Ko evropske države podpirajo teroriste! Džihadist na bojišču v Siriji prejemal visoko socialno pomoč iz Avstrije!

Foto: Twitter

Javnost v sosednji Avstriji je bila zgrožena potem, ko je v marcu na plano prišla informacija, kako je borec skrajne teroristične organizacije Islamske države prejemal socialne prispevke medtem, ko se je ta boril na bojišču v Siriji. 

Govora je o avstrijskem državljanu s turškimi koreninami Azadu G., ki se je leta 2013 odpravil na bojišče v Sirijo in se pridružil skrajnežem. Ko je bil ta leto pozneje ranjen na bojišču, se je vrnil nazaj domov na Dunaj in brez zadržkov koristil storitve tako imenovanih “krščanskih sovragov”.

Denar mu ni smrdel
Kot nezaposlen državljan Avstrije je bil Azad upravičen do usmerjenih zajamčenih minimalnih sredstev. Radikalizirani državljan je tako kar štirinajst mesecev prejemal 885,45 evra, kar skupno znese dobrih 12.400 evrov. Kljub temu, da je bilo s strani tožilstva odrejena preiskava, je bila ta nato ustavljena z argumentacijo, da naj bil Azad upravičen do prejemkov, ker je državljan Avstrije.

Foto: epa

Potem, ko je nemški Kronenzeitung izbrskal bizarno zgodbo in jo delil s svojimi bralci, je med vladajočimi v vrstah socialdemokratov zavešalo. Župan Michael Ludwig je od pristojnih zahteval odgovore in odredil preiskavo, kako je to mogoče. Nedavno je jasno izpostavil, da kdor se napoti na bojišče skrajnih teroristov, izgubi s tem pravice do avstrijskega državljanstva, s tem pa tudi ugodnosti, ki pripadajo zraven. Azadu so mestne oblasti že odvzele državljanstvo, te pa sedaj preiskujejo še kar šest sorodnih primerov.

Hana Murn

 • Van Der Waals

  LEVIČARJI V SODNIH VRSTAH TO DOPUŠČAJO!

 • mona lisa

  Kdo je to dopustil bi moral biti najstrožje kaznovan.

 • Jožef

  Dobri ljudje, zavedajte se, da masovne migracije muslimanov v krščanski svet niso nekaj samoumevnega ali naključnega. Vprašati se moramo, zakaj “sveti oče” v Vatikanu podpira vdor muslimanov in zakaj jih bo nekaj gostil kar pri sebi. A ni to mogoče veleizdaja krščanstva.
  V Nemčiji se že pripravljajo na sojenje narodnim veleizdajalcem. A se bo tudi pri nas kaj pomaknilo v to smer. NVO se sicer uresničuje, ni pa nujno, da bo ta novi svetovni red tudi uspel.
  Maksisti so trdno verjeli, da bo nekoč komunizem prevladal po vsem svetu, pa ni šlo.
  Sedaj se neomarksizem z zeleno barvo ponovno prebuja, ampak z muslimani v nobenem primeru ne bo šlo. Saj veste, kdor ni verni musliman, je manj vreden in je smrtni sovražnik Alaha.
  Pa še CO2 bom omenil, kajti ta nedolžen in koristen plin so globalisti s sv. Greto na čeludoločili za krivca vseh tegob in zablod.
  Ja, ljudje, zdrav razum ne more dojeti, s če nas danes “futrajo glaichschalt mediji”.
  Kako dolgo bomo še dopustili, da nas iz dneva v dan “nategujejo”.

  • KAPIBARA

   katera je zadnja prerokba iz Fatime, katera ni razodeta, ker je prehuda..

 • FORT WORTH

  Pri nas je ravno obratno.
  Potencialne teroriste s katano in ostalim skritim orozjem s Kotnikove, politika tudi uradno podpira in to z davkoplacevalskim denarjem.
  Ob njih se je slikal kucan, tanja fajon in ostali levaki.
  Spotoma pa se v NLB operejo za milijardo $ za iranskega lopova.

  To je slika danasnje Slovenije z levimi vladami.

 • FRANC3

  Nekdo ki se je šel borit proti lastni državi in proti vrednotam družbe (ISIS je vojska, ki se bori proti vrednotam Evrope in proti Evropi), bi moral biti obsojen najmanj na 20 let aresta. Še bolje bi bilo, če bi tem ljudem sodili po šariatu. V muslimanskih državah te za boj proti lastni državi in lastni veri obglavijo.

 • Andrej

  Take nebuloze lahko naredijo le tisti, ki ne poznajo Islama. In mi ga ne poznamo. No, nočemo ga poznati. Vladimir Bartol je povedal vse, kar je potrebno vedeti. Alamut.

 • šmentanamuha

  Zadnji dnevi Rima, to je zgolj figurativno, ker nisem prepričana, da je bilo res tako. Bolj me sicer spominja vse skupaj na zadnje dneve Kartagine. Kdo pri zdravi pameti financira svojega rablja?

 • R7

  Ni bil pri “zmernih pornikih”, ki se borijo proti “groznemu tiranu” Asadu, podpira pa jih ZDA in 3/4 zahoda?

 • Garbage man

  Macron,Merkel in Una kurba iz UK na giljotino

 • Olga101

  Koliko takih plačujemo mi? iNaši nevarnostni organi niti ne vedo, kdo se šeta po Sloveniji! Da se nezakonitim migrantom izognejo, pustijo prižgano luč!???
  Še na usposabljanje islamistov v Sloveniji so nas opozorili Avstrijci!

 • xtc

  Zdravljenje?
  Ne.
  Odhod ekspres pred zid iz varnostnih razlogov in tveganj.