Nekoč s pedofilskim milijarderjem na veliko prijateljevali, zdaj se povezav z njim otepajo: Pedofilska naveza in trgovina z ljudmi sega vse do Kube

Pedofilski judovski miliarder Jeffrey Epstein in nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton (vir: twitter)

V zvezi s smrtjo pedofilskega judovskega milijarderja Jeffreyja Epsteina v strogo varovanem zaporu je vedno več indicev, da ni šlo za samomor, zdaj tako kaže tudi obdukcijsko poročilo. Epstein je bil zaprt zaradi novih dokazov, ki jih je pridobil FBI v zvezi z milijarderjevo preprodajo otrok za spolne usluge. Vedno več njegovih prijateljev in znancev, ki so se posluževali njegovega “Lolita Expressa”, pa zdaj išče izgovore in se skuša ograditi od Epsteina.

“Med novinarskimi razkritji o grozljivih in obsojanja vrednih seks škandalih finančnika Jeffreyja Epsteina se je na seznamu letov z njegovim letalom pojavilo moje ime,” je začel v svojem poskusu omejevanja škode nekdanji kolumbijski predsednik Andrés Pastrana.

Preberite še: Spoznajte junaškega ruskega pilota, ki je zasilno pristal na polju in tako rešil 233 življenj!]

Pastrana se izmotava, da je zgolj letel na Epsteinovem letalu, ki je pristalo v Nassauu na Bahamih, da bi prestopil na let za Havano, kamor naj bi ga povabil zdaj pokojni kubanski diktator Fidel Castro.

Vplivni, bogati, pedofili
Mariskdo bi ob čem takem privzdignil obrvi, saj so ob večih priložnostih Epsteinove žrtve preprodaje otrok za spolne usluge in pedofilije povedale, koga vse so spoznale na njegovem letalu in njegovih zabavah.

Obdukcija razkrila: Pedofilski judovski milijarder Epstein se ni obesil, ampak je bil zadavljen?!

Z njegovim letalom so na otok, kjer so se po poročanju portala Tore odvijale “zabave” z mladoletnimi, leteli znani ateist in zagovornik “mehke pedofilije” Richard Dawkins, filozof Daniel Dennet, takratni direktor Disneyja Richard Cook, profesor psihologije na Harvardu Steven Pinker ter ustanovitelja televizijskega programa za otroke Nickelodeon Gerry in Kit Laybourne.

A Epstein je zdaj mrtev. Vedno bolj jasno pa postaja, da v njegovi smrti ni šlo za samomor. Vsi ostali pedofili, ki so v preteklosti koristili Epsteinove “storitve”, so si ob tem oddahnili. Vsi pa se želijo ograditi od Epsteina.

Epstein na veliko priljateljeval s Clintonom
Med njimi je tudi nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton. Ko so Epsteina ameriške oblasti v juliju prijele, se je nekdanji predsednik po poročanju Breitbarta zgovarjal, da je zgolj štirikrat letel z Epsteinom in se še dvakrat sestal z njim v New Yorku.

Mediji so Clintona kaj kmalu postavili na laž, saj je iz seznama letov postalo jasno, da je samo v obdobju od 2011 do 2003 vsaj 26-krat letel z Epsteinom. Na letih so bila poleg Clintona pogosto navedena samo neznana ženska imena brez priimka, kar daje slutiti, da je šlo za mladoletne osebe. Epstein pa je imel v svoji hiši celo portret Clinotna, oblečenega v žensko obleko in obutega v salonarje.

To pa nas spet vrne na Kubo. Državno tajništvo ZDA je namreč v svojem poročilu o tihotapljenju za leto 2019 navedlo, da je na Kubi prisotna trgovina z ljudmi. “Trgovina z belim blagom in seks turizem, ki vključuje tudi otroke, sta prisotna na Kubi.”

Vseeno pa je navkljub vsem nepravilnostim mrliški oglednik sklenil, da Epsteinovo smrt razglasi za samomor.

Ivan Šokić

 • Janez Kepic-Kern

  še tu
  PONAVLJAM
  Znani kralj
  iz starega veka
  DAVID
  je bil splošno priznano – pogumen in pameten.
  TUDI “BOG” GA JE POTRDIL – KOT PRIMERNEGA – ZA VLADARJA.
  Mnogi – takih vrlin – verjetno – nimajo ?
  Kaj
  torej delajo – v bližini – “OBLASTI” ? L.R. JANZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  DAVIDOV PSALM
  V
  UMETELNI IZVEDBI
  BATTISTE ACQUAVIVE – S KORZIKE

  • John Kovacs

   Kje je Soave?

 • Nšo-či

  Neverjetno je to, da žene moških,, ki so prijateljevali z Epsteinom stojijo ob svojih možeh. Sebe štejejo za odločne ženske tega časa, pa se prebujajo ob takih gravžih. Mogoče celo finančno in javno podpirajo Me Too, ker to koristi njihovi zunanji podobi.

 • John Kovacs
 • John Kovacs

  Kdo so Epsteinovi prijatelji?
  https://youtu.be/AUDr_c2PalI

  • Kju

   Kovačev Joža, hočeš povedat da vas razkritje takih zgodbic kot je Epstein skrbi tudi pod Alpami?

   Hm, mogoče lahko pojasniš čemu?

 • Anton

  kaj težite zoper Clintona, on je vendar demokrat, on je vendar NAŠ in zatorej nedolžen.

  sarkazem press

 • xtc

  Torej ,če seje res obesil mora biti nekje tisto,kar naj bi bila vrv,če ni je malce čudno.
  Sicer pa ob vseh ugotovitvah,kaže ,da je bil nekdo spuščen v zapor,kamere pa onesposobljene,verjetno ,je šlo pri Epsteinu za zelo podobno zgodbo oni z Bokijem 13 v makedoniji,ko pa je omenil,da bi se lahko na sodišču kaj spomnil pa so ga umirili,kot podo onega makedonkega homota.
  Seveda pa je Epstein zagotovo,pustil nekje vse papirje in dokumentacijo o vpletenih,ki jo jeimel kot garancijo za varnost,ob enem pa tudi .če bo potonil pač nebo sam in sleje kot preje bodo seznami nemara celo posnetki prilezli na plan.

 • Dada

  JA, vsi smo videli, gospoda pokojnika, prijateljevati s Trumpom. V ZDA moraš biti v visoki družbi, nikoli ne veš, kdo ti prav pride in kdo ti škodi. Denar dela denar.

  • Kju

   Tebe so pa videli prijateljevat z Bullmastifi in snifati koko, pazi se…

 • Kju

  Prva faza razkritja je bil Epstein (ker je z velikim veseljem pel, je menda na varnem, ameriški program za zaščito prič je pač učinkovit in kreativen, samomor ali umor je bil samo predstava za javnost).

  V naslednjih fazah razkritja početja elite bo prišlo na dan veliko več, osnovno sliko najdete tu (začnite z ogledom med 23 in 27 minuto…):

  https://youtu.be/i0hb8dfKN8k

 • Skrajno Desni

  Naš politični vrh ni nič boljši, samo obesit se noče nihče jih bomo morali mi.

 • John Kovacs

  Pedofilov je najvec v RKC
  BOSTE NAPISALI KAKSEN CLANEK NA TO TEMO???

 • abc

  Šokiću, če že omenjaš prijateljevanja z Epsteinom, potem bodi vsaj malo bolj natančen in omeni, ter objavi tudi kakšno sliko Trumpa z Epsteinom.
  https://www.thewrap.com/wp-content/uploads/2019/07/imageedit_23_2708862539.jpg

 • Andrej

  Zanimivo, koliko je pripomb na Trumpa in koliko na Clintona. A niste malo pristranski?