fbpx

“Neznanci” v Londonu pretepli stevardeso in njeno prijateljico, ker se nista hoteli poljubiti za njihovo zabavo!

foto: twitter

Ryanairova stevardesa in njena lezbična partnerka sta pot z avtobusom končali obliti s krvjo po tem, ko ju je “banda moških” napadla na londonskem avtobusu, ker sta zavrnili “poljub za zabavo”. Zanimivo in značilno pri tem je, da mediji niso želeli razkriti porekla “bande moških”, ki so napadli nič hudega sluteči potnici, poroča Mailonline.
Melania Geymonat, 28-letnica iz Urugvaja, se je s svojo ameriško prijateljico Chris vozila z avtobusom v severozahodnem delu Londona. Toda med potovanjem je skupina neidentificiranih mladih moških za njima opazila, da sta par, in so začeli zahtevati poljub, zahtevo pa pospremili z grobimi spolnimi kretnjami.

Razkrila je: “Želeli so, da se poljubiva, da bi naju lahko gledali. Poskušala sem razbremeniti situacijo, zato sem jim rekla, naj naju pustijo pri miru, ker se Chris ne počuti dobro.” Moški, stari med 20 in 30 let, so se razjezili in začeli vanju metati stvari. “Naslednja stvar, ki se je spomnim, je bila, da so Chris zvlekli medse in jo pretepli,” je dodala Melania. “O nevarnosti nisem razmišljala in sem šla do njih. Vlekla sem jo nazaj in jo poskušala braniti, pa so me začeli udarjati. Sploh ne vem, če sem bila pri zavesti. Čutila sem kri na obrazu, krvava so bila tudi moja oblačila.”

Melania je še dodala: “To ni osamljen primer, to je običajno. Videli so naju kot zabavo, zaradi česar sem tako jezna.” Medtem so novinarji na policijo naslovili vprašanje, ali so v preiskavi že odkrili poreklo storilcev napada na nemočni žrtvi.
M. V.