Med prebivalci Bihaća vre zaradi strahu in negotovosti: Prihajajo novi ilegalci s hladnim orožjem in se pretepajo

Foto: Biscani.net

Celotna Bosna in Hercegovina je seznanjena z migrantsko krizo v Bihaću. Oblast prek medijev laže domačinom, da je migrantov vse manj in da se zadeve normalizirajo. Toda človek se vpraša: “Kdo v tej zgodbi laže? Naše oči; mi, sami sebi; ali politiki, ki nas tolažijo prek medijev?”

Portal Krupljani poroča, da v Bihać vsak dan prihajajo avtobusi in vlaki, polni ilegalnih migrantov. “Prihajajo novi ilegalci, novi mestni sprehajalci, ki se, tako za šalo, med seboj napadajo s hladnim orožjem ali se pretepajo,” piše portal in navaja pismo.

“Zadeva gre čez vse meje. V center mesta nisem šel že leto dni, ker se tam sprehajajo ilegalni tujci, o katerih nič ne vem. Celo več. Oni prihajajo tudi v naša naselja. Še malo, pa si ne bom upal več od doma. Oblasti so tiho, mirno opazujejo. Sprašujem oblast, kaj se mora zgoditi, da bodo naredili nekaj konkretnega in očistili to mesto ilegalnih tujcev!”

Demokracija

 • soc

  Ma ne, oblasti v Bihaću so tiho? Saj ne da bi v unsko-sanskem kantonu vladala muslimanska SDA pokojnega Alije Izetbegovića, prvega islamskega aktivista na ozemlju SFRJ, skupaj z SDP, bosansko analogijo slovenske SD, preobražene partije… Surprise, surprise.

 • xtc

  Jep1
  Bosanci bo treba v bunker,naoljiti osnovna sredstva,ki ste jih spravili za vsak slučaj in akcija.

  • Ivan

   Kaj bo pa alah dejal,če bodo začeli svoje,po veri.

 • ZatonMesecnikov

  #Še malo, pa si ne bom upal več od doma.#

  Še malo, pa boš ostal brez doma. Tako gre to. Na področje srbskih kantonov pa ne hodijo, kolikor čitam. če jim pač pustiš, nosi posledice, ker jih puščaš k sebi.

 • RATATA

  1878., ko je vojska držele Krajnske tam dolih izganjala turken, je dobro ciljal en Andrejka. Prapra vnuka sem spoznal v Kamniku.

 • samsara

  Kaj vam ni prav Bosanci? Levičarji in globalisti skrbijo za oplemenitenje in obogatitev vaše, nekoliko zaostale družbe, vi pa se nekaj puntate, medtem, ko novodobni vandrovci nesebično plemenitijo in bogatijo vašo deželo in družbo.

 • samsara

  Pridite v Slovenijo. Miro Mirsad Kuçanoglu in njegov naslednik Mirzan Kuçanoglu, vas družno s svojim poglavarjem in duhovnim vodjo ter ostalo tovarišijo, prijateljsko in tovariško pričakujejo.
  Upošteajte navodila, ki vam jih v Bosni dajejo nevladnik iz Slovenije in vse bo tako kor ste si vedno najbolj želeli. € komunizem samo za vas in za nobenega navadnega Evropejca.

 • Simon Novak

  Upam, da se jim bosta Boscarol in Akrapovič lahko izognila, ko bosta hitela k vašemu davčnemu “strokovnjaku”

  • stane

   Tudi ti v trgovini raje kupujes ceneje kot drazje za izdelek,ki je vecinoma enake kvalitete. O kvaliteti v SLO bi se dalo govoriti.