fbpx

Islamske skupine Nemcem: Ukinite alkohol (in parfumerije), da boste preprečili nadaljnje spolne napade

Fotografija je simbolična (foto: epa).

Islamski medij Muslimanska zvezda je žensko primerjal z golo antilopo, ki je postavljena pred leva, zato v Nemčiji zahtevajo prepoved alkohola, ki bi preprečila ta problem. Nemškim ženskam svetujejo, naj se oblačijo kot devica Marija, ne pa kot Lady Gaga, in jih obtožili, da so same odgovorne za spolne napade.

Nemčija mora ukiniti alkohol, če želi preprečiti nadaljnje spolno nasilje nad ženskami in severnoafriške migrante uspešno integrirati v družbo,” so zapisali v islamski skupini Muslimanska zvezda (MuslimStern), ki ima na spletnem omrežju Facebook kar 20 tisoč sledilcev. Tam so novoletni incident v Kölnu komentirali kot promocijo rasizma nad manjšinami in da so ženske žrtve napada same zbujale nezaželeno pozornost z vabljivim oblačenjem, ki jih severni Afričani niso navajeni, poroča Dailymail.

Vsega so krive ženske
V skupini so zapisali: “Ne morete pričakovati, da lev pred golo antilopo ne bi reagiral. Nepredstavljivo je, da pri toliko urah spolne vzgoje v šoli pozabijo na preprosto biološko dejstvo.” Kot posledico napadov so pozvali nemško vlado, naj uvede popolno prepoved uživanja alkohola v celotni državi. Skupina je še obtožila ženske, da so same krive, da so napeljale mlade moške do njihovega napada.

Ženske naj se v krščanski državi oblačijo krščansko
V drugem delu zapisa, ki je bil medtem s strani že zbrisan, so še zapisali, da naj nekatere ženske razmislijo, ali se je pametno pomanjkljivo obleči in se napiti ter se pridružiti hordam pijanih moških. Ženska se mora že sicer oblačiti odgovorno v skladu s svojo naravo, ko gre ven iz hiše.

Ker večina nemuslimanov stalno poudarja, da živimo v krščanski državi, vas pozivamo, naj se tudi ženske oblačijo po krščanskih navadah. Tudi Marija, Jezusova mati, se je oblačila kot krščanska žena, zato bi bilo zelo priporočljivo, da nekatere ženske vzamejo za vzor devico Marijo, in ne Lady Gaga,” so še zapisali.

Nad ženske tudi Kölnski imam
Kölnski islamski verski voditelj Sami Abu-Yusuf je prav tako obsodil ženske, ker se odišavljajo s parfumi. Napad moških iz severne Afrike je opravičil, da naj bi jim alkohol zameglil razsodnost. Yusuf je tudi za rusko televizijo za napade obsodil ženske. “Eden od razlogov za napad je način oblačenja teh žensk. Če se odišavijo s parfumi in se pomanjkljivo oblečejo, potem se bojo taki dogodki stalno dogajali,” je dodal Imam in s tem odgovornost za spolne napade pripisal zgolj ženskam.

Obveščevalci priznali: V nemških mošejah delovali teroristi
Medtem ko polemika po napadih islamskih migrantov narašča, so nemški strokovnjaki za varnost priznali, da je več kot desetletje v Kölnski mošeji delovalo skrivno omrežje arabskih mudžahedinov. Dokazov o načrtovanem terorizmu sicer niso našli, so pa ugotovili, da tam delujejo Salafistična skupina skrajnežev, ki se poslužujejo vahabizma, ki je najstrožja oblika arabskega islama.

Nemški politik Svobodne demokratske stranke je izjave Kölnskega islamskega verskega voditelja Yusufa komentiral z besedami: “Njegove izjave so tipične za salafista. Ne samo on, temveč tudi večina drugih salafistov je iskala izgovore, da bi opravičevali posilstva žensk.

M. P.