Mami je počilo srce: Umrla le nekaj mesecev po tem, ko je njen mož posilil njuno hčerko, jo zadavil in obesil na ograjo z njeno najljubšo igračko

Rusijo je pred šestimi meseci pretresla novica, da je osemindvajsetletnik brutalno posilil svojo šestletno hčerko, jo zadavil in skupaj z njeno najljubšo igračo obesil na ograjo, kjer so jo našli sosedje, danes pa so ruski mediji sporočili, da je po šestih mesecih zaradi “strtega srca” umrla tudi njena mama.

Rusijo še vedno pretresa dogajanje v kraju Rostov na Donu, kjer je po poročanju tamkajšnje policije umrla Ana Zubko, mama šestletne deklice Veronike, ki jo je pred šestimi meseci umoril njen osemindvajsetletni mož Yaroslav Oleinikov. Umrla naj bi zaradi “strtega srca”, poročajo.

Oleinikov naj bi na svojem domu v Rostovu na Donu zadavil svojo hčer in jo na ograjo obesil z njeno najljubšo igračo okoli vratu, nedaleč stran od svojega doma, kjer so jo tudi našli. Sodni medicinski pregled je pokazal, da naj bi jo pred smrtjo tudi večkrat posilil, poroča ruska policija. Sodišče mu sodi zaradi posilstva in umora. V primeru, če bo spoznan za krivega, ga čaka vsaj 20 let zaporne kazni.

Yaroslav Oleinikov (Vir: spletna omrežja)

Izgubila tudi sina
Po pogrebu svoje hčerke je Zubkova padla v hudo depresijo, zaradi katere je izgubila vse starševske pravice do svojega drugega otroka, triletnega Ivana, ki ji je bil odvzet in poslan v sirotišnico. Anino duševno stanje je zelo slabo vplivalo na njeno zdravje in kmalu po tragediji je zbolela za prehladom ter zavrnila vsakršno zdravljenje. Kmalu je prehlad prerasel v resno pljučnico, ki je za sedemindvajsetletnico postala usodna.

Ana Zubko (Vir: spletna omrežja)

Izgledali kot povsem normalna družina
Po poročanju sosedov je bila Zubkova čistilka v bližnjem supermarketu, medtem ko je bil njen mož Oleinikov brezposeln in zadolžen za skrb njunih otrok v času, ko je bila ona v službi. “Družina je živela povsem umirjeno in izolirano življenje. Umorjena deklica iz nekega neznanega razloga ni hodila v vrtec in je le redko govorila. Starša sta delovala umirjeno. Nikoli ju nismo videli pijana ali da bi se prepirala med seboj, izgledali so kot povsem normalna družina,” je za lokalni časopis povedal eden od sosedov.

M. M.

 • Matt von Glanz

  Pogledas ga in vidis, da je demonizirani manijak.

  • SIMON ROZIC

   …najprej sem mislil, da je luka Mesec…tako prijazno se smehlja !
   Pri nas bi dobil kakšnih 5 let vikend zapora, upam, da v Rusiji malo več,
   saj ni bil proti Putinu!….

   • Matt von Glanz

    Saj je Mesec, urednistvo ga je iz navade napacalo zraven

 • Nata

  Upam, da sodišče ne bo nasedlo njegovemu čudnemu izgledu.
  Možakar ni nor, pač pa neizmerno pokvarjen in zloben !
  Prasec na dveh nogah !

 • xtc

  Rusi kot Rusi.
  Sicer mi ni logično zakaj so ji odvzeli sina,se ne omenja.
  Definitivno pa je treba psihopata obesiti.
  Je pa čudno,da nihče ni primetil nič čudnega.

  • SIMON ROZIC

   …a pri nas takoj opazijo tete iz CSD- ja ? Kje pa!
   Le spomnite se idiota, ki je svojo hči vrgel iz 5.
   nadstropja…in kaj so psihologi ugotovili? Morilec
   je imel posledice, traume iz mladosti ????

 • dob

  Pretiravate. To je evtanazija s privoljenjem enega od staršev. Ne vem kaj se vpletate.

  • Aron

   Saj to. Posilil jo je, kot to dela kler. Naj zmoli en ocenas in zivi dalje v miru.

   • Lustrator

    Če bi kaj takega v celotni zgodovini krščanstva naredil en sam duhovnik, bi ga medijsko linčali nekaj desetletij, nato pa zahtevali njegovo razkosanje, ker pa je to naredil laik (in ni ne prvi, ne zadnji, saj so posilstva v kombinaciji z umori žal nekaj vsakdanjega), nimate s tem komiji prav nikakršnega problema. S tem poveste o svojem odnosu do pedofilije in umorov praktično vse in gorje vsem družbam, ki vas posledično nima za rešetkami.

    • Aron

     Torej zagovarjas pedofilijo? Blaznez.

     • Lustrator

      Ne, zgolj obsojam komunistično hipokrizijo, ki pravzaprav s pedofilijo in umori sploh nimate nikakršnega problema, celo spodbujate jih v absolutno vseh primerih razen, ko jih zagreši kristjan oziroma nekomunist.

      Pravzaprav ste čisto indiferentni, da ne rečem celo simpatizerski z grehom samim (umori/posilstva = revolucija/splavi), hkrati pa izjemno vročični, ko gre za grešnika (seveda zgolj v primerih če ni “vaš”).

     • Tone

      Katastrofa, ves svet so zavzeli komunisti! Zavzeli so policije, tožilstva, sodnije, advokature. V Ameriki, Nemčiji, Avstraliji, Sloveniji, Vatikanu… so se spravili na duhovnike in jih kot po tekočem traku obsojajo zaradi pedofilije.

     • Lustrator

      Tone, vidim da se še vedno uspešno spopadaš z zdravo pametjo. NIhče ni nikoli trdil, da kristjani ne grešimo, opozarjam pa na nevarno dejstvo, da moralno razvrednoten materialističen zahod SISTEMATIČNO izpostavlja le grehe Cerkve (pri čemer jih kot po pravilu prenapihne še predno so dejanski dokazi na mizi), medtem ko o neprimerljivo številčnejših grehih (kriminalu) zunaj krščanske skupnosti molči kot grob. Nekaj takega recimo kot 70 let trajajoča demonizacija zločinov fašizma in nacizma, ki so se dogajali zgolj cca 7 let in povzročili vsaj 10x manj škode od zavezniške alianse s komunizmom, ki je (in še vedno) neovirano več kot 100 let (od oktobrske revolucije dalje) po svetu tepta vse najosnovnejše človekove pravice – pa o tem NIHČE ne poroča in snema na desetine visokobudgetnih filmov in dokumentarcev letno.

      O TEJ hipokriziji govorim. Moment, ko tat, ki je v življenju nakradel na milijarde € kriči na tržnici “ujemite tatu”, čeprav je ta ukradel eno samo jabolko. Neobjektivno in nekonsistentno poročanje in napadanje kristjanov ni nič drugega kot držanje štuparamo vsemu kriminalu, ki se dogaja zunaj nje. Preusmerjanje pozornosti, ki mu žal nasedate širše nekritične množice zaenkrat žal še deluje.

     • Tone

      -Kateri slon je najtežji?
      -Tisti, ki ti stopi na nogo.

     • Orbit_NG

      iluma.onska politik ma.ija, točneje.

    • Tone

     Kako naj duhovnik posili lastnega otroka. Niti eden ga nima.

     • Lustrator

      Kako da ne? Po splošnem prepričanju slovenceljskih bebčkovjih ima vsak vsaj po 10 – čeprav je hkrati še homoseksualec, pedofil in bogataš. Saj ti pravim, živite v povsem od resničnosti odtujenem svetu in namesto, da bi se o delovanju v Cerkvi prepričali na lastne oči, nasedate prozorni rumenotiskovni propagandi centrov moči, ki vas z odvračanjem pozornosti zamoti tako zlahka kot se to počne z dojenčki, ko jim zacingljaš s ključi.

     • Tone

      Ko srečaš enega, ki trdi, da noben duhovnik nima otroka, ti pa tudi ni prav.

   • janezxy

    Tebi bi prav prišel en oče naš,samo ga ne znaš.

   • xtc

    Tudi levi ste precej enaki no vi poleg pedofilije izvrstno obvladate še nadgradnjo ZOO filijo-tako ,da ste bolj progressivni.

   • Andrej

    Resne težave imaš. Nauči se Očenaš in ga zmoli enkrat na dan. Pa premišljuj, kaj pomeni.

    • Aron

     Ne verjamem v pravljice, to je za mentalne bolnike. Si bolnik?

     • Andrej

      Premišljujem ga in poznam njegov pomen. Pravljičnost Očenaša in ostalega v zvezi z vero sem že zdavnaj prerasel. Napredujem pač.

 • Nšo-či

  Kako ji ne bi počilo srce. Pretepal jo je, pa se ni znala upret. Ni znala vzpostaviti ničelne tolence do nasilja na svoji poti matere.

 • janezxy

  Kje že so študirali in opravili prakso naši rdečuhi. Samo vprašam.

  • janko

   Študij: Kumrovec.
   Praksa: romanje v Jajce.

   • samotoje

    Najprej je bila Moskva in NKVD.

 • Frank Novak

  Je bil Yaroslav Oleinikov musliman, migrant, homoseksualec, Milan Kucan?
  Ce ne, ne pisarite o tem, saj to ni v skladu z Vaso politiko.

 • Minovak

  V vseh zaporih na svetu, je nepisano pravilo, da ne marajo pedofilov. Tudi če bi dobil samo dve leti, je isto, kot bi ga obsodili na smrt, posebno v ruskih zaporih in ta ne bo nikoli več videl belega dne, kar je prav!

 • Andrej

  Take tragedije bi morale dat mislit vsem. Nihče v okolici ni ničesar opazil. Pa je sploh hotel opaziti?

 • Franc Šink

  Saj celi svet izgleda normalen, je pa popolnoma nor

 • Lijana

  Naložbe in financiranje

  Pozdravljeni, iščemo poslovni predlog z upraviteljem sklada, ker imamo investitorja, ki je pripravljen obravnavati dober poslovni načrt po temeljiti študiji povzetka podjetja. Prosimo, pošljite svoj poslovni načrt danes. E-naslov: [email protected]
  Whatsapp: +33 6 44 69 81 35
  Viber: +33 6 44 69 81 35
  G.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!