Forbes poziva samske ženske, naj se podajo na potovanje po Pakistanu

Pakistanke (vir: twitter)

Pakistan, nova turistična destinacija za nadebudne samske svetovne popotnice. Vsaj po trditvah Forbesa. Pri tem so pozabili omeniti, da je Pakistan ena od najnevarnejših držav na svetu, z ženskami pa pogosto ravnajo slabše kot z živino.

“Zakaj bi moral biti Pakistan na seznamu obiskov vsake samske popotnice?” so se spraševali pri Forbesu. “Pakistan. Ni ravno na seznamu obiskov vsake popotnice, a to ne pomeni, da ne bi smel biti.”

Tako pri ameriški reviji, ki se je včasih ukvarjala s financami, reklamirajo Pakistan in tja na potovanje vabijo samske ženske.

Pakistan ena od najnevarnejših držav na svetu
Pri tem so pri Forbesu pozabili omeniti, da je Pakistan na seznamu najnevarnejših držav na svetu v letu 2019 končal na neslavnem 11. mestu.

Ravno tako jim je ušlo iz spomina, da je po pisanju Guardiana Pakistan država, “kjer dnevni masaker žensk komaj pride v novice”. O potovanju samskih popotnic v Pakistan pa dovolj pove pričevanje Avstralke Cait Kelly iz januarja 2019, ki je bilo objavljeno v Daily Mailu.

“Posilili so me, stradali in držali zaprto,” je povedala 30-letna Kelly, ki je v Pakistan odpotovala, da bi spoznala svojega sanjskega moškega. Ta jo je nato zaprl, jo vsak dan zlorabljal in jo prisilil v spreobrnitev v islam.

In to je po pisanju Forbesa država, ki bi jo morala obiskati vsaka samska popotnica. Pri vsem tem se nismo še niti dotaknili primera Asie Bibi, pakistanske kristjanke, ki so jo Pakistanci kljub odločitvi pakistanskega sodišča želeli ubiti zaradi domnevnega bogokletja. Njena oprostilna sodba je služila kot povod za pogrom nad pakistanskimi kristjani.

Ivan Šokić

 • Andrej

  Ja, obvezno za zagovornice Islama. Nujno.

 • Van Der Waals

  levičarske laži brez meja!!! naj pomnimo da so v marokou dve ostali brez glave!!!

 • soc

  Jap. Vse potrebne grde babe na vrat na nos v Pakistan. Morda kaj bo, če človek sklepa po množicah potrebnežev, ki derejo v Evropo po plavolaske. Takoimenovanih migrantov, do nedavnega beguncev.

  • mare

   Kot predhodnico bi poslal koze in ovce.

 • Unikatna

  Naivnice se bodo kar trumoma podale tja…

  • xtc

   Levičarke in feministke ,lezbijkew imajo 50% popustin karto za eno smer v poslovnem razredu zastonj.

 • xtc

  Definitivno bi motrala biti Revija mastno oglobljena zaradi zavajanja “potrošnikov” in ogrožanja njih varnosti oz. “prodaje” nevarnega izdelka.
  Definitivno pa se tja sama ali iskat deca tja ne bo odpravila NOBENA,PAMETNA,RAZGLEDANA in izobražena zahodnjakinja,ki ve kaj jo tam čaka.
  Če se vsaj malo spominjate Elizabeth Hurleyy,ki so ji noge zelo rade lezle narazen tudi pri Pakistancih,ok rog nje je kar nekaj časa brenčal Imran Khan-šolan v UK,pa ga ni upala pobrat za moža.

 • janko

  Levičarstvo in islamizem morata izginiti s sveta!

  • Nata

   Tudi , če ne bo šlo na slabše, bomo potrebovali stoletja za nekaj takega !!

 • m_m

  Pa kaj se pritožujete? Pametne itak ne bodo šle. Te levičarske babe naj se pa kar odpravijo. Masovno. Migrirajo naj! Potem bodo že Pakistanci poskrbeli za njihov blagor.

 • Bula Gnojna

  Vsaka levičarska popotnica, ljubitelica migracij in rasnega mešanja, take naj gred tja na potep !