fbpx

Musliman je s sladolednim tovornjakom privabil in zlorabil otroke

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Moški iz Severne Karoline je obtožen uporabe tovornjaka za sladoled, s katerim je privabil in spolno zlorabil najmanj dva fanta.

V Afganistanu in drugod v islamskem svetu je takšno vedenje tolerirano. Ženske so močno razvrednotene, moški pa za spolni užitek uporabljajo tudi mlade fante. Takšna dejanja dovoljuje tudi koran: “In dana jim bo skodelica, ki vsebuje mešanico ingverja. Med njimi bodo krožili mladi dečki, ki bodo večni. Ko jih boste videli, boste mislili, da so raztreseni biseri. A ko boste pogledali bliže, boste v njih videli užitek in veliko oblast.”

Preberite tudi: Pedofil priznal posilstvo petih 9-letnih otrok in dobil samo 13 let zapora[/color-box]

Moški je v tovornjaku živel
Musliman Isam Fathee Mohamed Rahmah, star 51 let, iz Durhama, se sooča z obtožbami o ugrabitvi in spolni zlorabi otrok. Pristojni so poročali, da ju je Rahmah v tovornjaku napadel v ločenih incidentih.

Po poročanju Fox news je bil tovornjak, ki se je pogosto zadrževal v soseski, z vseh strani poslikan s sladoledom.

“To je zastrašujoče. Nikomur ne privoščim česa takšnega,” je dejala mama ene izmed žrtev. Ena izmed sosed je dejala, da je pri njem kupila sladoled, in verjame, da 51-letnik živi v tovornjaku. V tovornjaku so bile namreč vrečke z oblačili, pokrivala, hrana, kot je čips, in ostalo.

D. Š.