fbpx

Nekoč s pedofilskim milijarderjem na veliko prijateljevali, zdaj se povezav z njim otepajo: Pedofilska naveza in trgovina z ljudmi sega vse do Kube

Pedofilski judovski miliarder Jeffrey Epstein in nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton (vir: twitter)

V zvezi s smrtjo pedofilskega judovskega milijarderja Jeffreyja Epsteina v strogo varovanem zaporu je vedno več indicev, da ni šlo za samomor, zdaj tako kaže tudi obdukcijsko poročilo. Epstein je bil zaprt zaradi novih dokazov, ki jih je pridobil FBI v zvezi z milijarderjevo preprodajo otrok za spolne usluge. Vedno več njegovih prijateljev in znancev, ki so se posluževali njegovega “Lolita Expressa”, pa zdaj išče izgovore in se skuša ograditi od Epsteina.

“Med novinarskimi razkritji o grozljivih in obsojanja vrednih seks škandalih finančnika Jeffreyja Epsteina se je na seznamu letov z njegovim letalom pojavilo moje ime,” je začel v svojem poskusu omejevanja škode nekdanji kolumbijski predsednik Andrés Pastrana.

Preberite še: Spoznajte junaškega ruskega pilota, ki je zasilno pristal na polju in tako rešil 233 življenj!]

Pastrana se izmotava, da je zgolj letel na Epsteinovem letalu, ki je pristalo v Nassauu na Bahamih, da bi prestopil na let za Havano, kamor naj bi ga povabil zdaj pokojni kubanski diktator Fidel Castro.

Vplivni, bogati, pedofili
Mariskdo bi ob čem takem privzdignil obrvi, saj so ob večih priložnostih Epsteinove žrtve preprodaje otrok za spolne usluge in pedofilije povedale, koga vse so spoznale na njegovem letalu in njegovih zabavah.

Obdukcija razkrila: Pedofilski judovski milijarder Epstein se ni obesil, ampak je bil zadavljen?!

Z njegovim letalom so na otok, kjer so se po poročanju portala Tore odvijale “zabave” z mladoletnimi, leteli znani ateist in zagovornik “mehke pedofilije” Richard Dawkins, filozof Daniel Dennet, takratni direktor Disneyja Richard Cook, profesor psihologije na Harvardu Steven Pinker ter ustanovitelja televizijskega programa za otroke Nickelodeon Gerry in Kit Laybourne.

A Epstein je zdaj mrtev. Vedno bolj jasno pa postaja, da v njegovi smrti ni šlo za samomor. Vsi ostali pedofili, ki so v preteklosti koristili Epsteinove “storitve”, so si ob tem oddahnili. Vsi pa se želijo ograditi od Epsteina.

Epstein na veliko priljateljeval s Clintonom
Med njimi je tudi nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton. Ko so Epsteina ameriške oblasti v juliju prijele, se je nekdanji predsednik po poročanju Breitbarta zgovarjal, da je zgolj štirikrat letel z Epsteinom in se še dvakrat sestal z njim v New Yorku.

Mediji so Clintona kaj kmalu postavili na laž, saj je iz seznama letov postalo jasno, da je samo v obdobju od 2011 do 2003 vsaj 26-krat letel z Epsteinom. Na letih so bila poleg Clintona pogosto navedena samo neznana ženska imena brez priimka, kar daje slutiti, da je šlo za mladoletne osebe. Epstein pa je imel v svoji hiši celo portret Clinotna, oblečenega v žensko obleko in obutega v salonarje.

To pa nas spet vrne na Kubo. Državno tajništvo ZDA je namreč v svojem poročilu o tihotapljenju za leto 2019 navedlo, da je na Kubi prisotna trgovina z ljudmi. “Trgovina z belim blagom in seks turizem, ki vključuje tudi otroke, sta prisotna na Kubi.”

Vseeno pa je navkljub vsem nepravilnostim mrliški oglednik sklenil, da Epsteinovo smrt razglasi za samomor.

Ivan Šokić