fbpx

[Video] Tako muslimanska skupnost v Filadelfiji skrbi za radikalizacijo otrok v bodoče teroriste: Otroci recitirajo, da bodo Palestino branili s svojimi telesi …

Foto: Printscreen

Neverjetno, kaj se dogaja sredi muslimanske skupnosti v Filadelfiji, v ameriški zvezni državi Pensilvaniji.  Na posnetkih, ki jih je skupnost objavila sama, je mogoče videti, da otrokom intenzivno perejo možgane. Učijo jih namreč nastopanja s palestinskimi šali okrog vratu in petja pesmi, s katerimi povzdigujejo vse tiste “mučenike”, ki so žrtvovali svoje življenje za Palestino. 

Otroci, odeti v palestinske šale, so uvodoma peli o tem, v čem je smisel obstoja tistih, ki sprejemajo ponižanje. “Tisti, ki pa se uprejo zatiranju, so tisti, ki prispevajo k temu, da izgine nepravičnost iz arabskega sveta,” je mogoče slišati v pesmi.

“Veličastni žrebci nas kličejo in pozivajo k mošeji  Al Aksa  v Jeruzalemu. Kri mučenikov nas varuje … Popeljite nas, o ladje, dokler ne dosežemo naših obal in zdrobimo izdajalcev … Tok, o reke mučenikov!” pojejo otroci na posnetku. Nato je mogoče videti tudi majhno deklico, ki recitira pesem, ki povzdiguje mučenike, ki so žrtvovali svoje življenje za Palestino, ob tem pa zastavi vprašanje: Bo (Jeruzalem) postal leglo strahopetnežev?

Nič manj zaskrbljujoče ni recitiranje pesmi druge deklice, ki pravi, da bodo Palestino branili s svojimi telesi. “Odsekali jim bomo glave, osvobodili žalostne in poveličali mošejo Al Aksa . Soočili jih bomo z večnim trpljenjem.” 

Število izpostav je občutno naraslo
Muslimanska ameriška skupnost v Filadelfiji je del Muslimanske ameriške skupnosti, ki je bila leta 1993 ustanovljena kot dinamična dobrodelna, verska, socialna, kulturna in izobraževalna organizacija. V zadnjih dveh desetletjih se je število podružnic občutno povečalo, teh je več kot 50, in po opisu na spletni strani nudijo edinstvene programe in storitve, ki naj bi prispevali k izboljšanju podobe posameznika. Očitno si predstavljajo, da se podobo posameznika izboljša s pomočjo radikalizacije. Torej tako, da že v zgodnji dobi pričnejo z vzgajanjem bodočih teroristov, ki se bodo brez slabe vesti razstreljevali tam, kjer bodo lahko povzročili čim večjo škodo in pobili čim večje število nevernikov.

H. M.