Nekdanji predsednik ZDA 92-letni George H. W. Bush pristal v bolnišnici

Nekdanji predsednik ZDA George H. W. Bush Foto: epa

Nekdanji 92-letni ameriški predsednik George H. W. Bush je v bolnišnici v Houstonu. Njegovo stanje je stabilno, nekaj časa bo ostal hospitaliziran.

Zdravniki imajo “nekaj teorij o Bushevem stanju”, zakaj pa je v bolnišnici, vodja njegovega urada Jean Becker ni povedal. Stanje 92-letnika je stabilno, počuti se dobro. Bolnišnico naj bi nekdanji ameriški predsednik George H. W. Bush zapustil v nekaj dneh.

Bush starejši, ki je ZDA vodil od leta 1989 do 1993, je že pred letom in pol padel v počitniški hiši in si zlomil vratno vretence. 92-letni oče Georgea W. Busha, ki je bil predsednik ZDA od leta 1981 do 1989, je bil podpredsednik ZDA takratnega predsednika Ronalda Reagana.

B. J., STA

 • Suzy Solis

  https://www.youtube.com/watch?…

  O Majko neizmjernog milosrđa,
  koja si se udostojala doći nam u pomoć,
  pomozi nam da postanemo slobodni od svega što nas zarobljava.
  Jačaj našu vjeru, da uvijek budemo milosrdni kao što si bila ti,
  da možemo slijediti Gospodinov poziv.
  Danonoćno štiti naše korake na putu i od svakog nas zla oslobodi! Pobrini se za naše obitelji i zajednice, za našu Salezijansku obitelj i za mlade koji su nam povjereni.
  O majko neizmjernog milosrđa, daj da tvoja prisutnost preporodi naša srca.
  Neka tvoj blagi majčinski pogled upravlja našim nutarnjim putovima kojima nam je ići.
  Neka tvoje blagoslovljene ruke blagoslove poslanje koje nam je povjereno.
  O Majko neizmjernog milosrđa, neka nas tvoj srce združi s Kristovim srcem da nas ništa ne odijeli od njega i od tebe. Amen.

  • Droid

   Manjsa anekdota: Nedolgo nazaj sem bil na poroki. Sredi cerkvenega obreda ob molitvah, mi je bilo prav smesno, poslusati neke hrvate(sorodniki neveste), ki so bili posedeni na klopi za mojo druzino, kako molijo v hrvascini. Vsi so molili potiho v slovenscini, le oni so se trudili, na ves glas, preglasiti ostale.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!