Kulturna obogatitev vedno nazornejša: Pozivi Švedinjam s strani policije, naj ne zapuščajo svojih domov same, saj obstaja velika verjetnost, da bodo posiljene!

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

Kulturna obogatitev na Švedskem vedno bolj kaže svoje zobe. V tej skandinavski državi, ki je bila nekoč znana predvsem po urejenosti in miru, se je namreč v zadnjih letih drastično povečalo število različnih kriminalnih dejanj, med drugim tudi posilstev. Zadeva je prišla že celo tako daleč, da tamkajšnja policija ženske z območja kraja Uppsala odkrito poziva, naj spremenijo svoje življenjske navade ter ne zapuščajo same svojih domov. 

Več kot očitno je, da Švedska, ki je v zadnjih letih sprejela ogromno število migrantov vprašljivega slovesa, ni več to, kar je bila nekoč. V preteklosti je bila namreč ta skandinavska država znana predvsem po svoji urejenosti, miru in blaginji, dandanes pa jo pretresajo številna posilstva. Posledično tamkajšnja policija ženske marsikje poziva, naj ne zapuščajo svojih domov brez spremstva.

Do enega zadnjih tovrstnih primerov je prišlo v kraju Uppsala, kjer je policija tamkajšnje ženske odkrito pozvala k spremembi svojih življenjskih navad. Pri tem jim je priporočila, naj brez spremstva ne zapuščajo več svojih domov, saj jim v nasprotnem primeru grozijo številna posilstva. Razlog za poziv policije tiči predvsem v naglem povečanju števila omenjenih kriminalnih dejanj v tem švedskem kraju v zadnjem času.

Uppsala (Foto: Wikipedia)

4 primeri posilstva v 4 dnevih
Švedska policija opozarja, da v Uppsali vladajo alarmantne razmere, saj ji domačini iz dneva v dan poročajo o krikih žensk na pomoč. V noči s torka na sredo je tako v tem švedskem kraju prišlo že do četrtega poskusa posilstva v zadnjih štirih dnevih. Policija vse primere preiskuje ločeno, saj meni, da ni na delu serijski posiljevalec. Pri tem ji veliko težavo predstavlja predvsem dejstvo, da ne poseduje opisov osumljencev.

Švedska policija (Foto: epa)

Rajko Golob

 • xtc

  Ja serijski posiljevalec-ja verjetno kre za Olafa,Oleja,KiKKija ipD “Šveda-a-e” ,ki so jih imeli malce predolgo v pečici ,ko so jih delali.
  Torej po novem bodo babe v napredni Švedski doma kot v Pakistanu-lep naprtedek pod socialisti dežele.
  Ne bo dolgo,ko bo zakuhalo,ko bo narod socialiste in te kriminalce poslal tja kamor sodijo

 • McBobo

  Kaj pa če bi se švedi malo oborožil, se naučil rokovat z orožjem, pa zavarovat svoje žene, hčere. Konec je lepega, brezskrbnega življenja.

  • rrrrr

   Njega dni je že pogled na njihove
   bradate vikinške prednike z bikovimi rogovi na čeladah sovražnikom vlil smrtni strah v kosti.
   Danes se njihovih zapitih socialističnih potomcev s kravjim vimenom na glavi, pobritimi nogami in mavrični tangicami med povešenima ritnicama ne boji nihč več….

 • Janka Kranjka

  Ironično je pač dejstvo, da 4 leta že prebiramo “malo še, pa bo narod popenil…”. Ampak se to kar ne zgodi in ne zgodi. Narod je očitno zaspal,.ker skrajni čas da vstane in gre na cesto, je že davno minil. Vse bolj zgleda, da je prepozno – a upam le, da se močno motim!

  • McBobo

   Jaz se pa bojim, da se ne motiš. Vojna je po moje neizbežna za celo EU, razen mogoče Višegrajske države.

  • xtc

   Motiš se motiš hudo,samo da kriza pritisne,da upadejo plače in drugi transferji in štandard zdrkne takrat boš videl kako bo šla spet adi industrija na tri ali štiti smene. ,dokler ne bo zmanjkalo surovin.
   Samo večina idiotov se te nevarnosti sploh ne zaveda ,kako hudo bo.

  • samotoje

   Manjka sprožilec. Ki pa se vedno pojavi- tako ali drugače.

 • After_Midnight

  Hja, burke na glavo in na ulico samo v spremstvu moškega sorodnika. Tako to gre v islamski državi

  • šmentanamuha

   To je to.

 • samotoje

  “…ogromno število migrantov vprašljivega slovesa,…” Ta je dobra. Kaj naj potem rečemo v Sloveniji, kjer premoremo kar lepo število državljanov dvomljivega slovesa? Recimo Fajon, Židan, Šarec, Kordiš, Makarovič, Slapšak, nad vsemi je Kučan z zvestimi oprodami itd. Pri nezakonitih vsiljivcih pa gre izključno za dvomljiv izvor oz. identiteto. Za več kot 90% se sploh ne ve, kdo so.

 • Skrajno Desni

  Doktorsko izobražene opice ni kaj dodat.

 • slosin

  ..če pa že grejo same od doma, naj se zavarujejo s sredjeveškim deviškim pasom..ključ je seveda treba pustiti doma…

 • dob
 • šmentanamuha

  Švedska je padla, kdo je naslednji?

 • Svoboda

  Tukaj je dokaz je treba bando levicarsko iztrebit do konca ni resitve