fbpx

Nemška obveščevalna služba razkriva podrobnosti o delovanju organiziranih tihotapcev migrantov!

Meja med Španijo in Marokom v Ceuti (vir: twitter)

Podrobnosti delovanja organiziranih tihotapcev migrantov so prišle na dan, razkrito je bilo, da si pri tihotapcih s plačilom višje prevoznine migranti lahko zagotovilo VIP status in posledično pospešen vstop v Evropsko unijo, v kolikor ne pridejo na cilj jim denar vrnejo, če pa pred ciljem umrejo je denar vrnjen njihovi družini.

Zanimive informacije, ki jih povzema hrvaški narod.hr tako razkrivajo, da Libija ni več najbolj priljubljena točka migrantov za odhod v Evropo, pač pa je to postal Maroko. Gotovo je k temu prispevala ostra proti imigrantska politika italijanskega notranjega ministra iz vrst Lige Mattea Salvinija, po drugi strani pa tudi politika španske socialistične vlade, ki nelegalne migrante kar vabi na svoje obale in jim pri tem zagotovi socialne transferje, brezplačno zdravstvo ter stanovanje, zagotoviti pa jim želijo tudi volilno pravico. Ne rabimo poudarjati, da so socialisti s pomočjo migrantov španske finance v le nekaj mesecih spravili na kolena.

Do Maroka za zgolj 50 evrov, proti Evropi pa za VIP status kar 4.000 evrov!
Od afriških držav kot so Mali, Slonokoščena obala, ali Gvineja do Maroka pot stane zgolj 50 evrov, v Maroku pa si nelegalni migranti za tisoč evrov zagotovijo tri poskuse nelegalnega vstopa v Španijo, za dva tisoč tihotapci migrantom garantirajo vstop v EU, za štiri tisoč evrov pa si migranti po podatkih nemške obveščevalne službe zagotovijo tudi VIP status, v okviru katerega relacijo Mali – Maroko – Španija prepotujejo v zgolj šestih dneh! Maroko se kljub temu bori proti slabi podobi, do sedaj je namreč uspel preprečiti že 54 tisoč odhodov nelegalnih migrantov proti Evropi.

Zlobni milijarder George Soros (vir: twitter)

Komu je to v interesu?
Le vprašamo se lahko komu so v interesu tako neobvladljive razsežnosti migrantske krize. Najprej lahko pomislimo na bogate arabske družine s panarabskimi nagnjenji, islamske ekstremiste, evropsko-ameriške pripadnike finančno političnega esteblišmenta, katerega najvidnejši predstavnik je zlobni židovski milijarder madžarskega porekla George Soros! Kot politična veja teh interesnih skupin se izkazujeta nemška kanclerka Angela Merkel in francoski predsednik Emmanuel Macron.

J. Ž.