[EKSKLUZIVNO] Ljubljano preplavil kriminal migrantov – Na Kotnikovi ulici se je odvijal hud pretep, medtem ko so na Metelkovi potrdili, da naj bi več migrantov posililo dve mladoletni Slovenki!

Slika je simbolična (Foto: epa)

V noči s ponedeljka na torek se je v naši prestolnici dogajala prava drama. Iz Policijske uprave Ljubljana so namreč sporočili, da so okoli 1.00 zjutraj policisti posredovali na Kotnikovi ulici v Ljubljani, kjer je prišlo do pretepa v prostorih azilnega doma. Ugotovili so, da sta se sprva sprla in fizično obračunala dva migranta, nato sta se v pretep vmešala še dva. Enega so policisti pridržali, zaradi kršitev zakona o varstvu javnega reda in miru in zakona o zasebnem varovanju pa so vsem štirim izdali plačilne naloge. Vprašamo se lahko, iz čigavega denarja bodo plačali kazen (če jo sploh bodo)? Iz “žepnine”, ki jo država daje migrantom? Torej, če potegnemo črto – mi, davkoplačevalci, bomo plačali kazen za izgred migrantov. Mnogi, ki komaj preživljajo sebe in svoje družine, bodo sedaj plačali kazen “ubogim” migrantom. Znano je tudi, da ima “Metelkova” težave z migranti, kot so kraje, grožnje, seksistični izpadi in tudi medsebojno obračunavanje. Iz zanesljivih virov pa smo tudi izvedeli, čeprav dogodek ni bil prijavljen na policijo, da je skupina migrantov spolno nadlegovala dve mladoletni Slovenki, dogodek pa se je končal tragično, saj naj bi ju nekateri izmed njih posilili. Janković, kje si?

Žal pa to ni osamljen primer, a se mnogokrat mainstream mediji na vse pretege trudijo, da ne poročajo o incidentih, ki jih povzročijo migranti, ali pa jih olepšujejo. Policijska poročila pa so zgovorna in kažejo, da se uradno število nezakonitih migrantov v državi povečuje, ob tem pa se je potrebno zavedati, da je število v realnosti še veliko višje, prav tako je več tudi kriminalnih dejanj.

Migranti kradejo po trgovinah na Čopovi ulici
Spomnimo, da so pred kratkim, prejšnji mesec, policisti na Čopovi ulici v Ljubljani aretirali več oseb zaradi kraj po trgovinah. Policija je potrdila, da gre za migrante, državljane Alžirije in Maroka, stare med 25 in 30 let. Ni pa to prvič! Letos so Alžirci že ropali sredi belega dne po ljubljanskih trgovinah. Pri tem so bili prijeti 18-, 22-, 30- in 31-letni moški, vsi državljani Alžirije. S policijske uprave Ljubljana so takrat potrdili, da so jih varnostne službe v petek obvestile o kraji, ko je 18-letni Alžirec v treh različnih prodajalnah v središču Ljubljane odtujil oblačila v skupnem znesku okoli 190 evrov, 31-letni Alžirec pa oblačila v znesku 40 evrov. Prav tako na Čopovi ulici je 30-letni Alžirec v prodajalni oblačil odtujil za okoli 40 evrov izdelkov – različnih oblačil in modnih dodatkov. Istega dne pa so bili policisti okoli 16.30 zopet obveščeni o tatvini v prodajalni na Poljanskem nasipu, kjer je bilo ugotovljeno, da je 22-letni alžirski migrant v trgovini ukradel steklenice alkohola.

Pretepi  migrantov na Ilirski ulici
Prejšnji teden pa so imeli policisti, oboroženi in opremljeni z neprebojnimi jopiči, zopet delo z migranti. Policisti so namreč sporočili, da je bilo v pretepu na Ilirski ulici v Ljubljani vpletenih več oseb. “Na ulici sta se zadrževala državljan Libije in državljan Palestine, ko je do njiju pristopila skupina 4 moških (prav tako tujcev). Med njimi je prišlo do spora in med dvema tudi do fizičnega obračuna. V tem je državljan Libije zagrabil kolo in ga vrgel, pri tem pa zadel parkirani osebni avtomobil znamke toyota yaris. Policisti so ob posredovanju na kraju prijeli dve osebi, ostali pa so se pred tem razbežali,” so pojasnili iz PU Ljubljana.

Napadi migrantov z noži na Trubarjevi ulici: 4-krat
Poročali smo tudi o napadu z nožem v nekdanji tovarni Rog na Trubarjevi, kjer je migrant zabodel enega izmed uporabnikov Roga. Policija je sporočila, da je s kraja incidenta zbežal, iskali so ga po okoliških lokalih, trgovinah in frizerskih salonih, a neuspešno. Uspel se je nevidno zliti z množico Ljubljančanov. (Do kdaj? Naslednjega napada?) Takrat so zagnali paniko celo rogovci, ki so jim pred dogodkom na široko odpirali vrata. Sklicali so celo izredni sestanek in iz zapisnika je bilo razvidno, da se napad z nožem ni zgodil le enkrat, ampak celo štirikrat, a so pred očmi javnosti to dobro skrili, saj niso želeli škandalov, ki bi zagotovo prebudili javnost.

Napad z nožem v Rogu.

Ljubljanski šerif Zoran Janković, kje si?
Incidentov, v katere so vpleteni migranti, je v Ljubljani še več. A župan Zoran Janković jih vseeno veselo kliče med svoje Ljubljančanke in Ljubljančane. Dejstvo pa je, da z mižanjem pred resnico škodujemo sami sebi, in dokler to nekaterim ne bo jasno, bodo nasilneži, katerih bivanje financiramo državljani, praktično nedotakljivi. Praksa iz evropskih držav, kot so Francija, Švedska in Velika Britanija, kaže, da takšna pot ni prava in da so posledice izjemno boleče. Si mar želimo, da gre Slovenija po isti poti?

A. B.

 • Jože Novak

  Zveri imamo v živalskih vrtih. Ne brez razloga Očitno ti ubogi reveži spadajo tja ali domov, kjer je to obnašanje normalno.

 • sunday

  no, pa se je začelo tudi v slovenistanu – verjemite mi, da nas naša policija ne bo branila, čeprav jo plačujemo mi, tako kot švedov ne brani njihova ali belgijcev njihova itd niti preiskav ne bo, če bodo vpleteni musli hudičevi iztrebki – kaj se čaka. kaj čakamo, dogovorimo se in se zberimo, da jim pokažemo, da morajo oditi !!!

  • cosmosjasnovidec

   Res je zadnji čas za ukrepanje.
   Sprožiti se mora strog postopek proti njim ter jih pričeti pretepati na vsakem oglu kjer se te preklete nagnusne kamelotrajbarske svinje pojavijo.
   Polomiti jim vse kosti koliko jih imajo brez kakršnega koli usmiljenja.Za večje izgrede kot so posilstva in podobno jih pa enostavno pobiti kot podgane.
   Na mojem koncu jih še ne vidim ampak slej ko prej se bodo te svinje pojavile takrat pa ne bi rad bil v njihovi koži saj bodo jebali svojega svinjaka alaha.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Pravzaprav bi morali biti mi Slovenci najbolj za to, da se uvede dosledno “šeriatsko pravo” za to golazen.
    – Za vsako krajo sekat roko – po drugi kraji je itak problem trajno rešen.
    – Za vsako posilstvo rezat tiča – tu vsaj ni ponovitvene navarnosti, ker še 1x zadošča za trajno rešitev.
    – Za uboj je kazen obešanje – tudi po tej izvršeni kazni je problem trajno rešen ….

    • SIMON ROZIC

     Kratko in jedrnato! …samo bojim se, da naši sodniki
     še vedno sodijo po partizanskem, naravnem pravu, ki velja
     samo za drugo in tretjerazredne!

  • Seveda nas naša policija ne bo branila. V resnici bodo branili njih, nas pa napadli z največjo možno brutalnostjo, če/ko bo prišlo do samoobrambnih “vaških straž”.

 • sunday

  se zavedate kako na tiho nam jih naseljujejo in vsiljujejo te hudičeve musli iztrebke, zelo po tiho, vendar vztrajno in vsak dan več, opažamo jih že po manjših slovenskih krajih in nekega jutra se bomo zbudili v popolnoma okupirani musli hudičevi državi s šeriatom iz šestega stoletja in prav takšno ne-kulturo, ali to čakamo, ali še vedno mislimo, da tega ne bo, da se ne bo zgodilo – se že dogaja po celotni eu in tudi tukaj – ZBUDITE SE LJUDJE, SLOVENCI, DOMOLJUBI IN SE UPRIMO!!!

 • sunday

  poglejte zgornjo sliko, ali vidite na njej kakšnega človeka ??? NE !!!

 • Stric iz ozadja

  Na Metelkovi te lahko marsikaj posili (ne nujno migranti).

  • SIMON ROZIC

   Tudi to drži- ampak najprej te pokradejo in pretepejo “do smrt”….

 • cosmosjasnovidec

  Pobiti prekleto muslimansko golazen brez pomisleka ter jih pometati nekam v vodo,da jih odplakne v morje.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Res je. Kadavre pa nazaj dol poslat, da nam ne zasmrajajo našo Slovenijo.

 • tasilo

  “… saj naj bi ju nekateri izmed njih posilili. Janković, kje si?”

  Ukvarjam se farmacevtko, de, nje.

  • Djuro Sumar

   Moral bi napisati Janša kje si?
   Sem zmagal na volitvah, pa si ne upam sestaviti vlado.

   • St

    Majmun, ne razumes volilnega sistema,zato bodi raje tiho.

    • Djuro Sumar

     Sem že tiho. Pametnejšo odneha.

     • mona lisa

      In se nauči pisat.

     • Djuro Sumar

      Ti še vedno ne znaš.

   • mona lisa

    A si postal trapast ali si se že rodil tak.

  • mona lisa

   Jankovič študira kako bi močvirnikom uvalil še več mošej.

 • tasilo

  “Migranti kradejo po trgovinah.”

  Aha. A to je ta “multikulti obogatitev slovenske kulture”, ki jo tako zagovarjajo levičarji, anede?

  • plamen100

   To je fajonizacija slovenske druzbe!

 • rotveiler

  ojoj grozno metelkova je leglo kriminalcev prej nora tv, , se s padalcem in sesljem se dobivate, o vasem sefu so pa itak napisane knjige samega kriminala, zdaj se se na piknikih dobivate in njihove trapaste zene se slikajo, kot v kaksnem Botru vse skupaj

 • plamen100

  To da so se pozabavali z rogovci je potrebno le pohvaliti in upam da bodo migrantje kmalu spoznali da si lahko med to narko lenuharsko sceno privoscijp se dosti vec enako velja za Metelkovo. Sicer pa jih itak vsak teden pride po 100 in vec novih razigranih fantov, ki prav iscejo taksne luknje, da se lahko malce na dolgi poti poveselijo in porajajo.

  • Podobno tudi jaz pravim.
   Glede pa tistih posilstev na metelkovi pa tudi menim, da so si punce same krive, zato je čisto prav, da so dobile kar so iskale.
   Če bi se posilstvo zgodilo kje drugje, sem seveda sočuten do žrtev, ker v tem primeru niso krive.

   • plamen100

    Ma nimam nobenih informacij o tem posilstvu? A mislis da so bile to zdrogiranke z metelkove?ce so one potem itak cisto prav

    • Pa saj ti mora bit jasno, da noben normalen ne hodi na metelkovo.
     Lokali so pajzli in beznice, tisto kar naj bi bili “klubi” pa vrti tako musko, da jo ni za poslušat.
     Nobena normalna punca (pa tud fant) ne zahaja na metelkovo. Tista podganja luknja privlači le samodestruktivne zblojence – narkomane, pijance in sicer asocialne zgube.

 • Hun

  rotvajler a so ti zbrisal komentar?

  • Rožle

   Ne on se kar sam briše ..

   • Hun

    spell se gnoj pedrski

 • rubec

  Pričakujem novo bistroumno oddajo na pop tv. Alžirija ima talent.

  • Rožle

   Ahmedove kućne čarolije …

  • Felikss_AH

   Mal težka bo… “talenti” im uhajajo sem… tudi k nam

 • Djuro Sumar

  Vse tole so nam zakuhali levičarji: Merkel, Junker, Makron, papež………….pa še kdo bi se našel.

  • AlojzZ

   Pred nekako stoletjem je prostozidar Richard von Coudehove-Kalergi naredil načrt, kako bi uničil krščanstvo v Evropi. Danes se zadeva odvija natanko tako, kot je predvidel. Coudenhouve-Kalergi fundacija vsako leto podeli prestižno nagrado tistim Evropejcem, ki prekašajo vse druge v promoviranju tega genocidnega načrta. Med prejemniki te nagrade sta tudi Angela Merkel in Herman Van Rompuy.

   Pospeševanje genocida nad Evropejci je tudi resničen razlog za nenehne pozive Združenih narodov, ki zahtevajo, da naj sprejmemo milijone imigrantov, saj naj bi le ti pripomogli k zvišanju trenutno nizke stopnje rojstev med Evropejci. Glede na poročilo, ki so ga januarja 2000 izdali Združeni narodi pod naslovom » Zamenjava s priseljenci: rešitev za staranje in upad prebivalstva« (Immigration replacement: A solution to declining and aging population), bo morala Evropa do leta 2025 sprejeti 159,000,000 imigrantov.

   Če se ozremo na današnje stanje v Evropi vidimo, da se Coudenhove-Kalergi načrt počasi bliža svoji izvršitvi z množičnim priseljevanjem nam tujih ljudstev in ras v nekoč homogene domovine Evropejcev ter z nenehno propagando, ki promovira rasno mešanje in multikulturo. Narodna pripadnost ni več stvar dediščine, krvi in potomstva temveč postaja odvisna od državljanstva, teritorija in jezika. Torej je danes lahko vsakdo Evropejec ne glede na to ali njegovi predniki živijo v Evropi že tisočletja ali pa je včeraj skočil iz ladje na obale tega nekoč mogočnega kontinenta.

   • AlojzZ

    Hm! Nekaj se mi je zbrisalo. Pred tem bi moralo biti sledeče:

    Pred približno stoletjem je prostozidar Richard von Coudehove-Kalergi naredil načrt, kako uničiti krščansko Evropo z demografsko zamenjavo Evropejcev v njihovih starodavnih domovinah, nenehni promociji rasnega mešanja in egalitarističnih nazorov, ki nas prepričujejo da je multikultura edina pot v prihodnost, ter da moramo zato žrtvovati lastno identiteto na oltarju raznolikosti. Coudenhouve-Kalergi fundacija vsako leto podeli prestižno nagrado tistim Evropejcem, ki prekašajo vse druge v promoviranju tega genocidnega načrta. Med prejemniki te nagrade sta tudi Angela Merkel in Herman Van Rompuy.

    Pospeševanje genocida nad Evropejci je tudi resničen razlog za nenehne pozive Združenih narodov, ki zahtevajo, da naj sprejmemo milijone imigrantov, saj naj bi le ti pripomogli k zvišanju trenutno nizke stopnje rojstev med Evropejci. Glede na poročilo, ki so ga januarja 2000 izdali Združeni narodi pod naslovom » Zamenjava s priseljenci: rešitev za staranje in upad prebivalstva« (Immigration replacement: A solution to declining and aging population), bo morala Evropa do leta 2025 sprejeti 159,000,000 imigrantov.

    • Djuro Sumar

     Tudi Nostradamus je že nekaj pisal o teh stvareh. Ja potem bo pa že vse res.

  • sprehajalec

   Pa Fajonka pa Murgl’c, Štrukelj, Zokane. Se še spominjam rajanja na Wellcome Party dve leti nazaj.

 • if
 • Srce

  Doma ti migranti ne bi smeli piti alkohola, a za krajo v trgovini bi jim odsekali roke. Pri nas teh ovir ni, ni čudno, da so jim popustile vse zavore. Če jih ne bomo pravočasno zaustavili bo nasilje vedno večje, razplamtelo se bo kot požar. Če ne smemo kaznovati migrantov, kaznujmo politike, ki so nam vse to zakuhali. Vedno več ljudi trdi, da je za priseljevanje migrantov kriv tudi NATO.

  • Najprej da bo jasno: ni vprašanje če smemo ali ne smemo kaznovati kriminalce migrantskega porekla? Smemo, ker je samoobramba neodtuljiva človekova pravica. Zato smemo tudi kaznovati politike in njihove ‘bullyje – policijo, ker nam omejujejo to temeljno pravico.

   PS: ne nasedat propagandi, da je za migrante kriv tudi NATO. Vojne so tam non-stop in ne od včeraj pa tudi večina migrantov izhaja iz držav, kjer ni NATO niti komarja ubil (Maroko, Alžirija, ….)

   • Srce

    NATO je izdal odredbo o poselitvi Evrope z migranti … Toliko o tem, to ni nobena propaganda, temveč dejstvo. Tudi zaradi tega je Trump izstopil iz NATA

    • Daj izgini s to porpagando.
     Trump da JE iztopil iz nata??
     A lahko še večjo laž zapišeš?
     In nato se ukvarja s civilnimi vprašanji in izdaja odredbe o poselitvi evrope z migranti?

     • Srce

      Si ti Za Luno?

     • NE, ampak očitno si ti s svojo trditvijo da so ZDA iztopile iz NATA.
      Edino kar je, je trumpovo provociranje, ker ostale članice NATO ne poravnavajo svoje dogovorjene finančne obveznosti.

    • Razocarana

     Ne NATO EU je tista ki že leta aktivno dela na tem da v Evropo pripelje 50 miljonov Afričanov, nekaj kar so v angleškem expresu pisali že leta 2008. https://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU
     Ne pravim pa da NATO nima nič s tem, sta ga Obama in Hilary dobro izkoristila za svoje ubijanje civilistov in povzročanje kaosa na BV.

    • Mary

     Si prepričan/a, da ne misliš ZN in njihovega dogovora o migracijah? Trump in Madžarska sta namreč izstopila oz. se umaknila od tega dogovora Združenih narodov, ki vzpodbuja masovno priseljevanje.

     ZDA pa niso izstopile iz NATA! Trump je celo kritiziral druge države članice/zaveznice, da namenijo premajhen del državnega proračuna za obrambo/vojsko.

     • Srce

      Tudi Združeni narodi imajo velike zasluge pri migracijah, saj so že leta 2000 naredili načrt, koliko migrantov mira EU naseliti do leta 2025. Vse je na internetu, samo prebrati je treba.

      Tranp je prav zaradi neplačil drugih članic NATA zagrozil, da bo Amerika izstopila. Kar se je tudi zgodilo. Zaenkrat je info.še več ali manj tajna. Vsekakor je mediji nočejo objaviti.

   • stroke

    Mislim, da nihče ne trdi, da je NATO v takšnem smislu kriv, kot si napisal. Pri NATU je predvsem problem to, da je onesposobil lokalno vojsko. Nekompetenca ali namerno, zaradi NATA imamo paintball ekipo namesto vojske in hammerje, ki sploh ne morejo po poteh slovenskih gozdov zaradi širine.

  • mona lisa

   Politike kaznovat, migrante pa nagnat.

   • Žal je ogromno število Slovencev na nedavnih volitvah najbolj krive politike za migrantsko problematiko nagradilo z izvolitvijo za nadaljna 4 leta.

    • Srce

     Kako noro razmišljanje!
     Niso krivi volivci temveč volilni zakon. Vsepovsod, v vseh volilnih okrajih je bil prvoizvoljeni SDS. Na koncu so vse druge stranke v parlamentu, samo prvoizvoljeni ne dovolijo, da bi vladala. Komunizem raus.

     • Krivi so volilci – ne glede na še tako blesav volilni zakon. Pri 80% vseh glasov za SDS, “prvoizvoljeni” lahko samo še vidijo parlament od zunaj.

      Vsakdo, ki je dal glas za SMC, levico, SD, …. je KRIV!!!

     • Srce

      Neumnost! Ni kriv bebast volilni zakon, temveč ljudje, ki si dovolijo demokracijo. Kaj je narobe s teboj? Nimaš vseh kur pod strehi

     • Ja kdo pa je kriv?
      Krivih je 1,5 milijona Slovencev (vključno z 99,9% ‘državljani’), ki zaradi svoje nevednosti, neumnosti, parcialnih interesov, … podpira protislovenske stranke.
      In demokracija ni opravičilo da je nekdo bedak in gre v resnici volit proti sebi. Na tokratnih volitvah je kandidiralo 25 strank, pa gre večina teh volivcev jamrat, da ni koga za volit in potem obkrožijo najbolj škodljive stranke levega pola.

     • Srce

      Tebi ni nič jasno. Slovencev v Sloveniji skoraj ni več. So samo za volitve uvoženi balkanci, če tega še ne veš. V prejšnjem parlamentu skoraj ni bilo Slovenca, sami jugo turisti so volili za nov murgelski produkt Cerarja.

      Brez veze se je pogovarjati z nastopačem, ki mu nič ni jasno. Knjigo v roke, potem pa debatiraj, če se boš kaj naučil

     • stroke

      Tebi je pa kaj jasno? Želel si odcep od balkancev, vstop v EU brez nadzora na mejah, vstop v NATO, zamenjavo domače valute za tujo, …
      In zdaj, po tvoji super uspešni samostojni poti so ti ŠE VEDNO balkanci krivi? Ubij se, idiot.

  • šmentanamuha

   Največja odgovornost je na politiki.

 • VERRZIFIKATOR

  Yank O´Vichy

  ŠERIF YANKEE IN NOVI PREBIVALCI

  Šerif Yankee muza se veselo,
  spet povečal namreč si je čredo,
  ko sprejel je šerif v svojo sredo
  nove prebivalce na debelo.

  »Indijanci, to so bratje naši,
  rdeča barva njihova zaščita,
  slišati je njih topot kopita,
  prav je, da so vsi na grbi vaši.«

  Šerif Yankee v svoj okraj jih vzame,
  vsakemu posebej da priznanje
  in okrona s slehernim dejanje
  s tem, da bratsko z njimi se objame.

  Je veliko še za zdaj prikritih,
  da bi ne bili preveč vpadljivi,
  so tako se pač dogovorili,
  da ne kaže se prav vseh zakritih.

  Šerif prostor jim zastonj oddaja,
  rezervat je zdaj na sredi mesta,
  kmalu njega del bo glavna cesta,
  pravzaprav vse rezervat postaja.

  »Z Indijanci bomo eno kmalu,«
  Yankee veseli se, a ne reče,
  kajti zlahka šerif se opeče,
  znajde skalp njegov se sam na tnalu.

  • Vesna Kovač

   Ponovno 5!

 • Republic Commando
 • mona lisa

  Slovenci uprimo se kajti druge rešitve ni, če hočemo sebi predvsem pa svojim otrokom in vnukom dobro. Ta migrantski drek že kaže svoje satanove zobe.

 • ….Iz zanesljivih virov pa smo tudi izvedeli, čeprav dogodek ni bil
  prijavljen na policijo, da je skupina migrantov spolno nadlegovala dve
  mladoletni Slovenki, dogodek pa se je končal tragično, saj naj bi ju
  nekateri izmed njih posilili. Janković, kje si?

  To, da ni bilo posilstvo prijavljeno policiji – če sta dekleti potem poiskali zdravniško pomoč, bi morali že zdravniki po službeni dolžnosti prijaviti – je pa največja napaka. Razen, če je bilo prijavljeno in se policija spreneveda, da nič ne ve.
  Če kdaj, moramo v takšnih primerih Slovenci reagirati odločno in se boriti za resnico. Kajti dokler bodo takšne stvari skrivane in zamolčane, bomo samo poslabšali stanje do dokončne eskalacije do katere bo seveda prej ali slej prišlo.

  • St

   Izdajalci pocrkite!!

  • Mojca pokraculja

   Tudi policija bo dobila bumerang, kakor vsi, ki minimizirajo, olepsujejo, prikrivajo resnicno dogajanje.kaos, ki bo nastal ne bo mogoce obvladati…

   • šmentanamuha

    Sej, v Brežicah so pred dvema letoma enga picaja.že zaklali. Bilo je samo na enem internetnem mediju.
    Mlad človek, 30 let, prostovoljni gasilec, oče dveh otrok. In te prasice iz Mirovnega inštituta pravijo, da je treba zaščititi identiteto tega zločinca. Če ni belec, se ne sme objaviti njegovega porekla in barve kože.

    • Mojca pokraculja

     Treba je imena obelodanit , naprimer preko družabnih medijev. Vendar so sorodniki v strahu, kaj se jim bo zgodilo , če pride ime v javnost.

     Tak je tudi primer koroških dečkov. Babica in dedek bi jim v trenutku sesula rejništvo, če bi povedala kdo so rejniki. Ampak si ne upata zaradi strahu in nepredvidljivih posledic. Diktatura se na ta način najlažje ohranja. Poleg tega ima v rokah vse vzvode represije.

     Morda se še spomniš ko je neka bančnica razkrila koliko denarja ima v banki Tudžmanova žena. Bila je odpuščena, ampak javnost je bila na njeni strani. Takih “junakov” pri nas ni, ker je strah zelo globoko zakoreninjen. Represija je na zavidljivi ravni, čeprav kot vidiš teh pokvarjencev, ki tukaj grozijo nihče ne preganja. Očitno imajo hrbet varovan s strani vladajoče mafije.

 • mona lisa

  Zgornja slika vse pove. Gnoj ostane gnoj tudi na evropskih tleh.

 • Republic Commando

  Ah levica, kjerkoli je na oblasti gre vse v kurac. Resno, vsi ki podpirajo levi pol so psihopati, ki nebi smeli se sploh prosto sprehajati! Naj vihra KRANJSKI OREL!

 • bubamara

  To mi delite kozjejebci. Pokažite rdeči Ljubljani kakšna je njena prihodnost.

  • Republic Commando

   Tako je. Naj zjebejo vse LJ hipsterje na suho!

   • St

    Kje so pa zdej bed blu bojsi,da te grdobe naucijo reda.?

    • Republic Commando

     Ne rabmo nobenih BBB , bomo že sami porihtal

 • Rožle

  Pomagajte migrantu in mu odstopite tudi svojo soprogo …
  …mulikulti ..pa to

  • pajot

   masleša jo je že…

   • Mojca pokraculja

    Ne ga lomit!

    • pajot

     Pa ne migrantu

     • Mojca pokraculja

      moje “sožalje”:))

  • St

   Ce bi se ji samo priblizal na 2m, ga zakoljem. Za druzga pa tko ni, ker vem kaj zelijo.

  • sodnikisozločinci

   Zdaj vem, zakaj pečejo v Bosni tako mehke kozličke.

 • Sodni dan

  Bumerang se vrača nazaj v Ljubljano!

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Naj se zbere denar preko crowd fundinga in toži odgovorne politike za zločine ki se dogajajo na slovenski zemlji s strani njihovih gostov, za katere Slovenci nismo dali dovoljenja.

 • janez

  upam da bodo nategnili Kučkina Violetko Mesečnika Kordeža gnoj levičarski naj si jih pelje domov jaz nočem da gre denar za to bando slovenci eni pa nimajo za priživetj banda rdeča smrdliva

 • Brutus

  Kaj je v alžiriji in maroku vojna?

  • sevenx

   Ponarejeni dokumenti…

 • totex39

  Vso to svinjarijo takoj podreti in vso to nesnažno bagro, ki jih rdečkarji podpirajo nagnati od koder so prišli.

 • sloustava

  Fajonova, Tomicka, Kucan in vsi, ki ste ploskali migrantom Sorosevega klana, kje ste? Jankovic in sinova, pridite na Kotnikovo pomagat policistom in, Jankovic, zupan, pridi delat red! Upas? JA, zganjati nasilje nad Ljubljancani in Ljubljancankami, farmacevtkami in kmeti, upas…kje si pa zdaj, ko ti migranti furajo Ljubljano? Ce bos ti se enkrat izvoljen za zupana, bo nasilje migrantov zadelo tudi tebe. Verjemi, kajti veter si postenjak, vihar bos pozel! In privoscim ti! Ful! Zjebal si Ljubljani, ali kakor je pravilno rekel g. Stih: kdor dela z betonom, lahko kaj pokaze. A jaz bi naredil pol vec s pol manj denarja….!

 • Gr Enze

  Kje je FAJONKA?????

 • Razocarana

  Državi plačujemo davke tudi za to da vlada in lokalna oblast poskrbi za varnost državljanov, če tega ni zmožna ali noče, je potrebno ali nehati plačevati davke in ustanoviti civilne straže, ali pa zamenjati ljudi v vladi.in lokalni oblasti.

  Za vse ne-Slovence udeležene v kriminalnih dejanjih pa pričakujemo od oblasti upoštevanje že uveljavljenih zakonov; odstranitev kršilcev slovenskih zakonov iz Slovenije, ter v primeru da so prosilci za azil, takojšeno zavrnitev azila in deportacijo.

 • tarantela

  Nisem privrženka Jankovića, vendar se spominjam, da je hotel z Metelkove izseliti skvoterje in tam zgraditi nekaj drugega, vendar so nekateri zagovorniki nezakonito naseljenih v te stavbe zagnali krik in vik in je moral Janković popustiti.

  • macon

   Skvoterji so zasedli Metelkovo na začetku devetdesetih, torej precej pred Jankovićem. Poleg tega je šlo za alternativno kulturo, leta in leta so delali po eno razstavo ali koncert na dan.

   Novi inženirji in znanstveniki so čisto nekaj drugega: primitivna in nasilna muslimanska sodrga, ki je prišla sem, da jo bomo preživljali. Poznam žensko, ki dela na Metelkovi v enem klubu in mi je rekla, da vsak dan težijo predvsem ženskam.

   • večni srb

    Kateri bosanci pa ne?

   • Felikss_AH

    Skwatter uradno – Nekdo ki z zakonsko toleranco zasede državno lastnino z namenom da pridobi pravico ali dovoljenje

    Janković je hotu tud Rog isprazniti, a je Policija to inteligentno zaustavila, kar ima svojo logiko – vso to golazen imajo skoncentrirano v enem ograjenem prostoru in je nadzor lažji kot pa da ih morajo spremljati vse povsod. Par sodelavcev notri in ne rabijo niti kamer

   • Soave

    Drži. Metelkovo je vedno podpiralo tudi Ministrstvo za kulturo.
    Nered se je prvo pričel z Žepankovićevem prihodom na Magistrat.
    Sedaj bo pa s prihodom migrantov konec z nekdanjo Metelkovo.

    • macon

     Prvih par let jih sistem ni podpiral, mogoče vse do malo pred 2000. Imeli so težave s priklopom na elektriko in dovoljenji za lokale, potem pa je sistem sledil zahodnim zgledom, kjer je bilo več takih zasedb in alter kulture.

     Po mojem je skupni rezultat dosti v redu, ker se je na Metelkovi v kasarni zbralo več dobrih kreativcev in dobrih dogodkov.

     • Soave

      Ja, res je. Ker pa naši mediji ne zmorejo dobre, odkrite kritike, smo prišli do tega, da eni samo pljuvajo, drugi pa samo hvalijo.
      Ljudje pa itak na razne kulturne dogodke ne hodijo.

   • tasilo

    Dragi prijatelj mačon, oglasi se mi na tasilo.parski[afna]gmail …

  • šmentanamuha

   Ja, to pa drži.

 • pred svojim pragom

  Koliko tradicionalnih slovenskih moških posili ženske, pa noben ne izve za to!? Največ primerov posilstev se zgodi v družinskih krogih.

  • Edi Puc

   … mmmm…. kdo ti pa je to zaupal ?

  • Clemen J.

   Predvsem v muslimanskih druzinah.

  • sprehajalec

   Kar na policijo pa izpovej svojo izkušnjo….

   sedaj boš pa zagovarjala posilstva z vsegliharstvom ali kaj? Češ, da je povsod tako?

  • šmentanamuha

   Daj, gnida, si kaj naredila v zvezi s tem, komu pomagala? Ne, se mi je zdelo. Potempa zaveži. Zakon ti pri nas omogoča, da prijaviš in zaščitiš sebe ali druge. Ti pa zdaj zagovarjaš šeriatarsko nesnago, češ, saj naši tudi. Pizda, si prtisnjena. Morda pa si želiš ene skupinske šeriatarske obdelave? Ti jo iz srca privoščim.

 • lado

  STE KREEEETEEEENIIII NAD KRETENI !!!!!! VAŠ LEPI “POŠTENI” ĆEFUR SE VAM REŽI , AMPAK GA KAR VOLITE , Z ČIGAVIM DENARJEM IN NA RAČUN KOGA , JE ZADOLŽIL LJ ZA 400 MILJONOV?????!!!!!!!! MESTO JE ITAK POL ĆEFURSKO !!! STARA LJ , ĆEFURSKI LASTNIKI LOKALOV -PRANJE , PA NE CUNJ !!!!!! DEBILI SLOVENSKI , KAR STE VOLILI IN ŠE KAR VOLITE , TO ZASLUŽITE ;A NJEEEE !!!!!!! SEM NA OBROBJU IN ČE BI ZAŠEL HALALĆIĆ NA NAŠO ULICO , GA BOJO FLIKALI , ČE SE BO DALO ,VI PA KAR KORAJŽNO BLEJAJTE TU GOR !!!!!!!! “GOTOFI STE ” , ČE NE UKREPATE ; NUJNO , KER Z TO POLICIJO SKORUMPIRANO;POKVARJENO , NI NIČ, JIH UVAŽAJO !!!!! NO A BOTE DVIGNILI RITI GOBEZDAVE IN NAREDILI RED !!!! DRUGAČE SE HIIIITROOOO BLIŽA HUDA URA , V OBLIKI ZAŽGANE VERE !!!!!!!!!!!!! POMISLITE NA POTOMCE !!!!!

 • KP

  Na Metelkovi. Ojoj,no…. Bom kar tiho…

 • Antonius

  Nimam si kaj očitati, jaz sem svoje naredil na protestu na Kotnikovi in ves čas volim SDS, ki je iz opozicije zagovarjala trdno zaprte meje zaradi grožnje vdorov muslimanskih šerijatarjev.
  Starost je moj zaveznik, ker mi vsega skupaj ne bo več treba dolgo časa prenašati.
  Kar se tiče pa pametnjaško lenobnih volivcev, jim pa privoščim šerijatarsko dogajanje, ker se ne udeležujejo volitev.
  Dobro se je spomniti, na kateri strani so stali na Kotnikovi veleizdajalčevi protežiranci.
  In politikantske barabe s Šarcem na čelu nam danes sestavljajo vlado, da se bo šerijatarsko sranje po celi Sloveniji mirno nadaljevalo.
  https://www.google.si/search?safe=active&q=ku%C4%8Dan+kotnikova+begunci+protest&tbm=isch&source=iu&ictx=1&tbs=simg:CAEStgIJvZvjcVTqzogaqgILEKjU2AQaBggVCAAIAwwLELCMpwgaYgpgCAMSKO4bxhvVG7gbuRuuGJscyQzYH-Mf3i_1xLpEw2DrjLr07wjnwLrAuojsaMFyEhV2bSK_1LEy9WCicS2lA9E8tiQY9Ye0MLEf2bIqCFv96mEHNF86g3Blr-YBdddSAEDAsQjq7-CBoKCggIARIEMCixuwwLEJ3twQkakwEKGAoFZXZlbnTapYj2AwsKCS9tLzA4MXBragoYCgVjcm93ZNqliPYDCwoJL20vMDNxdHdkChYKBGNpdHnapYj2AwoKCC9tLzAxbjMyCiEKDXBob3RvIGNhcHRpb27apYj2AwwKCi9tLzBiNzV3ZzQKIgoOc2VuaW9yIGNpdGl6ZW7apYj2AwwKCi9tLzA0bjdnbWcM&fir=dO-m2UPicFngjM%253A%252CgI5ouB3wrr9aeM%252C_&usg=__0SrA5hBQ8bomIOjnDgNz5g9Y6cs%3D&sa=X&ved=2ahUKEwiX-fmLyLncAhVFb1AKHYxwA_8Q9QEwAXoECAMQBA&biw=1242&bih=586#imgrc=dO-m2UPicFngjM:

  • tinta

   Se je začelo… :(

 • sprehajalec

  #Žal pa to ni osamljen primer, a se mnogokrat mainstream mediji na vse
  pretege trudijo, da ne poročajo o incidentih, ki jih povzročijo
  migranti, ali pa jih olepšujejo.#

  Če laže Levičar, je to zaradi zaščite civilizacijskih vrednot.

  Luka Polmesec, POP TV 31.05.2018

 • pred svojim pragom

  Če želite pomagati žrtvam posilstev, začnite opazovati kaj se dogaja pri sosedih. Največ posilstev se zgodi v družinskih krogih, ker moški posilijo svoje sestre, hčerke, sestrične. Najbolj očiten znak je ta, da se žrtev moškega izogiba, čeprav nikoli nista bila v sporu, zvezi, pred tem pa sta se družila in komunicirala.

  • sprehajalec

   To ti živiš v neki Nigeriji ali kje?

   V Sloveniji zagotovo ne.

   • pred svojim pragom

    Ne, to se dogaja v Sloveniji. In je kar pogosto.

    • sprehajalec

     Kar napiši kje in kdaj. pa zakaj nisi obvestila policijo.

     • Pred svojim pragom

      Kljub temu, da se imamo v Sloveniji za napredne, smo še daleč pred recimo Ameriko, kjer se posiljevalcem res pravično sodi. V Sloveniji dobi človek občutek, kot da so moški na strani posiljevalcev. Po mentaliteti je slovenski moški zelo blizu muslimanu.

     • sprehajalec

      Tudi 10 let je dovolj za začetek, kaj misliš?

      Kar prijavi. Amerika še dolgo ne bomo, saj smo 7 na svetu po sovraštvu do Amerike. Je pokazala anketa izpred nekaj let.

     • pred svojim pragom

      Psihološki umor, bi se moral kaznovati enako kot navadni umor. Ampak to je spet proces, da pride družba do tega spoznanja. Mnoge žrtve se nikoli ne poberejo.

     • sprehajalec

      V mislih imaš Meseca, Fajonko, Židana, Karla, & Co., ki nas vsak dan psihološko ubijajo? Se strinjam.

    • Janez

     Hudičevo prav imaš.In dobro znaš opazovati,.

    • šmentanamuha

     Pri nas je to kaznivo in se preganja. Če spolne ali druge zločine zagrešijo muslimigranti, je to razlika v kulturi in se ne preganja, ker oni ne vejo, da tega ne smejo. Zato, pizdun, ti privoščim eno bližnje srečanje z enim odd njih ali pa kar celo tolpo. Mrš.

     • Felikss_AH

      Ne se jezit, pri tzej kuzli gre za navadno foušijo ker jo – “niko živ ne jebe”

 • Miha

  Sedaj pa je dosti tega. Če slovenska policija in vojska nista sposobni zaščititi naše državljane in domove, in očitno je, da nista, potem je čas, da se ljudje sami organizirao in začnejo braniti pred nasilneži, ki nas ogorožajo.
  Pa še to, niti vojska niti policisti in pravosodje si ne zaslužijo svojih plač, za tako slabo opravljeno delo.
  Edino kar znajo je, da se spravljajo na nemočne male ljudi. STRAHOPETCI !

 • xtc

  Na Metelkovo in Rog buldožerje,tele ubožce pa takoj nazaj v Afriko in Palestino,še prej pa jih pobarat kakšna je kazen za krajo pri njih in ob vrnitvi njihovi držacvi podati dokumente ,da sso kradli in da najj jih kaznujejo ,kot jih tam za ta prekršek.
  Glede posiljevalcev pa sem jasen JAVNO OBEŠANJE.Definitivno pa bodo morale desne stranke vložiti več napora v informiranje mladoletnih ,da naj se izogibajo druženju z pritepensko drhaljo,ker je možno da postanejo žrtev kaznivega dejanja.

 • tinta

  Se je začelo… :(
  Ubogi moj slovenski narod, ki postaja tujec na svoji zemlji….. :(
  O BOG, BLAGOSLOVI SLOVENIJO !!!

 • sprehajalec

  Kako so ravno Slovenijo našli? Z 20.000 km2 pri 5 milijonov kvadratov, kolikor jih obsegajo vse B’arabije?

  Privlači jih slovensko bogastvo. In odprta vrata. namreč kjer je sir pri hiši, tja drvijo miši. Je svarila stara ljudska.

 • upornik22

  zakaj 24 ur in rtvslo tega ne sporoča ljudjem?

  • Capi

   Saj nikoli ne poročajo o stvareh, ki so potencialno nevarne za našo državo, razen če je ogrožena njihova eksistenca…..

  • Felikss_AH

   Se ne spodobi… lahko prizadene čustva azil-turistov ki bi lahko masovno-protestno začeli odhajati… to pa ne bi bilo dobro za proračun

  • šmentanamuha

   Oni poročajo samo o tem, da NLB ne smemo prodati, ker je lahko ogrožen nacionalni interes.

 • montyamp

  Jajnković kje si ???
  Saj je on tudi migrant , on hebe farmacevtke in privatnike .

 • Jožef

  Nas plebejce sicer patriciji nič ne vprašajo. A so bili postavjeni in razgaljeni med nami pred volitvami. Videli in slišali smo jih. Njihovih predstavitev zagotovo večina volilcev ni razumela. Nasedli ste na njihove limanice, sedaj pa imate to , kar ste si želeli. Mi, ki smo svoj glas zaupali SDS in NSi še lahko upamo na kakšno boljšo in uspesnejšo zaščito pred islamsko invazijo. Če se SDSu posreči v vladi, bomo imeli morda poleg policije in vojske še obalno stražo in narodno gardo (NSI po ameriško).
  Brez take zaščite Slovenije, bomo izgubljeni med kradljivci, posiljvalci, rjuharicami in drugi islamskimi nasilneži.
  Podprite tudi drugi boga boječi Slovenci SDS, NSi in pobne stranke.
  Boģ obvaruj Slovenijo vsega hudega.

 • Felikss_AH

  Ljubljanistan preplavil kriminal “raziskovalcev okolja” iz daljnih nam exotičnih okolij… ne ga srat, le kdo bi si to lahko mislil… pa tako “lepo” se obnašajo v svojih “domovinah”- Frankostanu, Swedistanu, Italistanu, Holandistanu in še kakšni Eurabistanski luknji. Policija pa veselo zatrjuje da ima vse pod kontrolo… razen ene “malenkosti” ko sta im prejšnji teden dva Črna “trgovca poživil” nokautirala dva policista ki sta se zanimala za njihov “posel”… bilo je v Wadi-Metelkova, v pajzlu zraven Mirovnega Inštituta kjer domujejo Junkiji, starikave odslužene ex-pionirke, nekatere tudi z rdečimi rutkami okoli vratu, potem razne “premogarke” s svojimi Črnimi mednožnimi “rudarji”, nekaj po hipijevsko “napredne” mularije od tu in tam, in seveda motovilijo se naokoli tudi “dragoceni” nam “azilanti”, za enkrat še v manjših tropih.

  Kar pa zadeva posilstvo onih bedastih cuclic… same so krive, in enako tiste ki še pridejo na vrsto… ker im je navidezno dvorjenje “zanimivih” azil-turistov tako všeč. Opažam te prismuknjene telice kako prijazno-veselo se odzovejo če ih par azil-dečkov ogovori tako mimogrede in pol ni nič čudnega če kakšna faše še nekaj kolateralnega azil-sexa… tako mimogrede, ali pa za kakšno gredo.

  Krivi so pa predvsem “napredni” mamice in očkoti ki ne obvladajo te vrste realnosti in hčeram ne znajo pojasniti biološke razlike v Multikurcnem… pardon, Multinekulturnem… še enkrat pardon, Multikulturalno degradiranem svetu. Pa brez panike… šola v naravi bo nadomestila pomanjkljivo znanje pri tistih telicah ki nimajo naravnega “premogarskega” nagona… in ga eventualno niti nočejo… kar pa je uganka koliko takih sploh imamo

  Če vzamemo za primer Swedistan… tam že marsikatera Svenska Flicka pravi da je bolje biti posiljen od “imigrantskega” kot pa od Arijskega onega. Swedistanski Azil-fukači pa že en drugem prenašajo izkušnje ko pravijo – Svenska flicka knülla bra = Swedish girl fuck good

  Med tem pa krule iz Mirovnega Inštituta mirno štejejo Soroseve povišice za predano delo.

  • dob

   TO SM POGREŠU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • večni srb

    Dobre je, priznam.

   • Felikss_AH

    Stari moj, samo da se ne boš tud pregrešu… saj veš, nisi azilant in ti marsikaj ni dovoljeno

    • dob

     ISLAMSKI HUMOR
     Francozi so že precej daleč z asimilacijo Islama v svoje okolje!
     Znan je primer ene francoske firme, ki je še do nedavnega bila zelo razumevajoča za islamske priseljence. Na njihov razpis za direktorja se je prijavil tudi določeni Abdul Muhamedi Jusuf El Alamein, ki sicer ni imel primernih spričeval, pa so ga vseeno sprejeli za direktorja.
     Hoteli so pokazati svoji vladi, da razumejo novo politično usmeritev EU.

     Ene štirinajst dni je bilo vse v redu, ker se je še uvajal.
     Potem je nekega dne med sestankom eksplodirektor.

     ———-

     Na tržnici v Muenchnu skoraj vsak dan lahko srečaš cel kup primerov uspešne asimilacije!
     Medtem ko izbirata zelenjavo, se muslimanki, primerno zagrnjeni, da zgledata kot Louvrski Belfegor, menita o družinskih zadevah. Ošpice, pa prvi zob in podobno.
     Običajno v takšni situaciji izmenjata še kak recept za nedeljsko kosilo. In seveda, kot vedno, so predmet pogovora tudi njuni otroci! Brez njih ne gre noben pogovor. Vemo, kakšne so mame.
     Pa reče ena drugi: “Nič ni bolj groznega, kot če ti lastni otrok polula vžigalno vrvico!”
     Ko se pa srečata dve muslimanski vdovi na tržnici v Muenchnu, pa vpraša ena drugo: Kdaj je
     pa vam mož eksplodiral?

     ——

     Kot vsi, morajo tudi Islamisti peljati avto na tehnični. Če avto na tehničnem eksplodira, pomeni da je naredu. Če ne, pa ni šou skoz in mora ponovit.
     Pol pa ponavlja, dokler mu enkrat ne rata. Po navadi pošlje ženo. Zato jih ima več.

     ———

     Brošure, ki jih deli ISIS migrantom Islamistom, navajajo prijateljske države in pa posameznike, ki v Evropi vodijo Islamu prijazno politiko. Slovenija je med njimi. Še več: kučan in Janković sta celo poimensko omenjena, le da so jima v brošuri dali arabski imeni, zaradi lažje prepoznavnosti.

     kučan je Gamamalurabi (skrajšano Gamalrabi), Janković pa Gamafulurabi (skrajšano Garabi).
     Pol so pa še nasveti, kako kje kaj najdeš. Farmacija je po arabsko – Fafimiga!

     Tako, da če Islamist zavije v lekarno, bo tako vprašal! Farmacevtka mora pa na to biti pripravljena. Le da mora prej dobro pogledat, če ni morda Janković.

     • Felikss_AH

      DOBRI!

 • Slovenec

  Briga Srbina Jankovića za Ljubljano, Slovence. On kot predstavnik levice in
  tujec gleda samo sebe.

 • sprehajalec

  Slovensko ljudsko izročilo je polno svaril. Vendar jih Slovenci z izdatno pomočjo SAZU tolmačijo napačno in v skladu z levičarskim Polmesečevim reklom, da je Lagati Levičarjem dovoljeno, če je to v obrambi civilizacijskih vrednot. Pri tem si vzamejo sami pravico, da določajo kaj le te so.

  1. Poncij Pilat je izpustil namesto Jezusa B’Arabo.

  2. Lepa Vida je bridko jokala, ko je plenice prala za Za Morcem.

  3. Turški vpadi niso stari nekaj sto let. Turkmenska plemena so vdirala na področja poseljena s Slovenci že davno prej. Turkmenskega rodu so bili Obri-Avari, Magiari, Bulgari, Huni.

 • montyamp

  Vaške straže so bile formirane 1942 zaradi nasilja komunistov .
  2018 bodo formirane mestne straže zaradi nasilnih muslimanov , katere uvažajo mladiči morilskih komunistov .
  Pametni zapirajo meje , slovenska komunistična oblast pa potrebuje izredno stanje da ostane na poziciji , ker po redni poti več ne bo šlo .
  Paziti bi morali na sistematičnost razmišljanja ljudi ki so si zelo podobni in so zavozili slovensko državo .
  Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

  • soc

   Pa kaj neki ti je storil Al Capone, da ga spet vtikaš v to nagravžno totalitaristično združbo? Imel je ključen princip, ki ga le-ti nikoli niso poznali – onore. Le pri onem drugem mafijskem, famiglia, so vsi glih.

 • 123Abc

  24 ur je ekstremistični ultra levi propagandni časopis. Tam brišejo vse komentarje, ki njihovi psiho bolani ideologiji niso všeč.

 • Rožle

  Včasih smo pred Turki gradili trdnajave…
  telim novodobnim imperialistom pa kar sami podarjamo naša ozemlja….!

 • Borut Stari

  Ne bi našteval vendar je tistih, ki ne marajo klobas, v Sloveniji iz dneva v dan več.

 • Goran Hvala

  wow.. iz zanesljivih virov….sam na policijo se ni blo javljeno… :-)

  • Rožle

   A si policaj .. ?

   • Goran Hvala

    pa ti?

    • Rožle

     Pol si

     • Goran Hvala

      entolk kot ti. :-)

  • tinta

   Zakaj se norčuješ iz tako resnih stvari ???

   • Goran Hvala

    ker zame niso resne ce pa so objavljene sam na novi…:-)…mal smesno izpade ko se cel svet zaroti prot slovencem sam no a pise vse po resnic….jansa naj raje vlado sestav….on bi cakal… :-) . verjetn marijino vnebovzetje. :-)

    • tinta

     Če bo šlo tako naprej bomo kmalu vsi vzeti – eni v nebo, drugi dol.
     Bodi resen in raje zmoli kakšno Zdravo Marijo, da bi bili obvarovani najhujšega. :(
     lp

     • Goran Hvala

      pa to s tem ce bo slo tako naprej govorite ze od prvega dne nastanka nove…ze od samega zacetka se pise “zacelo se je” itd…pa se zdej nic…nisem se nikjer slisal niti videl da bi se karkoli zacelo.. razen kolon svabacov proti obali…:-)…je pa fajn da enim dogaja na polno.

     • večni srb

      Začelo se je, ampak se je medtem situacija že razvila in mutirala v nekaj čisto drugega.

    • šmentanamuha

     Bedak.

 • xtc

  Ko bo ob prvem takem napadu na domačina,obležal pritepenecna tleh negiben bodo stvari hitro drugačne.
  Dokler bo EU rokavičala bo tako ,ko bo zalaufalo bo kmalo mir.

 • Govekar

  Mal nelogičnosti na Nova24, cel kup člankov da invazija prihaja s šopi denarja, da plačujejo z bankovci po 50 eur, v tem članku pa so predstavljeni kot besparice, ki naj ne bi imele evra.

  • sprehajalec

   Uradno ga nimajo, pregledati jih pa ne smejo. neuradno pa v Bihaću plačujejo kofe s po 50 Eur bankovci.

   • Govekar

    Zakaj ne bi smeli pregledati ilegalce ali tihotapce?

    • sprehajalec

     ker mora biti za telesni pregled razlog oziroma sum kaznivega dejanja. poleg tega jim denarja ne smejo vzeti. Niti znesek doklad zmanjšati za to vsoto.

     na levičarje se obrni s temi vprašanji.

     • Jože Kovač

      Ilegalen prehod.meje je po KZ-1 člen 308 KAZNIVO dejanje, torej MORAJO pregledati vsakega migranta, ki ga dobijo pri ilegalnem prestopu meje. Odvzeti lu je treba prstne odtise, DNK, vse komunikacijske naprave, denar, drogo, orožje, zlatnino in jih čipirati. V primeru da dobijo azil, kar je skoraj nemogoče, dobijo vse nazaj, iz denarja se plača kazen za ilegalni prestop. Če pa azil nene dobijo, pa jim iz tega kupijo letalsko karto za državo izvora, oz. jih vrnejo v državo iz katere so ilegalno vstopili.

     • večni srb

      Koga morajo čipirati, a si ti normalen, in po kakšni logiki lahko država vzame človeku vse osebne predmete?

     • traktor

      Če ga daš v arest. In moraš ga. Ker je kršil zakon, mu vendar vzameš vse, tudi pas in vezalke.

     • sprehajalec

      če ima Slovenija pogodbo o vračanju s to državo. Oziroma če Hrvatom dokaže, da je prijeti vstopil v Slovenijo iz Hrvaške.

     • Jože Kovač

      Če so ga prijeli pri ilegalnem prestopu meje, vedo iz katere države je prišel, Hrvaške, Italije, Avstrije ali Madžarske. Za vračanje pa je pomenbno, ali ima država v katero se vrača, dogovor o vračanju z EU. Drugače se jih pošlje na trg v Libijo.

     • sprehajalec

      #Če so ga prijeli pri ilegalnem prestopu meje, vedo iz katere države je prišel,#

      ko katerega kilometra?

      #Drugače se jih pošlje na trg v Libijo.#

      katero letališče v Sloveniji pa ima to povezavo? prestop v Frankfurt ali kaj?

     • Jože Kovač

      Do kakih 20 km. Seveda pa jih največ pride preko Hrvaške iz BiH džamaharije, ki jo vodi Izetbegovič iz muslimanske bratovščine. Naložiti na ladjo, pa skipat 10 milj pred obalo na čolne in jih prodat njihovi mafiji po diskontni ceni, 100,00 US$ za kos.

    • Felikss_AH

     Zato ker so Politično Korektna goveda

  • šmentanamuha

   Štos je v tem, da jim mi plačujemo vse, kljubtemu da imajo denar.

  • Jože Kovač

   Saj ne kradejo zato, ker nimajo denarja, ampak iz navade. Države severne Afrike, Bližnjega vzhodavzhoda, Pakistana in podsaharske države so namreč izpraznile zapore in jih pregnale iz države. Oni pa se sedaj predstavljajo kot pregnanci, da bi dobili azil.

   • večni srb

    Neumnost, bežijo predvsem javni uslužbenci in represivni organi, za katere je po padcih režimov doma postalo preveč nevarno in bežijo pred maščevanjem sonarodnjakov, bivših prijateljev ter sosedov.
    Saj zato imajo nekateri toliko denarja, ki so ga koruptivno pokradli lastnemu narodu.

    • Jože Kovač

     Če je tvoja trditev točna, jih bodo oblasti vesele, da jih dobijo nazaj in jim sodijo po šeriatskem pravu, za katerega tudi muslumani v EU navijajo.

   • večni srb

    neumnost, bežijo predvsem javni uslužbenci in represivni organi, za katere je po padcih režimov doma postalo preveč nevarno in bežijo pred maščevanjem sonarodnjakov, bivših prijateljev ter sosedov.
    Saj zato imajo nekateri toliko denarja, ki so ga koruptivno pokradli lastnemu narodu.

  • večni srb

   Ker denarja res nimajo, razen posamezniki, te pa se potem izpostavlja in posplošuje.
   Velika večina migrantov nima pri sebi popolnoma nič, tudi v tujih državah ne dobijo drugo kot pest drobiža, za avtomate s pijačo in prigrizki, dokler nimajo urejenega statusa in je zanje poskrbljeno v posebnih programih, potem dobijo isto kot vsi ostali domači reveži.

 • Felikss_AH

  Zadnji naslovi v medijih –

  EUROPEAN COMMISSION OFFERS 6,000 EUROS TO TAKE IN A MIGRANT – Italy balks at commission’s offer saying it doesn’t want ‘charity’ to accept migrants arriving from the Mediterranean.

  EU TO PAY COUNTRIES €6,000 FOR EVERY MIGRANT THEY ACCEPT – Under the proposal, the Union’s common budget would pay out 6,000 euros ($7,000) for each migrant taken in, as well as funding the cost of hundreds of expert personnel to help process mostly African migrants seeking asylum in Europe. The Commission’s plan, which is aimed at EU governments that set up so-called controlled centers on their soil, follows a June leaders’ summit that claimed success in reaching a hard-fought agreement to control immigration but left many details undecided.

  Slovenistanski Levi “poslovneži” znajo seštevati €… vsak azil-turist prinese 6000€… pokasiramo cvenk, “osnovno sredstvo” pa podarimo blesavemu folku. Hanžekovih 200,000 ima zdaj potrjeno težo v €… enako 50,000 onih iz dila Juncker-Cerar za NLB. Vse to pa “gre” v Slo GDP… blagor se nam

 • Caetano

  Islamistični jihadisti so v napadu v Kašmirju ubili enega policaja, drugega pa ranili.

  https://timesofindia.indiatimes.com/india/crpf-jawan-killed-another-hurt-in-srinagar-terror-attack/articleshow/65124231.cms

  • večni srb

   Alah akbar!

  • Nori komunisti

   Hindujci in budisti pa niso toliko pritisnjeni, kot so naši in jim bodo že pokazali hudiča.

  • V Kašmirju imajo že skoz pizdarijo z džihadisti. Stvar je tako resna, da je tik pred tem, da se jim zgodi islamska država. Res tragična zadeva.

 • plamen100

  Ce sta bili fajonizirani na Metelkovi s strani migrantov, ni prav nobene skode!!!

  • tohuvabohu

   Metelkova se sliši podobno kot Merklova.

   • rubec

    lepa

 • Ryuk

  Hanzi tv v ponedeljek o napadu v Torontu:
  “napadalec je 30-letni belec”
  Hanzi tv v torek o napadu v Torontu:
  “streljal je 29-letni Faisal Hussain, ki je imel hude duševne težave.”

  Fake news so zamenjali z novimi fake news. O incidentih v Sloveniji nič.
  Tako se oni delajo norca iz vas.

  • Nancy

   Ne vem, ali je vse to skupaj smešno. Mene je pred dvema tednoma sredi belega dne v družbi prijateljice na Trubarjevi ulici napadel migrant!

 • Janez

  Zakaj novinar kliče ,kje je Jankovič? Njega ni treba iskati daleč stran,saj se ve,da se CIGANI skup držijo.

  • večni srb

   Najslabše mesto pri nas je Celje, po tem kar sem osebno videl, tam cigani praktično vladajo celi regiji.

   • Felikss_AH

    NASLOVI V MEDIJIH V ZADNJEM ČASU –

    EU should stop Italy’s forced segregation of Roma
    EU should stop forced evictions of Roma in Italy
    Italy: Ground-breaking court victory for Romani people
    Hundreds of Roma to be forcibly evicted as EU leaders’ refusal to sanction Italy exposed

    Novinar vpraša eno Ciganko v kampu pri Rimu – “Jeli, jesu li to vaša deca?
    Ciganka – “Samo jedanaest je mojih… če ti ufatim jedno?

    • večni srb

     Trump predvideva, da se bo Rusija mešala v ameriške volitve, vendar v korist demokratov; – https://youtu.be/eClMJ9Tq07E

     • Felikss_AH

      Seveda se samo heckaš… kot ta anti-Trump pizda od Štefa Colberta

 • večni srb

  Ne verjamem, da jih Jankovič vabi, vsa naša velika mesta so polna migrantov, ker so vaške skupnosti preveč šizofrene in zakotne, da bi lahko tam tujci preživeli. Velika mesta pa prenesejo vse, poglejmo si recimo London, Pariz ali Berlin, kjer lahko vse bolj poredko srečamo domačina na ulici. Toše ne pomeni, da domačinov tam več ni,ampak kaj češ delati v ogromni betonski džungli, domačini se zadržujejo v prostorih, ki so jih navajeni ali vozijo z avti, medtem ko tujci blodijo sem ter tja in neprestano iščejo kakšne rešitve za svoje probleme.
  Mesta zgledajo velika zaradi svoje umetne podobe, če bi odstranili vse umetne strukture in pogledali samo zemljišče, bi zagledali povsem drugo sliko realnosti in čudnih ljudi, ki jih na podeželju preprosto ni in lahko preživijo edino sredi takih umetnih konstruktov.
  Povsod na svetu je isto, vsa velika mesta so danes multi kulti, vendar so ob enem tudi glavni generatorji ekonomije, kulture in politike v vsaki državi. Kako uspešna je Ljubljana, to je pa druga stvar, meni se zdi zelo skromna, čeprav lahko hitro ugotovimo, da ponuja najnižje cene ter največji izbor raznih artiklov in storitev pri nas. Cela Slovenija je zahojena in nerazvita, Ljubljana je pač prva na vasi.

  • Zdrava kmečka pamet

   Na vasi, bi migranti posilili eni dve punci, pol bi pa prišli kmetje z vilami in motikami.

   • sprehajalec

    Ja, še je svež spomin na ponosni Šenčur, s svojim zasčitnikom in patronom viteškim svetnikom Svetim Jurijem.

    Takrat so se v Ljubljani norčevali iz njih in jih zasmehovali, predvsem levičarji multikulturnega semena. In kot odgovor na proteste Šenčurja pripravili Migrantski Wellcome party sredi ljubljane za Afganistance.

    Danes se kaže, kako dobro so takrat Šenčurjani storili in se ubranili.

  • Štalmajster

   “ker so vaške skupnosti preveč šizofrene in zakotne, da bi lahko tam tujci preživeli”…..
   A to da en slovenec napiše ?? Najbrž ne !

   Der Evige J

   • sprehajalec

    Pod slednjim, Der evige J imaš verjetno v mislih Ivana Janeza Janšo?

    • Štalmajster

     Mijaaaaaav ………….. spam mijaaaaaaaaaaav
     Še en zaveden “slovenec” !

     • sprehajalec

      Nisi dobil jutranje doze Whiskas Junior, da mijavkaš?

     • Štalmajster

      Aaaaaa ….. Whiskas so ti vmes prinesli …… pa nisi imel časa za …… “spam knof” ;-)))
      https://www.youtube.com/watch?v=ChiyXdlv3bc

     • sprehajalec

      kdo bi razumel tvoje mjavkanje…

   • Slovenski štor

    Pojdi v štalo,imaš kaj delati.Sicer boš kmalu potreboval “Herakleja”,da ščisti “hlev”.Kaj ti bo gospodar rekel?Razen,če te je on poslal “gnoj” metati na ta portal.

    • Štalmajster

     A ti si pa ……….. ŠTOR …… in pašeš v ……..

     • Slovenski štor

      Vsepovsod….tudi,da opozarjamo takšne kot si ti,da delajo tisto,kar znajo in spoštujejo ZLATO PRAVILO.
      Lepo bi bilo,da bi to vedel.

     • Štalmajster

      Aaaa …… ZLATO PRAVILO.
      Tu omenja neko ………. zlato pravilo.
      https://www.dnevnik.si/1042591837
      A je morti to, to ?

 • večni srb

  Migranti posilili dve najstnici, to bi bilo mogoče edino, če je šlo za kakšne pripadnike tajnih vojaško policijskih služb, na posebni misiji, sicer se take stvari pri nas ne morejo zgoditi, ker bi se takoj razvedelo in bi storilce ljudje linčali.
  Totalitarizem je pa nekaj drugega, kadar so vpleteni organi, je žrtev sama provocirala in ni bilo tako hudo kot mogoče lažejo, posebni prevzgojni programi pač.

 • Anton

  stvar je enostavna , vse ilegalne migrante, ki naredijo prekršek,pri priči izgnati , zraven jim dodajte še Jankovića

  sarkazem press

  • večni srb

   Največ kriminala pri nas zagrešijo hrvati, bosanski hrvati in albanci.

   • Felikss_AH

    No stari moj tu malce feikaš… kar je razumljivo… namreč za Hrvate v Sloveniji niti ne veš da so ali so bili Hrvati… Enako za Slovence v Zagrebu na primer, razen če se sami ne razkrijejo

    Srbi ste tu bolj tradicionalni, kar ni nič slabega… samo je le treba bit korekten. Velike “svetske lopine” tu so v glavnem tvoji iz Fužina in predvsem Šipci

    • Seveda je slabo in to zelo zelo slabo, da so Srbi bolj “tradicionalni”.
     Vsi Srbi (razen par izjem, ki jih preštejem na prste ene roke) se do nas Slovencev obnašajo kot okupatorji in kolonizatorji.
     Dejstvo je, da je srbska (jugoslovanska armada) okupatorska vojska 9.maja 1945 zasedla Ljubljano in posledično celotno Slovenijo. Takoj je temu sledil genocid in ustoličenje slamnete oblasti (komunistov), ki so bili vedno podložni svojim gospodarjem.

     • Felikss_AH

      V načelu imaš prav… samo to načelo ima še celo zbirko drugih načel… namreč za kaj gre – in tu je zanimiva kronologija dogodkov ki je bila generator sovraštva do Srbov in katalizator Ustaštva

      Srbi kot največji narod v nekdanji YU so že v prvo YU prinesli komplex državnega Veliko-Srbstva, kar pa je explodiralo pri Hrvatih, predvsem onih v Hercegovini, kjer jih je Srbska Žandarmerija in davkarija davila z davki in zakoni pri pridelavi tobaka in določanju kvot koliko lahko posamezni pridelovalec zadrži zase. Tobak je bil tretiran kot valuta, skoraj kot zlato in so se iskre kresale. Hercegovci, trdi kot kamen na katerem so tudi rasli pa so odgovorili z uporom in marsikateri žandar in dacar sta bila ubita pri temu.

      Kraljeva oblast je poslala vojsko, zaradi bližine in namena še od Avstrijskih časov vpleteni so bili tudi Krajiški (Kninski) Srbi in sranje se je začelo. Zato ni nič čudnega da je glavnina Ustaštva iz Hercegovine, in tektonsko sovraštvo se je razvilo prav do Knjenjanskih Srbskih sosedov. Ostalo je znano, “logika” zverstev v Jasenovcu in PREKORAČENI povračilni zločini po Bleiburgu, pa Vojna 1991, začenši z “Balvan Revolucijo, pa Škabrnja, Vukovar… končano z “Bljesak” v Slavoniji in “Oluja” na Knin. Današnji “dueli” po raznih forumih, zlasti na YouTubu, so prave “krvave” vojne in kaže da konca še dolgo ne bo.

      Srbi so kompliciran narod, kot posamezniki so večina zelo v redu folk… pizde so pa itak vse povsod, noben narod ni imun na to. Imajo pa eno specifiko, vsakih 50-60 let “KOLEKTIVNO POLUDE”, naredijo sranja, dobijo ih po “vagini”… in se zopet vrnejo v normalo… do naslednjič.

      Za časa moje 15 mesečne “specijalizacije v JNA sem “doktoriral” iz znanost imenovane “Bratstvo i Jedinstvo”, ali YU mini verzije Globalizma-Internaionalizma. Vsega je tam bilo, pravi “Let nad Kukavičjim Gnezdom”. Na primer – Srbski poručnici so me hoteli poslati v Han Pijesak, “elitni” vojaški Alcatraz v Bosni, zaradi nezadostnega spoštovanja, pri temu im je pomagal desetarska pizda iz Fiume, pa še en Čato iz Istre, en Slovenski poručnik pa je tam stal kot zadnja pizda, čeprav je vedu za kaj gre.

      Obveščal o vsemu v naprej pa me je njihov “štabski” pisar iz Beograda…

      Navadni soldati pa smo se družili v izvirnem “globalističnem” stilu… momci iz Srbije, Hrvaške ter Hercegovine… drugih Slovencev za čudo tam ni bilo. Šipci so bili klan zase in težki… totalni Alieni

      Tako ti je tudi danes tu v Slovenistanskem Globalnem inkubatorju… v redu folk se z lahkoto spravi skupaj… pizde so povsod pizde in so Globalni problem. Nekakšno bolj avtentično YU Bratstvo Srba-Hrvata-Slovenaca bi pa znalo nastati prav zaradi Multi-Fukulti grožnje… podobno kot je že nastal univerzalni tako imenovani White Nationalism kot protiutež Multi-Fukulti norišnici Kosher-Nostre in njenih Levuharskih debilov.

      Evo, to bi naj bil en hitri koncentrat zgodovine in šloganja v stilu McDonald’s Fast Food

     • Slovenski štor

      Se strinjam.Lep koncentriran prikaz dogajanja,ki so se razplamnteli v grozo devetdesetih let 20.stoletja(določene zadeve so bile hujše kot v drugi svetovni vojni!).
      Ni dobro,da se provocira in išče možnosti še za dodatne razprtije,v času, ko vsebolj pretijo “zunanje” nevarnosti.Za marsikatero stvar se bomo potrebovali in če bomo sprti,si medseboj ne bomo pomagali in to bo škodovalo vsem.

     • Ne si delat iluzij, da si boš s Srbi pomagal glede prihajajoče “zunanje” nevarnosti.
      Zelo ti pripročam, da upoštevaš njihov modri pregovor: “Udaj se u se i u svoje kljuse” potem pa še najbolj verjetno na višegrajce (ob zelo visoki ceni, če nam bodo bolj konkretno res pomagali).
      Vse kar imamo, smo mi sami in še to razdvojeni in skregani ter z izredno determinirano ex.yu diasporo. to je vsa realnost, pa če se ti zdi še tako pesimistična, sem ti opisal optimistično napoved tega kar se bo zgodilo.

     • Slovenski štor

      Vem,da je težko vse povedati v nekaj stavkih,vendar je potrebno biti zelo previden.
      Felikss_AH je zelo dobro generalno(manjkajo podrobnosti) okarakteriziral Srbe..Nesreča za cel Balkan se je začela 1918 leta.Če takrat ne bi šli skup,bi danes gotovo imeli drugačno situacijo.Tudi tu so podrobnosti(Turki,AO,Antanta…),vendar bi nam vsem bilo lažje.
      Kar je je!Pomembno je, kaj nam je storiti,da čim manj poškodovani preživimo.V prvi vrsti je potrebno zajeziti prihode migrantov,levičarjem “porezati krila”,odpraviti multi-kulti in kar bo zelo težko,naj zgodovinska resnica govori-kakršna pač je.

      Habibi6,če si to res,izbiraj besede in nas ne “kuri”.Ni lepo!

     • Ne rabiš nič komplicirat. V enem stavku vse poveš: “9.maja 1945 je srbska vojska okupirala Slovenijo!”
      Vse ostalo je mlatenje prazne slame in izumljanje ‘kvadrature kroga’.
      S Srbi nimamo čisto nič skupnega in teh zadnjih 100 let njihove dominacije nad nami nam je prineslo samo gorje. Da, zgodovina je bila kompleksna in tudi njihovo ‘ujedinjenje po srbsko’ leta 1918 ima vse atribute naroda, ki goji do nas le prezir in nas ima za ‘kravo muzaro’.
      Glede prioritet je pa tako, da v trenutku zajeziš invazijo migrantov, če 100% onemogočiš protislovensko delovanje tu živečih Srbov in njihovih potomcev. Celo levičarji ostanejo naenkrat brez zaslombe in je potem z njimi ‘mala maca’ da se jih ukroti. Torej stop jugonostalgiji in srbskem prevratništvu pa smo rešeni.

     • Lustrator

      Drži.

   • Slovenski štor

    Škoda,da provociraš.Mi kristjani bomo morali skupaj stopiti,če hočemo preživeti.Zdaj ni čas za razprtije!
    Naj te spomnim,Srbi niste slučajno zgubili Kosovo(za del Metohije še ni prekasno,bo pa kmalu.Zakaj?Srbska vlada in predsednik Vučić vlečejo napačne poteze,kot da šah v Srbiji nima domovinske pravice,kar seveda ni res.Pocerji!) in nehajte slaviti poraze.
    To je moj prispevek k tvojemu ozaveščanju,če si res Srb.Če si pa Slovenc,potem je najboljše,da si štor,nihče te ne bo grdo gledal(zavist).

 • Oregon

  Ljubljančani:želeli ste-poglejte.

  • Nori komunisti

   Ko se bodo Ljubljanski Srbi naveličali džihada, bo postal RATKO spet popularen.

   • Še prej bo pa “Ratko” poklal nas Slovence.
    Trdim, da bo v prihajajočem klanju veliko več Slovencev umralo od srbske roke, kot pa od musli-džihadistov.

    • Slovenski štor

     Ne bi stavil!
     Multi-kulti musli -džihadisti so gotovo hujši.Komunisti in oni so podobni,nič jim ni verjet.
     Sicer je že vse zamujeno.
     Potrebno bo spet “tabore” gradit, “grmade kurit” ,Višegrajce klicat na pomoč.
     Kaj še ostane?Za golo preživetje se borit.

    • Lebrunn B Dobrun

     Ni važno kdo je kdo…..zmeraj je samo sovražnik ali hudič….in tega je treba eliminirat……in sovražniki na koncu zmeraj izgubijo….od pamtiveka…..zame je pa sovražnik tisti,ki se hoče vseliti v mojo hišo…..torej…..ogromno nas je že vnaprej pripravljenih na lenuharske doktorje in pravnike
     !!!!!!!!!

 • Bela čelada = džihadist

  Če jih je pa zmešan al Assad (že dolgo ima hud živčni zlom, ker so džihadisti poklali več deset tisoč ALAVITOV tudi dojenčkov) zapodil iz države.
  Drugače so pa džihadisti klali in zasužnjevali tudi kristjane, druze, jazide itd.
  Res ne vidim razloga, da bi se džihadisti tu pri nas v Evropi radi poboljšali.
  Če lovijo še svoje brate šiite in alavite, bodo nas še prej.

  • Nori komunisti

   To pa zato, ker je bila Sirija multikulti in so jo vodili nori komunisti, ki so džihadistom dovolili delat pizdarije. Potem, ko so pa sami prišli na vrsto za odrezanje glave, jih je pa začelo motiti.

   • Bela čelada = džihadist

    Hudičevo seme je treba uničiti, še preden ti zraste v drevo. Zdaj bodo pa semena novačila nove džihadiste v svoje morilske vrste.

   • Zdrava kmečka pamet

    Za komuniste je to običajno. Isto bo v Ljubljani.

 • Gr Enze

  TO SO MUSLIMANSKI CIGANI LOPOVI POSILJEVALCI , KI SE NE BODO SPREOBRNILI PREJ KOT SE BODO V GROB ZVRNILI !

  • St

   Bravooooo……….

   ..

 • tohuvabohu

  In kaj je tukaj [Ekskluzivno]?

  • Soave

   Hja, no. . . . . naslov vendar. Na take fore vedno znova padem !

  • xtc

   Zadnji del je bil SEX kluziven.

 • soc

  “… dogodek pa se je končal tragično, saj naj bi ju nekateri izmed njih posilili. Janković, kje si?”

  Lepo vas prosim, kakšna grda insinuacija. Janković ni tip skupinskega posiljevalca, on za seks v pisarni nudi ustrezno nagrado.

  • sprehajalec

   Pa viagro moraš s seboj prinesti, da je korenjak vsaj približno na ok….

 • alojz

  Če tega na 24 ur ne objavijo, potem ni bilo.

  • Felikss_AH

   Presedlal nazaj na RTV Slo 1… pol je jasno kako za en drek so na 24 kur

 • Marija

  Moje napovedi iz leta 2015 so se začele uresničevati tudi v LJ.

 • УДБА

  “Iz zanesljivih virov pa smo tudi izvedeli, čeprav dogodek ni bil prijavljen na policijo” Vsi vemo, kako “zanesljivi” so viri Nove24TV. :)

  PS: 99% sem prepričana, da je to posilstvo neresnično samo, da Nova24TV, lahko širi strah. :)

  • Slovenski štor

   Vem,da si moški,ker si lahko samo blesav moški nadene takšno ime.Nehaj z ženskim spolom.Tu bi lahko nadaljeval,nočem,ker…..,
   O zanesljivosti virov, najmanj lahko govoriš ti,udba.
   Bog ne daj,da te nategnejo in ti nobeden ne bo verjel.Rekli bodo,sam si je štil metle rinil v rit.

   To hočeš,ne?

   • УДБА

    Zdi se mi malo verjetno, da migranti brutalno posilijo 2 mladoletnice in nobeden ne prijavi dogodka policiji. :)

    PS: Kje so njeni starši? :)

  • St

   Tudi policija dostikrat prikrije podatek o crnuhih. To je v interesu smrdljivih izdajalskih llevicarjev. Ti pa si zadnja na tem svetu,ki lahko kaj odkrije. Samo migrantom pizdo. To ti je najboljsi posel. Druzga ne poznas. Uzivaj “ljubavi”!

 • Olga2345

  Divjakom je treba pokazati vrata, odgovorne za njihov uvoz, od Kučana, Fajonke in ostale levičarske svojati, pa za rešetke!

 • Svele

  Ser

 • Svele

  Serjemo v usta črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni pedofili Janševi

  • tinta

   Fuj si umazan. Te ni nič sram. Takšen si, kot tile črni migranti, ki posiljujejo evropske otroke, ko prihajajo nepovabljeni v Evropo.
   Sram naj te bo, da se spotikaš, nad nedolžnimi otroci.
   Fuj, grdoba !!!

  • karlina

   PRASEC !!!!!!

  • Tweety Bird

   No no Svele…malo se brzdaj: Pusti njegova otroka pri miru. Napadaj raje samo pokvarjenega grosupeljčana.

   • xtc

    Tunnek zopet se pogovarjaš sam s sabo.

  • Slovenski štor

   A ti pokažeš svojim,kaj pišeš?Misliš,da bi te pohvalili?Spravljaš se na otroka,ti si bednik.Veš,kaj naredijo najhujši kriminalci v zaporu takim,ki se spravljajo na otroke?
   Samo UDBA in ti in tebi podobni se spravljajo na otroke.Ti si zombi,ker v telesu nimaš srca.Spet eden levičarjev,ki bi gradili “NOVI SVET” brez morale,vesti,brez spoštovanja,brez pravil…Tvoje edino pravilo je:anarhija,kaos…Si ti ANTIFA?
   Ljudje,Svele je vaša prihodnost,to je LEVICA!Glasujte za njih in videli boste tlakovano pot v PEKEL!

 • karlina

  Samo to bom rekla, kar so zeleli, to so dobili, itak Ljubljana ni ze dolgo časa več moje glavno mesto, ampak je drzava v drzavi, kjer prevladuje Srb s Srbi. Me pa prav zanima, koliko časa jim bo to res dejansko še pasalo, da gledajo nasilje in vse več migrantov, res me zanima.

  • Tweety Bird

   Posilili dve mladoletni Slovenki ?!?!… Kje še to piše?…Noben drugi medij o tem ne poroča???…ZAKAJ??? A je to rekel kakšen skrajno desničarski SDS-ovec?… Pa da vam jebem lažnivo mater !!!

   • garfi

    jebi sebe levi fašist
    ćof ćof

   • Velo Lovrekovic

    A kar obe ?

   • xtc

    Kaj je Tunnek spet zagovarjaš posiljevalce otrok,pedofil haloški nemarni.

    • Zora

     Ti si pa najbolj zagovedan in neumen komentator na nori24, ki misli da je pameten in da ima prav tako kot vsi gostilniški bebci.

     • xtc

      Tunnek spet nov nick-PEDOFIL nemarni.

   • Pombar Pombar

    ja saj ostali mediji tudi nič ne pišejo o nasilju v tujih državah 20 000 ljudi na protestih oni niso napisal niti 1 članka še nova24 ne

   • St

    Levicarski mediji ljubijo cokoladne cigane,zato prikrivajo njih dejanja. Da se nebi vidlo kako hudo so v zmoti pri tej brezmejni ljubezni. Kar se pa tice matere: preskoci mojo,jebi svojo. Ni pa mati kriva, ce si multi-kulti kreten.

   • plamen100

    Ves kdaj so v Nemciji v medijih objavili, da je sirijec na zelezniski postaji v Dortmundu, svojemu otroku v mececu aprilu 2018, eno leto stari puncki, odrezal glavo njeni materi Nemki pa zabil noz v srce? Zaradi strahu da bi to vplivalo na rejting Merklove pri volitvah so to novico objavili sele meseca julija 2018!

   • Razocarana

    Tudi ko so se na novo leto v Kolnu 1,000 migrantov skupinsko napadalo, seksualno nadlegovalo in posiljevalo ženske se v tem ni najprej pisalo nikjer, razen na Breitbartu. Ali to pomeni da se to ni zgodilo? Oziroma se stvari zgodijo samo ko o tem pišejo tudi osrednji mediji? Potem takem se veliko stvari ni zgodilo, in Irak je imel orožje za množično uničenje, Rusi zastrupljajo vohune v Britaniji, Asad z klorom zastruplja lastne prebivalce ravno v trenutku ko jih osvobaja, Bele čelade v Siriji so dobrodelneži ki so v Siriji reševali življenja, v Evropo prihajajo sami sirijski begunci iz Pakistana, Afganistana, Somalije, Slonokoščene obale, Gane, ipd, ki bežijo pred vojno v Siriji, v glavnem ženske in otroci, ipd.

 • garfi

  LEVI FAŠIZEM in izmišljena cenzura
  – Svele • 26 minut nazaj
  Serjemo v usta črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni pedofili Janševi
  – Tweety Bird > Svele • 21 minut nazaj
  No no Svele…malo se brzdaj: Pusti njegova otroka pri miru. Napadaj raje samo pokvarjenega grosupeljčana.

  • St

   Kaj ti je pa Grosupeljcan naredil hudga,ko pa ni bil v vladi, in tako nemocen,da karkoli naredi. Na nedolzne bi se spravljali,tisti,ki so nam pa resnicno v svojih letih vladanja(levicarji s komunisti na celu) pokradli cca 150 mrd € so pa posteni. Ja,lopovi!

 • garfi

  kot je miloševiĆ pomagal osamosvojiti Slovenijo
  lahko islamisti pomagajo osvoboditi Slovenijo
  če se bo folk zbudil iz multikulti utopije

 • tarantela

  NAJ BI?

  • garfi

   bi naj ?

   • tarantela

    Naj bi, je rekla kazala, to je vse. Drugega mi ni treba podtikat!

 • Franjo Trojner

  Pravna država je v razsulu, kaos in nemorala na pohodu! Nam ne manjka dosti, da se bo narodu čisti ftrgalo. Slovenci imamo problem z potlačeni čustvi, z potlačeno jezo, ko ta izbruhne nimamo nobene prave mere in nas odnese v prevelike skrajnosti , kar se je v naši preteklosti žal že večkrat dogodilo.

  • Slovenski štor

   Prav imaš!
   Zelo hitro se bližamo trenutku,ko bo zavrelo.
   Levičarji se tega ne zavedajo.Njihov problem je,ker ne poznajo zgodovine.

   • Slovenka

    Ne poznajo slovenskega značaja. Ker smo Slovenci po naravi mirni in zlepa ne zaženemo vika in krika, če je kaj narobe, ampak raje stisnemo zobe, si bedaki na levi mislijo, da si lahko vse dovolijo. Samo malo naj še počakajo, streznitev bo boleča..

 • domovina mili dom

  Dohtarji pa ja ne obračunavajo s palicami in noži. Ah dajte, no. To so bili sigurno zavedani slovenaci, ki so se stepli, kdo jih bo odpeljao doma.

 • Ashtar Sharan

  Naj se sami Med sabo pokoljejo proklet zamorski drek!

 • Domus Lubus

  Na Metelkovi ima Nova 24 zanesljive vire, saj so večinoma vsi tam stanujoči in obiskovalci pristaši SDS. Tako do novinarjev Nove 24 pridejo informacije, ki so ostalim medijem nedosegljive.

  • Slovenski štor

   A ni to dobro?
   Sicer bi bilo marsikaj skrito.

  • sprehajalec

   Tvoji predniki Lupus bi rekli “kolaboranti in izdajalci”.

  • Lustrator

   Kdo pravi, da so ostalim medijem nedosegljive? Seveda so dosegljive, samo lotevajo se jih ne – tako kot ne pravosodja in zasebnih zgodb njenih najvidnejših članov, bančnega kriminala pod rdečimi vladami, odgovornih oseb za stanje v zdravstvu, odgovornih oseb za fiaske v državnih podjetjih, kolapsu pokojninske blagajne in tako naprej. Za pravega neodvisnega novinarja z jajci ne obstajajo nedosegljive informacije, obstaja pa stvar, ki se ji reče uredniška politika, ki odloči da se o enih zadevah poroča, o drugih ne. In glede na to, da v mainstream medijih ne pišejo o nobenem izmed naštetih perečih problemov slovenske družbe, potem veva koliko je ura.

 • Domoljub

  SADAM IN GADAFI STA ZNALA SPRAVIT V RED TAKO SODEGO.

  • Lustrator

   In tudi vse ostale, ki niso odgovarjali njunima avtoritarnima režimoma. To je kot bi rekel, da v Jugi pa Tito ne bi tega dopustil. Tega ne, se je pa dogajala še veliko hujša represija nad LASTNIMI državljani.

 • Pombar Pombar

  na svetu nas vedno strašijo sedaj ko je pa zares že vse zelo narobe pa nihče ne piše o nasilju ki se dogaja vsak dan v tujini … še celo kar se dogaja pri nas molči večina medijev

 • lado

  NORCI, !!! VOLITE GA ŠE NAPREJ , ČEFURSKO MESTO , LOPOVSKO !!!!!!!!!! ODPOS 16 MILJ., ODPIS 5 MILJ. !!!!!!!!! EH KRETENI ,PA ŠE HALAL 2GOSTE VAM RIHTA-Z MURGELSKO GNIDO !!!! AMPAK, ČE OČITNO UŽIVATE V TEM ,GA PA MEJTE -SVOJE K SVOJIM !!!! Z ŽICO VAS JE TREBA ZAPRET ,Z VSO UVOŽENO -TUDI ČEFURJI SO UVOŽENI,GOLAZNIJO , PAUŽIVAJTE Z LEVAKI IN VAŠIM MURGLIĆIĆEM-SRBINOM , BLJAC !!!!!!!!!! KAR GOBEZDAJTE , MAL IN ŠERIF VAS PA RIHTATA !!!!!KJE SO 29november, KI SO ZRIHTAL RADARJE !!!!!! MA 2GOTOFI STE ,BEDAKI LENI!!!!!!!!!!!

 • Igor Kavalar

  Denarne kazni za ilegalce? Oni kradejo, mi plačamo!
  FAIR DEAL? – Samo za OSLE!

  Kje je un Šefic sekretar iz notranjega ministrstva, ki je reku, da do sedaj z migranti ni bilo incidentov, da je Slovenija varna država ter, da je vse pod kontrolo?

  Kaj je pa povečanje ilegalnih vstopov, kriminala, štihanje, posilstva?
  Verjetno nismo daleč od izjave, da se je treba tudi na terorizem navaditi!

  Nekateri so res padli na glavo in to niso bogovi!

  • Den456

   Sekret = stranišče
   Sekretar = straniščnik

   Cerarjeva vlada je sproducirala ogromno straniščnikov kot je Šefic.

  • šmentanamuha

   Šefic laže. Incident z umorom se je zgodil pred dvema letoma v Brežicah, ki je migrant zaklal našega policaja (30 let, oče dveh otrok) z enim zamahom, profi. Neporočanje o takih dogodkih je zame direktno namerno ogrožanje prebivalstva, prav tako uvažanje teh nepismenih kriminalcev, za katere nihče ne ve, kako naj se vključijo v našo družbo s svojimi šeriatarskimi vrednotami.
   Še enkrat: PRAVI PROBLEM SO NAŠI POLITIKI, KI SO NAS IZDALI, šeriatarska golazen je samo njihovo orožje za njihovo pravo agendo, ki tiči v ozadju.

   • Bozz

    In kaj so ostali policaji naredili? Niso streljali in ubili morilca?

 • Lebrunn B Dobrun

  To brozgo bomo nagnali od koder so prišli,če ne zlepa pa zgrda!prekleti globalisti nam uničujejo kar smo ustvarili!!!!Ti so krivi za vse.

 • ☠️

  Migranti gor ali dol, koncepta Metelkove, Roga in podobnih »institucij« ne bom nikoli razumel.

  Tam ni nikakršne kulture. To je le fronta za najrazličnejše pizdarije, ki se tam dogajajo.

  Vsi pošteli lastniki lokalov in klubov morajo plačevati davke, njim jih ni treba, ker so neko kurčevo »nevladno« društvo. Ali si pa policija celo ne upa noter.

  Jasno je, da če ti ob 3h ponoči zmanjka robe, greš na Metelko. In dobiš kar hočeš. Mislim, resno… izbira je kot v Mercatorju.

  Morda pa kdo dobro živi od tega, torej od neplačevanja davkov, do dilanja robe, in se zadeve »podmaže« z učinkovitim euro-sprejem.

  • freedomfighter

   Tudi cerkev ne placuje davkov

   • Lustrator

    Ne sodi po sebi in svojih izvoljenih.

    Cerkev plačuje prav vse davke kot so;

    -Davek od vseh stavbnih zemljišč, razen za cerkve.

    -Davek od dohodkov pravnih oseb za pridobitne prihodke (prodaje,
    najemnine, obresti…). Izvzeti so darovi in drugi nepridobitni prihodki.

    -Davek ob prodaji nepremičnin.

    -Prispevek za vzdrževanje gozdnih cest (lastniki gozdov).

    -Obvezno članarino za članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije (lastniki zemljišč).

    -22 % DDV pri nakupih opreme, obnovi nepremičnin, tudi cerkva, itd. Ker
    cerkvene ustanove praviloma niso zavezanke za DDV, plačanega DDV–ja ne
    dobijo povrnjenega.

    Zdaj pa pojdi malo v lov za podatki koliko davka letno državi plačajo vsi rdeči tajkuni, ki jih sicer trdno podpiraš? No, tisti seveda, ki niso že odpeketali s premoženjem v davčne oaze.

    • freedomfighter

     Dol mi visi zate in tvojo cerkev mogla bi biti obdavcena po 50 %davcni stopnji za dva tisoc let zlocinov zatiranja in kraje

     • Lustrator

      Dvatisoč let zatiranja in kraje, ki ima za posledico to, da gre za edino religijo, ki je zastopana na vseh zemeljskih kontinentih, ima največje število vernikov (vsak peti zemljan), na njenih vrednotah je (tudi pravno preko ustave in zakonodaje) utemeljena vsa razvita civilizacija in dejstvo, da gre za daleč največjo dobrodelno organizacijo, ki s svojo človeško pomočjo in sredstvi skrbi za več sto milijonov ubogih po vsem svetu?

      Sicer pa je tvoja ideja na las podobna razmišljanju, ki ga je do kristjanov razvil in udejanil že Mohamed, kasneje pa Stalin z nasledniki. Skratka nosilca ideologij, ki sta učbeniški primer prav za zločin zatiranja in kraje. Kdo bi si mislil, da imajo islamistični teroristi s komunističnimi toliko skupnega.

     • freedomfighter

      Vse vere so isti kurac zavajanje v imenu kontrole posameznika…edine pozitivne stvari katoliske vere so pa tiste ki nimajo nic z vero v boga…pa ce mislis da pred krscanstvom niso obstajali zakoni potem ne vem kako so obstajale civilizacije…ne ubijaj in ne kradi recimo nista ravno krscanske pogruntavscine pravo ki ga uporabljamo pa izhaja iz rimskega prava ki je nastalo pred krscanstvom

     • Igor Kavalar

      +politične ideologije (pol pa odvisno ene bolj zatirajo, drugi malo manj)

     • Lustrator

      – “Vse vere so isti kurac zavajanje v imenu kontrole posameznika”
      To lahko reče samo nekdo, ki ne pozna niti ene same vere in sodi izključno na podlagi svoje osebne izkušnje z drugo institucijo, najbrž totalitarno komunistično posvetno politiko
      – “edine pozitivne stvari katoliske vere so pa tiste ki nimajo nic z vero v boga”
      Zelo priročen način, da veri v Boga pripišeš vse negativne stvari, ki jih človek naredi, pozitivne pa človeku samemu- ampak žal maloumen.
      – “pa ce mislis da pred krscanstvom niso obstajali zakoni potem ne vem kako so obstajale civilizacije…”
      Seveda so obstajali, a niso obstali. Z RAZLOGOM.
      – “ne ubijaj in ne kradi recimo nista ravno krscanske pogruntavscine pravo
      ki ga uporabljamo pa izhaja iz rimskega prava ki je nastalo pred
      krscanstvom”
      Drži – gre za univerzalni zapovedi, vrednoti, ki ju poznajo vse svetovne religije in edini, ki ju ne proiznavate za svoje, ste ateisti materialisti – če ne priznavaš višje avtoritete od sebe, zakaj bi bilo torej problematično moriti in krasti ostalim, če ti to materialno KORISTI? Rimsko pravo iz predkristusovih časov ni nič drugega kot podlaga, koncept, medtem ko so konkretni zakoni od ustave navzdol izključno plod moralno etičnih vrednot, ki v določenem času in prostoru definirajo družbo. Le teh je od antičnih časov ostalo bore malo, saj je v Evropi (in sploh na zahodu) krščanstvo že poldrugo tisočletje glavni moralni vrednostni kompas ne glede na intimno versko prakso posameznika.

  • šmentanamuha

   No, končno nekaj spodobnega od tebe.

 • Zora

  Daj ti butel napiši katera kriminalna dejanja je naredila Fajonka da bi po tvoje mogla sedeti na Dobu. Daj si malo postrešje pospravi in ne delaj sramote Slovencem.

  • piko8

   Ti in tvoji rdeči uničevalci Slovenije zmafijskim šefom milanom kuçanom in fajonko, ki v Bruslju lobira za to muslimansko golazen!!!
   Golazen komunistična……..drhav gmajnarska!!!!!!

 • radames

  Večkrat ste že izvolili primitivnega jankovića za župana. Ker veliko naredi za Ljubljano! Zahtevajte od njega, da naredi red, če pa tega noče ali tega ni sposoben, GA IZŽENITE! To ni težko.

 • Miccy

  Še ena FAKE NEWS, že drugič danes! Posilili da so dve mladoletnici, kar menda ni prijavljeno na policiji, ampak vseeno je Nova24TV to izvedela iz “zanesljivih” virov… Res ogabno, kaj vse si izmišljujete!

  • Lustrator

   Zate na svetu obstajajo le dogodki, ki se prijavijo na policijo ali kaj si hotel s tem povedati razen morda to, da namenoma ščitiš zločince, čeprav nimaš nobenega konkretnega protiargumenta?

   • Miccy

    Zate očitno obstajajo tudi dogodki, ki se sploh niso zgodili, s čimer namenoma ščitiš tiste, ki razširjajo fake news.

    Smo tukaj tudi nekateri, ki poznamo postopek, ki se odvija v primeru posilstva. Morda bi se z njim zmogli seznaniti tudi t.i. “novinarji” televizije “v službi resnice”, da ne bi pisarili navadnih neumnih izmišljotin.

    • Lustrator

     Imaš kakšen dokaz, da gre za “fake news”? Tudi jaz ga nimam v obratni smeri, torej lahko sklepava edino na podlagi verjetnosti – zdaj pa poglejva kolikokrat si doslej Novo dobil na LAŽI (torej DOKAZANI laži) in kolikokrat metelkovce, mainstream medije in celo policijo in ministrstvo za notranje zadeve, ki praktično na vsaki tiskovni konferenci na temo migrantov, medijem in zaskrbljeni javnosti servirajo takorekoč izključno laži. In tokrat to ne velja le za Slovenijo ampak za velik del multikulti zahoda oziroma severa.

  • Ana Tor

   Dej, dve ženski brez moškega spremljevalca, mati in hči in frendica sta šli na Džerbo. Hči je zaradi vsiljivih arabezov cele počitnice preživela v hotelski sobi.
   To je njihova kultura. Mene Tunizija tudi ne vidi nikoli več, ravno zaradi teh Arabcev in njihovega obnašanja iz kamene dobe.

 • freedomfighter

  Te k si posiljevali pred zid pa postrelit…enkrat dvakrat pa bo mir

  • alojz

   Na 24ur vse demantirajo. Menda so se strinjale.

 • Tweety Bird

  POP TV: “Po tem, ko je spletna stran Nova24TV poročala, da je skupina migrantov na Metelkovi nadlegovala in celo posilila mladoletnici, smo na PU Ljubljana preverili, ali so v zvezi z dogodkom dobili kakšno prijavo. Na PU Ljubljana so povedali, da prijave o posilstvu niso prejeli, niti o takšnem dogodku niso bili obveščeni. Policisti so začeli preverjati navedbe o domnevnem dogodku, da bi ugotovili resničnost navedb v novinarskem prispevku, pri tem pa ugotovili, da na Metelkovi tega dogodka nihče ni potrdil.”

  [EKSKLUZIVNO]: Nova24tv spet laže!!!…Banda klerofašistična!!!

  • Miccy

   Ni samo to. Točno se ve – očitno to zgolj pri NOVA24tv ne vedo – kako se obravnava posiljena oseba, posebej v primeru mladoletnikov.

   Nova24TV je res postala dno od dna. Toda glede na videno v zadnjih mesecih si upam napovedati, da zmorejo še iti nižje. Navsezadnje bo potlej tako, kot v oni pravljici o Petru in volku. Ko je volk res prišel, Petru nihče ni verjel

 • Osti jarej

  Papa Franjo: Sjedinjene Države moraju otvoriti granice i primiti ‘što je moguće više migranata’

  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/06/23/papa-franjo-sjedinjene-drzave-moraju-otvoriti-granice/

 • Tweety Bird

  Zaradi zlorabljanj zneska, da migrant mesečno stane 1963 evrov, SDS in SLS sta na migrantih in s tem zneskom gradila svoje gnile kampanje. V LEVICI smo po enaki formuli izračunali, koliko stane poslanec. Mesečno torej 23.715,78 evrov!?!?… Pa smo vas spet razkrinkali…banda desničarska lažniva…

  PS: … čof čof čof … Rab je zakon :)

  • Matt von Glanz

   Koliko pa nas minimalno zagotovljeno stane povprecen Slovenec, ki DELA za svoj kruh??

  • Lux Ferre

   Sprašujem se, kaj bogatunom dela v glavi, da se hvalijo s tem, da so volili Levico?

  • Ana Tor

   1963 eur je izračunalo Računsko sodišče. Preberi študijo. Je pa definitivno več, ker se je na te migrante pricefukalo cel kup parazitov, od Društva odnos, Mirovnega inštituta do Urada za begunce. Pa ni da ni, srčna želja diplomantov zbluzenih in nekoristnih faksov je zaposlitev z migranti.
   Tisti, ki ne cuzamo države, ampak delamo, si jih pa jasno ne želimo.
   In če Cerar, Fajon, Židan in podobni marsovci mislijo, da bodo zaradi svoje častihlepnosti in pogoltnosti lizali rit EU, ter iz Slovencev naredili migrantske kurbe, se motijo.

  • šmentanamuha

   A maš političko obuko na Rabu? Sam za vas funkcionalno polpismene Levičarje, ki imate težave z matematiko. Ta znesek je navedlo Računsko sodišče. In dejstvo je, da to plačujemo državljani preko davkov. Sicer pa od ptiča brez perja nihče ne pričakuje, da zna računat.

 • Tweety Bird

  Ni se težko odločiti, ali zaupaš mediju, kot je Nova24TV, ali ne. Vsaj meni ne. Vendar, če si razumen, se take odločitve držiš vedno. Skratka, mene novica, da je Nova24TV tako poročala, niti ni kaj presenetila. Sramota od TV!! Sramota za SDS!! Sramota za wannabe premiera…Janeza Janšo !!!

  • xtc

   Četudi je res ali bi bilo res Tunnek ,boste levičarji to tajili.

  • Miccy

   Škoda, nepopravljiva škoda nastaja z Nova24TV. Slovenija bi potrebovala, zaslužila bi si, desno usmerjen medij.

   Tole, kar počne Nova24TV, ni desno, daleč je to od desničarskega pogleda, od nekih konzervativnih meril in vrednot. Škoda!

  • Ana Tor

   He,he….saj so tudi za Rog dolgo časa trdili obratno. Dokler se Rogovci sami niso usrali zaradi nasilnih migrantov. Če bi bral zapisnik seje, bi videl o čem govorim. Drugače pa vem to tudi iz prve roke oz. sem vedela že predno je sploh kje pisalo.
   Kriminalce zagovarjajo do skrajnosti, sploh sta imela prste vmes tista migrantka Aiqul in Kurnik.

  • Primoz Papez

   Narobe napisano to je Nora24TV

   • St

    Ce bi bla v tvojih rokah, majmune zahoblani

 • Bandit123

  Ko so za Janeza rekli, da naj bi enkrat nekje kradel, ste tulili, da to ne gre, a vi o naj bi bili posiljeni. Ali se sami sebi ne zdite smešni.
  Sicer je pa NOVA 24 portal za sproščanje desničarskih blodenj.

  • St

   Opica slaboumna, zgini na PHP ali na Kotnikovo k svojim zlocincem.
   Med normalne razsodne ljudi ne spadas.

 • Krtača 20

  Torej kot vidim, bralce zanima kdaj boste na noritv24 objavili PRVO resnico? Po dveh letih samih laži bi se že spodobl. Vsaj eno samcato resnico….pliiiiiiiiz!

  • Schemva Miro

   Daj ti meni iskreno povej,zakaj se tako zavzemaš za migrante?

   • sloven

    Ker je kreten enostavno.ce ni naj ti razlozi en pozitiven doprinos njihovi prisotnosti kakrsnkoli ga enostavno ni

    • Krtača 20

     Baje da je janšo včeri pofukal bik. Poudarjam, da je po iz naše strani preverjenih podatkih to res…. Rinček še šivajo, več sledi…..

     • sloven

      Baje da men dol visi za janso tako da ce ga je res upam da sta se lepo imela morda je manjkal samo se lukec ti in kaksen barbar oprosti migrant

     • UnFlâneur

      Tipično levičarsko fantaziranje o zoofiliji. Pozabljate pa, da si drugi ne delijo vaših sprevrženih navad.

    • Marija Mici

     ilegalci nimajo kaj iskati v sloveniji, to pa kar dela sds je pa eno veliko zavajanje. Ravno sds je sprejela sporni migrantski zakon in lizbonsko pogodbo

     • sloven

      Zato pa meni ni vsec ne sds ne kaksna levicarska stranka ravnam se po zdravi logiki ce jaz nezakonito preckam mejo dobim kazen ali arest ce oni pa drzavno pomoc

   • St

    Zakaj? Fajn vprasanje, brez odg.

    • Krtača 20

     Tudi tebe resnica ne zanima? Vse kar napiše vaš jajo je sveto?

   • Krtača 20

    In kje sem omenil migrante? Samo sprašujem kdaj bomo izvedeli prvo resnico na tem portalu. Ker do zdaj je bila še vsaka “novica” laž.

   • xtc

    Saj veš ,da zleze na vse štiri in guza se mu razleze,ko vidi Afriočane in Arabce,da ga nafilajo-perverzneža,da potem 3 tedne hodi naX in O.

    • lili pili

     Zdaj pa vem zakaj vinkomg. Tako cudno hodi…

  • macon

   Krastača, resnica je, da si zblojen komunajzar. Evo, čista resnica samo zate.

   Poglej se v ogledalo in boš zagledal tifusarja z Neretve.

  • šmentanamuha

   Resnica prihaja s črnuharji in rjuharji, ki jih je vsak dan več po vseh slovenskih mrestih in vaseh. Eden se bo našel tudi zate,ni vrag.

  • Bozz

   Malo še počakaj, da naselijo še več te golazni. Ne boš več potreboval nobenega portala, resnico boš videl osebno na Ljubljanskih ulicah.

   • Slovenc

    Do takrat bo ta navidezna posilstva videl preko nazi24tv…

    • Bozz

     Ko sem jaz včeraj videl to novico, sem se tudi spraševal, zakaj nista mladoletnici prijavili posilstva na policijo. So jima migranti grozili s smrtjo? Občutek sramu? Veliko žrtev posilstev ne prijavi dogodka, ker jih je sram in molčijo. Pa tudi, če bi prijavile, policija, vlada in naši mediji bi vse zamolčali. Zato je takšne NAJ BI novice v slogu MMC RTV SLO res preuranjeno objavljati brez trdnih dokazov. Drugače pa, prej ko slej se bodo očitna posilstva začela dogajati tako kot drugje po Evropi, tako da ne bo nobenega dvoma, samo počakaj da jih še več uvozijo.

     Skoraj posiljena italijanska novinarka. Dogodek ujet s kamero, ko je poročala o ilegalnih migrantih v Italiji:
     https://www.youtube.com/watch?v=uUE7oO1MkNQ

     Zatiskaš si oči, ker si ideološko opran levičar.

 • Synthetic_Venom

  Jebite im mater

 • misterij1234

  Ljubljana ima že 4 centre za odlaganje ilgealnih kriminalcev,Metelkova,Kotnikova,Rog in še nekončani đamiji.Pretepi,klanje,uničevanje lastnine meščanov najnovejše posilstvo na Metelkovi.

 • tramal

  Prav veselim se ,ko bodo tile divjaki posilili kakšno komunistično deklico in kakšnemu komunajzerju ki jih zagovarja ,prerezali vrat.Mislim da ta dan ni več daleč.

  • Matija

   jaz tudi, pa še kakwmu zagovorniku evrope, ki k nam uvaža migrante

   • xtc

    Spolh oni bi ti pasel,ki bi te spedenal kot vi cucke na oražmovi-VEMO.

  • xtc

   Baje sta prijaviteljici AB in Fajonova niso ju hotel zato omerta in laž.

   • St

    AB Kucana obozuje. To vemo ze dolgo.

  • St

   Levaki komunist.ne bodo upali objaviti.

  • n

   ti si največji gnoj od človeka

  • lili pili

   Najprejj bodo desnjake, pripravite se, se lahko pobegnete kot leta 45…

 • ĐĐ Style

  ……..medtem ko so na Metelkovi potrdili, da naj bi več migrantov posililo dve mladoletni Slovenki!
  PREHUDA in preveč udarna laž tudi za vas

  • Lux Ferre

   Ne vem kaj čakaš? Čas je, da jim greš nastavit rit.

   • St

    Boji se, da ga ne bi vrgli iz neboticnika.

  • St

   Lazete,prikrivate in zavajate ljudi.
   Prekleti cigani rdeci!!!!

  • KP

   Si bil zraven? Nje? Čefutelj zarukani.

 • skorpijon93

  ahaha prav vam je ! kar ste sejali to žanjete, še 4. mandate levih vlad in slovencev ne bo več !

  • St

   Ja, zalostno. Samo zato,ker levakom komunist.prevec disi vladanje in kriminal s katerim se ukvarjajo ze desetletja.Pa ceprav pride do pogibije slovens.naroda.
   PISALO BO: SLOVENEC/KA DANES IN NIKOLI VEC!!

   .

   • lili pili

    Jansha bo baje prezivel in ve s zakaj, ker ni ni slovenec hoooo

  • lili pili

   Torej tudi tebe in takih kot si ti, hvala alahu…

 • Darth Vader

  Resnica o migrantih 2018…..videoposnetek s slovenskimi podnapisi: https://ambasador21.wordpress.com/2018/07/26/resnica-o-migrantih-2018/

 • Bozz

  Evo, še ena pozitivna novica:
  https://www.youtube.com/watch?v=sI6k2ZhonQs

  Je arogantno mislil ilegalni migrant, tukaj sem jaz car, šofer je pa dhimmi, pa je dobil lekcijo, ki je ne bo nikoli pozabil.

 • TOML

  Razlike med muslimani in socialisti praktično ni!
  Prvi imajo obrezanega tiča, drugi pa možgane.
  In zaradi levičarskih obrezanih možganov imamo razsuto in nevarno domovino.

 • Dragan Krstič

  Generalmajor in poveljnik avstrijskega generalštaba je v interjuju za Wochenblick izjavil da bo vojska hermetično zaprla meje za migrante in da je to danes prva naloga avstrijske vojske. Naši rdečkarji pa kar čakajo.

  • totex39

   Naši bedaki jim bodo dali pismeno pritožbo.

  • lili pili

   Bodo zaprli tudi za turiste, muhe, medvede…

 • Friderik Peršič

  Dajte no bebčki , te vesti niso potrdili ne na policiji in prav tako ne na Metelkovi …

  • KAPIBARA

   A če pa plcaji ne potrdijo, pa se ni zgodilo..
   Kdaj in od kogaj si zvedu, za obglavljanje dojenčka, na postaji podzemne železnice v Nemčiji- aprila in gonjo proti osebam, ki so to spravile v javnost.. ??
   Tudi na Novi, ni več tega članka.. ??

   • Friderik Peršič

    Mogoče jim je kdo naročil , da ga izbrišejo …ker imajo dovolj nabijanja …

    • KAPIBARA

     Strici nadzirajo od zgoraj.. tisto, kar jim ni všeč..

     Nabijajo pa tako ali tako, že od leta 45 naprej..

  • Lustrator

   Ti pričakuješ da se bo nekdo, ki nikoli v življenju ni odgovarjal za nič, prostovoljno javil in posredno prevzel odgovornost nad dogodki? S katerega planeta pa si, če ni vprašanje preveč osebno?

   • Friderik Peršič

    Jaz sem z Marsa , rdečega planeta …vi pa očitno z belega planeta …

 • Smuk Palček

  No, pa imamo doprinos migrantov naši družbi, prav kmalu bo pri nas tako kot v
  zmešani EU.

 • Tweety Bird

  Razlike med muslimani in desničarji praktično ni!
  Prvi imajo obrezanega tiča, drugi pa možgane.
  In zaradi desničarskih obrezanih možganov imamo razsuto in nevarno domovino.

  • KAPIBARA

   Tokrat malega murgeslekga perkmandelca ni bilo na Kotnikovi- škoda..

  • totex39

   A se ti ne zdi, da je vse to ravno obratno, da so levičarski komunisti tisti, ki nam to svinjarijo že vsa leta krojijo.

  • plamen100

   A desnica uvazs kamelojebace?? To kar se v Sloveniji imenuje levica je v Nemciji, Avstriji skrajna levica in jo sploh v parlamentu ni. To kar pa je pri nas desnica pa so v Avstriji in Nemciji social demokrati! Pri nas je vse na glavo postavljeno podobno kot tvoje razmisljanje!

  • Slovenec

   Čakaj malo, ali si ti čisto udarjen v betico? Kdo pa je vladal Sloveniji v
   času od osamosvojitve naprej? Si
   pozabil, da je imela levica na 45 let
   podlage v jugi še okoli 20 let čiste
   vladavine v Sloveniji? Kdo je potem obrezan na možganih? Če ti ni jasno in ne razumes, si poišči strokovno pomoc.

   • Marija Mici

    kdo je pa sprejel sporni zakon o migrantih

  • borko

   lažnivec si in boš ostal

 • Silvester Alič

  vse izgnat na hrvaško pa naj se tam tepejo

 • križarka

  policija ni dobila prijave za posilstva na Metelki, ekipa Večera ni našla nikogar, ki bi o tem karkoli vedel, torej so si to zmislili kleropedrajski, ki so hoteli v času vstaj pod vodstvom pedrajska Gorenaka Piškotka podtakniti granitne kocke. zdaj podtikajo informacije pod vodstvom Pujsoglava, prvoborca, ki je vrgel svinjske glave na gradbišče džamije, in dobil mesto urednika na Novi

  • sprehajalec

   Tudi v socializmu ni bilo posilstev Križanka. Se je vse pometlo pod preprogo. Sedaj ni nič drugače.

   • križarka

    je pa res, da nam zdaj laže je ista komunajzarska banda, razni polfalirani obramboslovci in načelniki milice tipa Gorenak Piškotek, pa partijski tožilci kot je bila B Brezigar, ki je pokrivala Novo revijo in Mladino in dajala ovadbe naprej. takrat so posilstva prikrivali, zdaj si jih pa isti drekojanšejedci izmišljujejo. lahko pa da se motim in bo Džamijski Pujsometalec navedel vire.
    kdo je pa nasadil kocke takrat na Metelkovo? Koalicija sovraštva!

    • sprehajalec

     Važno se je v življenju spremeniti. revidirati, kot radi levičarji rečete temu. Ivan janez in omenjeni so zgodaj izstopili iz tega vlaka. In postali disidenti tipa Solženicin. Ivan janez je postal tako kot disident Solženicin tudi svetovno znani literat.

     Tako kot nekoč v Sovjetski Zvezi, tudi danes tukaj pljuvate po njem.

     • Hun

      z razliko da se Rua ni grebu za ablast ze 30let…dj setać glumis in prirejas moralo v prid sebi in Jajota

     • križarka

      Noriško kraljestvo kot Arhipelag gulag? Ta je krepka, takšnih zdrsov si niti tisti, ki podeljujejo nobelovo nagrado ne privoščijo.je pa res, da sta Janšari in Solženicih oba carista :en je bil za Romanove, drugi je za Orbana.Samo da bo moral zdaj vrniti denar, ke kot luzer ne bo sestavil vlade in se je Orban zafinanciral : drugi tir bo gradil nekdo drug, ne Janša, in za nove oklepnike bodo kasirali drugi, ne ekipa iz Patrie

     • macon

      Janša je bil obtožen prejemanja neznane obljube koristi za druge od neznanih ljudi na neznanem kraju v nekem časovnem intervalu z neznanim komunikacijskim sredstvom. Izbirni postopek nabave oklepnikov je vodil obrambni minister Erjavec in komisija na ministrstvu. Erjavec, ki ni v SDS, je potrdil, da se Janša ni vtikal v izbirni postopek. Na svojem procesu je bil hitro oproščen.

      Od naštetega do tega, da je Janša nekaj korupcijsko dobil, je dolga pot, ampak vi levi ste navajeni, da vaši kradejo, da jim to pripada in enako obnašanje limate vsem. Tulite za namige na nevaše in molčite ob odkriti kraji vaših.

      Z vami levimi se ne da niti normalno pogovarjati, ker ne sprejemate argumentov. Vi imate že vnaprej vedno prav.

     • merim

      Zakaj pa pol ne pojasni od kod mu 400jurjev?

     • macon

      O tem smo dosti pisali. Večina je iz levega laganja glede parcele v Trenti. V Financah je bilo več tem o tem.

     • borko

      daj ne nabijaj,če pa ti veš pa že enkrat povej in dokaži

     • sprehajalec

      Praviš, da bosta Zemljarič pa Glubič vskočila za drugi tir?

      za ič-e je Slovenija res zlata jama….

     • lili pili

      Bolje ic kot siptarja na celu vlade, ki rad krade..

     • sprehajalec

      Srbske nacionalne in ozemeljske spore s sosedi razrešujet v Srbiji, pilić.

     • lili pili

      Ja in siptar naj vodi kosovo ne slovenijo…

     • sprehajalec

      V Srpski mitologiji je “šiptar” izraz za nekaj slabega, hudobnega, v slovenski to poznamo kot “peklenšček” ali pa “gozdni škrat”.

      Ivam janez definitivno ne spada v to kategorijo.

     • lili pili

      Spada spada, pa saj albanci sami sebe imenujejo siptarji…

     • sprehajalec

      Nalepko “šiptar” za Ivana janeza je skovala Udba, dabi ljudje dobili odpor do njega. Kot nekaj slabega.

     • lili pili

      Siptar je ime za pripadnika albanskega naroda, tako oni sami sebe imenujejo, udba s tem nima nic, kot ne s tem, da se je na kosovu rodil ijj, ki pa je nekaj zelo slabega za nas ..

     • sprehajalec

      Zakj bi bili ljudje kot čebelar Anton Janša pa nekaj mojih sosedov pa Ivan Janez Janša Šiptarji Jasxariji iz Kosova? ne vidim poante…

     • lili pili

      Primek jansa je slovenski samo ivan je posvojenec, rojen na kosovu, ze na slikah iz mladih let je bil popolnoma podoben ljudjem iz te pokrajine, tudi obnasanje,

      Zanimivo, da na spletu ne najdes slik njegovih slo starsev…

     • sprehajalec

      pristnega dolenjskega naglasa se ne naučiš na Kosovu.

     • lili pili

      Razen, ce si od malih nog v okolju in to je jao bil..

     • lili pili

      Si pa res nerazgledan, albanci sami sebe imrnujejo siptore…

 • luckyss

  Sem verjetno eden redkih levičarjev na teh straneh, ki pravi, da moramo sprejeti točno NIČ migrantov…
  Ampak takšne fake news o posilstvih ne koristijo nikomur…..Še najmanj tistim, ki bi radi, da bi se ta zadeva uredila na demokratičen način…
  Za koji kurac obstaja parlament, če ne moremo uveljaviti volje 99% Slovencev, da migrantov ne rabimo..beguncev pa itak ni, ker ni vojne niti na hrvaškem, na madžarskem, v Italiji ali v Avstriji..

  • Hun

   populizm strank unicuje napredk lastnemu narodu

   • KP

    Tvojemu narodu? Kateri pa je tvoj narod?Slovenski ni,to se taloj vidi.Nam zaupaš? Ne mislim narodnost na papirčku.

 • Blizzard Man

  nekaj od tega je že res, v rogu je z nožem migrant zabodel domačina oz rogovca pred nekaj mesci, ja bo se dogajalo oz se že dogaja, če mene vprašate.. za morebitna posilstva v bodoče ali pretepi, napadi in tako naprej, jaz bi ves račun izstavil cerarju, on jih je lifral v slovenijo, bil je predsednik vlade, da o stroških za migrante sploh ne govorimo, ali pa si naj tisti ki so ga volili sami izstavijo račun, saj je zopet v parlamentu, kučan ima prav ko je rekel.. narod je glup, zgleda pa da se počasi prebujamo, na volitvah je že premik v pravo smer, narod je glup ali pa podlega glavnim osrednjim medijem ki stvari prikazujejo čist drugač kot so, predvsem enega človeka prikazujejo v popolnoma drugačni luči kot je, pač se moraš v tej državi malo potrudit z svojo glavo mislit da ločiš zrno od ple, čujem v svojem okraju da se kdaj ljudje pritožujejo premale plače, garam, ni denarja in tako naprej.. jaz pa pravim idite na volitve in si izvolite politiko ki bo delala za vas ali pa se na firmi pritožite da bi imeli višje plače, ne eno, ne drugo, ne tretjo, jah to je tudi slovenska mentaliteta žal, čestitke sds za zmago.

  • luckyss

   Ja, Cerar je “kriv”, da imamo 0,4 migranta na 1000 prebivalcev…
   In Orban “zaslužen” za 0,7…po enakih normativih..
   Ovce bedaste..

   • Blizzard Man

    123 miljonov za migrante je dala cerarjeva vlada in za neki kvazi “projekt slovenija leta 2050” maketa drugega tira je stala ne vem kolko, na referendumu o “istospolnih” smo porabli ne vem kolko denarja ker je v njihovih bolanih glavah problem, dajte vi malo pridite na ptuj ali maribor in okolico pogledat kako tukaj ljudje živijo, ali pa v belo krajno kakšne plače majo, kolkokrat grejo na dopuste, kakšne težave imajo itd, kolko je pozabljenih ljudi, ljudi z nizko pokojnino itd.

    • luckyss

     Saj razumem, kaj hočeš povedati…
     Ampak tudi kot “mali človek” in laik v svetu politike moraš vedeti, da smo v EU “pičkin dim”…Smo majhni in ne omembe vredni…
     Edina karta na katero lahko igramo, je spoštovanje prava…
     Tu se mora EU slej kot prej strinjati, ker se gredo neko skupnost, ki temelji na sporazumih, zakonih in pravu…
     Tu je Cerar dobro “oddelal” svoj posel…
     “Sloni v slaščičarni”tipa Erjavc, Židan, Janša..ipd..pač ne bi bili tako uspešni na tej funkciji….in zato tam tudi ne bodo…

     • KP

      Da si nek dim,to pa ti rad verjamem,Papak!

     • luckyss

      Pojdi pomit posodo….

     • KP

      Ni veliko posode,tokrat. So bile ribe na žaru…

     • luckyss

      Ja in tvoja žena na sosedovem kurcu…
      Zato pa si živčen ..;))

     • merim

      Haha

     • borko

      te je zjebal zdaj ga žališ ha ha

   • KP

    Zanimaj se za Čefurijo,Slovenijo pa lepo pusti pri miru,ok?

    • luckyss

     Kaj pa tebi ni jasno idiot ovčji ?!
     Govorim o dejstvih…

    • Balkanac

     Mrs u picku matrnu ko ste pa jebeni slovenci rabli pomoc skozi zgodovino na koga ste se obracali ha? Ko vrtite balkan po useh moznih radiih? Takrat vam pa nismo slabi ane? Ko kaj rabiste od nas smo vam pa najbolsi ma jebi se starimoj stakimi. Ps: rodil sem se v sloveniji.

     • KP

      Kaj bi rad,Papak? Nate smo se obračali?? Čefursko musko nam pa vsiljujejo razni Čefutarčki,ki se prav radi rinejo na razne radie in televizije. Avdić itd itd…

   • Marija Mici

    Kriva je tista vlada, ki je sprejela sporni zakon o mednarodni zaščiti (ZMZ).

  • Kosobrin

   Kaj ti pomeni zmaga, če Vlade ne moreš sestaviti!?

  • Marija Mici

   SDS je sprejela sporni zakon o naseljevanju tretjih državljanov! Ne razumem, kako vas JJ tako vleče za nos. Preberite si kakšen zakon, ki se je sprejel -( ZMZ ) pred podpisom lizbonske pogodbe!

 • črnaovca

  O Žavbiju pa nič

 • Kosobrin

  Komu naj zdaj verjamemo?

  • KP

   Ne rabiš ti nič verjet,samo malo opazuj. Ali pa se kdaj ponoči malo sprehodi po Ljubljani. Samo čefutarji so na planem,zdaj po tanovem pa jim družbo delajo še njihovi migrantki…

   • merim

    Kje to v ljubljani?

    • KP

     Najprej preglej okrog sebe,Čapac…

   • lili pili

    A so cefutarji pripeljali migrante v lj….

    • KP

     Da. Kaj pa so Čefurji drugega kot migranti? Ti malo preskakuje ,a ne?

     • lili pili

      Saj je tudi slovencev veliko v tujini, kdo pa je njih pripeljal…

     • Terminator

      Podjetja,ki potrbujejo pametne in pridne zaposlene.

     • lili pili

      Drzi, torej ste vi sds ovce ostali kot ta butasti v sloveniji a ne

     • lili pili

      Potem ste vi idealni da greste, oziroma ne saj ne spadate ne med pridne, ne med postene in ne med pametne… to je samo povzetek tvojega pisanja..

     • Terminator

      Zelo se motiš kolega,v podjetju v katerem delam sem že 20 let in so zelo zadovoljni z mojim delom,pa tudi plačilo je dovolj dobro,da nimam nobene potrebe,da bi iskal druge priložnosti.
      Kaj pa ti?

     • lili pili

      Oddelal,svojih 40 v enem kosu pri enem delodajalcu, vse bi bilo vredu ce me nebi doletela jajotova pokojninska reforma.. 58% odmernega koeficienta .

      Hvala jajo, hvala sds…

     • Nikola

      Čekaj ? Ti si migrant? Treba tebe izgnat čim prej, kradeš delo pošetenim Avstrijcima. A oni reveži ne morejo živet, ti pa 550 netto plače, malca, prevoz. Sram te bilo!

     • Terminator

      Ti si pa res en čefur v Sloveniji in jaz plačujem tudi zate socialo.Meni na kraj pameti ne pade,da bi kam šel,ker sem si tukaj ustvaril vse kar potrebujem.
      Kaj si pa ti naredil tukaj razen tega,da si si uredil socialne transferje.

     • Nikola

      Ne jaz ne delam nic, zivim od pridnih slovecev kot si ti. Super je. Ti kar “ustvarjaj”, vec kot “ustvaris” boljse je meni. Tako da daj probaj malo vec kot 550 neto, majketi ….. premal je to prispevka ….. rabm nov avto.

 • Claudio Moro

  V LJUBLJANI SE NE MORES VEC ZVECER SPREHAJAT,NE DA BI TE KDO OD TEH MUSLICEV NAPADEL!!

  • Friderik Peršič

   Hahahaha , daj no , pa kje se ti sprehajaš …?

  • merim

   Pa si ze bil kdaj v ljubljani?

  • bubamara

   Mogoče kakšen fant ?

  • Momak smiri nemoj da te trazim

   In pol so oni slabi a vi jih tukaj napouno zalite pa poglejte se na cim ste pizda no vasa vera je ubila 10xvec ljudi z 10x manj smiselnimi razlogi. Zadrzite se taksnih komentarjev prosim.

  • David Hitler

   Prim ga za jajca pa ga fukente v Ljubljanco

 • Marija Mici

  Kriva je tista vlada, ki je sprejela sporni zakon o mednarodni zaščiti.

  • merim

   Kriv je janez, pika

  • Slovenc

   Kriva je eu, ki diktira clanicam kaj morejo delati…

   • borko

    Madžarsko poglej,,sej njim tud diktirajo pa se ne dajo,bravo Viktor

   • črnogled

    Kriva je slovenska vlada,ki klečeplazi pred drunkerjem.Poglej Mađarsko,pa Poljsko,ni niti enega pacova tam.

 • borko

  butl

 • Kokot

  Ma kakšne globe pisat??? Takoj ob prvem podobnem kazenskem prestopu izgnat!

  • Aleksandar

   Ne pozabite da se lahko tudi mi znajdemo v situaciji in postanemo migranti, ne pozabite na dejstvo ce bi se dva slovenca stepla da nebi toliko pisali o tem, na cesti pa srecujem veliko oseb ki vozijo vec kot je dovoljeno in ti sigurno niso vsi migranti. V svoji drzavi so bili boljsi in uglednejsi zdravniki, arhitekti, inzinjerji. Pridejo v drugo drzavo saj je njihovo pretresla vojna zaradi interesa denarja z strani ameriske politike in so sedaj kar na enkrat najslabsi. Prav je da slovenci scitite svojo drzavo ampak ne tako da zalite, ponizujete druge. Pomagajmo jim. Vsi hocete biti direktorji evo pa zacnite odpirat podjetja in zaposlitete LJUDI dajte jim priloznost kot pricakujete da bi tudi drugi vam. Vsi smo iz krvi in mesa

   • Felikss_AH

    Tole agitatorsko skrpucalo izgleda kot da ga je spisal Sorosev plačani aktivistični duo Vajgl+Fajon, ali pa iskreni tupko ki komajda vidi dalje od nosa. Kdor koli da je za tem zmazkom pa tematika vseeno potrebuje nekaj seciranja

    CITAT 1 – “… mi znajdemo v situaciji in postanemo migranti” – Ne predstavljam si da bi Slovenski migranti (od tega 95% mladi moški) kamor koli vdirali ILEGALNO in na silo kot to počnejo tile (95% mladi moški) ILEGALNI VSILJIVCI.

    CITAT 2 – “… če bi se dva slovenca stepla da nebi toliko pisali o tem” – Zakaj pa bi se o tem pisalo, ta dva sta avtohtona, Slovenija je njihov edini dom v katerega nista vdrla na silo… in drugega nimata

    CITAT 3 – “… na cesti pa srecujem veliko oseb ki vozijo vec kot je dovoljeno in ti sigurno niso vsi migranti” – Tole je pa preveč “inteligentno” da bi komentiral… padec z Lune

    CITAT 3 – “V svoji drzavi so bili boljsi in uglednejsi zdravniki, arhitekti, inzinjerji” – Tej frazi se že par let smeji celoten Internet, na YouTubu je “strokovnost” teh “zdravnikov, arhitektov, inzinjerjev” vidna po vsakem razdejanju, pogorišču, posilstvu in svinjariji ki ostaja za njimi.

    CITAT 4 – “Pridejo v drugo drzavo saj je njihovo pretresla vojna” – Albanija, Alžirija, Maroko, Bangladeš, Pakistan, Nigerija, Kongo, Sudan in podobne so v vojni ??? – A res?… kaj se vse ne izve tu

    CITAT 4 – “… in so sedaj kar na enkrat najslabsi” – Če niso, zakaj potem ILEGALNO VDIRAJO v Slovenijo… LEGALNIH vstopov v državo je na pretek… samo kriminalci in slabi ljudje to počnejo ilegalno

    CITA 5 – “Prav je da slovenci scitite svojo drzavo ampak ne tako da zalite, ponizujete druge” – Nihče ih ne žali, tu se samo razkrivajo DEJSTVA. Kaj so pa DEJSTVA za Levičarje pa tale perlica od nekega Ameriškega SJW “bistroumneža” – “Facts could be Racist”

    CITAT 6 – “Pomagajmo jim. Vsi hocete biti direktorji evo pa zacnite odpirat podjetja in zaposlitete LJUDI” – Tale je pa že žaljiva, tudi za “razum” marsikaterega Levičarja… Navaden folk naj kreira delovna mesta za ILEGALNE VSILJIVCE in NASILNEŽE pri tem pa naj prezre domače ljudi. Pa naj kdo reče da Levičarstvo ni mentalni defekt

    CITAT – 7 “…dajte jim priloznost kot pricakujete da bi tudi drugi vam” – Kje pa na tem svetu kdo komu daje priložnost za “prazan kurac”… razen Švedske na primer ki je odprla svoje meje tistim ki so že ILEGALNO in NA SILO VDRLI skozi “Fortress Europe” Schengen in iz polovice Švedske že naredili Švedistan od koder Švedi bežijo, prva pomoč in gasilci pa vstopajo samo ob spremstvu policije

    CITAT – 8 “Vsi smo iz krvi in mesa” – Ja res je… tudi ščurki, podgane, muhe, komarji in podobna zalega je iz krvi in mesa, pa ih tamanimo kolikor se da.

    “Spoštovani” Aco, koliko teh iz “krvi in mesa” si sam oskrbel in udomil… prepustil im hči+ženo če jo/ih imaš. Če si, pridem in te osebno odpeljem v Polje na pregled.

   • Felikss_AH

    Neka “napaka” se je zgodila pri prvem odgovoru da je “nestao” pa bom probal še enkrat z revidirano verzijo

    Tale komentar zveni kot da ga je spisal kakšen Sorosev plačani aktivistični duo, ali pa nekdo ki komajda vidi dalje od nosa in zato je potrebno malce secirati zadevo

    CITAT 1 – “… mi znajdemo v situaciji in postanemo migranti” – Ne predstavljam si da bi Slovenski migranti (od tega 95% mladi moški) kamor koli vdirali ILEGALNO in na silo kot to počnejo tile (95% mladi moški) ILEGALNI VSILJIVCI.

    CITAT 2 – “… če bi se dva slovenca stepla da nebi toliko pisali o tem” – Zakaj pa bi se o tem pisalo, ta dva sta avtohtona, Slovenija je njihov edini dom v katerega nista vdrla na silo… in drugega nimata

    CITAT 3 – “… na cesti pa srecujem veliko oseb ki vozijo vec kot je dovoljeno in ti sigurno niso vsi migranti” – Kakšne veze pa ima to z temo

    CITAT 3 – “V svoji drzavi so bili boljsi in uglednejsi zdravniki, arhitekti, inzinjerji” – Tej frazi se že par let smeji celoten Internet, na YouTubu je “strokovnost” teh “zdravnikov, arhitektov, inzinjerjev” vidna po vsakem razdejanju, pogorišču, posilstvu in svinjariji ki ostaja za njimi.

    CITAT 4 – “Pridejo v drugo drzavo saj je njihovo pretresla vojna” – Albanija, Alžirija, Maroko, Bangladeš, Pakistan, Nigerija, Kongo, Sudan in podobne so v vojni ??? – A res?… kaj se vse ne izve tu

    CITAT 4 – “… in so sedaj kar na enkrat najslabsi” – Če niso, zakaj potem ILEGALNO VDIRAJO v Slovenijo… LEGALNIH vstopov v državo je na pretek… samo kriminalci in problematični to počnejo ilegalno

    CITA 5 – “Prav je da slovenci scitite svojo drzavo ampak ne tako da zalite, ponizujete druge” – Nihče ih ne žali, tu se samo razkrivajo DEJSTVA. Kaj so pa DEJSTVA za Levičarje pa tale perlica od nekega Ameriškega SJW “bistroumneža” – “Facts could be Racist”

    CITAT 6 – “Pomagajmo jim. Vsi hocete biti direktorji evo pa zacnite odpirat podjetja in zaposlitete LJUDI” – Tale pa ni glih preveč bistra, tudi za “razum” marsikaterega Levičarja… Navaden folk naj kreira delovna mesta za ILEGALNE VSILJIVCE in pri tem pa naj prezre domače ljudi. Pa naj kdo reče da Levičarstvo ni mentalni defekt

    CITAT – 7 “…dajte jim priloznost kot pricakujete da bi tudi drugi vam” – Švedska na primer je več kot dala priložnost tem ki so že ILEGALNO ali celo NA SILO VDRLI skozi Schengen in ti so im v “zahvalo” ponekod že naredili Švedistan, od koder se Švedi umikajo, prva pomoč in gasilci pa vstopajo samo ob spremstvu policije ko kaj zagori… včasih cele ulice

    CITAT – 8 “Vsi smo iz krvi in mesa” – Ja res je… a je tudi vse ostalo kar hodi, gomazi, leti in plava na tem planetu.

    Spoštovani gospod, koliko teh iz “krvi in mesa” ste pa sam oskrbel in udomil …

   • NatalijaM

    Resno? Koliko jih pa želi delati? Moj ata uvaža delavce iz Srbije in Bosne, ker jih tu ne dobi. Kot drugo pa je ogromna razlika med migrantom in beguncem in jih ne mečite v isti koš. Tudi sam sem čutil razliko ob valu, ki se nam je dogajal. Videlo se je kdo je begunec in kdo navaden lenuhar, ki želi v EU živeti od socialnih transferjev. In koliko teh ljudi je že v svojih državah delalo? In nenazadnje kdo doktorira pri 20??? Ali so že rojeni geniji. In tu se moram strinjati ob kršenju zakona jih je treba brez milosti izgnati, hitro bi se izogibali kriminalu, samo nekaj vzorčnih primerov bi jim bilo treba pokazati.

    • norc

     Le zakaj tvoj ata ne dobi delavce v Sloveniji,oz.zakaj jih “uvaža?

     • borko

      treba plačat pa bo

   • Felikss_AH

    “V svoji drzavi so bili boljsi in uglednejsi zdravniki, arhitekti, inzinjerji”

    Hmm… le kam se izgubijo ko pridejo sem… enga dobrga dentista bi rabu… nujno… kolega pa enga pulmologa… se da dobit kontaktne številke teh uglednih strokovnajkov?

    • črnogled

     Ja jih boš verjetno pri cerarju dobu.

   • Peter Leskovar

    Dej ti ne pozab, da lahko dobiš tud po pički k si pameten

   • Mina

    Ce se neznas klimatizirat in obnasat v drzavi kjer si nimas tm ocitno nic kaj delat…in ja migranti in begunci niso isti ljudje…in o teh ki pisejo so tudi ze bol zivali kot kaj drugega

   • mapu

    Aleksander, daj malo beri. To so bili Alžirci, ali je tam vojna. Daj, če si tak človekoljub si jih ene par domov odpelji in jih vzdržuj…drugače pa bodi tiho!

   • črnogled

    Ne pozabite da se lahko tudi mi znajdemo v situaciji in postanemo migranti…JA se bo zgodilo prav hitro,če boste ti in tebi podobni nabijali s temi čobani.

  • Jure

   Edino to bi bilo prav!!!! Delam na pumpi in imam dnevno opravka z njimi, samo da jih izpustiš iz oči takoj ima kaj ukrade!!! Kupujejo pa čike in alkohol, z pedesetaki in stotaki…. našim denarjem! Revčki res….

 • Andrej

  A če je danes zvečer Janez Lojzeta na gobec, je tudi Sloveniji preplavil kriminal Slovencev? Kdo je pa včeraj, pa predvčeraj, pa predpredvčeraj v H&M-.u probaval ukrasti majčko – Lorelei Anastazija Podbevšek, mogoče?

 • if

  Včerajšnji oborožen vdor (večinoma) črncev v Španijo je bil vojno
  dejanje, varnostni organi bi morali odgovoriti z ognjem

  http://www.demokracija.si/fokus/video-foto-vcerajsnji-oborozen-vdor-vecinoma-crncev-v-spanijo-je-bil-vojno-dejanje-varnostni-organi-bi-morali-odgovoriti-z-ognjem.html

 • Brane

  Lepa “simbolična slika” to je pomoje Zaloška;P

 • frodo

  banda mulička

 • shadow_bu

  jst sm čist šokiran. meni je pa migrant na metelkovi telefon okradel.

 • borko

  Šiško pridi v Ljubljano…..

 • Izbrisan

  Sprašujem se,kako je mogoče,da so alžirci in marokanci med azilanti,saj tam vojne ni!!!!????V Siriji je konec vojne,kaj delajo tu pri nas?Svašta od naše države.

 • mapu

  Ko se bo pa pojavil ljulbljanski Šiško, se bodo
  ljubljanski kriminalisti čudili, le kako je to mogoče…

 • Marija

  Kje so ti ljubitelji tujcev. Plačevali bodo kazni Kako,če dobijo samo 18€ žepnine na mesec. V tedniku so tako poročali. Kdo je tu nor?

 • Devil

  Poitika in jankovič so dobili zelo dobra plačila od njihza zato sojih sprejeli v slo. Eni jim je vseeno za nas.

 • ne rasist, humanist!

  Ljudje vi niste resni. Kako lahko mrtvohladno izjavite ja saj v njihovi državi je pa ja vojne konec naj se spokajo nazaj. Pa kaj je z vami? A moramo res živeti v tako rasističnem in sovraštva polnem svetu? Je res tako težko pomagati sočloveku? Tudi če samo s sočustvovanjem in prijaznimi besedami, če drugače ne zmoremo? Me zanima, kako bi se vi počutili, če bi vam nekdo kar naenkrat razglasil vojno stanje potem bi pa še začel bombardirati vašo vas/mesto. Verjetno bi pobegnili na varno v tujo državo in ko bi bilo vojne konec bi se takoj vrnili nazaj k ruševinam in opustošenju, ki jih je za sabo pustilo medčloveško sovraštvo. oziroma ne, vi niste strahopetci, bi verjetno kar tam ostali in se ne bi zatekli po pomoč drugam kajne? In ja, posiljujejo, kradejo, zabadajo, morijo itd. pa valda samo migranti ane, noben “pošten slovenski državljan” nikoli ne zagreši kriminalnega dejanja… Dejte se malo zamislit kaj govorite no.

  • Jure

   dam si ga uzem

  • Franjo

   ko ti bombo pod ritjo raznese, se ne pozabi lepo zahvalit

  • črnogled

   Ti tumbo,zelo lepo,nežno jih prosim,naj odidejo nazaj domov.Tista druga o bežanju pred agresorjem je pa samo za strahopetne.Leta 91 so tudi nad nami letali agresorski avioni,pa nismo(vsaj večina ne)pobegnili v Avstrijo ali kam drugam.Stopili smo v bran svoji zemlji,domovini.Če pa ljubiš te pritepence,pa si jih domov navleči.Mater si me razkuro.

 • črnogled

  Predlagam,da okoli Ljubljane zopet potegnejo bodečo žico,tokrat pedri,pa levuharji in naj potem vabijo te kozjejebce v svoj pašaluk.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!