Brez morale! Migrant vlomil v mrtvašnico in zlorabil truplo v krsti

Foto: twitter

23-letnemu migrantu Kasimu Shazadu Khurumu grozi zapor, ker je vdrl v mrtvašnico in zlorabil truplo, ki je ležalo v krsti.

Naravnost neverjetna zgodba prihaja iz Birminghama, ki se je zgodila 11. novembra letos. 23-letni migrant Kasim Shazada Khurum je vdrl v mrtvašnico in odprl več krst, preden se je odločil, katero truplo bo spolno zlorabil, piše spletni portal The Sun, ki dodaja, da se je pred sodnikom Khurum “počutil krivega”, ker je penetriral v truplo in vdrl v mrtvašnico. A očitno kesanje ne bo dovolj, kakor tudi ne to, da se migrant izgovarja na psihične motnje, saj mu zaradi tega kaznivega dejanja grozi zapor.

Khurum je sicer pred sodnikom priznal, da je v mrtvašnico vdrl z namenom, da bi kradel, saj je brezposeln. Kje se je zalomilo, da je na koncu posilil truplo, pa še ni jasno …

Khurum je eden izmed migrantov, ki so prišli v Anglijo, živi pa v hostlu v Astonu, predelu Birminghama. Njegovo poreklo pa razkriva kar njegov tatu – palestinska zastava, ki ga ima na levi strani svojega vratu, še razkriva The Sun.

Skandal24.si