Ko nam prišleki zatrjujejo: “Evropa ni bela!”

Foto: Youtube

Tako pravi Joacine Katar-Moreira, kandidatka za Evropski parlament portugalske levičarske stranke Livre. Na predvolilni konferenci sredi Bruslja, ki ga tako radi imenujemo srce Evrope, je morebitna evroposlanka predstavila svoj politični program.

Predstavila je svoje misli, stališča, ki naj bi jo pripeljala do poslanskega mesta: “Evropa ni bela! Evrope nima v lasti belec! Ni demokracije v Evropi brez etničnih manjšin! In ni demokracije brez črnk na odrih, kot je ta! Pa tudi ni demokracije brez enakosti in enakopravnosti, seveda. In brez glasov etničnih manjšin v Evropi ni enakosti.”

Joacine Katar-Moreira je petintridesetletna Afričanka iz Gvineje Bissau, nekdanje portugalske kolonije na zahodni strani afriškega kontinenta, očitno ekonomska migrantka. Ima doktorat lizbonske univerze za afriške vede. Sama se opredeljuje kot črna aktivistka, feministka in politična aktivistka.

V svojem življenjepisu na strani stranke Livre zapiše: “Kot ženska in protirasistična aktivistka se bom posvečala vprašanjema enakosti in socialne pravičnosti, saj sta odvisni od svobode, ekologije in polne demokracije.” Če pustimo ob strani nebuloze, da je na primer enakost odvisna od ekologije, je predvsem zaskrbljivo, da se na evropske volitve podaja kandidatka, ki sebe najprej opiše kot črno aktivistko. Sredi evropske prestolnice nabija krivdo Evropejcem, ker še zmerom obstajamo, ker moramo plačati za vse grehe naših prednikov. In govori, da na starem kontinentu niso zastopane etnične manjšine. Seveda. Ker pod terminom etnične manjšine razume prišleke, ne pa etničnih manjšin, ki jih imajo vse evropske države. Priznane. Z manjšinskimi pravicami. Ne, ne. Črnopolta aktivistka govori o drugih manjšinah. O drugih pravicah. “Jaz ne vem, ali je MOJA Evropa tudi vaša, ali je samo vaša,” in kazalec uperi v belo publiko, ki je do sedaj navdušeno ploskala vsem v njen govor nametanim “velikim” besedam, kot so demokracija, socialna pravičnost, ekologija, enakost, ves tipično levičarski blabla. “Mislim, da je pomembno doumeti, da ekologija, demokracija, blaginja niso stvar belcev, ampak stvar ljudi. In da je tudi pomembno, zelo pomembno razumeti, da enakost ni dovolj. V Evropi potrebujemo socialno pravičnost.” Bog nas obvaruj, bi rekli naši predniki.

Bog nas obvaruj!
Ali kot je rekel Jaime I., aragonski kralj, Jaime El Conquistador, ki je v trinajstem stoletju znova zavzemal Iberski polotok, takrat večinoma v arabskih rokah: “Za Boga in Španijo, osvobodili bomo deželo Mavrov.” Kaj bi dejal Zavojevalec, ko bi videl današnjo situacijo v teh deželah? Ko bi mu povedali, da se je po osmih stoletjih, samo od leta 2011 do leta 2015, v pičlih štirih letih muslimansko prebivalstvo v Kataloniji povečalo za 20 odstotkov? In da se je s tem samo v enem letu za trikrat povečala grožnja za teroristični napad? Pod socialistično vlado je prišlo še 30 tisoč novih muslimanov … Katalonija postaja dežela, v kateri ima levica praktično popolno hegemonijo, v kateri levica preganja patriote, uvaža muslimane in krepi njihovo navzočnost. Še malo, pa bodo zahtevali še več svojih pravic.

V vsej Španiji številke muslimanske navzočnosti rastejo v nebo, pa vendar vseeno ne tako hitro kot v Kataloniji, kjer živi sedem milijonov prebivalcev, od tega milijon muslimanov. Barcelona postaja novi London, saj število Neevropejcev, ki živijo v mestu, dosega 30 odstotkov. In raste. Islamizacija te pokrajine, katere želja je, da doseže neodvisnost, je realnost, ki jo seveda dominantni mediji poskušajo prikriti. Pa vendar, če bi Katalonija neodvisnost dosegla, bi lahko v nekaj letih postala prva islamska država v Zahodni Evropi. Ne smemo se slepiti, da ni tako. 170 molilnic in 84 verskih skupnosti je dokaz za te trditve. Neverjetno visoke številke v primerjavi z Madridom in okolico, kjer je samo 52 molilnic. Ali Andaluzijo s 36 molilnicami … Dejstvo je, da radikalni separatisti podpirajo naseljevanje prišlekov na račun izgona tistih sonarodnjakov, ki želijo ostati v Španiji. Dejstvo je, da županja Barcelone, levičarska aktivistka, ki je za svojo piarovko zaposlila žensko, znano po “performansu”, ko je urinirala po barcelonskih ulicah, troši stotisoče evrov za nevladno nadzorovanje “proti islamofobiji” …

Hagija Sofija ne bo več muzej
Naj zanikamo ali ne, naj se slepimo ali ne, naj obtožujemo tiste, ki svarijo pred tem, da so fašisti, rasisti – kakorkoli, v Evropi se vodi verska vojna, le da ena stran to ve, druga pa to zanika. In kdo zmaguje? Ob padcu Bizanca leta 1453 so vse verske objekte, ki so pripadali vzhodni cerkvi, porušili oziroma spremenili v mošeje. Tudi največjo, osmo čudo sveta, največjo bizantinsko katedralo Sveto Sofijo. Niso si je upali porušiti. Morda so imeli celo nekaj spoštovanja do tako veličastne stavbe, saj so freske in mozaike, čeprav bi jih lahko uničili, preprosto prekrili s svojo ornamentiko. Po osmanski osvojitvi Vzhodnorimskega cesarstva je Hagija Sofija postala najpomembnejša mošeja Osmanskega cesarstva. In tako vse do prihoda Kemala Atatürka, očeta moderne Turčije, ki je svojo državo sekulariziral in so Hagijo Sofijo tudi zaradi tega leta 1935 preuredili v muzej. Bilo je nekaj pobud, da bi jo spet preuredili v cerkev. Neuspešno. Turške oblasti, ki sledijo viziji moderne Turčije, so vztrajale, da gre za muzej. Vse do postopne absolutistične moči, ki si jo je v zadnjih letih pridobil novi sultan, moderni vodja islamskega sveta, Erdogan. Ta je na predvolilnem shodu pred lokalnimi volitvami v Turčiji napovedal, da bo Sveto Sofijo spet spremenil v mošejo. Preprosto. “Hagija Sofija ne bo več muzej. Njen status bomo spremenili. Imeli jo bomo za mošejo,” seveda s podtonom, ki ni pustil dvoma. Ki jasno kaže, kdo je gospodar in kakšne namene ima.

London se spreminja v Londonistan
Vojna se nikoli ne vodi samo v vojaških štabih, s strategijami, pač pa (predvsem) na bojnem polju. Kruto, krvavo. In to se dogaja po evropskih ulicah dan za dnem. V Londonu ne objavljajo več posameznih primerov, ker jih je preprosto preveč. Samo še številke. Morda zato, ker so tako manj zastrašujoče, če jih ne postaviš v pravilen kontekst. V zadnjih dveh letih je vsake 4 dni umrl en človek zaradi ran, povzročenih z nožem. Vsako leto pet tisoč zabodenih. V povprečju je vsak dan policija dobila poročilo o 40 primerih, v katerih je imel storilec nož, skupaj skoraj 30 tisoč kaznivih dejanj. In seveda to nima nič z dejstvom, da je ne-evropsko prebivalstvo v Londonu preseglo 30 odstotkov. Da Londona, ki smo ga poznali, ni več in da se je spremenil v “Londonistan”. Kot ni več Pariza iz romanov, filmov, slik, kot ni več Bruslja, kot ni več svobodomiselnih odprtih nordijskih držav, kot smo jih poznali.

Celo Amnesty International, nevladna organizacija, ki po nareku globalistov selektivno protežira in zaničuje posamezne države, je izdala poročilo, v katerem navaja, da imajo štiri nordijske države (Danska, Finska, Norveška in Švedska) kljub svojim prizadevanjem in iniciativam za spolno enakopravnost še vedno “moteče visoko stopnjo posilstev” … Neverjetno se zdi, da so priznali, da jim je multikulturizem kot zlobni duh ušel iz steklenice, da so s preseljevanjem kulturno, civilizacijsko in vrednotno popolnoma drugačnih ljudi odprli Pandorino skrinjico do konca na škodo avtohtonega prebivalstva. Pa vendar, v poročilu z naslovom “Čas za spremembe: pravosodje za žrtve posilstva v nordijskih državah” je “endemično nekaznovanje posiljevalcev po vsej regiji” skrito za kritiko preveč ohlapnih zakonov, ki ščitijo storilce, in ne žrtev. Skrito je to, kar je v principu vsem na očeh – da je bilo na primer na Finskem leta 2017 prijavljenih 50 tisoč primerov posilstva, obsojenih pa je bilo le 209 storilcev. Poročilo seveda ne navaja, da so bile kazni seveda mile. In ne navaja glavnega razloga za tako skokovito rast teh kaznivih dejanj, ki je prav tako vsem na očeh – skokovita rast števila migrantov v teh državah.

Primitivno sprevrženi Eritrejec
In ne samo v teh. Na Nizozemskem prav zdaj sodijo devetnajstletnemu Eritrejcu, prosilcu za azil Amanu, ki je spolno napadal dekleta in mlade ženske na vlakih po vsej državi. Njegov napad je bil vsakokrat enak – približal se je ženski, ki je sedela sama v kupeju, se usedel zraven nje in jo napadel. Z rokami jo je prijemal po intimnih delih, jo poskušal poljubiti na usta, se včasih zraven samozadovoljeval. Nekaj žrtev je bilo mladoletnih, najmlajša ima komaj trinajst let. Tožilstvo ima trdne dokaze za najmanj deset napadov, saj dogajanje na vlakih snemajo varnostne kamere. Kljub temu večina žrtev ne želi pričati, saj jih je strah, da bi izpadle “rasistke”. Storilec pa ne čuti nikakršne odgovornosti ali obžalovanja. Še več, trdi, da dekleta lažejo in da ni osnove za nobeno od obtožb. In njegov odvetnik ga zagovarja takole: “Ni nezakonito sedeti poleg drugega. Ni nezakonito dotikati se noge nekoga drugega ali povohati lase drugega. Poleg tega želim poudariti, da moja stranka ni odgovorna za svoje obnašanje zaradi svojega psihološkega stanja.” Seveda. In kdo se bo tu počutil zmagovalca, četudi ga obsodijo? Ostal bo v Evropi, na toplem, preskrbljen, omogočeno mu bo izobraževanje, reintegracija v družbo, vse na stroške drugega. Njegove žrtve pa se bodo bale voženj z vlakom do konca življenja.

Bogdan Sajovic, Demokracija

 • totex39

  Saj ne more biti bela, če pa jo črnuhi spreminjajo.

  • samsara

   Kot bi bila to nekakšna moda, se zdi.
   Hočejo biti nekaj posebnega, pokazati drugim, da so nekaj posebnega…?
   Ni nobene sirote kje bližje, morda celo v lastni državi? Aja, to ni fensi. Sosedovo je vedno boljše, tudi trava je bolj zelena…

   • Steiermark

    Če bi takšni zblojeni uvozniki črnih igračk raje mesečno pomagali afričanom v Afriki, črne pustili živeti na svojem črnem kontinentu, tako da bi se resnično lahko počutili doma, v svojem okolju, ne pa da že in še bodo širili svoje negtivno obnašanje do nas, Evropejcev, ki imamo , ravno Evropi, svoj, edini in beli dom! Takšni uvozniki se ne vprašajo, kaj bo s temi otroki, ko bodo odrasli in nebodo našli sebi primernega partnerja! Kako se bodo počutili, ob preklinjjanju lastnih “uvoznikov” v njim tuji svet!

 • Olga101

  Jasno da Evropa ni bela. Celo naš Janez Janša je rahlo zapečen, pa ga imamo vseeno radi.

  • ZatonMesecnikov

   To je od sonca, fejk Olga. Znak zdrave kože z ravno pravo dozo pigmenta.

  • stane

   Ja,ni muslic.

 • Common Sense

  Seveda, da ni bela. Posebno pozno poleti, ko pride z dopustov.

 • Black_Raven

  res je čedalje več črnega dreka se kopiči…

 • Franjo Trojner

  Torej belci v Evropi nismo avtohtoni????
  Belci smo v svetu in tudi v Evropi, kot vse kaže vsem vedno bolj v napoto. Ta gonja proti belcem na odrih, v lastnih državah, pi svetu in tudi v Evropi je pravi rasizem, tokrat smo belopolti žrtve. Samo poglejte kaj se dogaja v JAR, kjer pobijajo bele kmete in celo njihove živali, država pa ne stori nič, da bi bele kmete in njihove družine zaščitila. To je novi genocid, pa cel svet in tudi naši levičarji na oblasti molčijo in gledajo vstran.

  • Zdravko

   Bele kmete sta sprejeli Rusija in Avstralija. Ko bomo morali mi izbirati, bomo izbrali Rusijo ali Avstralijo? V Rusiji bo bolj hladno, v Avstraliji pa bolj toplo.

   • Obstajajao še druge države, kjer se bo dalo preživeti … Jaz imam v mislih kar nekaj destinacij, kjer bom zagotovo varen pred “norci” vseh barv …. :-))

  • stane

   Nasi levicarji so izdajalci lastnega naroda. Niso vredni,da jih pes poscije. Samo za na vislice z njimi. Delajo ogromno skodo lastnemu narodu.

 • Jožef

  Satanisti uresničujejo svoj peklenski načrt. Ali jim bo uspelo, je vprašanje, ki si ga zastavljajo razumniki, ki še niso del te peklenske druščine.
  Tisti, ki kaj date na Sveto pismo, ste lahko živa priča napovedi prerokov in drugih svetopisemskih osebnost, ki so napovedovale obdobje zmagoslavnega pohoda satana. Vendar ni za obulati, kajti tudi samemu hudiču se na koncu slabo piše.
  Berite Sveto pismo, ne bo odveč, če izveste kakšno resnico, ki ste ji pravkar priča.
  Ne verjemite pa slovenskemu MS, predvsem pa ne Mladini, ki opleta z repom in grize, kot smrtno ranjena zver.

 • ZatonMesecnikov

  Ko je bila Afrika deloma bela, so levičarji kričali o kolonialistih pa imperialistih. Ko nekdo pravi, da je Europa bela, levičarji kričijo, da Europa ne sme biti bela.

  kdo bi razumel zblojene glave….

  Levičarji so nevarna in uničujoča sekta.

  • Če povzamem takratno tolmačenje o deloma beli Afriki. Torej je deloma črna Evropa tudi posledica kolonializma (tokrat črnega) !!

   • Zdravko

    Črnci so sami krivi. Zakaj pa niso spekli in požrli belih kolonializatorjev.?

    • Tako kot smo si belci sami krivi, ker nismo na “šengen mejo” napeljali žico in štrom ….
     Šalo (ali pa kar resnico) na stran – potrebno je stvari videti iz drugačnega zornega kota, če hočemo razumeti bistvo.

 • Imperial Commando

  EVROPA JE BELA IN KRŠČANSKA, pa če se vsi teli levi debili na trepalnce postavjo! Če pa levi debili želijo živeti v ne-belem svetu, je po planetu dovolj takih regij, pot pod noge pa adijo!

 • Ravno zadnjič je nekdo dal link na uradne podatke o tujcih v Sloveniji. Po teh podatkih živi v Sloveniji 148.000 tujcev s stalnim ali začasnim prebivališčem. Takole čez palec je to pri 2 milijonski populaciji cca. 7,5% tujcev. Toda upoštevati je potrebno, da smo v preteklosti že ogromno takratnih tujcev naturalizirali v Slovence.

  Več o tem sem takrat zapisal v enem od prejšnih komentarjev (kogar zanima naj si ga prebere) oz. da ta % sedanjih tujcev v resnici prestavlja že vsaj 10% slovenske populacije.

 • VERRZIFIKATOR

  Gorilla Paviano

  AFRIŠKA BELINA

  Da Evropa ni pozimi bela
  in zelena tudi ne spomladi,
  v takšni bolni in fatalni nadi
  opica je afriška živela.

  Je iz Afrike pametovala,
  da beline nima barva bela
  in da zlahka se živi brez dela,
  kamor bo veselo potovala.

  Pa prišla pogledat je Evropo,
  važila se kolikor mogoče,
  dokler ni postalo ji prevroče,
  kot bi sedla na drvarsko kopo.

  Se tedaj je spomnila, živela
  da je vse predolgo v lažni nadi,
  k veleva: laži, grabi, kradi,
  toda nak: Evropa je pač bela!

 • Antonius

  Res je! Tudi po njeni zaslugi je *zasvinjana* s šerijatarji.
  Ko se je krščanska Evropa postavljala na svoje kulturne nogé, so jo prihajali njeni šerijatarski predniki z ognjem in mečem rušiti in moriti.

  • stane

   Prelepo nam je bilo,da bi trajalo!

 • Franc Šink

  Seveda ima “aktivistka” nekaj prav. Če pomešaš barve ki jih imajo priseljenci t.j. rdeča črna, rumena, malce bele, dobiš barvo kot jo ima ona. In to je to.

 • Morala

  Prišlekom so zrasla “peruti”…

 • Anton

  naj jo pošljejo nazaj v Afriko, ap me zanima koliko časa bo še opletala z jezikom

  sarkazem press

 • Van Der Waals

  ZA EVROPO BREZ MUSLIMANOV IN ČRNUHOV!!!

 • Jan Kovalski

  Na to ni težko ustrezno odgovoriti:
  “Evropa ni črna! Evrope nima v lasti črnec! Ni demokracije v Evropi brez etničnih manjšin! In ni demokracije brez belk na odrih, kot je ta! Pa tudi ni demokracije brez enakosti in enakopravnosti seveda. In brez glasov etničnih manjšin v Evropi ni enakosti.”

 • Olga101

  Demokracije v Evropi ne bo, ravno zaradi uvoza farbnblind divjakov z nizkim IQ, ki jim želijo Sorosovi plačanci – levičarski divjaki zagotoviti status nadljudi in priviligirancev! Malo Morgen! Tovarišica naj gre domov in tam dela red!

  • Frank Novak

   Zudje in aziati imajo visji IQ kot Evropejci, crnci pa vecje tice. Uvozimo oboje in izzenimo muslije pa bo vse super.

   • Antonius

    Tudi vaš IQ ne more biti pretirano zmatran pod bremenom visoke številke. Dopovedujete nam, da živite v Brickellu v Miamiu in nam hkrati v prvi osebi množine priporočate, koga naj uvozimo in koga izženemo. A vam je zopet Š v drugačni obliki, mimo kontrole pobegnil iz glave?
    Piquet Realty je verjetna hiša v kateri z milijoni pod vzglavjem domujete. Bazen na vrhu šest nadstropnice je solidnih dimenzij, Atlantik je pa najbrž tudi viden kar iz bazena.
    Kaj vse nam danes Google Eatrh Pro omogoča videti in odsanjati.

    • Frank Novak

     Moj IQ je minimalno nad povprecjem in sicer 105. Vendar IQ ki ga merijo psihologi ne odraza emocionalne zrelosti. To sem ocitno podedoval po starsih.
     Res je, ce bi bil rojen v ZDA bi se tezko vpisal na univerzo, imam poprecen IQ, druzina Macek Kardelj pa bi v ZDA bila med revnejsimi saj jim tam revolucija ne bi uspela kot je v Sloveniji, dezeli naivnih sanjacev ki se jih da zlahka nategnit.

     Pri meni je slo za srecno naklucje rojstva v Titovi SFRJ kjer so poprecnezi kot jaz lahko studirali in tudi zapustili domovino ce so zeleli znanje prodati v kapitalizmu.
     Meni je oboje uspelo in to je dobro. Kmalu bom 65 let star in z veseljem gledam na prehojeno pot.
     Dosti sem delal le prvih par let v ZDA, potem pa je moj uspeh baziral najvec na pravilnih odlocitvah in custveni zrelosti.

     Sanjac nisem bil nikoli. Ze kot otrok sem doumel da bo komunizem propadel, ergo, iz njega sem potegnil vse kar se je dalo (zastonj izobrazbo) ter pravocasno odsel v ZDA.
     MOJE ZIVLJENJE V OBEH SISTEMIH JE BILO USPEH, IN PRAV JE TAKO.

    • samotoje

     Šah mat, čestitam.

 • tramal

  Mislim ,da moramo zopet uvest aparthajd za take črne bedakinje.

 • cploger

  V bistvu se moram že kar strinjati z ono, da Evropa ni bela. Res je umazana, tudi mleko ni nikoli več belo, samo kapljica kave zadošča, da je umazano.

 • Frank Novak

  Mesanje ras je OK. Moja zena je karamel Latina, otroci in vnuki so vsi mesane krvi, lepi in uspesni.
  TISTO KAR JE NESPREMELJIVO JE UVOZ VERNIH MUSLIJEV KI SE NE BODO NIKOLI INTEGRIRALI.
  Temnopolti Latinosi ki so ali kristjani ali atheisti pa se bodo preko noci….

 • macon

  Evropa je lahko od kogarkoli, samo zakoni morajo enako veljati za vse, ne pa islamska verska sodišča in no go cone, ki jih kontrolirajo tolpe. To bi bilo treba razgoniti z orožjem.

  V redu, smrkavec meče kamne in flaše, policist strelja nazaj. Musliman obreže hči, posledica je deset let zapora, ker so islamske primitivne bedarije pri nas PROTIZAKONITE.

  • ljubinica

   Evropa ni od kogarkoli. Evropa je od Evropejcev. Evropejci, naši predniki , so jo zgradili. Dobili smo jo kot dediščino.

   • macon

    Evropa je lahko od vsakogar, ki tu živi, kulturno podstat pa smo postavili beli Evropejci. Važno je, da enaka pravila veljajo za vse.

    Našega ni nič, ker bomo šli kmalu naprej, na tem svetu smo samo za trenutek.

    • ljubinica

     Kar smo prejeli kot dediščino, smo dolžni predati naprej, svojim naslednikom ….

     • macon

      Nič nismo dolžni razen, da se trudimo biti dostojna človeška bitja, ki drugim ne zajebejo življenj.

     • stane

      To pa divjaki in domaci izdajalci pocnejo!
      Nam unicujejo zivljenja!!!!

     • macon

      Ne histeriziraj, ker nima smisla. Povprečen musliman in komunajzar pač drugače misli kot ti ampak to je njegova pravica in/ali problem.

      Problem in zlo so odločevalci.

     • stane

      Njegova pravica ni biti nesramen do avtohtonega prebivalstva,ki jih izdatno futra in mu,jim daje vec kot sebi.
      To ni histeriziranje,ampak gola resnica,ki se jo nekateri bojite.
      Tisti,ki je ogrozen,po vase nima pravice izraziti,da je ogrozen,se posebej,ko prebere kaj se dogaja v ze mocno zasedenih drzavah. Ni slucaj,da se nekateri Nemci selijo na Madzarsko,Francozi in Anglezi.

     • macon

      Nisi ogrožen. Jaz tudi ne, vsaj zaenkrat še ne. Nič ne veš, kaj se zares gredo, ker gledaš samo posredne prikaze nečesa. Vse dobimo filtrirano.

      Napisal sem, da je narobe, če niso enaka pravila za vse, torej sem seveda proti posebni obravnavi za migrante.

    • stane

     Je moja tudi BIH ali Srbija,ce v njej zivim in se drzim njihovih zakonov,ceprav sem vcerajsnji priseljenec?

     • macon

      Seveda.

 • slosin

  nazaj v črno vukojebino, pa tam razlagaj, da Afrika ni črna….

 • Silka

  Če ne gre drugače po zakoniti poti, pa treba stvari vzeti v svoje roke.

  • Frank Novak

   Ja imeti vec otrok

   • stane

    Ja,res je. Vec otrok.
    Da bi se pa otroci razvijali normalno,rabimo vec hrabrosti,da izzenemo zavojevalce,klavce,ki nas ogrozajo.

 • ljubinica

  Navelicana sem tule prebirati take članke .. Komu to koristi?
  Ko je med drugim EU parlament sprejel resolucijo o pravicah “Afroevropejcev” ….
  Slovenski poslanci: 5 glasov ZA ( tudi Peterle, Bogovič), 3 vzdržani….
  A mislite, da bo Zver v EU parlamentu vstal ( ko bo ta nehvaležna prismoda zahtevala “pravice” ) in ji povedal, kar ji gre: da je Evropa bela, da ona ni Evropejka, ampak je Gvinejka iz Afrike, tujka v Evropi in naj bo hvaležna, da kot tujka lahko sedi v EU parlamentu ….? Zver tega seveda ne bo storil.

  • stane

   Jaz bi!

  • macon

   Že to, da se črnka lahko oglaša in se o tem razpravlja pove, da je EU pretežno demokratična. Naj se oglaša in naj ima enake pravice kot vsi, ne pa nekih posebnih pozicij in privilegijev.

   Lep del levičarjev in skoraj vsi pritepenci, ki so prišli na socialo namreč zahtevajo posebne družbene ugodnosti, medtem ko desni hočemo samo možnost, da se brigamo zase in za bližnje z lastnimi rokami in glavami.

   • ljubinica

    A si prebral tisto resolucijo EU parlamenta o “pravicah” Afroevropejcev? In afrofobiji?
    In reparacijah za suzenjstvo?
    Privilegije zahtevajo.
    EU parlament se s to zensko strinja. ZA resolucijo so glasovali tudi slovenski poslanci, razen treh, ki so se vzdrzali ….

    • macon

     Ja, seveda sem proti.

 • ljubinica

  Vidim, da so mi zbrisali komentar ….

 • Steiermark

  Vsi ti norci, ki bi radi zasvinjali nas avtohtone, belce, v Evropi, imajo prosto pot do destinacije, Afrike, kjer se bodo počutili “kot doma”, vendar brez podpore sociale, ki so je deležni iz naših žepov in za katero mislijo, da jim pada z neba, ker ko bodo morali sami posrbeti zase, bodo pokrepali od lakote – to je pač realnost za tiste, ki se ne uspejo civilizirati in sprejeti kulture in manir, po vzoru krščanstva, ki veljajo pri nas in bi morala veljati za vse ljudi, pa naj bodo črni, beli , predvsem pa kultivirani!

 • me

  opice in njihovi podporniki bodo naredili EU planet opic.

 • xtc

  Dajmo realno,Evropani muslimanska še manj negroidno.
  Ahja iztirjenci bi po svoje,ni blema,od kodprihajajo?
  No takoj nazaj in naj tam uveljavljajo stvari z Eu socialisti in anarholiberali-nima nić proti.

 • cosmosjasnovidec

  Niger kot je tale črnuharska zapečena podgana je bil ustvarjen na zemljo in namenjen edino za služabnika belcu in to mora črnuharju biti jasno saj je razvidno iz zgodovine,da so črnuharji bili vedno sužnji ter služabniki.Edino za to so sposobni.
  No seveda to ne velja za tole nigersko podgano,ker ona očitno ni črne barve ampak na sebi vidi belo tako,da ne more biti drugo kot belec.Kako sploh črnuhom dovolijo pristop v politiko.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • šmentanamuha

   Malo si robat, ampak drugega kot da se razpizdiš ne moreš, ko vidiš to neznosno zabitost multikulti levuharjev.

   • cosmosjasnovidec

    Ja drži.
    Drži pa tudi,da se niger naj gre politične dejavnosti v Afriki oziroma tja kamor spada med črnuhe ne pa se vmešava v politiko Europejcev oziroma belcev,ko pa sam vidi,da je črnuhar.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • šmentanamuha

  Pa kaj se ne bi ona raje borila za svoje ženske pravice tam v Gvineji in v Afriki na splošno, kjer obrezujejo deklice? Take feministične kure samo škodo delajo. Evropa ni bela in Afrika ni črna, pajade. Kako si ta aktivistična svojat pravzaprav predstavlja socialno pravičnost? V Afriki imajo vsaj 50x več prostora (za ne vem kolko Evop) in zdaj bi vsi radi lezli v Evropo in zahtevali socialo, na račun Evropejcev. Tako pojmuje socialno pravičnost zabita levuharija. Dragi črni bratje in sestre, razmnoževanje brez obveznosti in odgovornosti je vaš problem in ne problem Evropejcev. Po logiki te afrikanke bi v kratkem lahko v Sloveniji dobili kakih 20 etničnih manjšin. Si predstavljate?

 • macon

  Problem je permisija in moški, ki niso več moški. Recimo opica, ki je napadala ženske po vlakih: še pred 50 leti bi ga v Evropi takoj na vlaku obstopilo par moških potnikov in ga premlatili na licu mesta, da mu kaj podobnega ne bi prišlo nikoli več na pamet.

  Tako bi danes, ta trenutek postopili Kitajci, muslimani, črnci, Rusi, južni Američani, verjetno tudi Američani, Avstralci, Kanadčani v svojih deželah. Razlika bi bila nekoč edino v tem, da bi v Evropi preživel z modricami, pri črncih in muslimanih pa bi lahko dobil še nož pod rebra.

 • Peter

  Saj Afrika tudi ni črna, no.

 • trumpet2018

  naj gre nazaj na tisto palmo, s katere je sestopila, to je rasizem, usmerjen proti beli rasi, demonizacija bele rase, naj kar ostane med morebitnimi, ker liberalni virus oziroma liberalna norost je pri njej v zadnjem stadiju, ko ni več pomoči, kako lahko takšni rasistični lunatiki kandidirajo.seveda beli levičarji to norost podpirajo in delajo selfije z njo, samo še muslič manjka na skupinski fotografiji. Levičarji so totalno poblazneli, pri njih je prevladal samouničevalni nagon. hočejo uničiti lastno raso

 • validus

  Prav na današnji dan, 20. aprila leta 1889 se je v Branau am Linzu v Avstriji, rodil nekdanji nemški voditelj, Adolf Hitler. V te namene je pripravljen tudi ta članek
  https://validusblog.blogspot.com/2019/04/danes-je-20-april-hitlerjev-rojstni-dan.html?m=1

 • validus

  Preberite si! Tega ne vidite ne v hollywoodskih filmih ne v povojnih knjigah
  https://validusblog.blogspot.com/2019/04/danes-je-20-april-hitlerjev-rojstni-dan.html?m=1

 • xtc

  Gre za blebetanje nore zabite babe,ki niti ne pozna ne zgodovine ne antropologije niti to zakaj rase obstajajo.Govoriti ,da je Evropa črna in muslimanska-je naravno bebavo,ker to ni nikoli bilo in večina tega NE sodi v EUvropo ,ker je razkorak med kulturami prevelik in vodi v konflikte.
  Kot je povedal že BMz velika večina okrog 95% teh ljudi se NI zmožna ali noče integrirati,večji del odpade na prve,saj niso zmožni dosegati tokajšnjih norm že zaradi same rase,ki po uradnih meritvah zaostaja za belo po IQ tam za 15-30%,če pa k temu pridamo še verske vidike pa je slika še slabša saj je pri muslimanih ogromna težava parjenje(ženitve) znotraj sorodstva,kar povzroča degenerativne učinke,bebce,pohabljence,nenormalneže itd-tega je npr v Franciji nenormalno veliko v Evropi,vendar se o tem molči,ker pa vse te skupine niso zmožne integracije,jih del tudi vsak poizkus le te zavrača-češ tukaj smo mi vi se nam prilagodite,kar ustvarja konflikte.
  Ker niso sposobni dosegati zahtevanih norm govorijo ,da so zatirani,žrtve rasizma,islamofobije ipd,ter skušajo tako ,doseči preko izsiljevanja-ne znanja položaje in službe,pri tem pa jim aktivno pomagajo EU socialistui,anarholiberali in multikultarji,ki jih normalni Evropejsi vse bolj sovražijo zaradi iztirjenih agend in jim odrekajo podporo,,pa v teh ljudeh vidijo volilno bazo,ki jim bo zagotavljala oblast-a je težava v tem,da ko bodo le ti večina bodo pohitrem postopku opravili s socialisti,anarholiberali in multikultarji predvsem zato,ker bodo EU države finančno in drugače uničene in nebo kaj dati,kar oni kar pričakujejo in da bo nekdo zastonj delal za njihovo socialo.

 • Vlado77

  Krivda za kolonizacijo Afrike je bila dolgo dolgo let nazaj. Res je da so delali grde stvari vendra kot sedaj vem plačujemo (EU) po 300 miljard za pomoč Afriki. Učinka ni videti. Zakaj? Korupcija v veliki meri. Torej so sami krivi , saj imajo svoje vlade,predsednike,sodišča- zakaj ne kaznujejo tistih ki podkupujejo in tistih ,ki jemljejo podkupnine? Ker je velika večina oblasti gnjila na kratko.Ne delajo za svoje ljudi ampak za svoje žepe. Tako so uspeli Merklovi naprtit krivdo za 2SW in še danes zahtevajo odškodnine. Kot v jugi , kjer je Tito dosegel ,da denar ni prišel do dotičnih. Mrklova je po mojem žrtev nenehnih obtožb krivde. A res lahko očitajo neko krivdo na stoletja? Plus kolonizacija je pomenila tudi napredek v vseh afriških državah. Kaj so sploh naredili ,izumili v Afriki? Nič – vse izvira iz zahoda. Ne bi imeli niti telefona,avtomobila niti znanja v gradbeništvu, strojegradnji …… nič. Še danes nimajo nobenih dosežkov znanstvenikov na noenem podrčju.

 • Borut Stari

  Evropa je zmešana in vse bolj rdeča in mavrična.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!