Brutalen zločin na južnoafriški kmetiji: žensko najprej ustrelil, nato pa jo večkrat posilil, med drugim vpričo njene hčerke

Sebenzile Simane (Foto: Mail Online)

V Južni Afriki v zadnjem času prihaja do številnih napadov na bele prebivalce kmetij. Samo v letošnjem letu je bilo napadenih 195 kmetijskih gospodarstev, pri čemer je bilo umorjenih 22 belih kmetov. Do enega najbolj gnusnih napadov na kmetije v zadnjem času je zagotovo prišlo marca 2018, ko je oboroženi kriminalec Sebenzile Simane žensko najprej ustrelil, nato pa jo večkrat posilil, pri čemer so bili njeni otroci prisiljeni gledati te okrutne prizore. Zaradi niza kaznivih dejanj so Simaneja obsodili na 173 let zapora.

Do napada na kmetijo v južnoafriški provinci Vzhodna Kaplandija je po poročanju spletnega portala Mail Online prišlo 23. marca 2018. 32-letni Sebenzile Simane je svoj gnusen zločin začel tako, da je streljal skozi vrata terase in okna kmečke hiše, kjer je bila takrat 45-letna Nicky s svojimi tremi otroki, 9- in 15-letnima sinovoma ter 13-letno hčerko. Nicky je želela svoje otroke zaščititi pred točo strelov, pri čemer je bila ustreljena. Napad pa se s tem še zdaleč ni končal.

V nadaljevanju je Simane zvezal Nicky ter jo prisilil v spolni odnos z grožnjo, da bo sicer ubil njena sinova, nad katerima je že držal pištolo. Nicky je bila posiljena v spalnici. O dogodku je povedala: “Povsod je bila kri, saj sem bila pred tem že ustreljena. Ničesar nisem mogla storiti, ker mi je roke zvezal za hrbtom.” Kot da že to ne bi bilo dovolj, pa je Simane v sobo nato pripeljal še njeno hčerko, jo slekel ter vpričo nje še enkrat posilil njeno mater.

Nicky z družino (Foto: Mail Online)

Na koncu jo je še okradel
Nicky je vedela, da je preživetje celotne družine na kocki. Zločincu je ponudila svoj denar, za kar pa sta se morala zapeljati do bankomata. Pred odhodom je vsem njenim otrokom še bolj trdno zvezal roke, da ne bi pobegnili. V nadaljevanju ga je zapeljala do bankomata, kjer je dvignila 4 tisoč randov in mu jih predala. V avtu jo je želel še enkrat posiliti, takoj zatem pa je odšel iz vozila, da bi na bankomatu še enkrat dvignil denar. Pri tem pa je Nicky uspelo pobegniti. Vrnila se je na kmetijo. Otroke, ki so preživeli strahotno travmo, ki jih bo spremljala celo življenje, so v vmesnem času rešili sosedje.

Kmetija, kjer je prišlo do napada. (Foto: Mail Online)

Krut in barbarski zločin
Simane je bil za omenjeni niz zločinov, ki je vključeval 17 kaznivih dejanj, vključno z dvema posilstvoma, štirimi poskusi umora, poskusom posilstva ter prisilo otroka, da gleda spolni akt, obsojen na 173 let zapora ter dve doživljenjski kazni. Sodnik Olav Ronaasen je njegov zločin označil kot krut in barbarski.

M. D.

 • goldhorn

  Kastracija_

  • pajot

   Šele na koncu. Pred tem pa trimesečno rezanje jermenov iz hrbta in posipanje s soljo.

   • Zgornji

    Ne, ker to je prekruto in preveč boli !!! ! !!! Vedno je treba Terapije Najprej začeti z Postom z Vodo !!! ! !!! Šele nato kastracije – večkratne .

  • Zgornji

   No, tudi to bi bila dobra opcija, ker ni še nikogar ubil. Drugače pa morilce lahko doleti kaj Neprimerljivo Hujšega … !!! ! !!! Amennn.

  • dob

   Ne bod neumn. Če kastriraš črnca dobiš Slovenca.

 • Zgornji

  Kajnovi potomci so ti črni bratje , … se bodo sploh kdaj poboljšali ? Ali pa bodo morali oditi iz tega planeta ?

 • Anton

  brez belcev bi ti beboti ostali še vedno na niuvoju jamskih človečnjakov

  sarkazem press

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOO !!! ! !!! AMPAK TI BEDAKI SE TEGA NIKAKOR NOČEJO ZAVEDATI OZIROMA PRIZNATI !!! ! !!!

  • Janko Gedlicka

   In kaj bi jim manjkalo?

   • maksimalno

    Manjkal bi jim najmanj še en tak idiot v tvoji podobi. Amen

 • stajerc5

  Ta nevzdrzno nagnusni, trikrat zgani, je verjetno prisel do navodil za to dejanje v kaksni NOB pravljici za nase pionircke v cetrtem razredu!

 • Black_Raven

  črno govno bo zmeraj ostalo črno govno…

 • Andrej

  Tako je, če prepustiš bedakom oblast. Pojma nimajo, kaj naj z njo in jo izkoriščajo le za lastne užitke. Južna Afrika bo v kratkem propadla, belci se bodo izselili, pa bo mir v revščini. Potem bodo pa vsi skupaj prišli v Evropo na zastonj socialo.

 • Van Der Waals

  ZA EVROPO BREZ ČRNUHOV MUSLIMANOV IN CIGANOV !!! KOMUNISTI PA LAHKO MIRNO ODIDETE V SEVERNO KOREJO, VENEZUELO TO JE VAŠ RAJ!!!!

  • Andrej

   Nak, njihov raj je tukaj. Dokler delamo za njih niso neumni, da bi kam odšli. Saj smo jih izvolili, že večkrat zaporedoma.

 • FORT WORTH

  Za take zlocince bi bilo potrebno uvesti takojšnjo smrtno kazen brez milosti.

 • garfi

  črna Opica in mok rdeČĆih Opic
  hoteli bodo še odškodnine za aparthajd tudi od nas

 • lauraas

  Opice! Tako bo, kot je povedal Andrej.

  • maksimalno

   Tukaj pa bi se lahkoto popolnoma strinjal z Darwinovo teorijo o razvoju vrst in tezo ,da se je človek domnevno po tej teoriji razvil iz opičnjaka. Dodal bi samo, da je verjetno pri določenih osebkih prišlo do hudega zastoja pri razvoju in so ostali še danes nekje na vmesni stopni do človeka

 • xtc

  Z negroidnimi zločinci te sorte ni pogajanj za doživljenske kot tudi njimpodobnim iz drugih ras,za njih je praba kazen pribitje na križ z glavo navzdol pazeč,da se ne prekine kaka pomembna žila,da kri počasi teče v možgane-to je kazen za take barbare.

 • Janko Gedlicka

  Sicer pa, kdo pa je južnoafriške črnce naučil nasilja?