Brutalno nasilje v Belgiji! Pet neintegriranih migrantov kruto preteplo najstnika!

Kruto pretepeni belgijski najstnik Lennert Bastiaensen (vir twitter)

Kruto pretepeni belgijski najstnik Lennert Bastiaensen (vir twitter)

Brutalna novica o novem incidentu migrantov prihaja iz Belgije. Belgijski najstnik Lennert Bastiaensen je bil udeležen v krutem pretepu, ko se ga je lotila skupina petih migrantov. To je le še ena izmed črnih zgodb multikulturne Belgije, ki so jo v preteklosti šokirali teroristični napadi v Bruslju.

Belgijski najstnik, 15-letni Lennert Bastiaensen, se je v soboto zvečer skupaj s svojim dekletom odpravil na zabavo v belgijskem mestu Antwerpen. Mislil si je, da bo preživel še en najstniški večer, a usoda je imela tokrat z njim drugačne načrte. Po koncu zabave sta se z dekletom odpravila v eno izmed restavracij, kjer sta si privoščila ocvrt krompirček. Nenadoma ju je obkolila skupina petih nasilnih migrantov, ki so najstnika kruto pretepli.

Po poročanju portala Voice of Europe se belgijski najstnik takole spominja svoje najhujše noči v življenju: “Spoznal sem enega izmed njih, saj sem z njim že imel težave v preteklosti, ko me izsiljeval za denar. Najprej me je vprašal, če se ga spomnim. Nato je hotel od mene denar, ki pa mu ga nisem dal. Nenadoma so se me lotili in sem padel po tleh. Na srečo je bil tam varnostnik, preden bi me dokončno ubili. Na srečo se spominjam identitete svojih napadalcev. Nihče izmed njih se ne bo rešil. To je bilo popolnoma nesmiselno nasilje.”

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1181252977882996736

Belgija v preteklosti tarča grozljivih terorističnih napadov.
Belgija je v preteklosti že doživela šokantne teroristične napade; v zadnjih letih sta se zgodila dva velika teroristična napada v Bruslju, ki sta terjala več kot 30 življenj. Belgija je, podobno kot Nizozemska, izpostavljena močni skupnosti državljanov Maroka, Alžirije in Tunizije, ki nočejo sprejeti vrednot evropske družbe in si pravila razlagajo po svoje. Ob tem pa veselo izkoriščajo vse radosti, ki jim jih omogoča socialni sistem v Belgiji. Vendar je to še ena izmed črnih slik multikulturalizma, ki smo ga spustili v naš evropski prostor.

Luka Perš

 • Olga101

  Zbrati se in jim vrniti na polno! Divjaki razumejo le nasilje!

 • Andrej

  Tile ilegalci so odlično integrirani. Delajo točno to, zaradi česar so prišli. Samo mi smo prebutasti, da bi to dojeli.

  • Andrej S

   A res!

   • Andrej

    Res. Oni se namreč niso prišli integrirat, ampak so prišli nas integrirat. Vsak dan lahko vidimo, da je NAŠA integracija zelo uspešna.

    • Andrej S

     A si hotel reč NASA….

     • Andrej

      Če bi hotel reči NASA bi rekel NASA. Rekel pa sem NAŠA. Mi se integriramo v njihova pravila, navade, objašanja. Odpri oči.

 • Felikss_AH

  Samo še en “dokaz” v nizu “dokazov” da so Rjavi in Črni “superiorni” Belcem… skupina (številna) teh vedno “premaga” enega Belca… sploh pa starejšega ali invalida

 • Aleksandar 13579

  O umoru v Kitzbilu pa ne duha ne sluha???

  • Aleksandar 13579

   Aja…sej res, katoliban je bil kriv. Če je pa naš, pa ne bomo nič objavili…cccc

 • janko

  Takole je treba prebutati VSE LEVIČARJE V EVROPI !
  Vse prišleke, ki se ne bodo povsem integrirali, pa nagnat nazaj!

 • xtc

  Ravno zaradi tega je treba levake vreč z vlade povsod kot anarho-liberale -ALDE.
  Ko bo prvi takole b enakih grožnjap potegnil pištolo in podobne po hiterem postopku pobil brez milosti,se bodo stvari začele spreminjati.
  In ,ko bo kazen za takle napad že popoldan vislice bo hitro bolje vse to pa prihaja Evropejci se vse hitreje in vse bolj naoboriožujejo tako legalno kot ne legalno,kot je dejal Šved,ko bo dovolj hudo,bo pa narod vzel orožje v roke in zadevo uredil čisto po naravnem pravu,kot je rekel tov. Brglez.

 • Van Der Waals

  ZAKAJ MIGRANTI? GOVORIMO O ILEGALCIH KI IZKORIŠČAJO AZILNO ZAKONODAJO!!!