Nemška obveščevalna služba razkriva podrobnosti o delovanju organiziranih tihotapcev migrantov!

Meja med Španijo in Marokom v Ceuti (vir: twitter)

Podrobnosti delovanja organiziranih tihotapcev migrantov so prišle na dan, razkrito je bilo, da si pri tihotapcih s plačilom višje prevoznine migranti lahko zagotovilo VIP status in posledično pospešen vstop v Evropsko unijo, v kolikor ne pridejo na cilj jim denar vrnejo, če pa pred ciljem umrejo je denar vrnjen njihovi družini.

Zanimive informacije, ki jih povzema hrvaški narod.hr tako razkrivajo, da Libija ni več najbolj priljubljena točka migrantov za odhod v Evropo, pač pa je to postal Maroko. Gotovo je k temu prispevala ostra proti imigrantska politika italijanskega notranjega ministra iz vrst Lige Mattea Salvinija, po drugi strani pa tudi politika španske socialistične vlade, ki nelegalne migrante kar vabi na svoje obale in jim pri tem zagotovi socialne transferje, brezplačno zdravstvo ter stanovanje, zagotoviti pa jim želijo tudi volilno pravico. Ne rabimo poudarjati, da so socialisti s pomočjo migrantov španske finance v le nekaj mesecih spravili na kolena.

Do Maroka za zgolj 50 evrov, proti Evropi pa za VIP status kar 4.000 evrov!
Od afriških držav kot so Mali, Slonokoščena obala, ali Gvineja do Maroka pot stane zgolj 50 evrov, v Maroku pa si nelegalni migranti za tisoč evrov zagotovijo tri poskuse nelegalnega vstopa v Španijo, za dva tisoč tihotapci migrantom garantirajo vstop v EU, za štiri tisoč evrov pa si migranti po podatkih nemške obveščevalne službe zagotovijo tudi VIP status, v okviru katerega relacijo Mali – Maroko – Španija prepotujejo v zgolj šestih dneh! Maroko se kljub temu bori proti slabi podobi, do sedaj je namreč uspel preprečiti že 54 tisoč odhodov nelegalnih migrantov proti Evropi.

Zlobni milijarder George Soros (vir: twitter)

Komu je to v interesu?
Le vprašamo se lahko komu so v interesu tako neobvladljive razsežnosti migrantske krize. Najprej lahko pomislimo na bogate arabske družine s panarabskimi nagnjenji, islamske ekstremiste, evropsko-ameriške pripadnike finančno političnega esteblišmenta, katerega najvidnejši predstavnik je zlobni židovski milijarder madžarskega porekla George Soros! Kot politična veja teh interesnih skupin se izkazujeta nemška kanclerka Angela Merkel in francoski predsednik Emmanuel Macron.

J. Ž.

 • Van Der Waals

  MERKEL, MACRON, SOROS… LEVI FAŠISTI GLOBALISTI. ANTI WHITE!!!

  • Merklova je evrop. desnica, CDU

   • Van Der Waals

    merklova CDU ni desnica… glede na to da vabijo ilegalce.

    • Steiermark

     CDU, kolikor vem, so unija krščanskih demokratov, protestantov. Za te pa itak vemo, da je njihova “filozofija” bližje pokvarjenim in zblojenim levakom, ker je za njih nekaj normalnega biti gej, lezba ali karkoli že drugega perverznega in zblojenega. Oni imajo celo škofe-inje, ki se ženijo z lezbičnimi in gejevskimi predstavniki ….. za njih imajo tujci, delomrzneži, prednost pred svojimi, avtohtonimi, tistimi, ki so v svoji deželi ustvarili blagostanje, niso pa ga deležni!

   • šmentanamuha

    Imaš prav. Ni bistveno levica ali desnica ampak, kdo je v taboru promigrantskih no border globalistov in kdo je v taboru antiglobalistov, ki svojo državo, narod in kulturo vidi kot vrednoto. Tako da je tvoja pripomba na mestu.

   • Steiermark

    pozabljaš, da je merklca pod levo fašistično rusko oblastjo, bila njihova! In, volk spremeni dlako, narave pa ne!

    • Janez, komunist?

     • Steiermark

      zarukani komunist si ti in vsa levaška zblojena svojat!

  • karlina

   Brez svojih potomcev !!!!!

  • Steiermark

   seveda pa nesmemo pozabiti omeniti njihovih “podmladkov”, pokvarjenih levih fašistov, ki za denar izvršujejo njihova povelja – takšnih imamo prav mi, v Sloveniji, na pretek!

 • šmentanamuha

  Še dobro, da so to lahko povedali za javnost.

 • šmentanamuha

  Temu Sorosu so zagotovo menjali že vse rezervne dele po nekajkrat in upala bi stavit, da so za njegovo “popravilo” uporabili kar nekaj svežih krepkih migrantov. Pogled na tega zombija, ki je samo navidezno podobna človeku, je nevarno za zdravje.

  • Sloven”c

   glede na to kok je pokvarjen je dubu kakšne organe od otrok…..ziher

  • karlina

   IZJAVA LETA !!!!!!! + 100

 • stajerc5

  Sicer ne spada sem, ampak vseeno zanimivo…
  Izgleda, da sta Putka in Trump spet istega misljenja:
  .
  Russland glaubt Saudi-Arabien im Fall Khashoggi
  .
  Russland hat im Fall des getöteten Journalisten Jamal Khashoggi keinen Zweifel an der Darstellung Saudi-Arabiens zum Tod des Regierungskritikers. Niemand sollte irgendwelche Gründe haben, den offiziellen Aussagen des saudischen Königs Salman nicht zu glauben, sagte Regierungssprecher Dmitri Peskow am Freitag in Moskau.

  • šmentanamuha

   Daj prevedi, prosim.

   • stajerc5

    Rusija nima nobenega dvoma, da je prikaz umora Khashoggija iz strani SA resnicen. Ne sme se dvomiti o izjavah Kralja Salmana, je izjavil vladni govornik Dmitri Peskow V Moskvi!!!

 • Sloven”c

  Kdaj bo da riknu gnoj star…..pa jst bom takrt gajbo pira požru od veselja.

  • karlina

   Hm, saj tudi “slovenski” soros noče, oz. se ga zaradi njegove zlehtnobe, še Matilda izogiba. Ampak za kaj za vraga, res zlobni, zleht ljudje ne pofilajo, poštenjaki pa vedno zbolijo in prekmalu umrejo-odgovor-https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

 • samsara

  “Kot politična veja teh interesnih skupin se izkazujeta nemška kanclerka Angela Merkel in francoski predsednik Emmanuel Macron.”

  Kot religijska veja pa papež Frančišek.
  “Lepa druščina”, prav zares.
  Globalisti = satanisti.

  • karlina

   TOČNO TAKO !!!!!! Najhujši so tisti, ki nimajo svojih potomcev in se jim gladko j…..e, za naše potomce in seveda, za našo Evropo.

 • xtc

  Ko bo potopljena prva švercerska ladja in obešeni prvi tihotapci(ki jim bo zadeva nesporno dokazana) bo hitro drugače.

 • cosmosjasnovidec

  Ali sem spregledal kje napisan članek o današnjih dogodkih umor 2. bosanska policista z strani kamelotrajbarske muslimanske golazni danes v Bosni in poskus uboja Kolinde Grabarič v Zagrebu kjer jo je hotel fentati muslič z puško zato,ker ne spustijo muslimanskega migrantskega gnoja iz Bosne v Hrvaško?
  Po prijavi občanov kateri so strelca videli na strehi v zasedi,ko je čakal,da se pojavi Kolinda v bližini njenega stanovanja so ga pravočasno onesposobili specialci.
  Zakaj o tem nič ne piše hrvaški radiji pa to navajajo pri poročilih?
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • karlina

  Grrrrrrr, fuj, tako je grd in zloben, da ga še Matilda ne mara, je pa zelo, zelo , zelo podoben enemu v Sloveniji, ki ga tudi Matilda noče in noče, itak-ko pa ji vedno pobegne na zdravljenje v Ameriko ali Švico.

 • BlackOpsSystem

  ” če pa pred ciljem umrejo je denar vrnjen njihovi družini.”….hahahahaha full osebnih podatkov jim dajo pred vkrcanjem, da lahko potem njihovim družinam vrnejo denar. hahahahahahahaha

 • pajot

  Najponižneje bi prosil,da ne objavljate njegovih slik. Ko ga je moj maltežanček zagledal na monitorju,se je stresel od groze,dvignil tačko in se nanj poscal. Cel dan sem porabil,da sem ga spravil v red. Monitor,namreč.

 • Olga2345

  Vse za rešetke do smrti zaradi korupcije, trgovanja z ljudm in ogrožanja evropskih prebivalcev!

  • Terminator

   Škoda za rešetke.samo šus v glavo,drugače bodo stroški.

 • Felikss_AH

  Vse lepo in prav da se o taki tematiki piše, sploh pa tam kjer oblastni režimi ne želijo da se o tem razpravlja, kaj šele prikazujejo dejstva, ker v maligni Zahodni Levici obstaja trend ki pravi da so “dejstva” lahko in celo praviloma “Rasistična”, “Xenofobna”, Homofobna, Islamofobna in kar je še te Ultra-Marxistične poetike.

  Tudi v tem članku je prikazano kaj se dogaja, mene bi pa bolj zanimala razprava na temo KATERI EU politiki to promovirajo in dovoljujejo, ZAKAJ, predvsem pa kdo so IDEJNI ARHITEKTI tega PROJEKTA. Tema je občutljiva… a vseeno…

  KATERI… ni problem, vidimo in slišimo ih… so pač vladajoče LEVIČARSKE Politične Strukture ob masovni podpori njihovih nepojmljivo premaknjenih volivcev. Če se ih vpraša zakaj… v glavnem odgovorijo da so taka vprašanja Rasistična in Xenofobna in niti ne poskušajo argumentirati svoje početje. Njihova delovna “logika” je da vsakdo ima pravico poiskati si boljše življenjske pogoje, varnost… zato zagovarjajo popolno svobodo gibanja, ki za “potrebne” iz Tretjega Sveta velja izključno v smeri – EVROPA! V ta namen je institut azila brez zadržkov na voljo vsakomur iz te smeri in je legaliziran skozi nenehne Euro-Afriške deklaracije, in naslednja je v Decembru 2018.

  ZAKAJ – “Znanstvena razlaga” sloni na neki medli “skrbi” za negativne demografske trende ki bi naj ogrožali obstoj Evropskih Narodov in to nameravajo umetno preprečiti z UVOŽENO “svežo krvjo”. Torej vzreja “novih Evropejcev”, po modelu ki ga je nenavadno iskreno predstavila Barbara Lerner Spectre v njenem zdaj že legendarnem intervjuju ko je rekla da se Evropa še ni NAUČILA biti Multikulturalna, da zdaj gre skozi ta proces, da Evropa ne bo več kontinent MONOLITNIH AVTOHTONIH Nacij, in da bodo ONI zaradi njihove VODILNE vloge pri temu – osovraženi! Ob tem je poudarila – “Če se to ne opravi Evropa ne bo preživela” … Blagi bog, koliko “iskrene” skrbi za Evropejce s strani ene NE-Evropejke.

  Ostaja zanimivo da ni pojasnila kako bi se pa naj “preživetje” Evrope izvedlo… namreč ti ki sem lazijo in se ih pri temu še dobesedno ORGANIZIRANO uvaža, so v 95% primerov MOŠKI “imigranti” in “begunci” ???

  “Tehnologijo reševanja” pa je na “srečo” obrazložil leta 2012 Sarkozy (sarkastično imenovan Miscegenation Czar- Osemenjevalni Car), še za časa svojega mandata ko je dobesedno žugal Francozom (dejansko pa Francozinjam), kar je logično, namreč milijonske mase uvoženih moških “imigrantov in beguncev” naj ne bi plodile Evropske moške. Takole je žlobudral “vrli” Sarkozy tu – https://youtu.be/wP3CnYGCaEE – “Rasno mešanje plemeniti družbo, krvno sorodstvo jo uničuje. Pred nami je velika zamenjava. Cilj je soočiti se z izzivom RASNEGA MEŠANJA. To ni stvar izbire to je obveza. Če ne bo šlo dobrovoljno, potem bo država INTERVENIRALA. Mi se moramo spremeniti, torej se bomo spremenili”

  Torej “Tehnološka Rešitev” je da se Evropske ženske usmerja ali celo prepusti agresivnim “naravnim potrebam” primitivnih Črnih hord iz Afrike in onih is Muslimanskega sveta. Ne sankcioniranje čedalje bolj številnih posilstev s strani “potrebnih rešiteljev” potrjuje zamišljeno “tehnologijo”

  V skladu s tem načrtom se na Zahodu že lep čas sistemsko-sinhronizirano vsiljuje “IZOBRAŽEVALNA” kampanja namenjena predvsem ženski mladini ki modelira njihove “partner-preference” z “potrebnimi rešitelji”. V ta “posel” je vključeno tudi sistemsko “prilagojeno” OGLAŠEVANJE na vseh nivojih, kjer se praviloma Evropski moški prikazujejo kot bedna zanikrna pezdeta v primerjavi z pojavno mogočnimi Črnci na primer.

  Pri nas je nekaj let nazaj celo neka urednica znanega časopisa objavila članek – “Hočem Črnca… in Janez hoče azijatko…”. Po Ljubljani pa je pogosto opaziti reklamne panoje z Afriškimi manekeni… in to v (za enkrat še) absolutno Belski Ljubljani… da te kap.

  Marxistični utopisti so Socializem oglaševali kot prehodno stopnjo v “božanski” Komunizem. Njihovi nasledniki Kultur-Marxisti pa očitno imajo Multikulturalizem za prehodno stopnjo v “božanski” EURO-MONOKULTURALNI NWO. Postopek pa seveda teče pod taktirko Globalističnih elit.

  • Felikss_AH

   DODATEK 1

   Kdo so pa Globalistične elite? Predvsem tisti ki upravljajo z Finančnimi tokovi, tisti ki dobesedno tiskajo denar iz lufta (Fiat MONEY… Fiat Latinsko = Naj bo tako) – Je torej Fiat valuta, ki jo vlada (v Ameriki FED & WALL STREET) razglasi za zakonito plačilno sredstvo, vendar ni podprta s fizičnim blagom. Vrednost fiat denar izhaja iz razmerja med ponudbo in povpraševanjem in ne vrednostjo materiala, iz katerega se denar ustvari.

   Vrhove Globalistov nedvomno tvori Bankirski Kartel ali popularno – Banksterji.
   Sledijo Internacionalne in Mega Korporacije
   Potem so tu razne Think-Tank (Možganski Trusti) “Neprofitne” organizacije od katerih sta najbolj mogočni Ameriški CFR (Council on Foreign Relations), pa Bilderberg kjer je domoval zloglasni Peter Sutherland (pokojni), poleg Sorosa drugi največji zli duh Euro-Multikulturalizma… pa Trilaterala, pa Venetian Black Nobility, Committee of 300, Order of the Garter, Royal Institute for International Affairs, Club of Rome, Tavistock Institute of Human Relations, potem razna Masonska združenja, vklučno z Vatikanom, NATO. U.N… in tega je še kar nekaj

   Nadgradnjo pa morajo podpirati mogočni servisi kot so MSM Korpopracije, Akademija-Izobraževanje-Kultura, ZABAVNIŠTVO (Kruha in Iger)-(panem et circenses), Music Industry pa Hollywood, ter direktna penetracija v Državne Sisteme, (Sodne, Varnostno-Obveščevalne in Vojska) in preko cele palete raznih posameznikov, od skorumpiranih birokratov do profesionalnih predstavnikov samega Vrha.

   Obstaja še eden poseben “servisni” segment, predvsem v Ameriki, ki bistveno vpliva na socialni ustroj Amerike in posledično Evrope, Avstralije… njihovo socialno “krojaštvo” je za Tradicionalno Euro-civilizacijo usodno, zaradi njihove izjemno vplivne Marxistične komponente. To so nedotakljivi in posebej privilegirani ideologi, misleci, akademiki in organizacije kot so ADL, SPLC, UCLA… ect v Ameriki. V EU pa imamo EJC (European Jewish Congress), EJP (European Jewish Parliament) in International ADL (Anti-Defamation League)

   Na dnu smo seveda mi navadno ljudstvo (Plebs). Kaj vse je to ljudstvo itak ve vsakdo. Bistveno pri temu je da smo danes v glavnem razdeljeni na “progresivno” Levico in Tradicionalno Desnico, govorim izključno o naši Euro-civilizaciji, drugi me ne brigajo. Kako pa izgleda razmerje med “progresivnimi” Levičarji in Tradicionalno Desnico pa se lepo vidi tudi na komentatorski sceni tu.

   Anglofonski Alternativni mediji in razni blogerski portali ter YouTube Vlogerji in žurnalisti obdelujejo prav to tematiki izdatno, a je le treba paziti in z lastno glavo filtrirati zrnje od plevela. Pogrešam pa to vrsto obdelave v našem Slovenskem prostoru, ki bi bila nujna ker sem se sam prepričal kako kaže da večina Plebsa ne obiskuje portale kot je Nova, da sploh ne omenjam Anglofonske in druge. Panem et Circenses deluje kot v starem Rimu.

   • Felikss_AH

    DODATEK 2

    Za primerjavo kako nedotakljivi in privilegirani PRAVI izumitelji Multikulturale namenjene izključno nam, sami skrbno pazijo na lastno identiteto pa se lahko vidi tu – “New Relationship” – http://www.mavensearch.com/topfifty.htm – “JDate is an ideal destination for Jewish men and Jewish women to make connections, and find friends, dates and soul mates, all within the faith. With hundreds of thousands of members, fun and easy online features, fantastic offline activity options (including, travel and events), JDate is the number one place for Jewish romance in the world! 750,000+ registered members worldwide. JDate is responsible for more Jewish marriages than all other dating sites combined!”

    Bog pomagaj tistemu ki bi se drznil s takim oglasom promovirati “New Relationship for Whites”. Najprej bi sledilo režimsko medijsko “zgražanje”, potem sodni pregon, aretacija in zagotovo več letni zapor.

  • tomnidari

   Izjemno. vse pohvale.

 • tomnidari

  Živ krst me ne prepriča, da uradniki v aparatu držav, kjer omogočajo nezakonito migracijo, nimajo koristi.

 • Terminator

  Soros,Matilda prihaja.

 • Jožef

  Fajonka bi še rada vodila Fronteks ki že zdaj v mediteranu samo taksira ilegalce in to nekaj tisoč dnevno.