fbpx

[FOTO – NI ZA OBČUTLJIVE!] Grozljive priprave na praznik! Muslimani svoje otroke silijo hoditi po vročem premogu in jim režejo glave!

Foto: Twitter

Muslimani se zopet pripravljajo na praznik ašure. V okviru tega se nekateri, kot smo že poročali, bičajo in režejo, svoje otroke pa med drugim mučijo s tem, da jih silijo hoditi po vročem premogu. Zdaj po spletu krožijo tudi fotografije otrok in dojenčkov, kako se v imenu vere spravljajo nad njih!

Muslimanski otroci se v teh dneh pripravljajo na krvave islamske rituale ob prazniku ašure. The Sun tokrat poroča iz Bangladeša, kjer se otroci, med njimi celo dojenčki, pripravljajo, da jim bodo z rezilom zarezali v glavo. Med drugim pri tem uporabljajo meče, verige z rezili in kuhinjske nože. S tem izrazijo svojo brezpogojno verovanje. Takšnemu ritualu pa nismo priča le v Daki, pač pa tudi v delih Indije, Libanona in Afganistana.

Foto: Twitter

Otroke silijo hoditi celo po vročem premogu
A rezanje glave ni edini način, poročali smo že, da se muslimani samopoškodujejo tudi z bičanjem in rezanjem, osnovnošolske otroke pa starši silijo hoditi celo po vročem premogu. Iz fotografij je razvidno, da se otroci z vsemi močmi upirajo in dvigujejo noge, da bi se izognili opeklinam, vendar jih starši potiskajo proti gorečemu premogu. Ne glede na to, da so prizori šokantni, pa ne moremo reči, da nas presenečajo. Islam namreč krepi in spodbuja kulturo nasilja, o čemer smo že večkrat poročali.

Foto: twitter

Foto: twitter

Rok Krajnc