Nasilje migrantov švedski Göteborg spreminja v pekel

Nasilje se z ulic širi v šole, požiganje avtomobilov na Ševedskem. (Foto: twitter)

Švedsko mesto Göteborg se utaplja v kriminalu in nasilju. Skupine mladih migrantov so zaradi pasivnosti policije vse bolj predrzne. Dva so zabodli v središču mesta. Domačini vse bolj ostajajo za domačimi zidovi, še posebno potem, ko pade mrak.

Migrantoljubci evropsko javnost vsakodnevno bombardirajo z zagotovili, da so množične migracije iz držav tretjega sveta blagodejne za evropsko družbo. Prišleki iz teh dežel naj bi nas obogatili, pomladili našo celino in pripomogli k njenemu napredku in blaginji. To šablonsko propagiranje migracij uporabljajo tako mediji kot levo-liberalni politiki in nevladne organizacije. Državljani po evropskih državah, ki pa dejansko občutijo “obogatitev”, ki jo prinašajo migracije, migrantoljubski propagandi seveda ne nasedajo več. Vendar so se razmere v mnogih evropskih državah zapeljale že tako daleč, da skorajda ni več pričakovati, da bi se izboljšale. Nastala je multikulturna utopija, v kateri državljanom ne ostane kaj dosti več, kot da trpijo in upajo, da jih bo “obogatitev” čim manj prizadela.

Propadanje Švedske
Nazoren primer takšne nesrečne države je Švedska. Ta skandinavska država je bila dolgo vzor kot ena najbolj liberalnih družb na svetu. S sosednjima Dansko in Norveško je veljala za družbo, kjer so človekove pravice na najvišji ravni, svoboda govora zagotovljena, imele so močno socialno mrežo in visok življenjski standard. Potem so v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja prišli na idejo, da bi bilo dobro nekoliko povečati prebivalstvo in odpreti vrata migracijam. Sprva priseljencem iz siromašnejših evropskih držav, potem pa kar vsakemu, ki se mu je zljubilo priti do Švedske. Politika odprtih vrat je končno pripeljala do tega, da se je v državo priselilo toliko migrantov, da so dejansko že prevzeli oblast v mnogih enklavah po švedskih mestih, nekoč vzorno delujoča socialna mreža in socialne službe so kolapsirale, vse več priseljencev pa se začenja ukvarjati s kriminalom in nasploh posega po nasilju. Zaradi tega se vse več mest začenja utapljati v kriminalu, oblasti, ki se bojijo, da bi bile obtožene stigmatiziranja in nasploh kršenja človekovih pravic, si ne upajo odločno posredovati in življenje v mnogih švedskih mestih se spreminja v pekel.

Göteborg se utaplja v kriminalu
Eno takšnih mest je Göteborg, drugo največje švedsko mesto, ki ima kakšnih 600 tisoč prebivalcev. Po podatkih iz leta 2016 (v zadnjih treh letih se je po ocenah razmerje še nekoliko spremenilo) je četrtina mestnih prebivalcev rojena v tujini. Več kot polovica v tujini rojenih je neevropskega izvora, izhajajo predvsem z Bližnjega vzhoda in iz severne Afrike. Mesto se vse bolj utaplja v kriminalu in policija je praktično nemočna. Lokalno prebivalstvo pravi, da niso samo deli mesta, kjer so se getoizirali priseljenci, preplavljeni s kriminalom, drogo in nasiljem, vse to se je dodobra razširilo tudi v druge dele mesta, predvsem v mestno središče. Prejšnji teden so tako v središču Göteborga do smrti zabodli dva človeka, pretepov in uličnega nasilja pa nihče več niti ne beleži.

Vir: Twitter

Nasilje je naraslo že do te mere, da si mnogi prebivalci sploh ne upajo več na cesto, ko pade mrak. Sicer pa se mnogi izogibajo odhoda izza domačih zidov tudi podnevi, opravijo pač tisto, kar morajo (otroci gredo v šolo, starejši v službo, opravijo nakupe) in se nato “spravijo na varno”. Mesto je medtem na milost in nemilost prepuščeno tolpam, ki jih skoraj izključno sestavljajo mladi priseljenci. Zaradi pasivnosti policije in mestnih oblasti nasploh, da o pasivnosti lokalnega prebivalstva niti ne govorimo, postajajo migranti vse bolj predrzni. Tako na socialnih omrežjih pogosto zasledimo videoposnetke, navadno snemane skozi okna stanovanj, na katerih tolpe mladih migrantov razbijajo in celo zažigajo avtomobile, se lotevajo izložb, mečejo predmete v hiše. Drugi posnetki, ki so jih “na ulici” posneli pogumnejši domačini, kažejo tudi znašanje migrantskih nasilnežev nad mimoidočimi, nad gosti ali osebjem lokalov. Ne manjka niti posnetkov, na katerih kar prestopniki sami ovekovečijo svoja “junaštva”, ko v tropu pretepajo in ponižujejo svoje žrtve.

Pasivna policija
V pogovoru za časopis Aftonbladet je taksist, ki pokriva središče mesta že skoraj tri desetletja, dejal, da so razmere v tem času strmoglavile. “Več je ljudi, več je drog in ljudi sploh več ne briga za posledice teh dejanj,” je komentiral razmere. Meni, da je velik del krivde v tem, da policija sploh ne pošilja več patrulj na teren, predvsem ne policistov, ki bi hodili peš. Policisti se dandanes zapeljejo skozi center, da pokažejo, da obstajajo, je dejal taksist, medtem ko se redko vmešajo v nasilje. Povedal je, da so eni njegovih strank zagrozili z nožem in jo oropali v samem centru mesta in policistov ni bilo od nikoder. Pasivnost policije lahko pripišemo deloma temu, da jim zaradi politične korektnosti politika veže roke, deloma pa zelo liberalnemu sodnemu sistemu, ki omogoča, da jo kriminalci zelo lahko odnesejo, marsikdaj tudi brez kazni. Kot denimo severnoafriški migrant, ki je posilil trinajstletnico in jo odnesel brez kazni, ker je na sodišču dejal, da “ni vedel, da se to ne sme”. Sicer pa si marsikdo sploh ne upa prijaviti kaznivega dejanja, ki ga zagrešijo migranti, ker se boji, da ga bodo obtožili rasizma ali ksenofobije ali sovražnega govora. To se je nedavno zgodilo osemdesetletni Švedinji, ki je prijavila, da “skupina priseljencev razbija avtomobile”. Obtožili so jo sovražnega govora, za kar ji grozi do leto dni zapora.

Sprenevedanje političnih elit
Najhujša ovira, da bi se karkoli spremenilo, pa je politika, tako državna kot tudi lokalna. Švedska politična elita preprosto noče priznati, da je njihova politika priseljevanja popolnoma spodletela, vsaj kar se integracije tiče, da o varnosti niti ne govorimo. Zato raje vse težave pometa pod preprogo in ironično spreminja družbo, ki je bila nekoč zgled za svobodo govora, v družbo, ki vse bolj prakticira cenzuro. Kadar pa problemov le ni mogoče pomesti pod preprogo, pa najdejo množico izgovorov, kjer je krivo vse drugo, le priseljenci ne. Tudi glede zadnjih izbruhov nasilja v Göteborgu je lokalna politična elita sprva trdila, da gre za lažne novice, ki jih širijo rasisti in ksenofobi, ko pa prikrivanje ni bilo več mogoče (dva zabodena v središču mesta je pač težko pomesti pod preprogo), pa je za nasilje našla kup izgovorov, od lokalnega mladinskega nogometnega turnirja, se pravi, naj bi šlo samo za divjanje navijačev, pa do visokih poletnih temperatur, ki naj bi povzročile, da so ljudje bolj napeti in nasilni. Tipična reakcija politike je denimo tudi primer, ko je policija v Göteborgu sestavila seznam najnevarnejših mestnih predelov (ki se ujemajo z območji, kjer je največja koncentracija priseljencev), in lokalna politika se je seveda zelo potrudila, ne da bi izboljšala varnost, pač pa da bi preprečila, da bi ta seznam prišel v javnost. To pa je tipično ravnanje migrantoljubskih politikov, pa ne le na Švedskem, ampak v zahodnem svetu nasploh, ko niso važne posledice njihove zgrešene politike, važno je le, da ne pridejo v javnost.

Demokracija

 • Boco

  Cetudi je to res, vas bo Anuska ostro napadla da sirite fake news

  • Common Sense

   Oštro;)

  • totex39

   Jo bomo poslali tja kot poročevalko.

 • rubec

  Ni slučaj, da je Göteborg v prevodu Böžigrad. Na otvoritvi džamije pričakujem njihovo delegacijo.

  • Common Sense

   Ko bo džamija odprla vrata, bodo šle cene nepremičnin v okolici dol ali pa gor. Dol zato, ker nihče normalen tam v okolici ne bo hotel imeti stanovanja. Gor zato, ker bodo muslići radi kupovali tu okoli. Oboje pa pomeni…….GETOIZACIJA. Enako kot St. Denise v Parizu. Janković je ustvaril seme tega, pokazalo se pa bo čez 30 let. Takrat bo Zoki morda že pod rušo, ostali bomo pa je*ali ježa zaradi napačnih odločitev in pripuščanja muslićev v center.

   • SIMON ROZIC

    ..mi je ena “kulturnica” rekla, da bo đamija najlepša zgradba v Ljubljan!
    Vprašanje, če je morda ne bo motilo vpitje Alahu na čast iz zvočnikov.mi je
    zabrusila, da jo motijo samo cerkveni zvonovi ! …čista Slovenka, ni kaj!

    • Valter BraniSlav

     Pac dekla
     V dno duse.
     Narod hlapcev vpije: SRAM ME JE DA SEM SLOVENEC….in halucinira da bo s tem pozel spostovanje…

   • Valter BraniSlav

    Zokija bom zacel spostovati ko bo muslije preprical da bodo v dzamiji zaceli porocati istospolne pare.
    ZOKI, IZKAZI SE!!!

    • Dragan Krstič

     Odvisno od tega koliko bi mu kapnilo v žep. Če bi bila slovenska roza community radodarna bi Zoki tudi to omogočil.

 • Franc Šink

  Politična korektnost gor al dol Tudi Švedi bodo prej ali slej začeli streljati.

  • samsara

   Cena morebitne rešitve, se viša z vsakim dnem.
   Odgovornost (ne)odgovornih, enako.

  • totex39

   Saj bodo morali, če bodo hoteli preživeti v svoji državi.

   • Slovenec

    Točno.

   • Capi

    Če bi Švedi še imeli kaj genov svojih prednikov, bi se že zdavnaj zbunili, tako pa…….

  • Janez Korenjak

   ..so že preveč feminizirani, žal.

  • Terminator

   Čudno, da niso že.

 • samsara

  Če bodo ljudje čakali na rešitev s strani politike, bodo prej umrli. Vedno večja možnost je, da nasilne smrti.
  Če res hočejo kaj spremeniti, če čutijo notranji navdih in odločenost, celo glas vesti in odgovornost, se bo treba potruditi, vsak po svojih močeh in ne več cagati, kalkulirati. Ne več čakati na satanove podrepnike-politike, satanu prodane duše, odgovorne sejalce kaosa in uničenja.
  To, je svobodna volja.
  Aktivnim sejalcem kaosa in uničenja pa pokazati meje njihovega nebrzdanega primtivizma s katerim degradirajo in uničujejo vse kar je človeštvo doslej dobrega, mukoma in za visoko ceno doseglo, ustvarilo, ter to mejo udejanjati.
  Diabolične sile so na silovitem pohodu uničevanja vsega, kar človeštvo dviguje nad živali. Pohlep zaslepljenega človeka je satanov vzvod, s katerim namerava uničiti svet.

 • Common Sense

  In po tem bo vzpon skrajne desnice in njen boljši rezultat na volitvah nekaj neskončno čudnega?! Levičarji jo s svojim benevoletnim odnosom do neukih migrantov, ki povzročajo samo težave, naravnost kličejo. Enako v Nemčiji, kjer AFD (ki ni skrajna desnica) pridobiva, CDU in SPD pa izgubljata. Zakaj le? Zato, ker so ljudje neumni? Zato, ker so rasisti? Dajte no, to so pravljice za malo deco.

  • Janez Korenjak

   ..se strinjam, samo ne razumem, zakaj to imenovati “skrajno desnico”. Samo zato, ker je nasprotje socialistom? Nasprotje socialistom (levičarjem), ni samo desno, je lahko tudi gor, dol ali naprej…. ne pristani na to “logiko”, ki jo vsiljuje ideologija socializma: kar ni z nami (dobro), je proti nam (in je slabo).

   • Common Sense

    Imas prav.

 • Skrajno Desni

  Ko se bo folku skisal bo holokavst milina kar se bo zgodilo tej muslimanski golazni in levičarjem.

  • šmentanamuha

   Problem so politii, ki so nas prodali za obljubo visje pozicije v Krasnem novem svetu.

 • totex39

  A Švedi pa samo gledajo in dopuščajo, da se migranti izživljajo nad njihovim mestom.

  • Observer

   Socialistična oblast povsod uspešno emaskulira moško populacijo, začenši z odvzemom oz. nedovoljenjem posedovanja orožja za samoobrambo in seveda forsiranjem propagande islamofobije in preganjanjem vsake kritike kot sovražnega govora.

  • Slovenec

   Ja, zaenkrat, to je posledica levih vlad, ki uničujejo Švedsko.

 • Morala

  Žalostno, da se morajo v svoji državi skrivati za svojimi zidovi…Politiki naj nikar ne mislijo, da bodo varni…Takšno stanje čaka mnoge države v Evropi..Policija pasivna, Evropejci pa so postali strahopetci…

  • Big Dick Tony

   Tunek mi je povedal, da se v Halozah tudi zaklepajo…ko gredo mimo SDS-ovci :)

   • cosmosjasnovidec

    Tam se zaklepajo zaradi tebe,ker se ti vse lepi na dolge prste.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • Waltter

   Še zdaleč da bi bili evropejci strahopetci, ko so si upali so jih vabili, ko so uvideli so hoteli preprčiti in takrat je z vso silo vdarila po njih policija in sodstvo. In tu je problem ne gre za strahopetnost gre predvsem za to da policija dela v nasprotju z zakonom. Enako je pri nas…

  • Observer

   Včeraj on psiho s katano (še dobro, da je bil avto vmes, če ne bi mnogo ljudi ob gledanju videa fršlok), sedaj ta novica s Švedske, problemi na meji, problemi v azilnih domovih, čuti se, da zadeve počasi eskalirajo… Vedno bolj se kaže, da je pismo vrhovnega prostozidarja Alberta Pike-a še kako resnično in vedno manj bodo lahko preprosteži odmahnili z roko ob branju le tega češ, da je to vse izmišljotina. Pomnite, pismo oz. načrt za tri svetovne vojne, je bilo pisano leta 1871:

   https://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

   “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political
   Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in
   such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism
   (the State of Israel) mutually destroy each other.

   —>Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and
   economical exhaustion.<—

   We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a
   formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly
   to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery
   and of the most bloody turmoil [krvave komunistične in socialistične
   revolucije]. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves
   against the world minority of revolutionaries, will exterminate those
   destroyers of civilization [ves ta gnev, ki ga je zaznati v komentarjih in po vsej Evropi, do levičarjev], and the multitude, disillusioned with
   Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without
   compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to
   render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time."

   In to sovpada s prerokbami Svetega pisma (Razodetje 17 in 18, Zaharija 12 in 14, itd. ). Satanist Albert Pike in njegovi prostozidarji jih samo nevede uresničujejo. Uresničujejo oz. izpolnjujejo usodo, vnaprej pisano zgodovino, tega sveta.

  • samotoje

   Ni žalostno. Je pa katastrofa, da se Švedi zapirajo v svoje domove. Moralo bi biti obratno.

  • John Kovacs

   Pomehkuzili so se ker ni vec Tita!!!
   Josip Broz bi uredil situacijo cez noc… V primerjavi z Brozom je Salvini vajenec.

   • Slovenec

    A on bi uredil? Kako pa?

    • John Kovacs

     Muslije deportiral, levake poslal na goli otok.

   • cosmosjasnovidec

    Tudi to je res ampak si Salvini danes ne more privoščiti takih pobojev nad muslimansko golaznijo kot si je za časa komunizma privoščil diktator “tito” saj Salvinija že sedaj levaške ter nevladne kamelotrajbarske tihotapske organizacije označujejo za diktatorja samo zato,ker se bori za pravico ter obstoj svojih državljanov kar pa je tej skorumpirani izdajalski komunajzerski vladni nesnagi v Sloveniji povsem tuje.
    Tukaj prevladuje lažna nameščena kriminalna komunajzarska golazen na škodo državljanov z namenov njihovega uničenja.
    To so ziher potomci fašistov od Italijanov,švabov itd. predstavljajo se pa v vlogi komunistov,ker prav dobro vedo,da je še veliko folka na njihovi strani večina starejših še pa vedno ne dojame,da so časi komunizma že davna preteklost.
    Konec koncev čeprav so pravi komunisti za časa diktature “tita” pobili ogromno nedolžnih žrtev pa naseljevanja muslimanske golazni niti v sanjah ne bi dopustili oziroma bi kaj takega bilo nemogočega.
    Čedalje bolj sem tudi siguren,da ta kriminalna sekta katera se predstavlja v podobi NOB borcev namerno ter načrtno širi sovražno nastrojenost med levico ter desnico.
    Seveda je namen jasen.
    Dokler se bo levica in desnica prerekala med sabo imajo oni za kriminal prosto odprte smeri saj je pozornost z njih usmerjena na dva dela.
    In kaj imaš blokiran nick “Valter Branislav” ali pa danes uporabljaš druge,da ne bi pozabil katere vse imaš.???
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • John Kovacs

     Blokirali so ga.
     Bom odprl novega, samo ta teden sem very busy..
     Dobil 2 nova contracta za dva penzijska sklada…
     LIFE IS GOOD IN FLORIDA

    • Valter BraniSlav

     Evo ze nazaj.

 • Big Dick Tony

  Ja, potrebno se bo navaditi. Ne samo pozdrav “hvaljen jezus”…tudi ” allahu akbar.” Žal tako pač je !!!

  • cosmosjasnovidec

   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Big Dick Tony

  Brez Tuneka nam živeti ni !!!… Čuj, kje si Fogl…pogrešamo te !!!

  • GverilaStyle

   sosedu trka na vrata in kliče svojo ženo

   • cosmosjasnovidec

    Misliš Kozo katero naskakuje in to ravno sosedu kateri ga je že nekajkrat poslal na poškodbeni oddelek,ko ga je zalotil v štali z nadetimi visokimi deževnimi čevlji.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • cosmosjasnovidec

   Poišči ga v svoji riti v katero imaš zabitega teslo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • rubec

    hihihihi

 • Tomaz

  Nostradamus je prerokoval na Donavi bodo Kamele pile vodo , Rim pa bo prestolnica Evropskega Kalifata . Mislim da bom jaz se docakal ta dan kak stvari napredujejo.

  • cosmosjasnovidec

   Ne kamele ampak kamelotrajbarska muslimanska golazen katero bomo v njej utapljali,da jih rešimo pred žejo.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Olga101

  Tudi v Sloveniji so začeli nezakoniti migranti – prosilci za azil (!?) dvigati glave in zahtevati pravice!?? Skrajni čas je, da končamo to levičarsko norijo!

 • Slovenec

  Vreči oblast s sedla, aktivirati policijske in vojaške specialce in udri po barabah.

 • Observer

  “Nazoren primer takšne nesrečne države je Švedska. Ta skandinavska država
  je bila dolgo vzor kot ena najbolj LIBERALNIH družb na svetu.”

  “The American people will never knowingly adopt Socialism. But under the name of “liberalism” they will adopt every fragment of the Socialist program, until one day America will be a Socialist nation, without knowing how it happened.”
  – Norman Thomas

  Isto se je zgodilo z Švedsko oz. z vsemi nekoč protestantskimi in tako laissez-faire kapitalističnimi državami v Evropi. Ja, zarota, deal with it.

 • Igor Kodelja

  A obveznoplačljivaRTV SLOtudi kaj pokaže kako je na švedskem.al je reku miln d ne sme.sam prašam

 • Marija

  Kriminal vsemogočna mafija najprej zavzela in podkupila vso policijo vlade.Saj to je njihova taktika.Zvabijo migrante na eno podrocje jih placajo in organizirajo kriminal.Tako mafija služi.Vsi migranti so pa usmerjeni na dolocena podrocja.Če se ne uničijo glave mafijskih tolp bomo hitro mi tretji svet v ko!ikor že nismo.

  • cosmosjasnovidec

   Nažalost si zadela popolnoma v sredino vendar verjemi oziroma si zapomni kaj sem napisal.
   Glede tega se ne ,da niti več ni mogoče narediti popolnoma ničesar,ker je vpletenih preveč izdajalskih nesnag od tistih v vladi skratka povsod na vseh položajih.
   Prepozno je za vse skupaj,ker se nikoli ni in se še niti sedaj nič ne ukrene proti temu.
   Kot je razvidno se že bo vendar nekoč in to takrat,ko bo muslimanska golazen že masovno pobijala vse katere bo našla pred sabo.
   Torej,ko bo prišlo do Europske vojne nažalost bo pa do tedaj že večina Europejcev iztrebljenih tako,da več ne bodo imeli nikakršne šanse,da bi obvladali to muslimansko golazen.
   Takrat pa se bo čudežno pojavila neka velesila ali bo to Rusija,ZDA morda sama Turčija,morda celo Nemčija (sicer malo verjetno,ker bo počasi sama uničena) ali kdo drug je zaenkrat predpostavka kdo od teh trdno stoji za to migracijo in ravno to je nekomu namen.
   Kot vsiljen rešitelj Europe (dejansko zmanipuliran agresor) se pa po končanem opravilu več ne bo spakiral ven iz nje.
   Kaj bo sledilo kaj se bo dogajalo ter kako se bo vse skupaj na koncu izteklo pa lahko samo ugibamo,ker bo to trajalo še in še v bodočnost ter nedogled.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • est

  In takole sr…. bi rad imel Serpentinšek v Sloveniji.

  • Terminator

   V Sloveniji bo že prej počilo.

 • Artur

  Pa saj, ko se bo to začelo pri nas v takšnem obsegu ne bo naša pro multikulti komunajzlska oblast z raznoraznimi organi vključno z narodno izdajalskimi nevladniki nič drugačna kot njihova. Načrtno ustvarjanje migrantskega kaosa EU NWO satanistov z njihovimi globalnimi in lokalnimi levimi kriminalci.

 • John Kovacs

  Takoj na Svedsko poslati Tanjo Fajon.
  Nas pa lahko odresi samo novi Josip Broz TITOSLAV.
  Vecna SLAVA marsalu SFRJ nesmrtnemu najvecjemu sinu slovenske matere Marije Javersek.
  Tito, radi te imamo.
  Castimo te, slavimo te, polna so nebesa tvoje slave, to ki predsednikujes na veke VEKOMAJ Amen.

  • cosmosjasnovidec

   Tokrat imaš tudi skoraj vse prav “Valter Branislav”,ker,če bi se res pojavil novi “tito” bi sedaj bil več kot potreben saj bi v trenutku počistil to izdajalsko levaško golazen in pometel z izdajalsko samooklicano NOB komunistično drhaljo katera še zdaleč ni videla vojske saj nihče od njih niti ni služil vojaškega roka kaj šele,da bi se kje boril in je dejansko pravim bivšim komunistom celo na samo sramoto.
   Pa niti ena kamelotrajbarska muslimanska golazen 100% živa ne bi prestopila državne meje in to se mora priznati,ker je resnica in tega ne more nihče oporekati.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • John Kovacs

    Tocno tako.
    Valterja je blokirala Nova, ampak kmalu pride nazaj.

   • Valter BraniSlav

    Evo, sem ze nazaj.
    IT OD NOVE ME NE MORE BLOKIRAT.
    SEM POGRUNTU KAKO JIH NADMUDRITI V 5. MINUTAH.

  • tohuvabohu

   A si ti spravil maršalovo nogo?

   • John Kovacs

    Ne, jaz ne.
    Ti jo prenasas v tvoji riti.

 • cosmosjasnovidec

  In ravno danes sem srečal dva zdomca katera se še nahajata na Švedskem sicer sta že upokojena ženska invalidsko moški pa po dosegu delovne dobe.
  Ženska ima roko v gibsu,ker ji jo je kamelotrajbarski muslič ob vstopu v trgovino priprl z treskom vrat tako,da ji je počila.
  Po prijavi na policijo kot pravi kamelotrajbarske muslimanske nesnage policija ne more izslediti čeprav so v trgovini kamere in ravno tega posnetka ni na njih.
  Pri pregledu v bolnišnici so ji namestili gibs zdravniki pa napisali izjavo,da se je po nesreči poškodovala sama doma čeprav jim je povedala kako se je vse zgodilo.
  Razjezila sta se ter prišla sedaj domov v Slovenijo in čeprav ima ženska na Švedskem urejeno zavarovanje ter kot invalidka nekako vse obiske brezplačne (ne vem točno ker nisem povsem razumel) so ji sedaj,ko je obiskala zdravstveni center v Sloveniji vse skupaj ukinili tako,da si mora vse stroške plačevati sama kadar koli na novo obišče zdravnika.
  Ta zadeva tudi tukajšnjim zdravnikom ni jasna saj ima neko mednarodno zavarovanje ampak so ji očitno Švedi vse blokirali z razlago,da se mora vrniti ter obiskati njihove zdravnike.
  V čem je tukaj poanta se lahko predvideva vendar ženska pravi,da se na Švedsko več ne bo vrnila čeprav si bo tukaj zdravstvo plačala do konca sama ji ni pomembno.
  Nazaj bo šel le njen mož,ker bo prodal neke nepremičnine katere imata tam ter uredil neko dokumentacijo glede pokojnine,da jo bosta prejemala v Slovenijo,ker tam več ne nameravata živeti in to ravno iz takih ter sličnih razlogov navedenih v tem članku,da ne bom pojasnjeval dodatno.
  Torej so zadeve z musliči po vsej Europi res popolnoma katastrofalne tako kot nekateri mediji objavljajo in te njihove objave so celo milina v primerjavi tistim za katere bi navajali celotno resnico tako,da je nepristranskim medijem očitno tudi v Sloveniji delno onemogočena objava dejanske resnice in objavijo toliko kolikor pač smatrajo,da ne bo možnosti problemov z levuharske izdajalske strani oziroma do kod lahko napišejo resnično stanje.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • M x

  Lahko mi daš Švedsko državljanstvo z vsemi dodatnimi bonitetami jutri pa ga nočem.Zato ker sem ponosen Slovan.Švedska prosim vas no prpalo vse skupaj.V Sloveniji se čisto lepo živi in to bomo branili.Slava Slovanom.

  • John Kovacs

   Slava Titu

 • Imperial Commando

  Resno spizdi Kordiš, aka rdeči balon smrti provokatorski

  • cosmosjasnovidec

   Hja taki pač so ti LGBT buzerantski zabiteži in tem ni več pomoči.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • M x

  Skandinavija To kar se dogaja na švedskem se dogaja tudi na norveškem v manjši obliki na danskem pa finskem pa tega v večini ne bo ,ker je folk tam spregledal.Pr nam na balkanu pa Hrvati to hitro porihtajo pa nazaj v Bosno kake pravice pa azil neki.

 • Sfrj

  Ma izmišljotine, žalostno kaj dela nacistična propaganda

 • Artur

  Že zdaj se pri nas menda tako odvratno derejo kmalu bo tudi pri nas to pomešano s kriki njihovih žrtev. Komunjazlska narodno izdajalska govna že intenzivno delajo na temu projektu.
  https://www.youtube.com/watch?v=l-voZCbAQVY

 • bubamara

  Bravo. Gredo po poti Francoskih mest, kjer so mini državice.

 • cosmosjasnovidec

  Materinskega jezika se nauči ti nesnaga smrdeča buzerantski LGBT sluzavec.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Felikss_AH

  Švedi so se izognili WW2 ker so odšpilali nevtralnost… življenje je postalo idilično in so realnost nadomestili z fikcijo da bo tako večno. Potem je prišla Barbara L Spectre in ih ob obilni državni pomoči prepričala da bo še lepše z MultiDrekulturalizmom. Na to ih je obiskal še Jesse Jackson, pol-Negroidni Shadow Congressperson (ima volilno pravico v Congressu) in je v TV oddajah mentalno evtanazirane Švede prepričeval da ni nobena tragedija če izginejo kot nacija… kar je cena ki jo bodo plačali za sodelovanje pri transportih sužnjev v Ameriko… ne glede na to da tega niso počeli… a mu je kretenski avtohtoni avditorij vseeno razneženo ploskal.

  Barbara je dobila priznanje od samega Švedskega kralja za MultiZaDrekanje njegovih podanikov… debilni podaniki pa kot je za pričakovati od debilov… razneženo še vedno večinsko volijo za norišnico zrelo Levičarsko politiko ostudno grdih feministk in lezbač ter nekaj brezjajčnih poldescev… ki za čuda še niso javno oznanili da zdaj uporabljajo tretja stranišča.

  Seveda je še nekaj Švedov ki so mentalno nepoškodovani… vprašanje pri tem pa je koliko še rabijo da se spomnijo vikinške preteklosti in zgrabijo za sekire in meče… Švedska je zdaj kot laboratorij MultiDrekultirane potrpežljivosti Vikingov… edino ne vem kaj dela Odin… kdaj se bo končno tudi on nehal čohat po jajcih

  • rubec

   Hehehe. Desetka.

  • xtc

   Glej NE ljubi se mi prerekat,počakaj samo ,da ne bo za socialo,plače in ostalo in ,ko bo ali ti ali onii.
   Takrat pa boš videl vrste levih in obarvanih..Samo kriza in hudo ljudi spravi k pameti in ko ni izhoda dotlej je pa vse brez smisla.

 • Radolf Mitler

  Levičarska banda, nevladne organizacije in vsi LGBT prasci podpirajo to, da bi zrušili obstoječi evropski geopolitični red in prostor. Step bo potrebno vpiti:” Auf Auf Zum kampf” in vse te barabe in migrantske podgane podvreči ”posebnemu tretmanu”. Tudi pri nas v Sloveniji se te podgane plodijo (vedno več je nosečih prasic) na kvadrat in so povsod. Samo čez Ljubljano pojdi in skoraj ne slišiš več slovenščine. sama zafukana jugovina se je infiltrirala v vse možne dejavnosti. Vsi lokali v mestu so pod kontrolo jugoprascev s pomočjo našega šerifa. Kot je dejala S.M. – jebo jim pas mater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Valter BraniSlav

   Ce LGBT zrusi oblast v EU, pride Seriat in LGBT bodo metali iz visokih stavb brez padal…

   • cosmosjasnovidec

    No ja saj to je edino pravilno z strani musličev.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

  • slosin

   ….Ljubljanistan….pr nas isti qrac…

 • Slovenec

  Ja, ja, naturlich…

 • cosmosjasnovidec

  Našpanal te bom jaz smrduh,če izvem kje se nahajaš tako,da ti bom z brco polomil tvoje LGBT pedrovske jajca gnida guzaška čefutarska.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • xtc

  Sleje kot preje,pride stvar do točke ali mi ali oni-no od tu nareje gre vse lažje in hitreje.

 • Valter BraniSlav

  Vrni se Tito in nas odresi.

  • xtc

   Hvala bogu da nas je Matilda odrešila tega gnoja samo vsaj 40 let prepozno.

   • Valter BraniSlav

    Pazi da ne bo tebe 40 let prekmalu.

 • Valter BraniSlav

  Prav danes sem govoril z sodelavcem. Gregory vodi finance v firmi Morgan Stanley in je 30 let porocen z Svedinjo. Ena od obeh hcerk zivi na Svedskem.
  Vprasal sem ga ce je islam na Svedskem problem ali so si vse izmislili desnicarji.
  Povedal je da je situacija tezka in da se slabsa.
  Ko pa Svedom rece kaj kriticnega o Islamu ga takoj popljuvajo kot fasista, Batista, racista ipd.

  Hci si zvecer ne upa sama ven.
  Problemi so resnicni.
  Tudi v SLO bo isto ce boste volili levake.

  • xtc

   Sploh tebi podobne,ki “sklepate miljonske biznise” z Stanley morganom na mostovih Tromostovja z Kralji ulice pod pazduho.

 • Tadej

  Čez 2 generaciji Švedske ne bo več, narod ne vem kaj čaka. Politika in sistem jih ne ščitita, kar je kršenje ustave?

 • Dragan Krstič

  Hudič bo ko se bodo začele ustanavljati islamistične politične stranke in postale dominantne na volitvah.
  Takrat bodo začeli bežati iz države. Pa ne samo Švedi, tudi državljani drugih EU držav.

  • cosmosjasnovidec

   Saj se pa že dolgo časa ustanavljajo v Ljubljani vendar se jim še do sedaj ni uspelo uvrstiti,ker se od njih širi sam smrad,po ovčetini,crketini ter vsej ostali gnusobi katero smrduhi žerejo in jih nihče ne more v bližini prenesti,ker mora leteti bruhat.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Hahahahahahahahahaha.
  V kateri umobolnici se pa ti nahajaš nesnaga čefutarska smrdeča buzerantski LGBT fafač penisev tvoji levaški nadrejeni golazni kateri si navaden posran hlapec.
  Mati je sicer še živa foter je pa lani umrl ampak kaj takega tebi gnusoba niti v sanjah ne bi uspelo,ker bi ti mati v trenutku preluknjala bučo.
  Garantiram pa ti jaz osebno,da ti pas jebe čefutarsko komunajzersko tvojo staro kurversko prasico kateri si priletel iz njene debele riti,da,če kdaj izvem kdo si in te dobim v roke ti bo prekleto žal,da si se sploh kdaj skotil hijena umazana smrdljiva.
  Iskat bi te šel na kateri konec sveta,če bi vedel kje se nahajaš in preden bi te pokončal bi prosil svojega čefutarskega boga prašiča alaha,da te čimprej pospravim gnoj kozojebski.
  Crkni parazit nagnusni,da ne boš zasmrajeval zraka na zemeljski obli prekleta nesnaga komunajzersko hlapčevska smet.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • cosmosjasnovidec

  Ti potrebuješ samo šus v svojo plešasto zabito bučo katerega bi takoj dobil od mene,če bi vedel kje se nahajaš jeba ti pas mater gniloba čefokomunajzerska smrdljivec.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-