fbpx

Irski škofje ogorčeni: Na nacionalni televiziji predvajali skeč, v katerem Bog posili migrantko z Bližnjega vzhoda!

Moški je v skeču škandalozno zaigral Boga, ki posili migrantko. (Foto: rt)

Na Irskem je javnost šokiral televizijski skeč, v katerem Bog posili mlado migrantko z Bližnjega vzhoda. Dogodek so ostro obsodili lokalni škofje. 

Na satirični TV oddaji Waterford Whispers News so si privoščili neslano šalo. Uprizorili so kako skeč v katerem oblasti vodjo v lisice uklenjenega Boga obtoženega posilstva migrantke z Bližnjega vzhoda.. Škandalozni posnetek je bil predvajan tik pred novim letom s strani irske nacionalne televizije, kar je povzročilo pravo ogorčenje s strani lokalnih škofov, poroča RT.

V skeču je zaigral ostarel moški v dolgem belem oblačilu, z dolgimi sivimi lasmi in dolgo sivo brado, ki je simboliziral Boga. “Boga” v skeču s sodišča odvleče policaj proti policijskemu avtomobilu, obsojen pa naj bi bil na dve leti zaporne kazni. Gre za hudo žalitev katoličanov in kristjanov v božičnem času ter posmehovanje temu, kar je za kristjane sveto.

V našem mediju sicer vsakodnevno poročamo o težavah in kriminalnih dejanjih, ki jih zagrešijo migranti. Med drugim smo že poročali, kako je na Metelkovi v Ljubljani prišlo do napada z nožem s strani maroškega ilegalnega migranta, prišlo pa je tudi že do posilstva dveh mladoletnih Slovenk s strani ilegalcev.

Domen Mezeg