Migrant posilil 17-letnico in brez slabe vesti priznal krivdo in odvrnil: “Zakaj pa ne?”

Foto: Twitter

21-letni migrant Ishaq Al-Noor je bil obsojen na 16-letno zaporno kazen, potem ko je na pokopališču posilil 17-letno deklico. Sicer je poskušal posiliti tudi drugo žensko, a je ta uspela spolnemu izprijencu zbežati. Pri vsem tem pa najbolj bode v oči, kako je migrant brez kakršne koli slabe vesti priznal posilstvo: “Storil sem to. Zakaj pa ne?”

Sudanski prosilec za azil, ki bo po odsluženi kazni deportiran, je v Veliko Britanijo prispel pred tremi leti. Voice of Europe poroča, da ima za seboj pestro preteklost, saj je junija in novembra lani izvedel skoraj identične napade.

Moški je obtožbi žensk, ki ju je v njunem imenu prebral tožilec John Thackray, poslušal povsem hladnokrvno in odvrnil: “Ja kriv sem. Storil sem to. Zakaj pa ne?” 17-letnico je posilstvo prizadelo in zaznamovalo njen pogled na prihodnost, nase in na varnost. “Leto dni po napadu občutim krivdo in slišim grozo svoje matere, ko me je po telefonu vprašala, če me je kdo poškodoval. To je zlomilo moje srce.” 

Posiljeno najstnico je prizadelo, ko je morala pred svojimi starši policistu razlagati, kako se je dogodilo posilstvo. “Razžiralo me je od znotraj. Vedno sem dosegala dobre rezultate v šoli in sem imela ambicije glede prihodnosti,” je priznala in dodala, da se je pričel njen uspeh po napadu slabšati, prav tako pa je bila tudi vedno manj prisotna pri pouku. Pojasnila je, da jo mučita paranoja in občutek krivde, prav tako pa ima velike težave s spanjem.

Samomorilska nagnjenja zliva na papir
“Dolgi dnevi in noči vodijo v sovraštvo do same sebe,” je dejala in dodala, da je pričela sovražiti samo sebe. “Pričela sem se tako sovražiti, da me to še danes plaši.” Povedala je, da velikokrat napiše pismo, v katerem izrazi depresijo in samomorilska nagnjenja, nato pa ga pusti na postelji v upanju, da ga bosta videla njena starša in uvidela, da kliče na pomoč.

Napadena najstnica je priznala, da trpi za tesnobo v družbi ljudi, ob katerih se je včasih počutila sproščeno, prav tako pa je povedala, da jo je velikokrat strah, da bo zopet naletela na napadalca. “Nisem mu dala razloga za posilstvo. S spolnim odnosom se nisem strinjala in dala to jasno vedeti. Očitno pa se mu moje mnenje ni zdelo vredno, ni se mu zdelo vredno spoštovati mojega telesa in duše, kot si zasluži vsak človek.” Druga ženska, ki se je uspela ubraniti posilstvu, je poskušala storiti samomor. Ta pa se je zaradi osebnega zadoščenja odločila, da si ogleda razglasitev kazni za človeka, ki jo je psihično uničil.

Foto: iStock

Sodnik Simon Jack je na sodišču izpostavil, da morata biti žrtvi ponosni na svoj pogum, saj ve, da je težavno podoživeti travmatično izkušnjo in podrobnosti te deliti s skupino neznancev. “Brez pogumnih žensk mi ne bi imeli možnosti zadostiti pravici in obraniti drugih žensk pred morebitnim podobnim napadom.” 

N. Ž.

 • xtc

  Če bi bil sodnik bi mu dosodil obešanje,če vi vrašal zakaj bi mu odvrnil zakaj pa ne?
  Saj si kriv.

 • sprehajalec

  Tako Levičarji želijo ločiti dobre in slabe. Ločiti zrno od olevela oziroma Doktorje znanosti od krinimalcev.

  na račun trpljenja avtohtonega prebivalstva seveda

 • janko

  Kaj so nori, 16 let resta za posilstvo 17 letnice? Kaj pa to, ko se musliči normalno poročajo z 10 letnimi punčkami? A o tem pa nič? In v Turčiji od sesksa z 9 letnimi in več punčkami sploh ne smatrajo za prekršek!?

  • BorisDe

   Saj tam ženska ni vredna nič več kot pa nekakšna mašina za nataknit na penis, ki jo kupiš v sex-shopu. Služijo samo za kuhanje/delo po hiši/posilstvo/razmnoževanje in da jih lastni otroci “moški” sinovi tepejo, ker so krive zato ker so ženske. Večkrat sem opazil pri teh musli-pedofil-verujočih morilskih sektah v tujini in povsod (tudi pri šiptarjih), da tamali sinko tepe svojo mamo in mama mora biti tiho in mirna, kajti če bo karkoli rekla nazaj svojemu sineku, bo dobila batine od moža in pa še kakšno opazko da nima pojma o vzgajanju otrok, ker je pač po njihovo “umsko omejena ker je ženska”, tako piše v qo'(us)ranu pravijo musli-šeriat imami in podobni.

 • BorisDe

  Če tega pedofil-verujočega sektaša morilske/posiljevalske sekte ne bi bilo pri nas, se to ne bi zgodilo. Logika pravi, da so ga k nam povabili merkelci-neoliberalci, soditi merkelci in podobnim, ki so dejansko odgovorni za to s svojimi akti in politiko. Priporočam srednjeveško giljotino in pa live 4k! Zakaj bi jih bilo nekomu žal, ko pa nimajo lastne družine in so samo “hedonisti”, ki uživajo v materialnem življenju brez otrok, da bi vedeli kako je to ko otrokom v državo spustite nevarnost. Ne bi bilo škode nobene.

 • Tom Žnidarčič

  Sam pa ne razumem ene stvari pri tej izpovedi! Ali bi se deklica kaj drugače počutila. če bi jo en domačin nabrisal?

  • BorisDe

   Posilstvo je posilstvo, toliko bolj pa prizadane dejstvo, da jo je posilil “prišlek”, ki tukaj v napredni kulturni državi ne bi smel karkoli iskati razen mogoče v turistično-nadzorovanih krajih. Še toliko huje je, ker jo je posilil nekdo, ki je bil naknadno po vseh teh letih s strani države in partije na oblasti pri njej v EU dejansko povabljen (da bi mu pomagali?!?!) in kateremu je država plačala socialo, ponudila pogoje za preživetje in pridobitev delovnih navad oz. pogoje za izboljšanje in napredek. Ta musli-pedofil-posiljevalec pa svojo zahvalo vrača na tak način, da se izživlja nad domačinkami in pravi “zakaj pa ne”. Namreč s tistim “lokalnim” bomo že vedeli kaj narediti in vedeli bomo, da ni normalen, pri teh “prišlekih”, ki bi jim pa to zopet padlo na pamet, pa moramo biti bolj strogi, saj si ne želimo ponovnega dejanja oz. jih moramo odvrniti že od same misli, da bi storili kaj takšnega. Odvrnemo pa jih edino lahko z deportacijo nazaj od koder so se privlekli in naj musli-pedofil-verujoče sekte poskrbijo za njih, saj so njihovi, ne pa da namerno širijo primitivnost v naši hiši in delajo invazijo v naš prostor!

  • alojz

   Bedak

  • stajerc5

   Olala, prokleta fausija, komaj cakas, da te eden nategne, a ne?

  • KAPIBARA

   Bebo, čitaj čita: … ” Nisem mu dala razloga za posilstvo. S spolnim odnosom se nisem strinjala in dala to jasno vedeti. “

 • Artur

  Koliko takšnih kozejebskih izmečkov so naši narodno izdajalski levajzli že spustili k nam , tempirana bomba, ki se lahko že jutri sproži, če se ni že pa nam to naša podla leva izdajalska gamad iz svojih trobil prikriva .

 • Olga2345

  Upam, da bodo posilili sodnikovo hčer, da bo še naprej tako “ponosen”, bedak!

  • alojz

   Ta je vsaj svoje delo opravil. Jezijo me tisti, ki dajo pogojno ali pa samo par mesecev zapora. Ko pride ven pa nadaljuje. Pri nas zato posilstva niti ne prijavljajo ampak so žrtve lepo tiho.

   • cosmosjasnovidec

    Verjetno zato,ker kamelotrajbarska črnuharska muslimanska svinjad do sedaj posiljuje le levuharke ter čefutarke te pa so več kot presrečne,ko jih posili taka gnusobna muslimanska golazen predvsem,če ima kateri cirka najmanj pol metra dolgega kurca.
    Levaki ter čefutarji imajo baje tako majhne in mlezave,da jim ne koristijo za drugo kot pa za scanje.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Caetano

  Jihadisti Boko Harama so zopet izvedli napad v Nigeriji. Požgali so vas Munduri skupaj z vsemi zalogami hrane in živino. Pred požigom so obglavili sedem vaščanov med njimi vaškega poglavarja in njegovo ženo.

  https://www.news24.com/Africa/News/boko-haram-kills-7-villagers-in-ne-nigeria-sources-20180807

 • Caetano

  Kakšen divjaški izraz na obrazu!

 • Matt von Glanz

  obglavili mu bodo penis. kao

 • Poštenje velja

  Opica

 • soc

  Jajca rezat brez anestezije in z močno rabljenim skalpelom, posnetek rezanja na Youtube. Ko bo deset takih posnetkov krožilo, bodo bebave opice dojele.

  Pa tole v info tistim, ki verjamejo Soros – multikulti pravljicam. Podatki, ki se jih je nekoč javno objavljalo, danes pak ne. Izračunani poprečni IQ kot presek nekoč še dovoljenih študij (preden so neomarksisti uzurpirali humanistično znanost):

  110 aškenaziji
  105 vzhodnjeazijci
  100 severno in zahodnoevropejci ter safardi
  95 južno in vzhodnoevropejci
  89 hispanosi (ameriški, seveda)
  87 jugovzhodni Azijci
  85 pacifiški domorodci in črni Američani
  84 južni Azijci in severnoafričani
  70 podsaharski domorodci (zumbe…)
  62 avstralski aborigini

  Kako torej opici (podpoprečno inteligentnemu Nigerijcu) razložiti, kaj je prav in kaj ne?

  • Antišiptar

   Hmmm, kje pa so srbjanci? Si jih nalašč izpustil?

   • soc

    Bemti budale, ali res ne morete srati le z enega nicka?

   • dob

    Gle majmuna koji se asimilirao u opicu!

 • Jernej Ferenc

  Joj gledej totega simpanza pa kera de mu dala jaz sen ne neki lepotec ali toti je visek

 • Nšo-či

  A 16 let ga bodo Angleži hranil med gledanjem trlevizije, , potem pa deportirali?

  • stajerc5

   Sicer ne vem kako je v Angliji, v USA bi v restu hitro koncal kot Micika, v enem tednu ga ne bi bilo vec! Tudi kriminalci imajo Codex!!

   • cosmosjasnovidec

    Očitno v Angliji ni kot v USA kajti v Britanskih zaporih je že prevladala kamelotrajbarska muslimanska nesnaga.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • KAPIBARA

   Žal, še malo popra: Njeni starši ga bodo hranili.. :-(

 • Brutus

  Skopit in poslat nazaj med njegove divjake!

 • tramal

  Takoj obesit ,zakaj pa ne.

  • Rožle

   Seveda zakaj pa ne …
   tako narediš, da zgleda kot da se je sam ..
   mal mu pomagaš na štrik splezat …

 • WatsonForus

  ma kaj zapor ! rjav metek v čelo in zagrebst!

  • KAPIBARA

   Bakr ne rjavi :-(

 • Bažek

  Popravil bom eno napako od avtorice članka N.Ž.:

  Napisala je “dogodilo”, kar je hrvatizem. Slovenščina pozna samó besedo “zgodilo.”

  Torej: “Posiljeno najstnico je prizadelo, ko je morala pred svojimi starši policistu razlagati, kako se je zgodilo posilstvo.”

  • Rožle

   Za to je tukaj zadolžen ..
   Prof. Anthony Hopkins oz.
   Hannibal Lecter

   • samotoje

    Kje pa je H. Lector, strah in trepet pisunov? Plave seka sto na uro.

    • Rožle

     Mislim, da je v prostem času tudi …

     tasilo?

     • stajerc5

      Ce bo reagiral, bo nasel se sigurno kaj vec… Kaca vseka vedno dvakrat, ziher je ziher!

     • samotoje

      Seveda je tasilo, človek je kompleksna osebnost in je tudi kompleksno poniknil.

 • BorisDe

  Bomo nataknili enega takšnega na kol, nismo vedeli, da se muslimanska pedofil-verujoča golazen ne sme natikati na kol, smo mislili, da če so to delali z njimi naši predniki in naš brat “Vlad the impaler”, da je to še vedno normalna praksa, oprostite, se bomo popravili. Torej ne smemo upoštevati metode in principe delovanja naših prednikov z invazisti? Se opravičujemo res, nismo vedeli oz. “ZAKAJ PA NE”.

 • freedomfighter

  Pred zid pa streljat vse zlocince…v enem mesecu bi biu mir

 • marker

  Tiča na giljotino..

 • Vinti Oto

  Ko prebiraš članke o posilstvih, storjenih s strani od Sorosove bande uvoženih kriminalcev, splošno in čustveno neverjetno nizko inteligenčnih arabskih in afriških zombijev, zaslediš eno in isto ponavljajočo se poanto: hudo travmatizirane žrtve s trajnimi posledicami in hudimi motnjami.

  Ko bo narod ugotovil, da je to ne samo obrobna, ampak celo ciljna posledica njihovih posilstev, in da je v planu še veliko več tega, ne bo v Evropo vstopil niti en migrant več, pač pa se bo njihov problem (če res obstaja) reševal na najbližjem svobodnem ozemlju, ne pa v tisoče kilometrov oddaljeni Evropi.

  Histerični levičarski skrajneži, ki so nam jih nakopali na glavo, seveda za vsak poizkus razkritja resnice naredijo vik in krik in nam klobasajo o nekakšnem sovražnem govoru in nestrpnosti, čeprav nisem srečal še nikogar, ki ne bi na debati ob kavici za zgoraj napisano obliko kriminala predlagal najbolj preproste, celi na njihovem lastnem šeriatskem pravu zasnovane rešitve: odrezat jajca in nagnat nazaj v Afriko, opremljenega s takšnim čipom v riti, ki mu nikoli več ne bo omogočal neidentificiranega vstopa v Evropo brez dokumentov “ki jih je izgubil”.

 • David Hitler

  Nalomt pa v šporhet pofukan zamorc!

 • Rafaeluss

  Samo vprašam ali ta 17 letnica nima OČETA???

  • Rafaeluss

   Da sem jaz oce sem jaz v zaporu, on pa na POKOPALIŠČU.!!!

 • David Hitler

  Zato k ti bomo jaca stran odfukal zamorska golazen! Heil Hitler

  • Sylvester Zbregovnik

   Hitler je sodeloval s to golaznijo

 • bojan

  V peč skurt živega. Zakaj pa ne ?…

 • Slo hunter

  Na drevo s črnuharsko alahovsko podgano!

 • WatsonForus

  sam kastrirat !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!