Bolno: 43-letni pedofil spolno zlorabil komaj 14 mesecev staro malčico! Zaradi hudih poškodb je nujno potrebovala pomoč kirurgov!

Foto: Twitter

Iz Škotske prihajajo novice o tem, da bo moral pedofil, ki je spolno napadel komaj 14 mesecev staro malčico in ji ob tem zadal hude poškodbe, za zapahi preživeti 10 let. Sprenevedanje in prelaganje krivde na mater dojenčice mu tako le ni uspelo. 

14-mesečno dojenčico je na njenem domu v škotskem mestu Kilwinning aprila lani napadel 43-letni Alan Kusz. Kusz je med sojenjem vneto trdil, da je mati odgovorna za poškodbe, ki jih je zdravnik opisal kot ene najhujših, kar jih je do sedaj videl.

Pedofil, ki ga je osebno poznala mati malčice, je na sodišču vztrajno trdil, da je ob obisku opazil, kako dojenčica kriči zaradi bolečin. Sodnik je glede bolečin, ki jih je zadal Kusz, dejal, da je mogoče trditi, da sta bila ob zadajanju bolečin ranljivi žrtvi opazna “omejeno zavedanje in empatija”, in ga ob tem okrcal zaradi zanikanja krivde. Izpostavil je, da je iz njegovega psihološkega poročila razvidno, da zaradi svojega pogleda na zadevo obstaja velika nevarnost ponovitve kaznivega dejanja resne narave.

“Družba z gnusobo gleda na takšne oblike napada, zato je na sodišču odgovornost, da ukrepa v skladu s tem,” je še zatrdil sodnik in dodal, da so mladi in ranljivi otroci upravičeni do zaščite. Zelo pomembno je, da se tisti, ki se nagibajo k storitvi kaznivega dejanja v obliki spolne zlorabe, zavedajo, da jih bo zaradi tega doletela znatna zaporna kazen, ko bodo privedeni pred sodišče.

Foto: Facebook

Mati dojenčice povsem pretresena
Na enem izmed sojenj na začetku leta je bilo mogoče videti, kako se je materi zaradi napada na hčerkico povsem zrušil svet. Njeno razburjenje je bilo več kot opazno, glede na to, da je dojenčica zaradi napada nujno potrebovala operacijo, pediater je namreč ocenil, da so poškodbe ene izmed najhujših, kar jih je videl do sedaj.

Kusz je bil kljub zanikanju krivde aretiran, saj ga je dokaz DNK povezal s prizoriščem brutalnega napada. Dojenčica si je ob pomoči kirurgov opomogla od napada, je pa vprašanje, kako bodo posledice napada vidne v prihodnosti. Britanski Daily Mail poroča, da je pedofila sodnik za večno uvrstil na seznam spolnih prestopnikov in ga zaradi posledic, ki jih je povzročil dojenčici, obsodil na deset let zapora.

Hana Murn

 • Morala

  Pedofilije je preveć in vsak pedofil/ka bi si zaslužil/a dosmrtno ječo…

  • soc

   Žena francoskega gerontofilnega predsednika bi bila torej še vedno za zapahi…

 • šmentanamuha

  To gnusobo podpirajo levičarji in še posebej LGBTQ skupnost, ki poskušajo takšna dejanja legalizirati in jih narediti sprejemljiva za družbo. Kdor podpira LGBTQP podpira tudi pedofilijo.

  • Igor Pavlič

   Prvič slišim, da so škofje in kardinali vključeni v LGBT gibanja!

  • Basileus

   Kje se včlaniš v to skupnost?

   • šmentanamuha

    Pokliči jih in jih vprašaj, mislim, da te bodo veseli.

    • Basileus

     Saj to te sprašujem specialistka za to skupnost, kam naj pokličem. Prosim za kontakt.

     • šmentanamuha

      Poguglaj, jaz z njimi nimam opravka. Sej si tolk pismen menda.

     • Basileus

      Trobiš o neki skupnosti in glumiš poznavalko, kopiraš kar drugi pišejo po forumih itd, kokla usekana stara.

     • šmentanamuha

      Zanimivo, tisti, ki ste že bolj betežni, kar naprej druge zmerjate z neko starostjo, čeprav za nikogar ne veste, koliko je star. Teb bl slabo stoji, bi rekla, zato si pa tok sitn.

     • Basileus

      Muhca potem je še se slabše, da si mlada in usekana kokoš.

  • Dejan Milanovi

   Z to pametjo, ni čuda da ti je ime muha… IQ sobne temperature pozimi… Bog pomagaj kaj vse hodi na okoli danes. No comment!!

 • xtc

  Ja za legalizacijo tegale se zavzemajo levičarji in LGTBQ jevska druščina.
  !0 let zapora?
  Škoda časa denarja in stroškov varovanja za to zver, na dvorišče aresta in pok.

  • alojz

   Isti se zavzemajo za ukinitev spola. Odrezat orodje pa bo nekaj vmes.

  • Igor Pavlič

   Prepričan sem, da je ta tim komunist ali pa vsaj anarhst, levi fašist!

 • ZatonMesecnikov

  Težko verjamem, da je Kusz škotski priimek. Če bi bil Mckusz morebiti.

  To samo potrjuje avstrijsko statistiko, da je 92% kriminalnih dejanj v Avstriji povzročeno s strani migrantov oziroma njihovih potomcev.

  • Basileus

   Usekan pedofil Šetać, čudno, da nisi napisal, da je komunist. Mamico ti spalim.

   • ZatonMesecnikov

    Ti svojo spaljuj makedonče….

    • Basileus

     Tuđe slađe, avohton hlapc.

     • ZatonMesecnikov

      Sanja svinja o koruzi balkanče…

     • Basileus

      Ne vržem puške v koruzo tako hitro, avohtoni hlapec.

 • pajot

  deset let? Mater jim…štrik za vrat ali pa iglo v žilo.

 • Black_Raven

  odrezat mu jajca pa obesit ga na kandelaber za zgled drugim prokleto govno izrojeno…

 • Olga101

  Pred strelski vod z zločincem!

 • Van Der Waals

  gniloba pedofilska!

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Zdaj vidite zakaj sem proti LGBTQ+P in kaj želijo dosečti. LGBTQ+P dela to po korakih, prvo hočejo dosečti legalno posiljevanje ljudi s temi deviacijami, predvsem najbolj ranljivih med nami to so otroci in najstniki. Potem hočejo legalizacijo za posvojitev otrok za homoseksualne pare, hočejo legalizacijo in posiljevanje z teorijo spola, nato pa je naslednji korak legalizacija pedofilije, zoofilije, nekrofilije in mogoče na konci še kanibalizma.
  LGBTQ+P je ideološka deviantna skupina ki želi pokvariti družbo in več kot očitno jim uspeva.

  Celo tukaj na tem portalu ste pisali da LGBTQ+P želi oz že je dosegla da imajo svoj urad. Sedaj pa malo razmislite logično, da če imajo urad in bodo dosegli vse privilegije kar je možno za homoseksualce, transgenderje, transvestite, brezspolnike in kvire, Ne bodo zaprli LGBTQ+P državnega urada, ampak bodo šli dlje naslednji koraki bodo legalizacija pedofilije, zoofilije….itd.

  Njihovi cilji so jasni deviatnost pri njih nima limita in njihova agenda je jasna, zato so bili ustanovljeni in zato so tudi plačani od globalistov.

  • Dejan Milanovi

   Sram te bodi kdor koli si… Malo več šole ne bi škodovalo. Sram me je, da sem iz Slovenije in berem takšne komentarje. Ko boste enega homosexualca najdli da je posilil otroka mi javite…. Maloumni komentar, ki ne pozna niti enega LGBT ali pa kateregakoli trans ali pa bisex in sedaj tukaj piše na veliko in ima sebe za vsevedneža… Fujfujfuj!!!

   • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

    Zakaj bi me bilo sram povedati resnico ? sram naj bo tiste na FDV-jevce in ostale idoktrinirance. Če bi bilo pomoje bi kar uninil vse te družbloslovne fakultete in šole ki nam prodjajo socilani inžiniring.
    Kdaj boste ljudje končno dejeli da šole ti ne dajo vedno znanja, sploh pa ne praktičnega, kaj šele da bi ti v šolah dali možnosti da razmišljaš s svojo glavo. Nanjlažje se je napiflat in ne dvomit v to kaj ti tam povejo.
    LGBTQ+P so defakto aktivistična ideološka skupina katera promovira deviacije, pa če se ti na glavo postaviš s tvojim šolami, fakultetami, diplomami in doktorati. Nobena tvoja diploma ti ne more dati – šolo življenja in svojega lastnega svobodnega razmišljanja, lahko pa te idoktiranirajo in ponavljaš njihove laži kot papagaj, to pa ja.

    Če bi bil ti dober pri branju moji komentarjev nisem nikjer rekel da je homoseksualnost enaka pedofiliji, rekel pa sem da je oboje spolna deviacija, nekaj podobnega kot fetišizem.
    LGBTQ+P pa je samo globalistična organizacija kateri cilje je pohabiti družbo tako da ne bo več pravih mentalno zdravih moških in žensk za tvorjenje normalne in moralne družbe.

    Samo poglej na Zahod kako so v 80ih začeli s propagiranjem homoseksualnost, pol ko so svoje doesegli v koncu 90ih in kasneje pod par let nazaj, so zdaj začeli na polno forsirati teorija spola, kar pomeni da po njihovem obstaja več spolov oz po eni njihovi glupi teoriji celo spol sploh ne obstaja je zgolj socialni kontrstukt. To te uči uradna šola v Kanadi dandanes, tam te lahko zakonsko kaznujejo ker si nekoga nazval ona ali on in se ta oseba ne identificira tako in te zakonsko lahko kaznujejo. Zato se je nevem če si že slišal za Jordana Petersona, odvzal s svojo proti kampanijo in opozarjanje da gre za zakonsko neumnost ki uničuje družbene moralne in racionalne vrednote.

    Če spremljaš zgodovino progresivizma, pol lahko vidiš da za progresivizem nikjer meja/limit ne končajo, šli bodo tako daleč kakor daleč je sploh možno iti v zablodo. Zdaj ko so na Zahodu vse pravice za homoseksulce, gredo na naslednjo stopnjo Transgederizem – pravilno po Slovensko Transpolnost. Ko bo to doseženo je naslednja stopnja lahko že pedofilija, zoofilija, nekrofilija…itd.

    progresivizem je konflikt samemu sebi, če nimaš več novih idej in materiala za nove borbe, se prgresivizem ustavi, če imaš že vse pravice za homoseksualce, kvire, transpolnike, morajo prešaltati v naslednjo stopnjo da upravičijo obstoj progresivizma.
    Poglej si na Nizozemsko tam že obstaja politična stranka katera hoče legalizacijo pedofilije
    https://en.wikipedia.org/wiki/Party_for_Neighbourly_Love,_Freedom,_and_Diversity

    Tako da kot vidiš niso to iluzije ali teorije zarote ampak se to dejansko dogaja, samo ne smeš biti zaplankan v svoje mestu ali vasi ter poslušati mainstream medije ter razno razne Filo fakse in FDV pralnice mozga.
    Vprašaj se raje zakaj ti v šoli niso povedali zakaj so naenkrat leta 1975 praktično čez noč se odločili da homoseksualnost ni motnja in bolezen ampak normalen pojav. Seveda ni bilo nikoli predstavljena nobena raziskava ki bi to lahko kdarkoli potrdila, Zgolj Svetovne organizacije katere so financirane s določenih lobijev so to svojo dogmo vsilile nam.

    Jaz sem prebral veliko člankov in strokovnih publikacij o teh zadevah zvezi z LGBTQ+P ampak nikjer nobena naravoslovna znanost ni NIKOLI predstavila svojih raziskav o tem. Vse to je samo dogma in teorija nekih fanatikov, brez kakeršnikolih zanstvenih rezulatov, dokazov in dejstev.

    Tako da g. Dejan zaradi mene lahko vi navino verjamete vsakemu ki ima pred sabom oznako Dr. ali Mag. ali kakeršnokoli visoko izobrazbo, lepo uglajeno, slovnično ter vsečno govori. Zaradi tega izgleda pameten in kompeteten ampak še stalno to ne pomeni da tale človek ima prav, da ima pojma ali pa ni zgolj plačanec nekih lobijev, ki predstavlja in govori tisto kar mu plačniki in naročniki naročijo za mastne denarce.
    Zapomni si nekaj ni prvič in ne zadnjič v zgodovini da ti urani “znanstveniki” so pripravljeni prodajati laži, ideologije, zavajanje in dogme za denar ali za uspešno zagarantirano kariero.

    Ni dokazov da se človek mentalno rodi gej, obstjajo sicer hemafroditi – poznam celo en tak primer v Sloveniji (zelo redki primeri, ampak je res dejansko obstajajo- dokazano).
    Edino kar lahko povem glede te zadeve je da obstjajo snovi kot so Biosfinol A in B ki imajo vpliv na človeške hromone in na število semečič v spermi ter podobne strupene kemikalije ter hormonski motilci/zaviralci ki jih lahko najdemo v vodi, hrani, kozmetiki in še marsikje. To samo dokazuje da vzrok za genetske, hormonske anomalije tiči tudi v kemijalijah, kar dokazuje da kemikalije vplivajo na biološke faktore – tako da pride do nesrečnih novorojencev ki se niso narodili zdravi zaradi tega. Ampak noben človek se ni rodil kot gej, to je kasneje postal.
    Je pa res da nimam nič proti gejem, me pa motijo LGBTQ+P ideologi in pralci mozga ki nam svojo ideologijo nasilno vsiljujejo podobno kot so to nasilno vsiljevali fašisti, komunisti ter nacisti. Delajo na tem da nam omejijo svobodo govora, name cezurirajo izjave in naše svobodno racionalno razmišlje. Njihov moto je če se ne strinjaš za nami te je treba zakonsko preganjat – toliko o njihovi toleranci, poštenih namenih, dokazih, argumentih in faktih.

 • Franc Šink

  Tukaj bi bilo treba pobesiti celotni sodni senat.potem bi mogoče drugi boljše premislili o višini kazni.

 • Silka

  Takega nebi hranil 10 let, ampak takoj na štrik.

 • Borut Stari

  Kastracija. Brez debate.

 • Valter BraniSlav

  Ce storilec ni musli, Srb, homo, Komunist ali Kucan NE PISITE !!!

 • Franjo Trojner

  Bolano, zares bolano!
  Ta svet je že totalno izprijen, celo feministke v EU ne protestirajo zaradi porok mohamedanskih starcev z pod 15 let starimi ženami. V EU je 18 let meja in že ta je nizka, mar ne??
  Človekove pravice in svoboščine gredo v prevelike skrajnosti, ni več daleč dan, ko bodo tudi pedofili zahtevali, da se sprejme njihovo nagnjenje do ljubezni z mladoletnimi osebami, kot ustavna pravica.

 • Basileus

  V ksiht je podobn tipičnemu svečkarju.

  • šmentanamuha

   Mislim, da je podoben tebi.

   • Basileus

    Misliti in srati ni isto, podrepna mufnca.

    • šmentanamuha

     Kdaj pa kdaj lahko tudi malo razmišljaš, da ne boš tolk nadležen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!