fbpx

Grozljivo: Tolpa v Indiji posilila najstnico, očeta pa so prisilili, da je gledal!

Foto: iStock

Iz Indije poročajo o grozljivem zločinu, tolpa izprijencev je namreč skupinsko posilila 19-letno dekle, ob tem pa so njenega očeta prisilili k opazovanju zločina. Žrtev je policiji kasneje povedala, da so ji grozili, da o zločinu ne sme spregovoriti.

Tolpa šestih moških je 19-letno najstnico zvezala in jo skupinsko posilila, da pa je zadeva bila še hujša, so na drevo privezali tudi njenega očeta, ki je bil prisiljen potek zločina opazovati nemočno. Moški so potrkali na vrata doma žrtve v njeni vasi in prosili za vodo, nakar so jo skupaj z očetom ugrabili. Mohammad Kasim je bil zaradi zločina že aretiran, pet sostorilcev pa se je zaenkrat izognilo policiji, je pojasnil policijski nadzornik Kumar Ashish. Kot poroča Daily Mail, je povedal še: “Glede na pričevanja lokalnih prebivalcev je šesterica večkrat žalila in bila vsiljiva do žensk v Patthar Ghattiju in v sosednjih vaseh. A vaščani niso zoper njih nikoli vložili pritožbe. Faiz, eden izmed šesterice, ima kriminalno preteklost.”

Posilstva v Indiji v porastu, nekatera so naravnost grozljiva
Mlado dekle je bilo odpeljano na zdravniški pregled, a njenih oblačil niso mogli uporabiti kot dokaz, saj so bila oprana. V letu 2018 je bilo v Biharju kar 1.400 primerov posilstva, v zadnjih letih pa je bila država priča številnim odmevnim primerom, ki so sprožili tudi proteste državljanov. Prejšnji mesec je bila študentka inženirstva dva dneva skupinsko posiljevana, nato pa so jo posiljevalci sredi gozda pustili, da je umrla.

J. Ž.