fbpx

Melania Trump: “Moj mož je prijazen in uglajen moški!”

Foto: STA

Melania Trump se je postavila v bran svojemu možu, nad katerim so se nedavno znesli njegovi politični nasprotniki zaradi njegovih domnevno nespodobnih izjav o ženskah. Obenem se je pojavilo nekaj žensk, ki naenkrat trdijo, da jih je Trump spolno napadel, kar pa njegova žena ostro zanika. 

Soproga Donalda Trumpa Melania je v televizijskem intervjuju dejala, da ženske, ki trdijo, da jih je njen mož spolno napadel, lažejo. Obenem je navedla, da nedavne izjave o nežnejšem spolu, ki so močno razburile ameriško javnost, in ki jih je izrekel njen mož, sicer niso dopustne, vendar pa ne predstavljajo moškega, ki ga pozna.

Trump je žrtev obrekovanja, za zaroto so odgovorni podporniki Hillary Clinton
Po tem videu naj bi nekaj žensk Donalda Trumpa obdolžilo, da jih je spolno zlorabil, kar pa je republikanski kandidat že zanikal. Trumpova je ob tem zatrdila, da njen mož ženske spoštuje, in da verjame svojemu možu ter poudarila, da on ne bi nikdar zagrešil česa takšnega. Po njenem mnenju naj bi škandal zmontirali njegovi politični nasprotniki – podporniki Hillary Clinton ter poudarila, da obtožbe niso utemeljene z argumenti. Po njenih navedbah so nekatere ženske kar v njeni prisotnosti celo napadle njenega moža, saj so mu želele vsiliti svojo telefonsko številko, navaja BBC.

Foto: epa

Foto: epa

Spolni škandali Billa Clintona
Predsedniško kampanijo demokratske kandidatke Hillary Clinton so v preteklosti že močno očrnili razkriti spolni škandali njenega moža. Med drugim naj bi ta imel posiljevalska nagnjenja že v študentskih letih, pozneje pa so se tovrstni napadi še večkrat ponovili. Kar pa je najbolj škandalozno je to, da je Clintonova svojemu možu ves čas stala ob strani in ga ščitila ter celo vohunila za njegovimi žrtvami, pa tudi izrekala osebne grožnje.

Ugled Hillary Clinton na podnu, je sploh primerna za predsednico?
To pa ni edina stvar, ki je že močno načela ugled demokratske predsedniške kandidatke in v javnosti sprožila vprašanja o njeni primernosti za vrhovno politično funkcijo v ZDA. Med drugim naj bi bila Clintonova zadrogirana na svojih javnih nastopih, pred tem pa je njeno verodostojnost postavil pod vprašaj zloglasni škandal z elektronskimi sporočili in razkritje donatorjev njene predsedniške tekme. Poleg vsega tega se v javnosti pojavljajo tudi zgodbe o skrivnostnih umorih izvedenih s strani zakoncev Clinton. Umrli naj bi številni njuni sodelavci, ki so imeli dostop do občutljivih podatkov povezanih z njima.

Domen Mezeg