fbpx

Grozljive ugotovitve umora: Nigerijski kanibali iztrgali Pamelino srce in ga pojedli

Umorjena Pamela.

Na dan prihajajo grozljive podrobnosti o brutalnem umoru lepe Pamele. Policija sumi, da so Nigerijci, ki so posilili in ubili Italijanko, pojedli njeno srce in splovilo.

V Italiji, tik pred volitvami, vre. Vse več primerov nasilja migrantov, legalnih in ilegalnih, vse večja osveščenost, da država, pa tudi celotna celina, plove proti svojemu uničenju, če ne bo česa storila. Pred nekaj dnevi je 31-letni Senegalec sredi noči posilil 75-letno brezdomko, Nemko, ki je spala na prostem pod arkadami trga Vittorio v Rimu. Po gnusnem dejanju so storilca prijeli, policija je ugotovila, da gre za legalnega migranta (torej z veljavnimi dokumenti), znanca policije predvsem zaradi preprodaje drog.

In res, vse več »kriminalnega italijanskega trga« prevzemajo tuje hudodelske združbe – predvsem iz Afrike, med njimi je najbolj okrutna nigerijska mafija, ki je, vsaj po zadnjih indicih in trditvah italijanskega kriminologa in psihiatra Alessandra Meluzzija, odgovorna tudi za umor devetnajstletne Pamele Mastropietro, o kateri smo že poročali (TUKAJ). Pamelin umor, predvsem pa poznejše razkosanje njenega trupla je specifično, nenavadno; policija namreč ni našla Pamelinega srca in zunanjega spolovila, kar pa kaže na to, da so ta dva dela morilci morda celo pojedli, kar naj bi bil znak nigerijske oziroma afriške tradicije, saj naj bi omenjena dela telesa človeku, ki žrtev ubije, potem pa jih zaužije, dala posebno moč.

 

Demokracija