Elon Musk ne skriva navdušenja: Twitter ima najvišjo obiskanost doslej!

Elon Musk (Foto: epa)

“Boj proti sovražnemu govoru” je predvsem levičarska krinka za ohranjanje spletnega (nacional)socializma. Odkar je “ptičica osvobojena”, kot je tvitnil ob prevzemu podjetja Elon Musk, spletna platforma beleži najvišjo obiskanost doslej! 

Novi lastnik Twitterja, multimilijarder Elon Musk, je pred dnevi sporočil, da spletni gigant beleži najvišjo obiskanost doslej. Z novim lastnikom je “ptičica osvobojena”, je tvitnil že ob prevzemu podjetja, kar se sedaj potrjuje. Pod novim vodstvom si namreč tudi desnonazorski uporabniki obetajo, da bodo brez ideološko pogojene cenzure odkrito sporočali svoje mnenje … Da ne bo več prostora za moralno “woke” superiornost.

Po obiskanosti pa je Twitter (v svetovnem merilu) že presegel Instagram in se naglo približuje Facebooku. Musk poleg svobode govora očitno ceni tudi dober biznis. Prav zato je najbogatejši Zemljan. Socialistična represija v takšni ali drugačni obliki pa duši vsakršno poslovno in podjetniško pobudo ter povzroča pomanjkanje, siromaštvo in zavist. “Upam samo, da strežniki ne pregorijo!” je v šali še zapisal ponosni Musk. O skokovitem porastu števila uporabnikov poroča tudi Financial Times.

Foto: Twitter

Tako deluje levičarska propaganda in omejevanje svobode govora: ustrahovanje bralcev, da “morebitni Muskov prevzem Twitterja vznemirja številne temnopolte uporabnike”. (Foto: posnetek zaslona)

Ko “ptičica še ni poletela” … (Foto: Twitter)

Domen Mezeg