[Video] Gejevski aktivist: LGBT zastava predstavlja spolnost, zato ta ne sodi v šole!

Gejevski aktivist Frank Rodriguez. (Foto: YouTube)

“Vsakega učitelja, ki ima v razredu mavrično LGBT zastavo, bi morali aretirati,” je jasen gejevski aktivist iz ZDA Frank Rodriguez. 

“Gejevska zastava je seksualna zastava,” pojasni Frank Rodriguez, predstavnik skupine proti seksualizaciji in indoktrinaciji otrok ter dodaja, da ta zastava ne predstavlja ničesar drugega kot spolnost gejev, lezbijk, transseksualcev, večspolnikov in drugih. Zato vse prisotne vpraša, zakaj se vtikajo v intimne zadeve otrok. “Kaj vas zanima, kaj bodo imeli ti otroci med seboj?”

Rodriguez je prepričan, da gre za področje, ki je izključno med njimi in njihovimi starši. Potiskanje staršev stran od tega vprašanja pa razdružuje vezi med starši in otroki.

Namesto mavrične v učilnicah ameriška zastava
Po njegovem homoseksualci niso več diskriminirana skupina, saj so uspeli izenačiti vse pravice, ki jih imajo ostali ljudje. Prav tako poudari, da za probleme gejevske skupnosti niso krive heteroseksualne osebe. Kot največji problem homoseksualcev Rodriguez izpostavi dostop do psihiatrične pomoči in zdravljenja duševnih bolezni. Ob tem gre poudariti, da gre za vsesplošen problem dostopa do psihiatra v ZDA in ni vezan zgolj na LGBT skupnost.

Foto: Freepik

Za konec še doda: “Učilnica brez ameriške zastave je sramota za to državo.”

Andrej Žitnik