fbpx

Ciganska družina na Portugalskem brutalno napadla britansko natakarico, ker naj bi ta imela afero s članom njihovega klana!

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Mediji poročajo o brutalno napadeni Britanki, ki je bila zabodena in slečena, porezani pa so bili tudi njeni lasje, s strani nasilne ciganske družine. Britanka naj bi namreč imela afero z enim izmed članov njihovega kriminalnega klana.

22-letna britanska natakarica Leighanne Rumney iz South Shieldsa je bila s strani nasilne ciganske tolpe na Portugalskem zabodena in slečena, prav tako pa so ji porezali lase. Mlada Britanka naj bi imela afero z enim izmed članov njihove tolpe, Ciganki, ki sta jo napadli, pa sta bili mati in žena vpletenega moškega. Policija je tako aretirala 24-letno Eliano Carvalho in 40-letno Rute Isabel Almeida. Obe ženski sta bili obtoženi s strani portugalske policije, skupaj z 22-letnim voznikom Tiagom Southenhom, ki je sodeloval v tem sprevrženem zločinu. To naj bi bilo sicer tipično ritualno sramotenje, poroča Daily Mail.

Dogodek se je zgodil maja 2015 in primer šele zdaj prihaja pred sodišče
“Bila sem prepričana, da me bosta ubili, in bila sem tako prestrašena, da se nisem upala premakniti ali govoriti, medtem ko sta me slačili in začeli zbadati v hrbet. Nato sta vzeli škarje in mi postrigli vse lase, kar je bil nekakšen ritual sramotenja. Nato sta me zapustili s krvavečim hrbtom,” je povedala Britanka, ki sta jo Ciganki z avtomobilom odpeljali kar 45 minut stran od kraja, kjer je živela. Dogodek se je zgodil maja 2015 in primer zdaj prihaja pred sodišče, žrtev pa še danes trpi duševne bolečine in pretresljiv spomin ji predstavlja neprenosljivo breme.

J. Ž.