Mediji manipulirajo s poročanjem o izraelskem streljanju na nedolžne Palestince, med ubitimi je bilo kar pet nevarnih džihadistov!

Foto: Twitter

Mediji so se na veliko razpisali o tem, kako Palestinci v Gazi protestirajo in zahtevajo nastanek države Palestine, Izraelci pa streljajo nedolžne ljudi. Pri tem pa “pozabljajo” omeniti, da se tako imenovani demonstranti izraelski meji približujejo oboroženi z orožjem, z namenom, da bi napadli izraelske vojake. Med ubitimi je bilo kar pet nevarnih džihadistov.

Hamas je sam dokazal, da civilne demonstrante uporablja kot krinko za napad Izraela, s čimer pa izraelske vojake prisilijo v to, da so ti primorani streljati v množico. V soboto je Hamas objavil fotografije petih članov svojega vojaškega krila (Izz ad-Din al-Qassam Brigades) in ob tem pripisal, da so bili ti med 16 ubitimi v Gazi. Po navedbah Hamasa je bilo tako ubitih pet džihadistov, ki so se pomešali med civiliste. Z drugimi besedami povedano, teroristi so bili ubiti medtem, ko so obdani s civilnimi protestniki poskušali izvajati napade.

Nad izraelske vojake mečejo zažigalne bombe in kamenje
Po navedbah IDF so protestniki v petek na vojake metali zažigalne bombe in kamenje, z namenom, da bi poškodovali mejno ogrado z Izraelom in se prebili čez mejo. Na plano so prišle fotografije, ki prikazujejo nasilje, med drugim, kako Palestinci napadajo izraelske vojake. Tako se jasno vidi, zakaj so v Izraelu primorani uporabiti silo.

Teroristična organizacija Hamas je organizirala množične nemire pod krinko “protesta za vrnitev”, saj si prizadeva za stopnjevanje protestov v naslednjih nekaj tednih ob praznovanjih 70. obletnice Izraela in premestitvi ameriške ambasade iz Tel Aviva v Jeruzalem. Na ta način poskušajo jezo prebivalcev Gaze usmeriti na najlažji cilj, ki ga predstavlja Izrael. Ob tem pa se Hamas zelo dobro zaveda, da bo večje število žrtev pritegnilo pozornost medijev in mednarodne skupnosti, s čimer se bodo pogovori o humanitarni krizi v Gazi postavili v ospredje zunanjepolitičnih razprav. S tem, ko mediji pri poročanju ne prikazujejo celotnega konteksta smrtonosnih nemirov, obenem pomagajo Hamasu pri doseganju njegovih ciljev.

N. Ž.
 • Aron

  16 zrtev. IOF strelja neoborozene civile v hrbet in med molitvijo. In za njihovo smrt je po vase kriv Hamas in ne morilec? Blazni ste, fuj.

  • xtc

   Blazen si ti bebo.

 • Burek Burecki

  Puscavske podgane pobijajo nedolzne ljudi na zahrbten nacin… IDF so talmudski ekstremisti ..

 • xtc

  Nekam sumljivo podobni so NOB partizanom,pa tud metode so iste.

 • xtc

  Kaj samo 5?
  Judje,treba se bo bolj potrudit uin bit natančen pri zadetkih.

  • DePolo

   Škoda bebo, ker ni tebe med temi petimi….

   • KAPIBARA

    Pridruži se jim mogoče bodo imeli Izraelci večjo “u sridu”..

 • Jan Kovalski

  “Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da je Karel Erjavec sporočil Hamasu naj izvede incidente, ker bomo v Sloveniji imeli 4. aprila v parlamentu sejo na temo priznanja Palestine” (STA-slovenska taprava agencija)

 • WatsonForus

  Edino zdravilo za musliče so Izraelci!

  • andreas82

   bravo!

  • KAPIBARA

   Pa Putin ima tudi zasluge..

 • garfi

  teroristi palestinci imajo več žena
  tako kot imajo teroristi leWaški mediji več ovc

 • Miran

  Židje itak skozi sranje delajo. Upam da arabci čim hitreje zmagajo.

  • andreas82

   Prosim??????? Meja je na Kolpi!!!!!!

 • Bastian

  Čudno, vseh šestnajst je kugle prejelo od zadaj. Temu se pravi partizanski boj.

 • lauraas

  Saj pa vemo kakšni so muslimani, le leve vlade tega ne vejo!

  • Laž ima kratke noge

   Tebi ni dovolj, da zganjaš primitivizem na Sobotainfo? Zdaj svoje nebuloze širiš že po celi Sloveniji?

 • Laž ima kratke noge

  In vi se hvalite, da ste prvi v službi resnice? Sram vas bodi. Manipulacija je vaš članek. 773 demonstrantov je bilo ubitih, teh 5 teroristov je bilo pa ubitih v posebni protiteroristični akciji Izraelcev. Kako si upate sploh napisati, da drugi mediji manipulirajo s podatki. Vi pa potem povzamete informacije iz Izraelske strani, ki je znana kot največji informacijski manipulator na svetu. Saj se ni za čuditi. Ste pač desničarski medij in desničarski mediji temeljijo na lažeh, zavajanjih in manipulacijah. To dokazujejo vaši članki, še bolj pa komentatorji vaših desnih sledilcev. Sramota je to vse skupaj.

  • dr Janez Sveti

   Svet24tv ni desničarski medij, ampak medij zavajanja in lažnih zgodbic.

   DR Janez SVeti genij

 • dr Janez Sveti

  Demostranti po celem svetu zažigajo gume in celo avtomobile, mečejo kamne in molotovke, PA NA NJIH NE STRELJAJO S PRAVIMI NABOJI ampak kvečjemu z gumijastimi! Če mislite, da kdo verjame Izraelski propagandi se motite. Ja, verjame nekaj psihopatov, ki komentirajo na teh straneh, ampak oni ne štejejo. Židi se naj lepo umaknejo iz zasedenih področij, pa nebo demonstracij.
  DR Janez SVeti genij

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!