fbpx

Nasilje migrantov v Beogradu se stopnjuje: 24 vbodom z nožem podlegel 16-letni migrant!

Foto: Pokojni Kamran Khan

Nasilje nezakonitih migrantov, ki se valijo v Evropo, ne poneha. Iz Srbije namreč poročajo o smrti 16-letnega migranta, ki je umrl v medsebojnem obračunu več migrantov, ki je izbruhnil pred sprejemnim migrantskim centrom v beograjskem naselju Krnjača. 

Iz Nujne medicinske pomoči so sporočili, da identiteta umorjenega, ki je v četrtek podlegel 24 vbodom z nožem, zaenkrat še ni znana. Po prvih podatkih je do kaznivega dejanja prišlo okrog 19. ure zvečer, iznakaženo truplo pa je bilo najdeno v bližnjem gozdu.

Foto: iStock

Osumljence policija še išče
Ko je nujna pomoč prispela na mesto umora, ni bilo mogoče ničesar več storiti, razen razglasiti smrt mladega migranta. V primeru umora 16-letnika naj bi šlo za maščevanje Afganistancev zaradi umora 21-letnega Kamrana Khana iz Afganistana, ki je bil umorjen noč prej v samem centru Beograda. Policijske ekipe opravljajo preiskavo in iščejo kakršnekoli sledi za napadalci.

Policija je v četrtek zjutraj sporočila, da je prijela enega izmed osumljenih, ki naj bi sodelovali pri umoru Khana, sicer pa naj bi bila v umor vpletena dva. Po neuradnih informacijah Kurirja v sprejemnem migrantskem centru v Krnjači pravijo, da umorjeni ni bival pri njih.

H. M.