Češki predsednik razkril teorijo o migrantih – o tem so ga obvestili vodilni arabski politiki

Miloš Zeman (foto: epa).

Češki predsednik Miloš Zeman je prepričan, da je za val priseljencev, zaradi katerega je v Evropi več kot milijon migrantov, kriva egiptovska Muslimanska bratovščina.

Zeman je že pred dnevi dejal, da je migrantski val organizirana invazija, zdaj pa je pojasnil še, da verjame, da je to invazijo organizirala Muslimanska bratovščina s pomočjo finančnih sredstev iz več držav.

Razkril je, da je od vodilnih arabskih politikov in drugih dobro obveščenih pripadnikov islamske skupnosti dobil informacijo o delovanju bratovščine, ki je v Egiptu sicer prepovedana, saj jo obravnavajo kot teroristično organizacijo.

Bratovščina lahko z valom migrantov postopoma kontrolira Evropo
Zeman je prepričan, da je eden glavnih razlogov za begunsko krizo tudi popuščanje Evrope migrantom. Po njegovem mnenju pa po drugi strani veliko vlogo igra tudi prizadevanje Muslimanske bratovščine, da doseže svoje cilje, poroča srbski Blic.

“Muslimanska bratovščina nima moči, da povzroči vojno v Evropi, lahko pa organizira val migrantov, da postopoma kontrolira Evropo,” ugotavlja češki predsednik.

“Moški naj raje poprimejo za orožje”
Zeman ima sicer glede sprejemanja migrantov v Evropo že dlje časa pomisleke. Med drugim je pozval, naj mladi moški iz Iraka in Sirije raje poprimejo za orožje in se borijo proti Islamski državi, namesto da bežijo.

Po podatkih UNHCR je v Evropo v letu 2015 prispelo več kot milijon migrantov, največ jih je prišlo iz Afganistana, Iraka in Sirije.

N. K.

 

 • fonza blesavi

  Čudovito!!??

 • Mirkoca

  Jaz bi mu lahko povedal še vse kaj več.

 • Nata

  Ja, pa ja de !! Da bi se doma borili proti Islamski državi ??
  Dajte no………..tam lahko nastradajo – tu pa jim je vse dovoljeno v imenu nekakšne ” Evropske demokracije ” !?

 • macon

  Zeman ponavlja, kar so mu eni povedali, kar pove, da ni preveč bister. Muslimanska bratovščina lahko usmerja nek val iz Egipta, kaj več pa ne. Za val sta krivi turška in grška oblast. Turki bi množice lahko ustavile, da se sploh ne bi vkrcale na ladje, Grki pa bi jih lahko obračali na morju.

  • mojadezela

   Grki so pri tem še bolj bedasti, saj pljuvajo v lastno skledo, pa jim sploh ne kapne….

  • Mare Kranjc

   Ne govori nekaj, kar ni res. Verjetno ne veš tega, da Muslimanska bratovščina v ZDA preverja ustreznost migrantov za vstop v državo. Za to jih je pooblastila Obamina administracija. Muslimanska bratovščina ima zelo dobro razvejano mrežo na Bližnjem vzhodu, ZDA in tudi v Evropi. Pa ja ne boš rekel, da sta migrantsko krizo organizirali Turčija in Grčija.

   • macon

    Kaj ni res? Da turška vojska in policija ter grška mornarica ne moreta ustaviti ladij pri vkrcanju ali na ožinah med celino in Lesbosom in Kosom?

    • Mare Kranjc

     Res ni to, kar trdiš, da Muslimanska bratovščina nima nobenega vpliva, razen v Egiptu. Poleg tega mi ni jasno kakšni valovi prihajajo iz Egipta? Sicer je delovanje Muslimanske bratovščine v Egiptu zelo oteženo, se morajo skrivati, ker so prepovedani in ker jih egiptovska tajna policija izvensodno zapira in pobija.
     Kar se tiče Turčije in Grčije pa mislim, da imaš delno prav. Turčija in njene tajne službe verjetno sodelujejo s tihotapci in muslimanskimi verskimi dostojanstveniki, ki v begunskih taboriščih in mošejah nagovarjajo ljudi naj se odpravijo širit Islam v Evropo. Ne pozabimo, da so tisti ki bežijo pred vojno v manjšini.
     Za Grčijo pa mislim, da je to kombinacija nesposobnosti in nagajanja Evropi. Saj je grški obrambni minister to obljubil.
     Na splošno imaš pa prav, turška in grška mornarica bi lahko zaustavili ladje z migranti. Vendar, potem ne moreta izsiljevati in postavljati pogojev EU.

     • Ruggedplant

      Tako je. Prav imata pravzaprav oba, le da je šel macon nekoliko predaleč, ko je migrantsko krizo zvalil na državi, ki sta prav zaradi nje izgubili že na stotine milijonov evrov. Delno sta si tudi sami krivi, ker nista zavzeli ostrejše politike do tega vprašanja, a je Turčija tu v neprijetnem položaju, ker namreč neposredno meji s Sirijo in prve države ob vojnih ombočjih imajo precej večjo moralno odgovornost za sprejemanje tujcev, zaradi velikega navala pa je seveda problematično obvladovanje in kontroliranje, da mejo prečkajo le PRAVI begunci – poglejte kakšne probleme ima Slovenija s tistimi nekaj tisoči dnevno na nekaj kilometrih meje, pa vam bo jasno. Poleg tega si Turčija (vsaj del nje) prizadeva za vključitev v EU in če bi Erdogan na meji reagiral “Orbanovsko”, bi seveda EU birokratčiki popenili. Bodimo malo bolj konkretni, pavšalno udrihanje ni nivo tega foruma.

     • karlina

      Točno, to je res vsa in prava resnica, zakaj se vali milijone ne-beguncev, pač pa ekonomskih migrantov v Evropo, žalostno pa je dejstvo, da vrh EU absolutno ničesar ne naredi, da bi se temu zoperstavili in začeli boriti in varovati Evropo.

  • karlina

   Turki so Turki, itak vemo, da so nož na dve strani, kar se pa tiče Grkov, oni pa se še kako maščujejo EU v zahvalo za vse kredite.

 • antimur

  To, da je muslimanska migracija načrtovana, je večini državljanov Slovenije jasno, so pa za dotok migrantov v ZL, Desusu, levi novinarski bandi, raznim “človekoljubnim organizacijam”, skratka vsem, ki jim domoljubje ne pomeni nič, tu pa moram nažalost dodati tudi našo popolnoma nesposobno vlado. Zanimivo, da so to samo podporniki levice, ki jim internacionalizacija pomeni več kot domovina. Torej izdajalci v pravem pomenu besede.

  • xtc

   Levaki so EU peta kolona oni vidijo v muslijah,možnost za zmago nad RKC,ob enem pa neumno mislijo ,da jih bodo ob morebitni zmagi islama le ti tolerirali vsi bodo končali kot oni v Saudovi Arabiji ali Iranu -z glavo v košari.

   • baubau

    saj,malo pomislite in pobrskajte po Googlu kdo in čigav je tale tov.Miloš Zeman…

    • Ruggedplant

     Prebral – kaj konkretno te je zmotilo? To kar je povedal na temo islamske migrantske invazije drži, strinjam pa se tudi z marsikaterim drugim “kontraverznim” stavom, ki jih je zavzel v svoji karieri. Seveda so tudi področja pri katerih se z njim ne strinjam, ampak so v manjšini. Če pa ga pojmuješ kot “tovariša” zgolj zato, ker je bil v časih železne zavese v KP (ko je bil to pogoj, da si sploh sodeloval v politiki – na češkem zaradi direktne Sovjetske nadoblasti še toliko bolj), si (zame) vseglihar.

   • karlina

    Itak

  • mojadezela

   točno to……..ko bo prišlo do kaosa, ki je samo še vprašamje časa vsaj vemo koga bo potrebno po hitrem postopku eliminirati………

   • karlina

    Ja res je, se tudi jaz bojim, da je samo še vprašanje časa, ko bo prišlo do pravega in hudega kaosa.

 • xtc

  Zeman ima amo deloma prav,gre za širše organizirano akcijo islamizacije Evrope ,ki je cilj vsega Islamskega sveta tako Šiitskega,kot Sunitskega.
  Islamizacija in val pa se financira praktično iz vseh islamskih držav in tudi iz skupnosti v EU
  Problem je dosti včji kot zgolj megla ISIS.
  Kajti gre za zelo nevarno stvar,kajti če bi uspelo Muslijam združenje pod enim vodijem,sta EU in Rusija izbrisani.
  Zato ZDA neprestano kregajo caple tam doli sicer bi složno pritisnili na vzhod tako iz vzhoda kot Afrike,saj so sposobni spraviti skupaj vsaj 300.ooo miljonsko vojsko ,če se poenotijo-tega se ZDA zelo dobro zavedajo malo manj pa EU in Rusija.
  Islamska bratovščina je morda sodelujoča v tem a je verjetno le del kolesja,pravi kolovodje so zaenkrat še zakriti.

 • Feriss.H

  Verjetno eden od najbolj blesavih člankov do zdaj. Češki predsednik da mlati o teorijah, ta je dobra, razen če se mu je skisalo. Blic pa kot Blic, klanfa bombastične neumnosti, podobno kot razni expertni sodelavci nova24tv komponirajo bombastične naslove, katere že sama vsebina prispevka razveljavi.

  Muslimanska Bratovščina lahko štepa sama sebe v zadnjice kot to počno naši “ljubljeni” Fedri, ne morejo pa oni spraviti te milijone svojih rojakov v Evropo, še manj pa v Ameriko. O tem smo, in je napisanega materiala toliko da bi vsak dejansko neodvisni tožilec lahko sestavil že kar predlog za takojšnjo smrtno kazen za PRAVE IZVAJALCE tega sranja. Začeli bi lahko z Merkelovo in Obambusom, kot poslušnimi potrčkoti, potem z njihovimi gazdami, in na kraju z največjimi krivci – Liberalno Retardiranim folkom v EU in US.

  • Ruggedplant

   Nekaj so organizatorji invazije, drugo pa s(m)o državljani EU, ki vse to samo mirno gledamo in se pustimo nabrisat v rit. Zeman ima absolutno prav – stvari so očitne že od samega začetka, saj je islam že pred časom spoznal (in njegovi voditelji so to brez sramu tudi javno povedali!), da z orožjem ta hip še ne morejo pokoriti sveta in spraviti pod “Dar al Islam”, zato je potrebno najprej sovražnika zasesti brez orožja, v trenutku, ko je ta dovolj oslabljen na lastnem ozemlju, pa se izvede oboroženi džihad za vzpostavitev šarije po vsem zasedenem ozemlju – praksa direktno po Mohamedu, taktika je lepo razložena v samem Koranu. Voda na mlin so jim seveda liberalsocialisti baminega in Merklinega tipa, vsekakor pa so daleč od samih organizatorjev ali iniciatorjev.

 • mojadezela

  Miloš nima čisto prav. Muslimanska bratovščina je prešibka, da bi bila zmožna organizirati tak naval. Glavni organizatorji so: jastrebi iz Wall Street-a(khazarska mafija), SA in njej podobne srednjevreške lenuharske države, TURČIJA in nekateri vodilni EU politiki in ostali mešetarji z Merklovo na čelu. Potrebno bi bilo poiskati krivce najprej DOMA, se pravi v EU in jih obsoditi za veleizdajo…….

  • xtc

   Preden nadalje streljaš kozle po portalih raj preberi kaj je Kasparov povedal o Putinu nato pa predavaj.Da neboš spet bolj pameten od njega ,ki je Rus in doma tam.

   • mojadezela

    Ne bom bral Kasparova, vidim, da ti si ga in vsa čast. Očitno si zaljubljen v Putina, ker kar naprej pišeš o njem. Jaz sem pojasnil svoje mnenje in če se ti s tem ne strinjaš, prav. Vem samo to, da s takimi posti, delaš osla iz sebe ne iz mene, ker z njimi kažeš svojo samopomembnost, ki ponavadi izvira iz neznanja. Želim ti veliko sreče v življenju.

    • xtc

     Ne nakladajte rusofilčki,ko vam nekdo pove resnico o Putiki pa trobentate kozle rusofili v EU niste nič boljši od islamistov.
     Sicer pa Karpov je prav povedal Rusija ima mafijo na oblasti oz. Rusija je mafijka država ,kjer uspevajo bivši KGB jevci in oficirji drugi so bolj ali manj izločeni ali onemogočeni.
     In Putin je daleč od patriota ampak navaden grabežljivi mafijski KGB jevec.
     Zakaj se SLO levaki tako navdušujete nad Rusijo?
     Zato ker je sistem identičen Slovenskem in vladajo enaki ljudje.

     • mojadezela

      To mene prav nič ne briga, kakšna je ureditev v Rusiji. Bolj me zanima kako je doma. In glede pojma rusofil, bi rekel, da bi bolj pristajal tebi, ker so te polna usta Rusije in Putina.

     • xtc

      Ne podtikaj drugim kar si sam, resnica boli ,a ne?Ko Rus pove kaj je vaš KGB bogec v resnici in kaj počne in seveda 85% zmaga na volitvah -res pravi demokrat.
      Kje že zmagujejo s takimi %?
      Ja v Afriških državah in diktaturah.

     • mojadezela

      hahaha tebe res očitno nekaj boli. A si na šihtu? Verjetno imaš depresijo, ker se moraš delat, da delaš..

     • xtc

      Zastonj se trudiš zakriti razočaranje,ko resnice lezejo na dan.

     • Evil_shadow

      pa ameriki :p.

     • Ruggedplant

      Kar je seveda laž. Omenil si prav demokracijo z zgodovinsko najbolj izenačenima političnima poloma. Ampak vsegliharstvo očitno prenese tudi takšne primerjave (ZDA vs Rusija).

     • Evil_shadow

      če že govorm o mafiji; kdo pa obvladujepotem ZDA? sam ne rečt, da ljudje ki so volili senatorje in predsednika, ker me bo pobralo od smeha.V rusiji vladajo oligarhi,v amerik korporacije .oboji se poslužujejo podobnih tehnik torej sta obe državi v bistvu mafijsko vodeni.Mislim, da tebe žene ornk sovraštvo do vsega ruskega z komunističnega.Bi bil tako prijazen pa bi vsaj povedal zakaj?

     • Ruggedplant

      Zdaj boste partijci učili Američane demokracije in jim dajali za vzgled poleg S. Koreje najbolj bigbrotherjevski režim na svetu? Kaj hudirja mešate v pijačo etilni alkohol, kot vaši Moskovski ideološki bratci?

     • Evil_shadow

      mislim da je ZDA takoj za Anglijo glede nadzora.Pa ne ni to ideja rusije ampak angležev samih.Verjetno predatorji in reaperji nad amerko krožijo zaradi teroristov kajne? kakih 20.000 tja do leta 2025…Američani pa demokracija…tega tam nikoli niso imeli, to bi pa že lahko vedel….

     • Ruggedplant

      Hvala Bogu za nadzor, kam pa pridemo brez njega? Nadzora se bojijo le tisti, ki imajo kaj skrivati, jaz s tem nimam problemov, ti pa očitno velike. Ključno je predvsem KAKŠEN je nadzor (koliko ga v vsakdanjem življenju čutijo neproblematični državljani, KDO ga izvaja in s KAKŠNIM NAMENOM. Tu se ZDA, Anglija (katere notranje obveščevalne službe, mimogrede, smrdijo, saj ne le da je v njih zelo preprosto izvesti teroristične napade (kar smo žal videli), tudi azil dobi vsak ki se mu zahoče, poleg tega pa imajo prav v Angliji že vsaj 15 let celo mrežo terorističnih celic, ki jih neuspešno uničujejo) ter Rusija oz. S. Koreja razlikujejo kot dan in noč.

      Tistega o demokraciji pa raje ne bi komentiral.

     • mojadezela

      stavim, da so bili tvoji predniki partijci.

     • Ruggedplant

      Stavo si gladko izgubil – tako kot v tistih insinuacijah v drugem komentarju, kjer sem te flagal zaradi sovražnega govora. Za koliko sva že stavila? Čas je, da levi agitatorji začnete odgovarjati za svoje prazne obtožbe. Ker časti očitno ne poznate, pa finančno.

    • Feriss.H

     Ma ne zgubljaj časa s tem xtc, toliko je konfuzen da ne veš a piše z ritjo ali z glavo. Vsake toliko mu uspe spraviti nekaj smiselnega, potem pa vse zaserje z celo serijo mega-nesmislov. Nečesar mu zmanjka da ga takole meče.

     • mojadezela

      hehe ja sem opazil….

     • xtc

      Hm,ko le piše nesmise in ga administrator opozarja na kulturo.

     • mojadezela

      ti si ena velika smet in bi te bilo potrebno odstranit….

     • mojadezela

      tip je na MDMA-ju sej vidiš njegov nick. Očitno včasih še mal speeda potegne, da ga pol flešera in tule piše bedarije…

   • Mihilus

    Kasparov je Zionistična lutka. Leta 2013 so Zionisti poskušali narediti “barvno” revolucijo v Rusiji po kateri naj bi predsednik postal Kasparov. Pa so ruske obveščevalne službe opravile svoje delo in zadevo zatrle v kali. Putin je Kasparova pustil živeti v zameno, da živi v izgnanstu in ne poskuša več z revolucijami.

    • mojadezela

     Kasparov je seveda kazar.

    • xtc

     Ti si enak rusofilki patron kot kup ,ki vas smeti tule,terba bi vas bilo z Kučanom,Škrabcem,grežino itd poslati za trajno v Moskvo kominternski izdajalci-bili in ostali.

     • pokvarjeniSvet

      Tebe pa v k tvojim zločincem in lažnivcem v Washington.

      kje imate orožje za množično uničenje v Iraku ? Predsednik Bush je javno pred celim Svetom rekel, da je to razlog za napad, kje je sedaj ?

   • pokvarjeniSvet

    Kasparov je komunist in zionistični vazal. Njemu verjeti je tisto kot Kučanu, Stanovniku ali komu podobnemu.

   • mojadezela

    Kozel si ti, zato pazi, da te ne ustrelim.

  • Anja H

   Pomoje Zeman (tako kot tudi Orban, Kaczynski in Fico) točno vedo prave razloge vendar pa je to še vedno tema o kateri je prepovedano govoriti.

  • Ruggedplant

   Rusofilski Kahlovi podrepniki s svojo z Mesečinkami navdahnjeno antiglobalistično mislijo spet napadate demokratičen medij, opažam. Zanimivo kako sinhrono se nemudoma zberete, ko je potrebno pljuniti proti ZDA, Judom in zaščititi trenutno najvplivnejšega živečega Diktatorja v imenu matere Rusije, samo še Bilderberg manjka, pa imate še češnjico na vrhu rdeče smetane. Pa brez zamere – če nimam prav, povejte.

   • xtc

    Saj je zraven samo nick je menjal.

    • Ruggedplant

     Ali to, ali pa se imajo Murgle štab za kloniranje propagandistov, ki ga uporabljajo v času ko FDV-jevci preveč zavzeto “študirajo” in nimajo časa za forume.

   • mojadezela

    Kaj a si žid, ali američan. Kaj ti ni jasno ? Po moje si navaden mulc, ki je poln samega sebe, ki misli, da je pameten. Isti d.ek si kot tisti moronski xtc, dva neumna mulca polna samih sebe.

  • karlina

   Točno, ne pa kar naprej govoriti, da so krivci za nastalo situacijo samo Američani.

 • Ruggedplant

  Končno spet nekdo v Evropi poleg Orbana, ki je rekel bobu bob. Evropejčki pa povečini še kar verjamejo, da jim begunce pošiljajo hudobni Američani z namenom… ne vem, paktirati s terorističnimi in totalitarnimi proti katerim se že desetletja borijo in uničenjem EU, čeprav jim je glavna gospodarska (izvoz) in vojaška partnerica. Levičarska “logika” pač.

  Je pa zanimivo kako prefinjeno so k načrtu uničenja Zahoda (EU in ZDA) spravili islamisti in Putinisti. Čeprav je njihov načrt prozoren in v nebo vpijoč, je ta Evropejcem še vedno povsem tuj. Kljub temu, da je med Putinom in islamizmom ogromen ideološki prepad, se oboji načrta o medsebojnem nenapadanju zgledno držijo po zaslugi tretje udeležene sile – Asada in ostalih tihih družbenikov (diktatorjev in šejkov). Islamisti zanetijo krvavo revolucijo v diktatorskih državah, diktatorji za varnost državljanov in suverenost države ne ukrenejo nič, bogati naftniki financirajo migrantsko invazijo na maloumno Evropo, skupaj pa (islamisti, diktator-ji in zdaj še Rusi) tolčejo po tistih nekaj preostalih borcih za svobodo, ki se ne želijo podjarmiti niti islamistom niti diktatorjem. Naslednja tarča obojih (Asad bo, predvidevam, ostal na Sirskem teritoriju in s pomočjo Ruskih sil znova vzpostavil diktaturo) je logično Turčija kot zaveznica NATA in ZDA, ki jima seveda ta bližnjevzhodno-ruska zločinska koalicija ni najbolj všeč.

  kaj imajo vsi udeleženi od tega? Islamisti v Koranu zapovedano širitev islama, ki naj bo brez meja, teroristom naklonjeni šejki ohranjanje monopolne pozicije na naftnih vrtinah (višje cene – slabo za Zahod, dobro zanje), Asad ohranitev oblasti (totalitarizem najlažje zavlada po kaosu, po možnosti državljanski vojni), Rusi pa seveda svoj vpliv na bližnjem vzhodu, neposredno s poslovanjem z Asadom, ki jim v zameno za orožje zrihta napol zastonj nafto.

  • mojadezela

   Oprosti, ampak to kar pišeš je naravnost smešno. Težko verjamem temu kar berem in se čudim. Tvoj pogled na svet je pač tvoj in to spoštujem, ampak, ti predlagam, da stvari pogledaš še z drugega zornega kota.

   • xtc

    Svet je treba gledati rusofilsko pro Putikino to pa je edino zveličavno,mar ne rusofilček?

    • pokvarjeniSvet

     ni treba nič gledati s Putinove strani (čeprav je jasno da je on tarča teh psihopatov ker ne želi se tem psihopatom podrediti)

     Bo treba malo naravoslovne knjige brat, fiziko, biologijo in kemijo da boš razumel kje so tehnični dokazi za to Ne samo zgodovinske in družboslovne knjige brat.

   • Ruggedplant

    Glede na to, da sem s strani naših glavnih jugoslovenarskih “medijev” in tebi podobnih agentov neprestano bombardiran s tem “drugim zornim kotom”, ki ne zdrži presoje treznega človeka, mislim da ga imam do nadaljnjega dovolj. Bo šlo?

  • xtc

   Velik del si zadel zadnji del pa ni čisto tak.
   Cilj Putina je vzpostavitev novega mafijskega CCCP cesarstva.Ukrajina je bila prva žrtev a se je zalomilo,če bi uspel v Ukrajini bi hitro padle Baltske države,pa poljska ,Češka itd.Putin hoče vse tisto in še nekaj zraven ,kar je imela pod jarmom CCCP.Ker se je v Ukrajini zalomilo padle pa so sankcije,so začeloi zaslužki in proračunski prihodki od nafte kopneti,s tem pa je odprta možnost nemirov v Rusiji in ogroženi Putikini širitveni načrti,nizka cena nafte dobesedno ubijajo Rusijo,seveda je Putin računal ,da mu bodo preračunljivi ,Kitajci plačevali več kot je tržna cena ,a se je uštel.Seveda je še dodaten problem ,da Rusija ne pokriva stroškov črpanja,med tem ko so ti v SA ogromno nižji.Ker se je začela zadeva sesedati je najprej poizksil z ljubeznijo z Eroganom in tako razbiti Nato in EU ZDA koalicijo(samo spomni se ako so levi slovenski mediji in rusufilčki peli slavo tej ljubezni) a se je izkazalo ,da preračunjivi Islamist Erdogan ima svoje želje,poleg tega pa je Putika začela šariti po Turških mejah,kar je sprožilo obrambni refleks Erdogana.Tudi val beguncev je pljusnil po objavi sankcij EU proti Rusiji,seveda je Putin računal ,da bo oslabljenaEU lahek plen Rusije na vzhodu,zahodni del pa bodo kolonizirali musliči,ki bi jih kasneje skušal pregnati in ustvariti videz odrešitelja in zgraditi velik Ruski imperij s katerim je bolesno obseden.Ker se je zadeva zalomila sedaj skuša prevzeti nadzor nad naftno regijo da bi nadziral cene nafte in plina in rešil svoj propadajoči imperij,ki ga tarejo vse večje finančne težave in napetosti,tarejo ga izgubljene tožbe zaradi Yukosa in prezadolženost Ruskih oligarhov na zahodnih bankah,z prevzemom naftne regije bi konsolidiral svoj propadajoči imperij.Seveda pa mu je še dodatna težava kitajska,ki vse bolj škili v Sibirijo.Zato skuša na vsak način nekje zanetiti vojno,da bi umiril napetosti doma.
   Putin je namreč psihopatski megaloman(kot je povedal eden od njegovih svetovalcev,ki so jo zbrisali od njega),ki je mislil ,da bo Rusija dobila vabilo za v Nato in bo on postal vodilni Nata-ker se to ni zgodilo je baje človek ponorel in zanj je postal Nato smrtni sovražnik in na tej točki so se našli Islamisti in Putin.

   • pokvarjeniSvet

    kdo je naredil puč prot proruskem Janukoviču ? Pa ja ne Putin sam ?

    V Ukrajini se je zalomilo ZDA v bi prišla do praga ruskega ozemlja in pobiti ter izgnati rusko manjšino.Hkrati so hoteli pregnati Ruske flote iz Krima (katero imajo Rusi od ukrajincev v najemu) Ampak Putin tega ni dopustil, normalno saj ima rad svoj narod.

    Tvoj plan nima ne repa in glave, Kaj Putinu, koristi in pomaga oslabljena EU, če pa obadva veva ti in jaz vema, da ZDA ima polno vojaških baz v Evropi in dokler bo ZDA močna, tudi če bo tvojih toerijah si Putin želi Evropskih ozemelj brez šibke ZDA ne more nič !!

    torej kaj je naredil da bi oslabil ZDA ?? ZDA se edina resna grožnja. Vidiš tukaj pa tvoje teorije padejo v vodo. EU nima skupne enotne vojske torej je vedno lahek plen za ene in druge za ZDA in Rusijo.

    Če bi Rusija hotela EU more nujno uničiti ZDA drugače jo ne more dobiti, Saj EU je kolonija ZDA.

    • xtc

     Tvoji možgani so že tako zdivjali,da je še samo prašanje časa kdaj te bodo kam odšlepali.

     • pokvarjeniSvet

      dokaži da lažem,…aja saj ne moreš ker si teoretik zarote to ti je v krvi.

     • xtc

      Poglej čudaksvoje poste nazaj in poglej kaj si limal in pisaril in tvoji patriotski komentatorji same copy paste teorij zarote.Od You tuba napreje.Torej nehaj noreti in poglej resnici v oči.Tako pa je.

 • Mihilus

  Češki predsednik nima pojma. Če hoče videt prave razloge za prihod beguncev naj si pogoogla Coudenhove-Kalergi plan, ki je bil narejen kmalu po prvi svetovni vojni. V temu planu je opisano točno to kar se dogaja pa ne samo s to begunsko krizo ampak vse dogajanje od konca druge svetovne vojne dalje. Plan je zamenjava avtohtone Evropske bele populacije z mešanico Arabcev, črncev in Azijcev.

  Coudenhove-Kalergi je v svoji knjigi Praktischer Idealizmus že skoraj 100 let nazaj opisal kako bodo to dosegli. Prvi korak je sprejetje azilne/migrantske zakonodaje, antirasizma in strpnosti. sledi znižanje natalitete z nihilizmom, splavi, kontracepcijo, visokimi stroški bivanja, LGTB, feminizmom. Potem sledi postopno naseljevanje nebelega prebivalstva. Preko zabavnih vsebin in “strokovnih” člankov se promovira rasno mešanje. V šolah že malim otrokom lažejo, da so oni ob rojstvu enaki kot mi samo, da niso imeli enakih možnosti kot mi in so zaradi tega drugačni. Prikriva se njihova nizka inteligenca. pooplna odsotnost abstraktnega razmišljanja in planiranja in mnogo večja nagnjenosti k nasilju v medijih. Prikazujejo nam kot, da so drugačni le zaradi kulture in vere ter ne zaradi biologije. Vsakogar, ki bi uganil pravo agendo pa diskvalificirati, demonizirati in po potrebi tudi asasinirati.

  V zahodni Evropi lahko vidimo kako je plan dozorel v vsej svoji genialnosti. Problem pa je, da se vseskupaj dogaja samov zahodni Evropi medtem ko bivše komunistične države še vedno niti začele niso. In zato je bila ustvarjena begunska kriza. Da se naredi kvote in preko kvot začne posiljevat z multikulturo tudi vzhodnoevropske države. Plan deluje samo tako, da se VSE bele države spreminja v nebele istočasno. Da so na nek način vlak že zamudili so jim jasno pokazale države V4, ki so v luči tega kar se dogaja v zahodni Evropi že ugotovile, da je multikultura v resnici samomor lastne kulture, diversity pa v bistvu lasten genocid.

  • mojadezela

   Hvala, za komentar in hvala za to, ker se ti da pisat. Tu si navedel in lepo opisal ta demonski plan.

  • mojadezela

   Merklova je tudi prejemnik: COUDENHOVE-KALERGI PRIZE leta 2010.

   • Evil_shadow

    pa von rumpuy 2012 če se ne motim…same cvetke nimam kaj reči.Pol pa še kdo reče, da ne uničujejo načrtno evrope(ne EU ampak EVROPE kot kontinenta).

    • mojadezela

     ja tudi ta pajac je bil deležen te prestižne nagrade. saj njemu je itaq vseeno, ker prihaja iz Belgije. Belgijci pa že itaq po defaultu niso narod, zato verjetno s tako lahkoto uresničuje ta demonski plan, ki naj bi izbrisal nacionalne države.

  • mojadezela

   pa še to:Hundreds of Germans are attempting to bring criminal charges against
   Chancellor Angela Merkel, accusing her of treason by opening the
   borders of Germany to mass migration.

   • razerznak

    isto velja za celotno vladi z cmerarjem na čelu

  • Anja H

   Vaši komentarji in še od nekaterih vaših kolegov tule se berejo kot
   nekakšna neverjetna teorija zarote. Ampak te teorije in zgodbe imajo rep
   in glavo in so v resničnem življenju podprte z dokazi.

   Toliko resnice, kot je
   napisane na temu forumu je v Sloveniji nekaj povsem novega. Hvala vam Nova24TV, ker nam omogočate in dopuščate te debate.

   • Mihilus

    Hvala. Opravljam svoj del naloge, da se razbije tole zaroto in omogoči perspektivno prihodnost našim otrokom. Strinjam se tudi s tvojo izjavo, da Češki predsednik v resnici točno ve. Problem je, ker se gre za laž/zaroto, ki je stara že 100-200 morda celo več let. Vsi zgodovinski dogodki so zrežirani / prirejeni, da podpirajo to zaroto. Proti ljudstvu so uporabili psihološko programiranje, da verjamemo v laž. Zeman in noben drug politik visokega profila seveda ne more kar razkriti zarote in povedati javnosti resnice, ker bi bil takoj diskreditiran, uničen in po možnosti celo umorjen. Tako laž in zaroto je potrebno deprogramirati in razkrinkavati postopno. Treba je ljudem ponuditi možnost, da SAMI pridejo do resnice. Da sami raziščejo in ugotovijo kaj je res. Na srečo je postopek deprogramiranja mnogo lažji, ker ljudje potrebujemo mnogo manj manipuliranja, da spregledamo resnico kot pa da sprejmemo laž za resnico. Kdorkoli že vodi tole kampanjo za deprogramiranje laži in razkrivanje zarote opravlja odlično delo. Nova24TV je samo še en košček sestavljanke v celotni zgodbi. Kot si ugotovila pa je Nova24TV v Sloveniji vodilna po dosegu in učinku.

    • mojadezela

     se bojim, da je že vse izgubljeno, ampak boriti se bo potrbno do konca!

     • Evil_shadow

      četudi je, še vedno veš da si naredil vse kar si lahko preden ti je odbila zadnja ura.Meni to pomeni več kot pa nevem kaka slava…

     • mojadezela

      tudi to je res….zato pa pravim, da se je treba boriti do konca in to vsak dan sproti, ker nikoli ne veš, za katerim vogalom te čaka tetka smrt.

     • Mihilus

      Belci sami od sebe ne bomo izumrli. Libertardi bodo itak prvi, ki se bodo zmongreliziral. Na koncu bomo ostali tisti, ki se bomo imeli dovolj močno rasno zavest in jo bomo naprej prenašali na svoje potomce. Edini način, da izumremo je, če nas bodo načrtno vse poklali. Sicer se bojim, da je to del načrta Khazarske mafije. Ampak če bomo dejansko poklani potem bo to naša krivda, naša šibkost.

     • mojadezela

      ja se popolnoma strinjam…..

     • Anja H

      Pendulum swings both ways. Moje mnenje je, da se je smer obrnila že kar nekaj časa nazaj z dogodki v Rusiji, ki se zdaj širijo naprej proti zahodu. Ni Evropa prvič v takšni situaciji in videli smo kako se je končalo takrat. Je pa pendulum tokrat zanihal v levo malo močneje tako, da lahko pričakujemo tudi nihaj nazaj v desno nekoliko močnejši.

   • Evil_shadow

    teorija zarote je veljavna samo toliko časa, kolikor časa ljudje verjamejo da je to zglj TEORIJA.Večji problem je v tem, da četudi jim dokažeš da imaš prav in da to ni TEORIJA zarote ampak ornk zarota sama, samo skomignejo z rameni in rečejo” kaj pa lahko jaz naredim glede tega” in podobne izgovore.NIHČE ni pripravljen sodelovati, malo tvegati in MOGOČE spremeniti kako stvar na bolje.Ljudje še vedno verjamejo da je državni zbor gor zato da dela nam v korist.Še vedno mi ni jasno, kako so lahko ljudje tako naivni….

    • pokvarjeniSvet

     Očitno imamo veliko vernih ljudi tukaj, ki čakajo na Boga in čudeže ?

     Očitno ker sami ne naredijo nič.

     • Evil_shadow

      Preveč.tako na levi kot desni strani….

   • karlina

    Točno, res hvala , se tudi jaz pridružujem.

  • pokvarjeniSvet

   Pazi sedaj te bo veliko ljudi tukaj označilo za rasista. Čeprav je vsakemu, ki razmišlja s svojo glavo jasno, da govoriš resnico in dejansko stanje.

   Kaj je meni najbolj strašljivo pri tem, da zločince in kriminalce ščitijo pri njihovih zločinih. To pomeni zločine teh priseljencev preko medijev prikrivajo, vplivajo da policija teh zločinov in kriminala ne preganja isto sodišča. Kar pomeni da tem priseljencem drugih ras in narodnosti dajejo potuho in podporo pri zločinih in kriminalih, to pa ni več niti malo smešno, tukaj se je treba zamislit v kakšnem Svetu želite živeti, v Svetu polnem zločinov, kriminala in nasilja ali pa v Svetu dela, poštenosti, miru, reda, kjer so vsi zločinici, kriminalci ne glede kakšne rase ali nacionalnosti so gredo v zapore, so kazensko preganjani in se preprečuje njihovo širitev. Pa ni važno ali so navadni ljudje, del elite, katerekoli rase, in podobno.

   in ne pozabite novi svetovni red bodo vodili zločinci kateri že sedaj vodijo ZDA in večji del Zahodnega sveta z EU vred.

   • Mihilus

    Rasizem je zakon narave. Bele ovce se ne družijo in parijo s črnimi ovcami. Beli nosorogi se ne družijo in parijo z navadnimi nosorogi. Tisti, ki slučajno se sparijo so potem njihovi potomci velikokrat defektni v vsakem primeru pa ne pripadajo niti eni niti drugi skupnosti in se ne razmnožujejo več naprej. Tudi ljudje so po rasah geografsko razdeljeni, da se ne družimo in parimo med sabo.

    Če kršiš katerikoli zakon narave potem kot vrsta izumreš. Anti-rasizem je kršenje zakonov narave in nas bo v samo nekaj generacijah pripeljalo do izumrtja naše rase. Anti-rasizem je samo še ena laž, ki smo jo bili naučeni iz strani mafije, ki nas hoče uničiti. Anti-rasizem je laž, ki jo je potrebno deprogramirati iz naših glav. Jaz priznam, da sem rasist in sprejemam posledice tega priznanja.

    Antirasisti bodo sicer trdili, da je to samo moj način opravičevanja moje degeneriranosti. To me niti ne moti. Antirasisti bodo sami sebe pokopali z mongrelizacijo medtem, ko se bo naša čudovita bela rasa nadaljevala s tistimi primerki bele rase, ki nismo nasedli propagandi o lažnem anti-rasizmu in bomo iz tega izšli boljši in močnejši. Evolucija.

    • pokvarjeniSvet

     “Anti rasizem” pomeni delati vse na tem z vsemi sredstvi, ki so na razpolago da se uniči belo raso. To ni to, kar so mene in nas učili v šolah, da gre za enakopravnost ras, ampak obratno privilegirati vse rase ki so na kontinentu belcev, samo belcev samih ne, njih se pa hitro diskreditira z rasisti, čeprav opozarjajo na resnične krivice in probleme.

     Ta sredstva, načini in zvodi so pa lepo prefirgani, kot recimo spodbuja lenobe drugih ras z visokimi socialnimi podporami in otroškimi dodatki, ščitenje in podpora zločinov in kriminala z njihovih strani, prikrivanje posilstev in ščitenje posiljevalca druge rase. Ne ukrapanje policije in sodišč, čeprav imajo ti ljudje več kot 800 kazenskih ovadb (primer Strojan).

     In še ne dober primer v Evropi, kot smo sedaj videli v večini Evropskih držav se že izvaja in so tudi pri nas hoteli v šolski sistem vpeljati homoseksualnost, transseksualnost, agenderstvo (brezspolnost, poljubnospolnost), feminizem v šolah in vrtcih…..medtem ko za muslimane pa to nebi veljalo, saj jim dovolijo ustanavljati svoje vrtce in šole, kjer teh gej, trans, agender, feminizem, ideologij nebi bilo.

     Kar pomeni sledeče gej, trans, agender teorija za vrtce in šole za bele otroke.

     medtem ko za priseljence pa teh ideologij ne šopajo……ste videli sedaj ta dvojna merila ??!!

     vidite tako to deluje, sami lahko preverite moje trditve ;)

   • mojadezela

    potem se zame tudi lahko reče, da sem rasist, oziroma vsaj za 1/3 slovencev potem lahko rečemo da smo rasisti. Če se temu pravi rasist, potem sem ponosen na to da sem rasist.

  • Evil_shadow

   ma si ti ena rasistična sv* //sarcasm off ;)

   • Mihilus

    Ne vem če je še kdo drug opazil. Opazka RASIST ima vedno manjšo moč. Vedno več ljudem postaja vseeno, da jim rečejo rasisti. En lep primer:
    https://www.youtube.com/watch?v=t2kKnzW4d8w

    • Anja H

     BRAVO! Hvala enako. In vedno več nas je in VSEENO NAM JE če nam rečejo, da smo rasisti.

     • karlina

      Nič hudega, če sem rasistka, zato, ker mi je mar za mojo deželico, moje otroke in vnuke, če že naši vladi ni mar.

    • pokvarjeniSvet

     sem že videl ja ta video, hvala bogu, da V Veliki Britaniji se ljudje vedno bolj zavedajo tega, predvsem vedno več politikov proti Globalizmu in genocidu bele rase.

    • Feriss.H

     Rasizem (Beli) je samo obrambni mehanizem ki ti pove iz katere smeri prihaja nevarnost in kdo je sovražnik. Temu se danes kot sam najbolje veš reče RR ali Race Realism

  • pokvarjeniSvet

   Dobro so oni pred več kot 100 leti predvidevali in so temu primerno demonizirali konservativnost, nacionalnost in zaščito bele rase, etikirali kot nacizem, fašizem nestrpnost.

   Dobro so pripravili teren za nas ki smo dandanes spregledali da nas lahko označijo za opranoglavce podpornike nacizma (ki je zelo demonizirano v Evropi že več desetletij) in rasisti. nikjer na svetu ni tako močne propagande (Antirasizma – beri belega genocida) kot ravno tukaj v Evropi.

   Večina ljudi si podobnimi misli kot mi, a si zaradi te doktrine in demoniziranje tega ne upajo povedati na glas, zgolj skrivajo v sebi in v realnem svetu prikimavajo trendom.

  • karlina

   Že Nostradamus je v svojih prerokbah napovedal, kaj se bo zgodilo v Evropi in še kako prav je imel.

  • Ruggedplant

   Kakšen nepovezan kup kvazidesničarskih populizmov… Daj se že odloči ali si antisemit ali islamofob, oboje si bolj težko, ker gre za največja ideološka antipoda. Razen če si v svoji zeitgeistovski paranoji že tako daleč, da ju imaš že za zaveznika. Če pa smo tako daleč, odstopam iz debate.

   • Mihilus

    Mislim, da je celoten tekst v prvi anti-semitski. Proti muslijem nimam nič proti. Je pa dejstvo, da Židje želijo genocid Evropskih narodov in pri temu uporabljajo tudi muslimansko imigracijo kot orožje za doseg cilja.

    • Ruggedplant

     No ta je pa še boljša. Pa ZARES verjameš, da bi bilo to v interesu kateregakoli Juda ali se le dobro sklada s tvojo Zeitgeist zgodbico? res je, da so Judje v svoji zgodovini ogromno pretrpeli, ampak da bi pa bili posebej samomorilsko nagnjeni, pa še nisem pomislil. Tvoje pisanje namreč nakazuje prav na to.

     • Mihilus

      Ma sej ne krivim vseh židov. Večina židov so čisto navadni ljudje. Tudi Hitler je imel 150.000 židov v svoji vojski. Kriva je bančniška/globalistična mafija, ki se identificira za žide.

 • mojadezela

  Poglejte sedaj naše super prijatelje EU-ja: Zaradi goljufanja Volkswagna pri namestitvi programske opreme,
  ki je prikazovala znižano vrednost izpušnih plinov, so se ZDA odločile,
  da bodo tožile nemški avtomobilski koncern.

  To so naši prijatelji in zavezniki. Res smo si lepo družbo izbrali. Same hinavce in zahrbtneže.

  • xtc

   Še vedno bolje kot Mafijo in KGB mafijo.

   • Evil_shadow

    Ma CIA je isti šmorn kot KGB.v končnem je CIA naslednik OSS, nastala pa je kakh 6, 7 let pred KGB-jem.Lahk bi rekel da imajo ameri več prakse v tem kako zavajati, lagati, manipulirati kot pa rusi…Mogoče bi se pa splačalo pogledati kako so sponzorirali puče v latinski ameriki in gor postavljali despote…Rusija je slaba, dočim amerika ne zaostaja veliko za njo in če bo šla naprej tako kot gre jo bo v negatvi prehitela prej kot v 10ih letih.

    • Feriss.H

     Malo bo treba popraviti tole tvoje – “CIA…nastala pa je kakh 6, 7 let pred KGB-jem”

     KGB je namreč bil naslednik Stalinovega NKVD, in prav ta NKVD je “treniral” soustvarjal GESTAPO, dokler sta še Hitler in Stalin bila “prijatelja”. KGB je po razpadu SSSR “mutiral” v FSB. Po tej analogiji je Ruski FSB starejša obveščevalna agencija, razen seveda Britanskega MI5 in MI6, ki pa datirata še iz časa Cromwela.

     Tu je za prišteti še legendarni GRU (Glavnoye razvedyvatel’noye upravleniye) Sovjetska vojaška obveščevalna, nastala leta 1918 in obstaja še danes pod upravo – Генеральный штаб Вооружённых сил Российской Федерации, Генштаб – Genshtab – Generalštab Oboroženih Sil Ruske Federacije

     Neglede na vse omenjeno pa Ameriške obveščevalne agencije (trenutno ih je 15) le dominirajo, predvsem zaradi NSA, tehnologije in denarja ki ga imajo na voljo.

     • Mihilus

      “Neglede na vse omenjeno pa Ameriške obveščevalne agencije (trenutno ih
      je 15) le dominirajo, predvsem zaradi NSA, tehnologije in denarja ki ga
      imajo na voljo.”
      Za propagiranje laži in uničenja rabiš mnogokrat več sredstev kot za propagiranje resnice in prosperiranja. Zato kljub omejenim sredstvom ni težko parirati Ameriški mašini. Za Ukrajino so porabili 5 miljard, da so jo preobrniti za celi dve leti pa ljudje že hočejo nazaj staro vlado.

     • Feriss.H

      Nihče im sploh niti ne parira, razen do neke mere Putin. Vse te agencije so itak v lasti samega Nad-Hudiča, Khazarske Banksterske Mafije, ki je lastnik in “proizvajalec” neomejenih količin denarja. Da im pa ne pariramo se vidi tudi iz te “imigracije” ki nas preplavlja.

      Navdušenje nad našo nemočjo ne skriva niti Rabbi Baruch Efrati – believes Jews should ‘rejoice at the fact that Europe is paying for what it did to us for hundreds of years by losing its identity.’ He praises Islam for promoting modesty, respect for God – http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

      Še večji Hudičev podanik pa prihaja na sceno po “volitvah” v ZDA ko bo “zmagala” vešča Killary. Njej je Bela Hiša zagarantirana, ker Republikanci bodo minirali Trumpa, nimajo pa kandidata ki bi lahko pritegnil Belo Tradicionalno Ameriko kot to trenutno počne Trump.

      Lahko pričakujemo Mega-Sranje ki ga bo izvajala Lezbarsko-Feministična in dobesedno zla kot sam Lucifer – Luciferijanka Killary, Queen of the Multicultural Hell.

     • Mihilus

      Američani so nesporni kralji hibridne vojne ampak vedno več konkurence imajo. In vsaj meni vseskupaj ne deluje naključno ampak načrtno. Rusija gradi svoj medijski, obveščevalni, politični imperij v Evropi in ZDA. Poleg tega nastajajo tudi alternativni mediji, ki kradejo občinstvo MSM tako, da objavljajo resnico – naprimer Nova24TV. Židje so se veselili zdaj se pa veselijo samo še najbolj naivni in arogantni saj jih večina že čuti prihajajoči backlash.

     • Feriss.H

      Obstaja še ena nevarnost ki jo mnogi v Ameriki že dalj časa omenjajo, kaže se pa prav zdaj ko je Mullah Obambo napovedal da bo uporabil “President’s Executive Power” pri razorožitvi Belih Američanov, ker Kongres kao ni kooperativen pri tej “problematiki”.

      Reakcija Američanov bo zagotovo burna, lahko im marsikaj vzameš a orožja niti pod razno ne, in pri tem jih podpira tudi dober del Law and Order. Kaže da Črna Kenijska podgana in njegov tabor nameravajo izzvati izredno stanje pri katerem bi uveljavili izredne razmere, kar pomeni da ne bo volitev in njegov mandat se podaljša avtomatično, vse dokler ne nastopijo “normalne” razmere, kar se pa lahko podaljšuje v nedogled. Kot naročeno za NWO.

      Tole bi lahko bil zdaj eden najbolj kritičnih momentov, ne samo za Ameriko, kolateralno tudi za celi svet, če bo počilo kot bi naj. Tu pride v ospredje njegova izjava – “We cannot continue to rely on our military in order to achieve the national security objectives that we’ve set. We’ve got to have a civilian national security force that’s just as powerful, just as strong, just as well-funded.” – https://www.youtube.com/watch?v=_fO-usAlqak

      Če bo dejansko šel naprej s tem svojim “President’s Executive Power”, in bo to izvajal masovno, potem bo počilo. Tu bomo videli iz kakšnega testa so Beli Američani zares narejeni.

     • koza

      je mogoče to začetek, pa še Texaški guverner, ki pravi, da naj Obama pride sam po orožje … http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/01/04/pocelo-je-u-americi-kaos-u-oregonu-naoruzana-paravojna-policija-zauzela-nacionalni-park/

     • Feriss.H

      To v Oregonu, je kot neko nadaljevanje podobnega primera iz Nevade lani, družina Bundy vs Harry Reid (Demokratski Senatni lider), ko je Reid hotel prodati sporna zemljišča Kitajskim firmam za eksploatacijo rudnin. Tam so se Bundy-evi uprli z pomočjo oboroženih milic od vse povsod, in malo je manjkalo da ni počilo kot v Waco Siege -Texas leta 1993.

      Tokrat bi znalo biti bolj resno, če bodo Obambusove Federalne oblasti to izkoristile za scenarij ki sem ga že opisal.

     • ney

      Sem vprašala sorodnika v California, kaj mislijo glede volitev, je rekel, da ljudje(tudi mehiški prijatelji) podpirajo Trumpa…So rekli, da Obama bi se rad samo kregal…

     • Mihilus

      Sej Trump je fajn. Predvsem je fajn za razkrivanje resnice in da mafija izgublja podporo javnosti. Ampak dejstvo je, da Trump ne more rešiti problema. Ameriška mafija bo morala biti vojaško poražena.

     • ney

      Sem tudi govorila s policistom(mehiškega rodu) tam, ko smo bili na obisku pa je rekel, da Amerika sama ima zakon in red, da pa imajo veliko problema z Mehiško mafijo ne Ameriško…

     • Mihilus

      Tega se tudi jaz zavedam. Že včeraj sem napisal, da bi bilo še najbolj če poči kar v Ameriki to pa iz dveh razlogov. Prvi razlog je, da ves problem izhaja iz tam in sicer iz Ameriške želje po dominaciji sveta. Saj vemo, da si tega ne želijo beli američani pač pa njihova mafija, ki vodi državo. In če se tam zadeva zaključi potem se bo zadeva hitro porihtala tudi pri nas in v Južni Afriki in Avstraliji. Drugi razlog pa je, da so ameriške milice zelo dobro usposobljene in dobro obrožene. Moje trdno prepričanje je, da ni ameriška vojska najmočnejša vojska na svetu ampak so njihove milice mnogo močnejše. Na netu je sicer težko najti dobre verodostojne podatke in dokaze o temu so pa pričevanja nekaterih raziskovalnih novinarjev zelo “strašljiva”.

      V novejših člankih se sicer govori predvsem o neverjetnih številkah teh patriotov v starejših člankih pa se da videti tudi, da je oprema teh milic na vrhunskem nivoju. Sicer res sicer nimajo helikopterjev in tankov imajo pa vse ostalo. Poleg orožja tudi hekerje, radarje, varno komunikacijsko opremo, plazma gorilnike, nočno gledanje, najnaprednejše eksplozive in predvsem znanje in izkušnje. Poleg tega imajo globoko infiltrirano tudi ameriško vojsko in policijo. Treba je še dodat, da te milice funkcionirajo skoraj kot plemena, imajo veliko otrok, živijo nematerialistično življenje in se samo pripravljajo na prihajajočo državljansko vojno. Milice pa niso zrastle samo z velikimi družinami ampak so tudi porekrutirali ogromno novih članov. V zadnjih 10 letih je ameriško vojsko zapustilo več kot polovica vojakov, ki so povečini postali člani paravojaških milic. Standardi za nova vojake se konstantno znižujejo in vedno več je dejansko nesposobnega kadra tudi na vodstvenih položajih.

      Sej o tej temi bi lahko govoril še in še in še, ker sem prebral ogromno literature in obrnil vsak kamen. Razen če imajo Khazarji neko skrito orožje lahko mirno rečem, da je njihov plan mrtev.

     • pokvarjeniSvet

      Se strinjam, dejansko najbolj se bo rešilo če se porazi te psihopate pri njih doma da ameriško ljudstvo prevzame nadzor in ohromi te svetovne bandite.
      Tako da ja vojna je slaba stvar, ampak jo je treba začet pri peklu, pri glavi od kače.

      V streljanju se dobro urijo to drži kot pribito.Ampak kako so pa kaj njihova telesna forma in kondicija teh milic.

      Ampak ja upam da imaš prav, želim si, da imaš prav ;)))

     • Feriss.H

      Absolutno se strinjam z tem da bi najbolje bilo ko bi se Američani, seveda tisti ta pravi tradicionalni Beli Američani, uprli Washingtonskim plutokratskim cuckom in ob tem pometli še Khazarsko nadgradnjo. Kakor koli že, treba je vseeno gledati realno, ker kaj takega je ob konstelaciji obstoječih sil neizvedljivo.

      Kar zadeva milice, verjetno misliš na Oath Keepers, ki so usposobljeni, ker so to v glavnem bivši vojaki in policisti, a je tudi precej aktivnih v članstvu. Na žalost je tvoje prepričanje o njihovi moči v primerjavi z redno vojsko in agencijami bolj odraz tvojih (in mojih) želja kot pa neka realnost. Moč Ameriške vojske, brez policije in obveščevalnih agencij, je že sama tako gromozanska da im tudi združene sile ostanka sveta ne bi prišle do živega, kaj šele milice, ne glede kako bile usposobljene.

      Tej sili je treba dodati še privatne armade tako imenovanih kontraktorjev, ki jih je verjetno več kot je same vojske v Ameriki. Ti so pa predvsem plačanci in verjetno v večinski lasti Banksterske Mafije. Pa samo v Iraku je na vrhuncu borbenih aktivnosti bilo več kontraktorjev kot pa borbenih enot Ameriške vojske. Neke številke govorijo o celo 160,000 kar je neverjetno, a kaže da je res bilo tako.

      Glavne slabosti vsakega upora so organizacija, komunikacije, koordinacija, komandni centri in seveda logistika, brez da pri tem sploh omenjamo zračne sile, mornarico in obveščevalno dejavnost. Za uspešen oborožen upor milic ni šanse. Realna možnost bi bila edino ko bi vojska in agencije, ali vsaj bistveni njihovi deli, izvedli državni udar in bi se jim pri temu Oath Keepers pridružili. Ob takem scenariju bi lahko Američani končno očistili svojo hišo od vse nesnage ki se je nagrmadila tam v teh zadnjih tridesetih-štiridesetih letih.

      Seveda bi pri temu bilo ključno da likvidirajo Khazarsko Mafijo do zadnjega, in pomečejo na cesto iz državnih služb vse Jude in vse kar ni Evropskega izvora. Judovstvo ki je aktivno delovalo proti Belim Američanom bi morali izgnati v Izrael in uzakoniti da niti ene Jud nikoli več ne more delovati v Državnih Institucijah, Sodstvu, Bančništvu, Medijih in Izobraževanju. Enako bi morali slediti temu v Evropi.

      No ja, malce sanjarjenja ne škodi, tako malo za dušo, verjetnost za kaj takega je zelo majhna, a upanje vendar ostaja, vsaj za še kakšnih deset do dvajset let, potem bo pa itak konec vsakih možnosti za neko spremembo.

      Poglej si dokumentarec – MIDNIGHT RIDE – When Rogue Politicians Call For Martial Law – https://www.youtube.com/watch?v=Jno9r-OWKDM – pravkar ga gledam.

     • Mihilus

      V bistvu je treba bit pošten, da je zelo težko ocenit razmerje moči. Mislim pa, da karkoli se bo zgodilo se bo zgodilo kmalu. Duh je ušel iz steklenice, ljudje se preveč začenjajo zavedat situacije pa tudi zahod je v zatonu medtem ko Rusija hitro raste.

     • pokvarjeniSvet

      Saj sem rekel, da bo prišlo prekoslej do civilne državljanske vojne v ZDA.

      Upam na zmago Teksaškega ljudstva.

     • Evil_shadow

      tehnično je cia nastala pred KGB-jem ,je pa res da je KGB nasledil NKVD.

     • Feriss.H

      Kar pomeni da je KGB le krepko starejši od CIA. Zamenjali so samo ime, kot so to naredili po razpadu SSSR. “Tehnično” to pomeni da so vse tehnike in personal ostale in seveda so le nadaljevali z novimi tehnikami in ljudstvom.

    • Ruggedplant

     Zanimive bučke. Vklopimo Mencingerjev števec po katerem bi morala ZDA bankrotirati pred 2412 dnevi? Ruski partijci so najbrž napovedovali enako že za leto 80… smešni ste.

   • pokvarjeniSvet

    Diktatorji katere je pa CIA in kompanija postavljala po svetu (Latinska in Afrika) pa te nič ne motijo ??

  • pokvarjeniSvet

   in prikrivanje zločinov in kriminala teh priseljencev in vse teh nebelih ras in neevropskih nacionalisti.

   pošiljanje vojske dol na bližnji vzhod da pobijejo veliko civlistov.

   dobili smo jih na laži, da orožje za množično uničevanje ne obstaja v Iraku.

   in takšni zločinci, kriminalci, podporniki kriminala in zločinov, lažnivci vodijo Zahodni svet ZDA in EU…..je to res kar si želite ?

   in ne pozabite novi svetovni red bodo vodili zločinci kateri že sedaj vodijo ZDA in večji del Zahodnega sveta z EU vred.

   Mene so doma učili in vzgajali za svet dela, poštenosti, miru, reda, kjer so vsi zločinici, kriminalci ne glede kakšne rase ali nacionalnosti so gredo v zapore, so kazensko preganjani in se preprečuje njihovo širitev.

   • karlina

    Mene tudi, ampak samo nas, ki nismo levi so starši tako učili,leve pa so ravno nasprotno, to nam dokazujejo vsak dan.

 • Borut Stari

  Teorija zarote gor ali dol. Pozabite na Putine, Merklce,kazarje in Wall Street Meni osebno je popolnoma jasno, da je okupacija brez orožja in vodje najtežje obvladljiva, Proti vodeni oboroženi armadi lahko nastopaš z orožjem. Kdo ali kaj je animiralo milijone za ta eksodus. V zgodovini jih poznamo kar nekaj.Nič razen vere, lakote, bednega in ogroženega življenja ne more spraviti milijone v takšno početje.

  • pokvarjeniSvet

   To se strinjam okupacija brez orožja je težja in efektivnejša saj neveš kako proti komu z orožjem. Zato tukaj moreš delati sistemsko korak za korakom. Prvo zaposliš več policije in vojske, povečaš njihova pooblastila, zmanjšaš socialne, spremeniš zakonodajo za vize in bivanje tujcev v tvoji državi, zahtevaš opravljene izpite za državni uradni jezik, izgon vseh ki vize nimajo ali jim je potekla, enako izgon vseh tistih s kriminalno datoteko ali s kriminalnim dejanjem na tvojih tleh in nimajo državljanstva ali vize, pol to storiš isto pri prekrških, spet za tiste ki nimajo državljanstva ali vize pač papirjev nasploh.

   Je pa res da me to spominja na ZDA, a vas ne ? na njihovo policijsko državo in surovost….ja to je tudi bil namen te migrantske krize.

   • Borut Stari

    Pri preprečevanju okupacije milijon in+ migrantov tako rekoč brez dokumentov ne pomaga oborožena vojska ne policija. Ne moreš streljati in pobijati neoboroženih Prav tako ne pomagajo zahteve, ki jih navajaš. Nimajo nobenih pogojev za vstop in kaj je rešitev nikomur v EU ni jasni. Omenjaš izgon. Kam, kako in na kakšen način?

    • pokvarjeniSvet

     Madžarska je pooblastila vojsko, da lahko vojska na meji strelja, tako sem slišal, je to res ?

 • Abraham

  Janša in Primc bi problem takoj rešila! za nas gre

  • razerznak

   kaj bi potem šele plemeniti nardil

   • Ruggedplant

    Si postavil še en spomenik Titu in oropal bližnjo cerkev?

 • pacek

  Kje pa imate članek o Kolnu Nemčija kjer je kar 1000 migrantov na silvestrski večer napadlo nemce ki so praznovali.

  • Feriss.H

   Še Nemško časopisje o temu ne piše, policija pa ne daje podatkov da ne poruši “ugled beguncev”.

   Eden od “beguncev” se je celo hvalil da je imel prste v vseh odprtinah tam napadenih žensk. Merkelca se bo, če se sploh bo, oglasila z pomirjevalnim idiotizmom da naj Nemci ne dvigajo prah okoli te Muslimanske “razposajenosti”, češ tudi vaši očetje in dedje so bili precej nasilni v WWII.

   • pokvarjeniSvet

    Vse da se to prikrije in podpira kriminal in zločince.

    In v takem svetu si vi želite živeti ?

    Ti isti ljudje, ki podpirajo in prikrivajo zločine, bodo nas vodili v novem svetovne redu oz zglobaliziranem svetu z eno svetovno vlado teh psihopatov.

    • Feriss.H

     Tole “vi” se ti je verjetno zaletelo, zagotovo si mislil ONI ali NEKATERI

     • pokvarjeniSvet

      to je retorično vprašanje, če si VI (to sedaj sprašujem vse) želite takšnega sveta, katerega vam ga ti psihopati in lažnivci vsiljujejo.

      @xtc in podobni, si ga očitno želijo

     • xtc

      Enega pravkar berem in potrebuje nujno oskrbo.

     • pokvarjeniSvet

      Ti kar žali ti teoretik zarote…ti si lahko naš zabavljač tukaj hehe bomo se smejali ko bomo brali takšne neprištevne teoretike zarot kot ti. Ziher je Putin kriv da v življenju nimaš nič, Putin je kriv da imamo vsaki dan noč in dan, Putin eno Putin tretjo….samo zato ker ima nekaj kar ti nimaš, ljubezen do svojega naroda in domovine, kar je tebi in tvojim levakom/komunistom tujka. Zato pa podpiraš globalizem in novi svetovni red ter tvoje idole zla, kateri pravtako sovražijo vse narode na Svetu tudi Ameriškega.

     • xtc

      Glej ,če se trudiš izpasti nekulturen čudak ,ti to uspeva.
      Da pa ne vidiš dlje kot do antisemitizma in še česa je pa tvoj osebni problem.

     • pokvarjeniSvet

      Jaz sem Patriot, to kar ti nisi.
      Antisemitizem…kako prikladno za Izdajalce lastnega naroda in ljudi kot si ti. Ti si Antislovenec to je to drugače si nebi takih stvari izmišljeval ti Dr teoretik zarote o Putinu – ti še srat pa spat brez da bi na njega mislo ne moreš it….da se nisi kje zaljubil v njega toliko le glej xD.

      Pa ti veš da je to obrabljena fora antisemitizem ki se vseskozi ponavalja od 2WW dalje vse do danes. To se že toliko desetletij ponvalja da si kar dolgočasen…izmisli si kaj novega ker antisemitizem ne pije vode smo v 21. stoletju in ne več v 2. svetovni vojni….najbolje da se pridružiš Janezu Stanovniku on tudi palamudi in tuli od drugi svetovni vojni. Najboljše da ti in Stanovnik skupaj gresta v hosto in se gresta partizane in antisemitizem in ostale zastarele, obrabljene in namišljene fore…še rdečo kapico si peljita pa palčke, kobolde in vse ostale namišljene mitologije sabo v hosto.

      Vsak narod ima pravico biti svoboden v svoji lastni državi….če misliš obratno spokaj ven.

      kje imajo tvoji Gospodarji tvoj Bush orožje za množično uničenje v Iraku ? še stalno čakamo…seveda vemo da nikoli ne bomo dočakali ker je to 100% laž !

      Takšni ki podpirajo psihopate da koljejo otroke in ženske ter ostale nedolžne neoborožen ljudi po bližnjem vzhodu so zame sami zločinci ker podpirajo zločine nad človeštvom.

      definicija psihopata: to je človek ki laže, kateri pošilja plačance oz vojsko da pobijajo nedolžne ljudi, prikriva zločine, ima vojaške bazen svoje plačane vojske po vseh kontinentih sveta, poruši dve stolpnici doma na svojem lastnem ozemlju, pobije lastne ljudi, lastni narod. Podpirajo države z nasilnim diktatorskih sistemom kot je Saudska Arabija kjer krši vse človekove pravice in izvaja zločine in poboje nad lastnim narodom, Ima v Evopi polno vojaških baz ? za koga komu na čast ?

      in veš kaj je najbolj zanimivo pri tem ? veš kaj da je to vse kar sem napisal res in da celo ti veš da je to res. ampak jih vseeno braniš.

      in sedaj si spravil na mene in se spravil žalit na osebni nivo ker nimaš proti argumentov in odgovorov…zato si se zatekel k žaljenju.

      Resnica osvobaja pravijo…..no ja tebe očitno resnica zelo boli, zato pa žališ druge komentatorje, kateri ti predstavljajo resnico.

     • xtc

      Takih “patriotov” niti približno nočemv bližini(so podobno Adijem,Dučetom,Stalinom.Putinom,Leninom,Maom,Pol Potom,Ho Shi Minom in podobim demokratom in patriotom) so uradovali tukaj od 43-91 v družbi z kominterno in internacionalo za take je le arest ali druge ustanove.

    • karlina

     Točno

 • KAPIBARA
  • Feriss.H

   Dobro da si prilepil ta link, kjer lahko vidimo kako sama policija dejansko ni naklonjena objavljanju podatkov o početju Merkelinih ljubljenčkov. Škoda je edino da enako ni fasala ona prfuknjena županja ki ji očitno eno opozorilo ni bilo dovolj, zdaj ga je vsaj indirektno dobila že drugič.

   Samo poglejte te nesmisle ki jih trosi policija

   “Vodja policije v pokrajini Severno Porenje – Vestfalija Arnold Plickert je zločin označil za “masovni napad na temeljne pravice” in dodal, da mora biti pravici zadoščeno, ČETUDI IMA TO POLITIČNO NEUGODNE POSLEDICE. Ob tem je opozoril pred izkoriščanjem incidenta za podžiganje antibegunskega sentimenta”.

   “Vsi begunci, ki imajo težave z integracijo v našo odprto družbo in z njenim spoštovanjem pravic drugih ljudi, je potrebno obravnavati z uporabo ‘polne sile zakona’,” je dejal in dodal, da javnost ne bi smela pozabiti, da je “večina ljudi, ki je prišla k nam, to strorila zato, ker življenje v njihovih domačih deželah ni bilo več varno”.

   • karlina

    Žalostno, res žalostno, pa še kako resnično.Ne misliti, da se kaj takšnega ne bo dogajalo tudi pri nas.

 • xtc

  Najbolj smešni so napol poblazneli ruso in Putiofilčki oboževalci psihiča putina in njegove GB mafije na kar opozarjajo sami Rusi.
  Seveda v državi ,kjer je bila demokracujha zgolj par let vseskozi pa diktatura,je čredni nagon močno prisoten(Rusija)oz. gre za narod ,ki je praktično oprane glave in nezmožen živeti v demokraciji in karnapreje sili v diktaturo,ki ga vedno znov in znova še bolj pohabi.
  Je pa zelo zanimivo kako napol poblazneli rusofilčki branijo diktatorja,mafijaša,komunista in zločinca in ga malodane po božje malikujejo in podobno kot islamisti ponujajo kot rešitev islam nam rusofili vsiljujejo Putina ,Rusijo,diktaturo in komunistično mafijo,ki vlada tam.
  Seveda se je treba vprašati po psihičnem zdravju teh ljudi,ki ponujajo zamenjavo enega zla za drugo.
  Malce več bom o njihovit motoglavih teorijah zapisal malce kasneje.

  • Ruggedplant

   Žalostno pa je to, da je med njimi kar nekaj prefarbanih/naivnih demokratov (kvazidesnih), ki bodo na eni temi s posrečenimi argumenti sesuvali lik Tita, partije in njenih današnjih podlajškov, na drugi pa z vso silo udarili po vsem kar vsaj malo diši po demokraciji, kapitalizmu in protikomunizmu. še vedno pa mi ni povsem jasno ali gre za same podtaknjence z namenom sovražnega prevzema foruma po vzoru Siola in MMC-ja, ali pa je res toliko ljudi tudi na strani t.i. demokratov in intelektualcev, ki so jim betice uspešno oprali naši rusofilni in amerofobni PIF (protiimperialistična fronta) mainstream mediji.

   • pokvarjeniSvet

    jaz tolčem po kvazi “demokraciji” in po globalizmu oz novem svetovnem redu.

    Demokracija je super (govorim o 100% pravi demokraciji in ne o navidezni), sem podpornik neposredne javne demokracije takoj !!! seveda bi bilo dobro vse izdajalce, ki ne marajo Slovenije in Evrope kot samostojnega, suverenega kontinenta in sovražijo Evropske avtohtone narode izgnati, najbolje k izviru zla.

    Smrt zionizmu, smrt globalizmu, smrt komunizmu in smrt vsem bolanim izspirjenim idologijam…..Svoboda Narodom in Patriotom.

    • xtc

     Umbolnicani demokracija samo za info,da neboš v zmoti.

    • Ruggedplant

     Zanimive nazore nam tule prodajaš, ni kaj – z eno roko širiš propagando anarholevičarskih ZL, Sirize, Društva NOB, z drugo pa Orbanovski patriotizem. Problem je edino v tem, ker gre za popolno diametralno nasprotne politične nazore.

     • pokvarjeniSvet

      kakšne nazore ZL, Sirize društva NOB kaaaaaaj ??? se ti je zmešalo ??

      no sedaj pa lepo povej kje imam njihove nazore, lahko argumentiraš, da slišim zakaj me povezuješ z temi izdajalci slovenskega naroda in izdajalci vseh narodov nasploh.

      To je žalitev za mene, da me sploh v isti vrstici z temi pacienti omeniš. Pa, da še Orbana užališ in omeniš v isti vrstici kot te večne izdajalce narodov.

      Kako me lahko primerjaš s temi bleferji kateri niso obljubili edine dobre svoje obljube ta je: “poslance na minimalce”…sedaj jaz tebe vprašam a so dali ta predlog ko si bili izvoljeni ?? še to eno in edino pozitivno točko, ki so jo obljubili niso izpolnili vse ostale njihove točke so pa katastrofalne in izdajalske za narod, ker so pisane samo na kožo javnih parazitov, JS, družboslovcev in ostalih delomrznih, luksuza požrenšnih in bleferjev.

 • epiphany

  A se bodo naši zdej – po vsem tem zbudil, al še ne ?

  • karlina

   Ne, ne, naši spijo zimsko spanje, kot kočevski medvedje, ampak z razliko,da že od poletja.

 • karlina

  Zeman je že pred dnevi dejal, da je migrantski val organizirana invazija, zdaj pa je pojasnil še, da verjame, da je to invazijo organizirala Muslimanska bratovščina s pomočjo finančnih sredstev iz več držav. To itak pametni ljudje vemo že od vsega začetka. Itak so Čehi že zdavnaj pametno povedali, da v svojo državo ne bodo sprejeli niti slučajno nobenih migrantov, četudi bi jih po izdani kvoti morali. Saj niso neumni, kot v naši državi. Svojo državo in državljane še kako ljubijo in spoštujejo, ne tako, kot pri nas.

  • Thaddeus

   4 imajo azil pri nas
   Lp

 • Vrhovni sodnik

  Bravo Zeman, takšnih nam v EU manjka

 • xtc

  Kot sem že preje rekel bom zapisal par misli ,ki se tičejo teme in par misli o že popolnoma blaznih rusofilčkih ,ki dobesedno norijo po portalu in zmerjajo,ko je Rus Kasparov razgalil Putinovo oblast.
  Že vso zgodovino se na območja razvitih narodov selijo barbarski narodi(tega ne more zanikati nihče) in če razvite kulture niso vzpostavile ustrezne asimilacijske politike in je domača družba moralno in drugače degenerirala v deviantnostih so te kulture,kljub višku zastale in izginile zaradi teh napak.
  Seveda pa večina napol blaznih rusofilčkov nabija neumnosti,in daje linke vseh neumnosti,ki jih pač najdejo kje od teorij zarot,Hanibuja,Hitlerjevih baz pod Antarktiko,Chemitrailsov ipd.
  Izvirni greh težav Evrope seže precej dlje.
  Evropske kolonialne sile so že preje uvažale priseljence iz kolonij,ki so se tukaj tudi množili,torej tu so bile vzpostavljene korenine.
  Enako se je zgodilo z Amerikama,kjer so Evropske sile vlačile sužnje iz Afrike,ki so jih nato razplojevali zaradi delovne sile.

  Seveda pa so seže takrat iz kolonij v matice selili tudi že kolonizirani sicer kot ujetniki in služabniki ampak so se.
  Nato se je zgodila osamosvojitev ZDA itd,osvoboditev sužnjev itd.
  Seveda je Lincoln ta akt podpisal ne iz ljubezni do temnopoltih ampak zato ,da je dobil vojake in podkrepil upor na Jugu.Zadeve so pač stekle kot so,a se je kmalu pokazalo ,da so temnopolti večja težava kot je izgledalo,seveda ,so nato ZDA pridobile še dele ozemlj Mehike in seveda zraven Latinose torej še eno težavo več,k sreči pa je ZDA šlo na roko ravno piseljevanje Evropskih priseljencev,ki so naredili državo in nekako armortizirali prejšnja dva minusa,ki so jih ZDA reševale s sistemom talilnega lonca,oz. okvirno krščanko,judovskega okvirja v katerega so se bili priseljenci prisiljeni vkalupiti,kar je poganjalo rast.Seveda pa se je pokazalo ,da vsaj 60% črne in populacije Latinosov ni zmožn integracije in minimalnih standardov-in rodila so se gheta.

  Seveda pa je Evropa krenila na stara pota vojn in prepirov in prerivanj.1vojna2 vojna seveda so ZDA vedno spretno pritavljala piskrček k Evropskim neumnostim.
  Ko je bilo W 2 konec se je začela tudi dekolonizacija seveda ta ni bila toliko podprta s strani ZDA kot komunističnega bloka ki je v revežih in neukih videl svojo perpektivo in uspeh in tamkajšnja konunistična gibanja oz.osvoboditvena močno podpiral.Kakšen uspeh je bil tega je možno videti še danes,večina komunistično in neuvrščenih držav še danes tava v temi in revščini ali vojnah.
  Seveda pa so bivše kolonialne sile aredile velike napake,prebivalcem bivših kolonij so odobrile možnosti državljanstva in selitev v Evropo to pa je odprlo Pandorino skrnjico,isto napako so ponovili Nemi z Turki(prijatelji iz ww1) in kaj se je zgodilo’
  Zaradi pomankljive asimilacijske politike so se namnožili priseljenci,ki se niso sposobni integrirati.
  Nadljno težavo je povzročila naftna kriza v 70 ,ko so nekateri Eu vodi+telji popustili nekaterim zahtevam Arabcev in seveda komunistov in levakov vseh sort in začelo se je seljenje v Evropo.
  EU predvsem levaški politiki so iznašli multi kulti(zablodo v nasprotju z ZDA9 in upali ,da lahko država funkcionira tro ali več tirno.To se je pokazalo kot kiks stoletja z kupom neprilagojene populacije,ki živi v svojem svetu s svojimi pravili mimo pravne države.Seveda glavni del krivde nosijo levi politiki z pretiravanjem o pravicah.
  Sedaj ,ko so postale težave praktično neobvladljive pa vpijejo.
  Ker je vmes komunizem in socializem crknil seveda naredil pa kup škode soproblemi ostali.
  Z restavriranjem Mafijskega KGB komunizma v Rusiji in željo po širitvi nazaj na meje CCCp + so se našli interesi komunizma in islama tj. uničenje RKC,ZDA in EU ter zahodne civilizacije ter šititevobeh ekstremov.
  Ker se je Putinu-komunistu,podpovprečnemu agentu KGB zalomilo v Ukrajini in pri ambicioznih željah NO1,je našel skupni jezoik z islamisti(glej odpiranje največje đamije v Evropi,Moskvi,tudi Grabus je tam)
  Ker se je zadeva v Ukrajini zalomila Rusija fasala sankcije izgubila tožbo zaradi Yukosa(50 miljard + vsaj še toliko obresti) ter prezadolženih ruskih oligarhov na zahodnih bankah in nizkimi cenami nafte in surovin so se začele sanje razpadati,rešitev je torej nujen dvig cen nafte saj Rusija ne pokrije niti 1/3 stroškov črpanja nafte ob zdajšnjih cenah.Putin je računal na Kitajce a so preračunljivci pokazali hrbet(saj jimnizka cena nafte ustreza-posredno pa plina in surovin).
  Zato se je Putin lotil destabilizacije naftnega področja in Iranske mule v obupnem boju za oblast so mu nasedle in se zapletle v novo vojno.Cilj Putina pa je nadzirati območje Sirije,IRaka,Irana,Kuwaita in SA,s tem bi rešil svojo finančno eksistenc,seveda pa z lomastenjem po Arabskem svetu počne ravno to česar se ZDA in bi se morala EU najbolj bati združuje Islam proti zahodu in tudi sami Rusiji.
  Seveda jaj znimivo opazovati rusofilčk s svojimi teorjami zarote ipd še najbolj smešna je ona o tem kako želijo Judje ustariti muslimanski svet in Putin je branik pred tem.Gre za popolne neumnosri ,kajti rase so pogojene klimatsko ne politično,nadalje je še večja neumnost ,da bi Judje zahtevali ,da jemalodane cel svet islamsk zato ,da mu bodo vladali oz. da bodo dovolil islamsko ekonomijo, in nenazadnje Judje niso navdušenci nad temnopltimi in Arabci-torej pokažite mi temnopoltega Juda.
  In nadalje Judje bi želeli mslimansko ekonomijo in mulimanski svet temnopoltih ,da bodo lahko manjšinsko vladali?
  Seveda obstajajo te ali one ekstremne skupine a večina treznih se zaveda ,da je ravnotežje nuja.

  Seveda pa pri slovenskih rusofilčkih vse bolj opažam odsotnost treznega premisleka,
  ko mi začne nek norec razlagati kako obstaja razlika v tem ali mi glavo odrobi skupina ekstremnih Šiitov ali Sunitov,se povprašaš po zdravju le teh.
  Naalje še bolj zanimivo je ko ti skupina čudakov kot alternativo demokraciji ponudi mafijsko diktaturo z vsemi njenimi priteklinami,ali ti ponudi rešitev v obliki komunstične mafije na oblasti kot alternativo je hudo sporno.Če pa mi še ob enem ponudi komunista in podpovprečnga agenta KGB kot rešiteljapa je zadeva še hujša.
  Dejansko bi Nova morala ločiti ,kje je še meja izražanja in kje je meja agitiranja.
  Kajti pri komentarjih nekaterih že popolnoma poblaznlih komentaorjih opažam tisto kar trdim ves čas ,da med komunisti(socialisti) in nacional socialisti(fašisti) paktično ni razlik oz.da so vneti socialisti Adi,Duce nato postali zagreti in pregreti nacionalisti.
  Seveda pa to ne pomeni ,da podpiram priseljevanje nekomatibilnih,EU bo morala glede priseljevanja in azila (ŽL) zlžiti določene pravice na stran ,če želimo EU posledićno pa tudi obstanek ZDA in Nata.
  Definitivno pa poti Rusije ali Muslimanskega sveta nista perspektiv ali napredek.

  • Uros Bukovec

   Mim grede, v Ukrajini se je zalomila ameriško Obamova namera da Rusom naredijo vojno doma z Ukrajinci. A jim to ob pravočasni intervenciji Rusije in samoodločbi naroda RUSKEGA v Krimu na srečo ni uspelo. Ker pa Rusi niso bleferji tako kot amerikanci ampak igrajo vojno po šahovskih pravilih , so preselili vojno z ameriko na bližnji vzhod in takoj ZAGOSPODARILI nad večino ozemlja in nad nebom !! Brez Ruskega odobrenja nad sirijo več nobeno natovo ali ameriško letalo ne sme letet , ker mu grozi TAKOJŠNA SESTRELITEV !!!
   O ameriški politiki na bližnjem vzhodu pa škoda pisat. Pa tud malo več vsesplošnega znanja namesto navijaške logike ti ne bi škodilo. Mgoč pa še kaj komentiram.

   • xtc

    Dober dan Bildi.Koliki Nick in koliki IP?

    • Uros Bukovec

     Tvoj sigurno ne potegne več od janšistične ideologije

     • xtc

      Še en levak,he,he, he,koliko vas je čudako ,ki uničujete Slovenijo?.

     • Uros Bukovec

      Ne vem če semlevak. Hodim pa vsak dan v cerkev ZA RAZLIKO OD TEBE . In molim za razliko od tebe. Pa če sem zato levak tud prav . Nisem pa janšist ker je to poguba za slovenijo.

   • xtc

    Takojšnjo sestrelitev so doživele Putike in ena je šla domov v trugi,ampak uspehov v Siriji pa NIČ.

  • Uros Bukovec

   Pa pišeš tako kot da ti janša narekuje. Nato in nato pupike ala Janša SO PA UNIČILE SLOVENSKO VOJSKO zato da smo postali nato hlapci in nato pupike. zATO SE MORAMO sLOVENCI vstat in znova vspostavit državo , čimperj tem bolje daleč od US IN NATA , tako kot je to v Švici katero so nam obljubljali , ampak še sistema kot ga imajo oni so NAM OROPALI !!!
   Nato IN US JE PA GARANT ZA PROPAD SLOVENIJE !!!!
   Spet bomo morali osamosvajat slovenijo očitno.
   Muslimanski vset je pa ravno US in nato pripeljal . Rusija ni nobena brezmadežna sila je pa vsekakor manjše zlo kot pa US OBAMOVA administracija ki BO UNIČILA SVET.
   Mim grede ker ne veš Je Obama tisti KI BO ZAVZEL JERUZALEM in razdelil od Boga dano ozemlje Izraelu. Ti jih pa kar podpiraj.

  • Instalater Ivan

   xtc ja vem edino JJ nas reši….ne berem tvojih kracarij prišel samo do druge vrste pa ga že serješ Kasparov NI Rus za začetek o ostalem pa se mi ne da….

  • gpu

   Kaj bi rad povedal? ZDA nočejo močne povezave med Rusijo in Nemčijo, ker bi bili Nemčija+Rusija sčasoma precej močnejši od ZDA. Nemčija je tehnološko napredna, Rusija pa največja država z največ bogastvi na Zemlji. Samo še do njih je treba priti.

   Če zmaga Donald, se bodo odnosi z Rusijo tako ali tako otoplili. No, vsaj tako se napoveduje. Ni treba več biti rusofoben.

 • xtc

  Zanimiva država Slovenija,ko se piše nekaj čez komuniste,KGB,SDV,UDBO,Kučana in Putina se levaki nalepijo kot muhe na d….-

  • Bosta Bostic

   Tebe bo rešil veliki vodja, popeljal te bo v raj….

   • gpu

    Več od provokacij itak niste sposobni. Kratki možgani na levici. Oprani ali natrenirani?

    • Bosta Bostic

     Pokomentiraj usklajeno glasovanje Sds in komunistov v EU parlamentu, proti našim interesom…

 • sunday

  moraloo bi biti tako – če kameltrajberi ne primejo za orože proti isisu in raje terorizirajo evropo, moramo mi prijeti za orožje proti kameltrajberom !!

 • valentin

  “je to invazijo organizirala Muslimanska bratovščina s pomočjo finančnih sredstev iz več držav.”
  Kdo ? USA, Saudi Arabia, Kuwait… ( gre za 7 ali več držav )

 • plamen100

  Nekaj je v ozadju saj to ni normalno da vojni migrant beži čez 5 varnih držav?? To se še v zgodovini človeštva ni zgodilo. Po moje imajo namen destabilizirati Nemčijo kot ekonomsko najmočnejšo državo saj se bo potem vsa Evropa začela sesuvati. Treba bo le še ugotoviti kakšno izdajalsko vlogo tukaj igra Merklova??? Če ne bo Evropa pravi čas prišla k pameti in začela s silo izganjati te oswebke iz Evrope tja od koder so prišli bo konec Evropske civilizacije, to je dejstvo! Ta multi kuti je že v nemčiji davno propadel in to so iluzije, gre za konflikt civilizacij in konflikt vere, čeprav se tega Evropejci ne zavedajo in to je nevarno za Evropo. Evropejci so tako zabiti, plitki, da jim še džamije pomagajo graditi in hkrati v svoji neumnosti pomagajo požigati cerkve po arapskem svetu. Ta papež, pa je tudi čuden? A gre sploh za papeđža ali gre za prihod antikrista, ki bo preoblečen v papeža pripomogel uničenju krščanstva v Evropi kot je pripomogla Merklova uničenju Nemčije!

 • Gadafi

  Končno je nekdo od politikov povedal resnico,žal prepozno! Ta scenarij je bil že prej zmenjen,naša vlada laže,da je že prav smešno! To je okupacija na sodoben način, huda ura se bliža!

 • cosmosjasnovidec

  Tole je bilo znano že,ko je v europo vstopil prvi migrant in takrat je že za vse skupaj bilo prepozno.Na meje bi morali poslati vojsko namestiti mitraljeze in jih nagnati nazaj od koder so prišli.

 • Veritas

  Zelo sumljivo je to vse skupaj z afero Volkswagen… ki je bila čista perverzija, namreč vsi proizvajalci avtomobilov počnejo iste stvari- izkoriščajo zakonske luknje in tekmujejo med seboj z podatki iz nerelanih laboratorijskih razmer. S tem, da recimo Ameriški proizvajalci bistveno več porabijo in onasnežujejo…

  Popolnoma jasno je, da gre za narčtno spodbujanje migracijskega toka… to je raj za zaslužek pa še brez tveganja in čista gotovina. Kaj češ lepšega, zraven še prodaš zgodbice o medu in mleku…