[Video] Tako muslimanska skupnost v Filadelfiji skrbi za radikalizacijo otrok v bodoče teroriste: Otroci recitirajo, da bodo Palestino branili s svojimi telesi …

Foto: Printscreen

Neverjetno, kaj se dogaja sredi muslimanske skupnosti v Filadelfiji, v ameriški zvezni državi Pensilvaniji. Na posnetkih, ki jih je skupnost objavila sama, je mogoče videti, da otrokom intenzivno perejo možgane. Učijo jih namreč nastopanja s palestinskimi šali okrog vratu in petja pesmi, s katerimi povzdigujejo vse tiste “mučenike”, ki so žrtvovali svoje življenje za Palestino. 

Otroci, odeti v palestinske šale, so uvodoma peli o tem, v čem je smisel obstoja tistih, ki sprejemajo ponižanje. “Tisti, ki pa se uprejo zatiranju, so tisti, ki prispevajo k temu, da izgine nepravičnost iz arabskega sveta,” je mogoče slišati v pesmi.

“Veličastni žrebci nas kličejo in pozivajo k mošeji  Al Aksa  v Jeruzalemu. Kri mučenikov nas varuje … Popeljite nas, o ladje, dokler ne dosežemo naših obal in zdrobimo izdajalcev … Tok, o reke mučenikov!” pojejo otroci na posnetku. Nato je mogoče videti tudi majhno deklico, ki recitira pesem, ki povzdiguje mučenike, ki so žrtvovali svoje življenje za Palestino, ob tem pa zastavi vprašanje: Bo (Jeruzalem) postal leglo strahopetnežev?

Nič manj zaskrbljujoče ni recitiranje pesmi druge deklice, ki pravi, da bodo Palestino branili s svojimi telesi. “Odsekali jim bomo glave, osvobodili žalostne in poveličali mošejo Al Aksa . Soočili jih bomo z večnim trpljenjem.” 

Število izpostav je občutno naraslo
Muslimanska ameriška skupnost v Filadelfiji je del Muslimanske ameriške skupnosti, ki je bila leta 1993 ustanovljena kot dinamična dobrodelna, verska, socialna, kulturna in izobraževalna organizacija. V zadnjih dveh desetletjih se je število podružnic občutno povečalo, teh je več kot 50, in po opisu na spletni strani nudijo edinstvene programe in storitve, ki naj bi prispevali k izboljšanju podobe posameznika. Očitno si predstavljajo, da se podobo posameznika izboljša s pomočjo radikalizacije. Torej tako, da že v zgodnji dobi pričnejo z vzgajanjem bodočih teroristov, ki se bodo brez slabe vesti razstreljevali tam, kjer bodo lahko povzročili čim večjo škodo in pobili čim večje število nevernikov.

H. M.

 • skorpijon93

  muslimane treba vse nagnat !

  • bojan

   žal se to govori 4 leta, pa jih je namesto nagnanih vedno večje število

   • cosmosjasnovidec

    Res je in se še bo govorilo naprej,ker je folk preposran,da bi kaj ukrenil glede tega.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • xtc

  Kot je napovedal že Nosterdamus bodo svetovne sile prisiljene kljub razlikam stopiti skupa in dokončno odpraviti islam in socializem.
  Khm…..
  Kitajci so očitno komunizmu navkljub že iznašli rešitev,ki se utegne izvažati ob radikalizaciji muslimanov.

 • cosmosjasnovidec

  Na enak način so komunajzerji pod diktaturo enonogega pedofila “tita” radikalizirali otroke v komunajzarje že od malih nog,ko so jim dodelili imena Pionirčki.
  Čedalje bolj se mi dozdeva,da med musliči ter komunajzerji že od nekdaj ni nobene razlike in so že za časa diktatorja pedofila “tita” delovali skupno ter se eden od drugega učili.
  To bi bilo tudi pojasnilo od katere strani je “tito”imel pedofilsko nagnjenje saj se je te sramotne izprijenosti lahko naučil le pri garjavi muslimanski golazni,če morebiti že od rojstva ni imel prirojene.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • Valter BraniSlav

   Ti si debil

   • cosmosjasnovidec

    Pa saj že dolgo vemo kdo si tako,da se ti ni potrebno posebaj predstavljati.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

 • Vlado77

  A je to splog legalno v ZDA? Prav zaradi tega kar učijo te mladeniče palestinci ( v resnici arabci) ne bodo nikoli živeli normalno. S terorizmom ne moreš zagotoviti normalnega življenja. Zanimivo je , da Rusi ne tako močno podpirajo palestincev.

 • abc
 • Valter BraniSlav

  …”Torej tako, da že v zgodnji dobi pričnejo z vzgajanjem bodočih teroristov, ki se bodo brez slabe vesti razstreljevali tam, kjer bodo lahko povzročili čim večjo škodo in pobili čim večje število nevernikov”…
  MORDA TANJA FAJON VE DA JE ONA NEVERNICA?

 • Andrej

  Tako izgleda uspešna integracija. Povsod po svetu je enako. Pa tega nihče ne dojame, nihče ne razume.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!