Nedaleč stran od nas se je zgodil pretresljiv umor 16-letnice – osumljenec je afganistanski migrant!

Foto: Avstrijska policija

Nedaleč stran od nas, v avstrijskem mestu Steyr, se je zgodil pretresljiv umor. Tragedija se je zgodila v noči na ponedeljek, ko je afganistanski migrant zabodel komaj 16-letno Michelle F.

Storilec, osumljen je 17-letni Afganistanec Saber Akhondzada, naj bi najstnico z nožem dvakrat zabodel v hrbet. Z umorjeno sta bila par od poletja 2017, nato pa sta se razšla, a sta očitno ostala v stikih …

Po nasilnem dejanju je storilec zbežal skozi okno, dekletovo krvavo truplo pa naj bi našla njena mati. Policisti storilca intenzivno iščejo.

Večina migrantskih kriminalcev je prišla v Avstrijo skozi Slovenijo. (Foto: STA)

Škandal24

 • Van Der Waals

  ZA EVROPO BREZ MUSLIMANOV!!!

  • Rovtar

   Japajade….lej ga fantiča mlečnozubati pobič,ljubitelj mrtvaških glav,klavcev in vsega,kar tvoj fotr nebeški ne prebavi….te bo z gajžlo pa po tvoji tolsti riti ku take klobasaš…pobič nevedni

  • janko

   Ja! Kdor ne sprejme krščanstva, pa čez lužo, marš!
   Isto z levičarji! Kdor ne uvidi in prizna pogubnosti levičarstva, čez lužo!

   • Tone

    200 let si za časom.

    • janko

     Pet let sem PRED časom. Stavim, gusar Tone! Čez pet let če boma še živa, ti dam eno celo penzijo, če ne bodo razmere potekale ravno takole, kot omenjam! Howgh!

     • Tone

      Pošteno. Sem arhiviral ta post, te poiščem.
      Mislim pa, da si na ta račun že zdaj lahko kaj kupim.

      Jaz ne bom ničesar obljubil, ker bi bilo brez veze. Čez pet let bom imel prav ali bom pa čez lužo.

 • Rovtar

  Farani bogaboječi kleri,ko se bo vaša generacija zvrnila dva metra pod rušo,se bo Slovenija osvobodila še zadnjih zaplankanih vaških biserov,ki jim modruje užaljeni ex komunist Janezek s pederajskimi kleri.

  • ZatonMesecnikov

   Poslušaj Rovtar, vedno znova se bo generacija reinkarnirala. Ker levičarstvo in pamet tvojega kova je samo mladostna disttrofija. Ko boš začel delati za življenje, boš z grozo ugotovil, kakšen kretenček si bil. lahko pa, da boš to stal vse življenje. Tudi to je možno.

   kot generacije Ameriških hipijev, ki so se zgražale nad starši. pa potem postali takšni kot oni….

  • pajot

   Vidi se,da si rovtar. Ni kaj,smo se sprijaznili s tem.

  • Andrej

   Tebe pa hude more tlačijo.

  • Black_Raven

   ustrel se v glavo in to čimprej…

  • samotoje

   Takrat boš ti že v džamiji rit v zrak molel in se učil arabščine.

 • Felikss_AH

  Tole sem že napisal pod člankom – “Ilegalni migrant do smrti zabodel…” in enako velja ob tem primeru –

  Že Monokulturalna družba ni pravljična tvorba… sintetično ustvarjena “Multikulturalna” pa je še posebej konfliktna zadeva, in prej ali slej bodo to morali priznati tudi Levičarji… ter potegniti glave iz lastnih riti. Rasno križanje je še dodatno skregano z naravo in če Bele dekline in babnice tega ne razumejo… pa občasno intervenira narava… tako malce v opomin.

  Extremno brutalnega kriminala in umorov… v Ameriki na primer znano kot “Black on White Crime”, je toliko da nebi škodilo če bi tam začeli vsaj experimetalno uvajati Apartheid v najbolj kritičnih območjih… recimo v znanstvene namene… potem pa na osnovi izkušenj naprej.

  Ker zagnani Levičarji tu tako radi siknejo – “Zakaj ne porocajo o vseh umorih hcerk, ki jih zagreseijo tudi legalni belci v ZDA” – Ni potrebe za tem, ker o temu poročajo vsi glavni in stranski Levi mediji. Poleg tega domač kriminal je itak del vsake družbe… in ker je že tega dovolj, je skregano s zdravo pametjo UVAŽATI še več tega s TUJCI… predvsem pa ne s ILEGALNIMI in povrhu še civilizacijsko nekompatibilnimi.

  • Hunyađi

   Zakaj bi bila rasna skregana za naravo?

   • Felikss_AH

    A ni prav narava lepo razdelila in rasporedila rase… in kar je od narave… a ni potem to naravno? … Kar pa ni od narave potem je nenaravno ali pa Levičarsko… prosto ko pasulj

    • Hunyađi

     Kaj pa vem brazilke so lepe babe, mesane s portugalsko- belci, indijansko, crnsko krvjo.
     Sj ni niker znanstveno dokazano, da pride do mutacij.
     Sm bral dolg nazaj diplimsko, ki se je navezovala na velik % mutiranosti, skofjeloskega, trziskega, preddvorskega, jezerskega okolisa. Neprehodni gozdovi, gore in premalo prebivalstva so se med sabo paril, se ne dolgo nazaj..zupnik pa pozegnal zakone.

     • Felikss_AH

      Evropa ni ne Brazil ne Amerika… Evropa je matični kontinent Evropskih avtohtonih NACIJ. Evropski narodi in države so nastajali skozi tisočletja… obilo krvi, trpljenja in truda je stalo da je Evropa dosegla to kar je še pred kratkim bila. Poenostavljeno in Slikovito… generacija ki iz ničesar nekaj ustvari prepusti to drugi ki po navadi to vzdržuje… potem pa pride tretja že razvajena ki vse to zapravi… in to ste prav vi – “progresivni” “humanistični” Levičarji.

      Če bi Belcev nikoli ne bilo… in če bi Evropa od davnin bila naseljena s temi Muslimani na primer… kam bi se potem željni boljšega življenja lahko selili… v Črno Afriko mogoče?

      Poleg tega pa tale Multikult ni spontani proces, ampak zlonamerno organizirano preseljevanje primitivnih Tretje Svetovnih mas z namenom odpraviti Evropske Nacije. Odpraviš Euro-narode… odpravil si Evropo… če pa vam Levičarjem to res ustreza… potem je samo en zaključek… da ste usekani do kosti. Če bi vam vukojebinski Tretji Svet res bil tako všeč… pol bi se že marsikateri od vas preselil tja… in nebi nestrpno čakali da vukojebine pridejo k vam.

     • samsara

      Vtis imam, da sestavlja invazivne muslihorde predvsem tisti del muslimanske družbe, ki je degeneriran in retardiran (tradicija parjenja znotraj krvnega sorodstva) preko nekih meja, še sprejemljivih v njihovih matičnih domovinah. Nezmožni učenja, potencialni rušitelji zdravstvenih blagajn, potencialni ali dejanski kriminalci, skratka nič od nič. Biološko degenerirani, psihološko in sociološko pa vsaj z vidika civiliziranega sveta, zaostali in nezmožni (nevoljni) razvoja in prilagajanja.
      Idealni ‘uporabni idioti’ obskurnih globalnih psihopatskih odločevalcev. Če jim dodaš še njim podobne in sorodne visoko instalirane inteligentne pospeševalce kaosa tipa Merkel, Macron…, so rezultati hitro vidni.
      Ampak zanimivo je primerjati odziv ljudskih množic na novoizvoljene visoke politike v Italiji in Franciji.
      Ljudstvo, kakršnokoli že je, slejkoprej začuti psihopate, vrhunske brezvestne egoiste, ki izžarevajo diabolične energije ter jih seveda materializirajo.

     • Felikss_AH

      Opis Muslimanov povsem ustreza… samo moram pripomniti da kdor koli da se iz Muslimanskega sveta vpleta v tole Marakeshiranje Evrope, sploh ni pomembno… igro ne vodijo Muslimani ampak Organizirano Židovstvo v Ole good USA. Predlagam ti da si pogledaš naslednje članke –

      “Oy Vey! Jewish Elites Reacts To CNN Survey on Anti-Semitism in Europe” – https://russia-insider.com/en/oy-vey-jewish-elites-reacts-cnn-survey-anti-semitism-europe/ri25564 – komentarji so povsem nekaj drugega kot tu… in tudi sam sem nekaj komentiral tu – https://russia-insider.com/en/oy-vey-jewish-elites-reacts-cnn-survey-anti-semitism-europe/ri25564#comment-4234281264

      Še posebej je zanimiv tale… prav tu je jedro problema –
      “Jews Fraudulently Favored in Ivy League by 10:1 vs. Whites – Ron Unz’s Shocking Expose” – https://russia-insider.com/en/jews-fraudulently-favored-ivy-league-101-vs-whites-ron-unzs-shocking-expose/ri25620

     • samsara

      Vem, vem, glede mastermindov. Hotel sem le podati moje videnje strukture ‘uporabnih idiotov’, pa njihovih lokalnih pospeševalcev.
      Izvor vsega pa je kot ponavadi “na varni strani radarja”.
      Je pa v tiskani Demokraciji v rubriki Pogledi, mani zanimiv in pomenljiv kratek članek avtorja, katerega imena se zdaj ne morem spomniti. (sta dva članka različnih avtorjev eni (desni) strani revije.

      Opisuje enega v Franciji živečega ukrajinskega juda, ki je imal v žepu pol takratnega francoskeg aparlamenta. Ko je postalo vse skupaj preveč kričeče, se je ‘usamomoril’. Policijski inšpekror ki je vodil preiskavo tega samomora z dvema streloma v glavo, pa je bil kmalu najden razmesarjen na želežniških tirih. Omenja tudi Macrona kot ‘nekdanjega’ uslužbenca Rothschieldov.

      Menim, da se Macronu oža pot v prihodnost. Ko si enkrat globoko v tem demoničnem svetu odločevalskih psihopatov, si za ta glavne potrošno blago. Kot psihopata je Macrona prepoznal in okarakteriziral nek Italijanski psihiater, kot je nekdo omeil v svojem komentarju po d člankom o govoru Macrona javnosti, na ‘mmc’. Zame prav nič novega. Tudi ljudstvo slejkoprej začuti patologijo in se odzove.

      Hvala za povezave. Bom ob priliki kaj pogledal.

     • Hunyađi

      Seveda vse zadanes v 0; sam mam rodbinske korenine katolistva in pravoslavja bos mene oznaceval za tujca.
      Rod v Makedoniji se ni v 500letih poturcil, raj so trpel, rod v Sloveniji nit en ni bil v partiji nikdar.
      Boste pa janseviki name s prstom kazal.

     • Felikss_AH

      Ali bereš površno… pa četudi si površen… namreč po čem zaključuješ da bi jaz tebe označeval za tujca… saj si Evropejec… nisi Črni iz Afrike ali Arabec ali Afganistanec, Pakistanec… etc. Briga me četudi je kdo od tvojih bil v partiji… v partiji so bili tudi v redu ljudje, ker če so hoteli ustvarjati drugače ni šlo… niso vsi bili ideološki partijci.

      S tem “janseviki” ste pa vsi vi Levičarji zdaj že prav blesavo dolgočasni. Jaz na primer nisem noben “Jansevik”… takega tu sploh ni ki bi bil v vsem po mojem okusu. Poleg tega je moja pozornost usmerjena predvsem na nekaj čemur se reče White Nationalism… meni se gre za očuvanje Evrope Evropejcev, ne samo Slovenije… brez Muslimanov in Črne Afrike.

     • Hunyađi

      Oznacujes me za levicarja jaz tebe za jansevika.
      Odziv mas enak kot jaz, ko ti kdo neresnico natros.
      Ja glede KP se ne bom strinjal.
      Ker je isto sranje kot, danes, izredno slaba selekcija kadra na lev in na desni. Ze tko so zaston sredne in faksi, zvisujejo si z podiplimskimi studiji placilni razred…privatniki z vezam v politiki pa vseem posel laufa konstantno milijonsko.
      S tem da so partijci se ovajal zaposlene. In seveda vere si se moral nujno odrect.
      Danes pa ravno ti najbol fanaticno ogrozeni katoliki.
      Se nedolgo nazaj so nas pa preziral kot kake loleke in boleke, ko smo hodil iz mase in veronauka.

     • Felikss_AH

      Kako ti nimaš osnovne logike… napisal sem da si Levičar in ne Kučanist ali Šaraconist… zato je oznaka jansevik za mene brezzvezna… lahko bi me “ozmerjal” za Desničarja… če ti je lažje tudi za Rasista, norca… biti jansevik za mene ne pomeni popolnoma ničesar.

      Ne o KP… jaz nisem govoril o KP, ampak o temu da so tudi povsem v redu ljudje nataknili masko KP, da so lahko sploh delali ali ustvarjali kaj. Tudi Nacisti v Nemčiji niso bili vsi fanatični Nacisti… dosti je bilo navadnih karieristov.

      Tudi na tem forumu nismo vsi Desni enakih vatlov… nekateri ki se imajo za Desne mi gredo bolj na jetra kot marsikateri Levuh tu. Tole tvoje – “… najbolj fanatično ogroženi katoliki”… potrjuje moje da niso vsi ki so bili v partiji, dihali enako.

      Lep primer vojna na Hrvaškem… Tuđman, Bobetko, Stipetić, Špegelj, Lošo in številni drugi so samo bivši pripadniki JNA in člani KPJ ki so zadevo vrgli z ramen takoj ko so se okoliščine spremenile. Pravi “žlahtni” Komiji NIKOLI ne opustijo svoje “ideale”… tudi če spremenijo politično znamko, vseeno ostanejo zvesti ideologiji… in dokaz temu je prav Slovenistanska Rdeča Talibanarija.

     • Hunyađi

      Kar se posplosevanja tice je preprosto res. Trma, prepricanje, zvestoba, pripadnost, vzgoja, okolje…lahko skoduje kot dela dobro. Vsaka stvar tako deluje.
      Zato je tud kaj kvalitetnega izslo iz casa yuge in socializma

      Zato se tezko razumemo in dobro razumemo ravno zarad gor omenjenih zabetoniranih pogledov…

      Zame sistemska ureditev, religija, nacijonalnost, rasa..nima naboja in je v mirovanju brez medija- cloveka.
      Potenca odklona od normalnosti cloveske patologije je odvisno kako bo manifestiral lastn izdelek.

      Tuđman, Miloševic, ….ne vidm razlike. Ko imajo oblast se razodenejo v vsem sijaju. Bol je psihopat intelegentn vec sranja bo storil.

      Vprasanje casa je kdaj bo v Evrop zaropotal. V loncu vre vedno bol.
      Vec muslimanov ma drzava bl bo krvav.

     • Stene

      Saj ne ves ksj si in kaj zelis.

     • Hunyađi

      Ti mi itak nc dobrga ne zelis.

 • pajot

  Z umorjeno sta bila par od poletja 2017, nato pa sta se razšla,

  Dobil bo tri mesce pogojno,ker je to pač del njihove kulture. V Ameriki bi fasal dosmrtno brez pogojne izpustitve,če že ne električni stol.

 • ZatonMesecnikov

  Treba je naučiti mladinke, naj se izogibajo po videzu “latino” tipov z želejem v laseh in belimi zobmi. Ker ti niso tisti “latino” o katerih krožijo raznorazni miti.

  Punco to stane življenja.

 • Gregor Kastelec

  kill

 • Andrej

  Tako to gre pri njih. Če ga dekle zavrne je osramočen pred svojo skupnostjo. To sramoto lahko opere le s krvjo. To so njihova pravila. Od njih ne bodo odstopili.

 • gorjanc

  Kako je s krimlnalom priseljencev si preberite:
  Muslim Migrants Terrorize a Sleepy College Town vir. (front page magazine, 4. dec 2018 ,ob08:17
  Mesto Freiburg ima okoli 230.000 prebovalcev in okoli 34.000 migrantov , ki zagrešijo 40% vsege kriminala v mestu, kar pomeni, da je kriminaliteta 5-6 krat pogostejša med MIGRANTI ,kot domačini

 • WatsonForus

  abjajcen in šus v čelo !

 • gorjanc

  Mati umorjene je izjavila,da ji je hotel omejiti gibanje in pogovarjanja z drugimi fanti.
  Zanimivo je tudi zakaj se je ena sirska družina vrnila v Sirijo:
  Na integracijskih tečajih jih poučijo o pravicah žensk, moških in otrok.
  Ker nemške norme bistveno odstopajo od muslimanskih in ker se nemške najstnice obupno obnašajo in ne želi da bi to škodilo njegovim hčeram ,se je odločil za vrnitev.Zame zelo pameten oče,ne sprejme naših norm ,svoje ne vsijluje svojih in ne opusti svojih in se raje vrne

 • ZatonMesecnikov

  Moraš vzeti figurativno. Dokaz je to, da se rdečuhi vedno znova reinkarnirate.

 • xtc

  Zakaj prihaja do tega,starši otrokom pač ne vbijajo v glavo,da se z drhaljo pač ne pečaš se je ogneš oz. pustiš pri miru ,je ne izivaš in ne provocirašpač pa ignoriraš,sploh tako,ki se noče socializirati.
  Starši morajo otrokom jasno povedati,dadruženje z druščino,ki ni zmožna socializacije,zavrača tukajšnje vrednote nima smisla in je nevarno za ceno življenja zato se z njo ne družiti.
  Osebno mi ne nasprotuem in se ne bi utikav v izbiro hčerke,vendar sem ji jasno povedal,da če bo izbrala probleme tisti moment jaz ne obstajam več inbo morala zadeve reševati pač sama,če si bo navlekla drhal niti ne more priti domov niti pokakršno koli pomoč,k meni.
  no k sreči je našla pametnega slovenca in zadeve že desesetletje štimajo.,kako bo ne vem ampak za zdaj je pač imela srečno roko.

  • Tone

   Se pravi, da ti nisi rasist, samo tiste drhali ne maraš.

   • xtc

    Kot komunistov ne,ker so podobna drhal na drug način definitivno ne,ker ne delam med njo razlik po rasi ali polti.

 • Olga2345

  Divjaska ideoligija ne spada v Evropo!

 • ZatonMesecnikov

  komunistek, preveč imaš domišljije. pa premalo veš. Raje si najdi partnerko za parjenje, da boš lepo to napetost sprostil, pa nehal misliti na levičarske nonsense. če pa partnerke nimaš možnost najti, si ga pa izdrkaj na tastaturo, da ne boš vč pisal neumnosti…

 • ZatonMesecnikov

  Daj še kakšnega smejkota prilepi, premalo si ji nalipal. Potem pa kot sem ti svetoval…

  s pametnimi se pogovarjam, levičarskih nebuloz sem se pa v življenju nasitil…. Izguba časa.

  • Rovtar

   Pa še kar pišeš,torek nakladaš….Si čistokrvni kler,omejen nakladač

   • ZatonMesecnikov

    Lepo ti svetujem, da greš sedajle k župniku, pa se pokesaš za vse grde besede, ki jih trosiš po portalih. Morda ti bo odpuščeno.

  • samotoje

   Bitjece se je naučilo pisati, zdaj pa traparije trosi. Bi bilo vseeno, če bi s prsti risal.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!