orgijah rdečih fosilov…?

  • KP

   Urška pa bi bila Jovanka,a ne,ti bumbar čefutarski? Je pa res,da je bij v ZKS,in da ga je pravi čas srečala pamet. Tebe p verjetno ne bo nikoli,zato pa boli. Še toliko nisi vreden,da bi te blokiral.

 • Marijan Tončić

  Administrator, ker mene sproti za veliko bolj konstruktivne in predvsem kultrurne izjave stalno mečejo ven iz 24ur vas prosim, da tipe kot so tej ki delajo človeško blato na tej strani ala ptička in srečko jih enostavno izključite iz debate. Evo ravno danes sem najmanj 100 krat že po raznih medijih poslušal o veličastni proslavi sredi Ljubljane, nisem pa še zasledil nobene kritike, da nekdo vlači iz omar okostnjake. Namreč kot da ne vemo, d a nam take proslave vse bolj zapirajo vrata proti zahodu in odpirajo vrata iz vzhoda.

  • Tweety Bird

   Daj tiho bodi…popušil si.

  • žogica

   Si že zbrisan!

   • totex39

    Ti tudi!

    • žogica

     To mi deliiii !

   • Marijan Tončić

    Teleban / telebanka

    • žogica

     Si ti!!!!!!!!!!!

 • Marijan Tončić

  Nikjer ne vidim tipke: “PRIJAVI SOVRAŽNI GOVOR”

 • Tweety Bird

  Ker je Kučan onemogočil Janši krvno maščevanje nad Srbi, ga je Janša na smrt zasovražil. Obtožil ga je zarote in sodelovanja z agresorjem, zasovražil je levico in ves preostanek življenja ima paranoidne vizije, da ga levica hoče uničiti. Voluhar grosupeljski :)

 • Marijan Tončić

  Njavečji napedek tega portala bi moral biti, da skaldno z navim zakonom o varovanju osebnih podatkov ter javnem govoru, se določi pravila, da ni dovoljeno objavljati pod psevdonimi ali partizanskimi imeni. Vsak, ki se prijavi bi se moral registrirati s svojimi pravimi podatki in to potrditi ali z javnim zasebnim kljčem ala sigenca ali poslati skan osebnega dokumenta, vpisati matično in davčno številko in seveda stalni naslov bivanja. Zakaj dovolite, da se nesramni nakladači in lažnivci skrivajo za izmišljenimi imeni? MIslim, da bom prav kmalu kot podpornik in član desnice prav kmalu nehal slediti tudi tej strani.

  • Tweety Bird

   Ja te pa spizdi…takoj…za vekomaj…AMEN !!!

   • centurion

    Tonči, spel…

    • Tweety Bird

     Ti spel…voluhar :)

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Si srednjega spola kaj ne tič frdamani.

  • žogica

   Če si SDSovec, kar pojdi, ker so grozni tu gor!

   • joza joza13

    Marijan, Tweety Bir, pa tudi luckyss je Anton Pajnkiher.
    Te še za koga zanima?

    • Jaka Sraka

     in ljubimec udbovca zemljiča

    • Tweety Bird

     To si ti rekel :)

     • Jaka Sraka

      bebček, te je našel…

     • Tweety Bird

      Jaz sem Julijana Tič…po haloško Foglova Julika… Kapish?

    • Marijan Tončić

     Prviš slišim zanj / zanjo

 • Tweety Bird

  Veste kaj…ko je Ivani Jansha zasedel visoke položaje kot državni funkcionar je do izraza prišla njegova albanska kri. Prodajal je orožje, prejemal podkupnine in želel postati absolutni vodja s taktiko deljenja države. Večkrat je bil obtožen korupcije in kriminalnih dejanj, med drugimi tudi afera Vic Holmec, afera Depala Vas, rop v Celovcu, Patria…itd. itd…. USTAVIMO JANŠIZEM !!!

  • Tweety Bird

   Ivani Jansha se je uspel izogniti vsem obtožbam, po zaslugi generalne državne tožilke Barbare Brezigar, ki je poskrbela, da so primeri zastarali.

   • KP

    Se ne naveličaš,čefutarček?

    • Tweety Bird

     Ne vem zakaj me vsi napadate, če pa pišem samo in zgolj resnico?

     • slosin

      brdek, a poznaš tisto: če so vsi proti tebi, si na napačni poti…

     • Tweety Bird

      Proti meni ste samo vi…desnosučni…kapish?

     • slosin

      …torej, kaj še delaš tukaj….MMC je tvoja prava destinacija….

   • Jaka Sraka

    ti pa še nisi procesiran zaradi ljubimca zemljiča

    • Tweety Bird

     Moj ljubimec (mož) je Tunek :)

     • Jaka Sraka

      ..topli bratec pa zemljič…

  • Jaka Sraka

   tudi tvoj ljubimec je ustaš, pa te ne moti

   • zokispoki

    Hehehehe, zblojeni trotelj razmislja, kaj bi. Blokada je za majmuna popolnoma nova izkusnja. Naj ga to vsaj malo spomni na nemarno blokado, falange levicarskih luzerjev, ki skusajo onemogociti suverenega zmagovalca volitev, da sestavi spodobno vlado, nasega Janeza Janso !

  • slosin

   ….janšizem, za katerim ste zbolel levakarji, pozdravijo menda samo nevrokirurgi z lobotomijo…lahko pa probaš še pri eksorcistih…

 • Tweety Bird

  Po zaslugi Avstrijskih in Finskih preiskovalcev so prišli na sled Janši v primeru podkupovanja pri nakupu oklepnikov 8 x 8, znano kot afera Patria. Ko je bil Janša, tokrat brez pristranskega tožilstva, obsojen na 2 leti, so se spet pojavile njegove paranoidne blodnje, ki so posledice travm iz otroštva. Za obsodbo je krivil Srbe, komuniste in Kučana… Nonstop se maščuje in nagaja. A si res želimo takšnega predsednila vlade?

  • slosin

   brdek, zoologi znajo povedati, da ptiči kar naprej serjete…

   • Tweety Bird

    You can’t handle the truth :)

    • Jože Novak

     Tokrat brez “Pristranskega tožilstva”.
     Ali to pomeni, da je ponavadi vse podtaknjeno?
     Ne vem, prosim, razložite vaše besede…

 • žogica

  Če hočemo živeti v demokratični Evropi, rabimo levosredinsko vlado in jo bomo tudi dobili!

  • Tweety Bird

   Naj se ti besede pozlatijo :)

   • žogica

    Smo se tako odločili in tako bo, Šarec dela na polno!

    • Zgornji

     Potem bo Propad Dvojno Hitrejši , Kajti Šaro dela Proti Sloveniji , ker ni proti Migrantom !!! ! !!!

     • žogica

      Nehaj nabijat, s pomočjo migrantov ste dobili volitve, to je vsakemu jasno! Migranti se rešujejo s pomočjo EU, vse države skupaj moramo nastopati enotno in reševati te težke probleme….Veliki tepci ste, migrante izkoriščate za vaše populistične akcije, take vlade si ne Slovenci ne želimo!

     • Zgornji

      ČAKEJ, KAKO IZKORIŠČAMO MIGRANTE, ČE PA JIH NE MARAMO IN ZAVRAČAMO !!! ??? !!! A SE JE TEB ZDEJ MALO ZROLALO V BUČI, ALI PA NAMERNO LAŽEŠ !!! ??? !!!

     • žogica

      Zastraševanje z migranti, plasiranje laži, glede migrantov, že 5let se dnevno ukvarjate z migranti in pribežniki…………, na tak način je delal jajo svojo kampanijoin kot sem rekla, migranti so mu pomagali, da je zmagal. Podlo in zastrašujoče!

     • Zgornji

      AJAAA, HA, HA., HA , HA , MA , NO, TI PA SI UREZANKA UREZANA , HEH !!! ! !!! KER, ČE JE PA TAKO, POTEM PA JANEZ ŠE CELO SONCE IZKORIŠČA, KER JE TISTI DAN NA DAN ZMAGE SIJALO , IN JE ZATOREJ CELO SONCE KRIVO , DA JE JANEZ MAGAL … KAJNEDAAA … !!! ! !!! HE, HE, HE , … SAM, TI PA ZNAŠ , … ŠE DOBRO DA TE IMAMO TU POGRUNTANO, KER ČENE BI TI ŠE CELO KDO ŠE VERJEL Z TVOJIMI LAŽNIMI OBTOŽBAMI … !!! ! !!! :-P
      No, pa lep + Manj pokvarjen večer ti želim , .

     • žogica

      Res si tipičen janšev bebec, sicer pa, bebec ima vedno okrog sebe bebce!

     • Zgornji

      Heh, hvala za razlago, Buča Žogasta !!! ! !!! ;-) :-P :-P

 • Tweety Bird

  To še napišem in grem spat… Janša se bo v zgodovino zapisal kot eden najpomembnejših akterjev slovenske politike, saj je iz enotne mlade države z velikim potencialom ustvaril popolnoma razdeljeno, zadolženo državo polno sovraštva… Lahko noč.

 • KP

  Prav bedasto izpade,ko se nekdo pogovarja sam s sabo.

 • xtc

  Še dobro ,da je JJ zmagal s tako velikim naskokom in bo kmalu PM na žalost in bes levih in nas bo popeljal v družbo Kurza ,Orbana in ostalih ne ilegalco ljubov.

 • Zgornji

  DOOOOOOOBEEEEEEERRRRRRR !!! ! !!! AVSTRIJA SE PREBUJA , … AVSTRIJA – ZBUDI SEEEEEEE !!! ! !!! KER, SLOVENIJA SE še NEZMORE ZBUDITI !!! ! !!!

 • Marija

  Nima s smisla prepirati Migrantom STOP in pika.

 • Caetano

  Turčija pod Erdoganom je danes skupaj z Iranom in Katarjem med glavnimi centri globalnega jihada.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Erdognan po celem svetu znan,
  a to čist zaman,
  saj je Turčiji predan,
  saj škododelstvo si je dal v plan.

  Rad se druži s svojo Putko,
  ki okoli glave nosi rutko,
  pa ja bo uro, ali pa minutko,
  vsi ga majo za navadno lutko.

  Samo naša lewica ju zlo rada časti,
  saj jim gre dobro od rok krasti,
  krila jim že dolgo niso nehala rasti,
  a z JJ so v zelo hudi pasti.

  Lewuhe čakajo zaporne celice,
  brez madarine, ali marelice,
  tam do nadaljega bodo žal ostali,
  saj so dolgo let po svoje zdaj garali.