Norveška na nogah: Migranti ne plačujejo davkov in ne delajo, vsak Norvežan pa bo zanje plačal tisoč evrov!

Fotografija je simbolična. (Foto: epa)

Migrantov je na Norveškem vedno več, večina jih živi od socialne pomoči. Prejemajo veliko več kot ostali, plačevati pa jim ni treba niti predpisanih davkov, ki jih plačujejo drugi državljani. Nove raziskave so nedavno pokazale, da bo vsak Norvežan čez nekaj let migrantom moral nameniti več kot tisoč evrov letno.

Priseljevanje na Norveško bo tamkajšnje prebivalce od leta 2025 vsako leto na osebo stalo več kot tisoč evrov. Vsak državljan bo tako prek davkov in prispevkov letno prispeval okrog 1000 evrov, ugotavlja nova norveška študija.

Glavni razlog je v tem, da bo konec tega stoletja prebivalstvo kar dvakrat večje kot bi bilo brez migrantov, poroča največji norveški medij NRK“Zdajšnja populacija, izoblikovana s priseljevanjem, ki se je na grobo začelo leta 2016, bo leta 2100 prištela še 4,1 milijona ljudi,” pravi raziskovalec Erling Holmøy. Po podatkih norveške statistike naj bi večina priseljencev prišla iz držav Afrike in Azije, večina izmed njih pa si še ni našla nobene službe.

Zgodilo se bo ravno to, da bodo migranti še bolj prevladovali, plačevali bodo pa znatno manj davkov, ob tem pa bodo dobili mnogo večjo socialno podporo,” pravi Holmøy, ki ocenjuje, da bodo dodatni stroški, ki jih bodo namenili za migrante, vsakega davkoplačevalca stali okrog 1000 evrov letno.

Norvežani za lagodno življenje migrantov ne želijo plačevati
Norveška je dokaj majhna država, s približno 5 milijoni prebivalcev, prav tako je država visokih cen. Tamkajšnje življenje je drago, stroški pa redno praznijo denarnice večine prebivalcev. Zato je nenavadno, da večina v parlamentu še vedno glasuje proti vladnemu nasvetu o zmanjševanju števila migrantov. Vlada nanje opozarja že leta, zdaj pa so postali draga vsakdanjost, tako gospodarska kot kulturna. “Menim, si naši ljudje želijo, da tudi tisti, ki pridejo k nam, nekaj prispevajo in plačujejo davke. Ne moremo biti tako prijazni in reči ‘da’ ljudem, ker moramo biti človeški. Ne, pravzaprav moramo razmisliti o velikosti davkov in o pravicah, ki jih podarjamo,” je dejala predsednica vlade Erna Solberg.

Erna Solberg (Foto: epa)

A. L.

 • Brutus

  Ni zraslo na ”mojem zelniku” vendar se popolnoma strinjam s zapisanim. Škoda le, da tega ne morejoprebrati norvežani in ostali gostitelji ”miroljubnega” islama!

  MUSLIMANI…

  Oni niso srečni v Gazi 
Oni niso srečni v Libiji 
Oni niso srečni v Maroku 
Oni niso srečni v Tunisu 
Oni niso srečni v Jemnu 
Oni niso srečni v Iraku 
Oni niso srečni v Iranu 
Oni niso srečni v Pakistanu 
Oni niso srečni v Afganistanu 
Oni niso srečni v Siriji 
Oni niso srečni v Libanonu 
Oni niso srečni v Bahreinu…

  Torej, kje so srečni ?

  Srečni so v Nemčiji 
Srečni so v Franciji 
Srečni so v Angliji 
Srečni so v Izraelu 
Srečni so v Nizozemski 
Srečni so v Belgiji 
Srečni so v Španiji 
Srečni so v Italiji 
Srečni so v Avstraliji 
Srečni so v ZDA 
Srečni so v Kanadi 
Srečni so v Švedski 
Srečni so v Norveški 
Srečni so v Avstriji 
Srečni so v Švici 
Srečni so celo v Sloveniji …

  Na kratko, oni so srečni v vseh državah, 
ki niso muslimanske. 
In koga krivijo za svojo nesrečo?

  Ne krivijo Islam. 
Ne krivijo njihovo vodstvo. 
Ne krivijo sami sebe.

  Oni krivijo države v katerih so srečni! 
In želijo jih spremeniti, 
da bi bile kot države iz katerih so prišli, 
ker v njih niso bili srečni !!!

 • Artur

  Kar pripravite se naši multikulturalno zapriseženi narodno izdajalski komunjarski paraziti že načrtujejo Norveški scenarij to kar imamo zdaj ni še nič v primerjavi s tem kaj naše čaka. Komunjarska gamad ne bo odnehala, Slovenčki kaj vam je za storiti ?

  • KAPIBARA

   Oddat podpis za SLO predsednika g. ŠIŠKO-ta

   • Valter BraniSlav

    Slisal sem ga peti v domu za upokojence kjer poje naprej zastave slave.
    A ima tudi svoj politicni program? Kje je povezava?
    https://www.youtube.com/watch?v=5U9vxMKbJgI

    • KAPIBARA

     Tako kot Cerar, bo zmagal, brez programa, potlej ga bo pa črpalod drugih- tako kot Cerar

  • Valter BraniSlav

   Artur, desna Ljudmila Novak ima svoj plan: PODESESTERILA BI STEVILO NEKOMPATIBILNIH MUSLIMANOV:
   http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

  • sodnikisozločinci

   Prijaviti se bo treba na tečaj za turističnega vodiča v Postojnski jami. Kmalu se bodo pojavile potrebe po strokovnih ekskurzijah za preučevanje življenja človeških ribic, pravijo da v drugo gre bolje.

 • janez zorman

  In potem se naši Venezuelčani čudijo Madžarski domoljubni politiki ?!

 • rubec

  Že že ampak ta vagon je pa naš. Ne vem če ni njegova kapa tudi.

 • dr Janez Sveti

  “Svakog gosta, tri dana dosta!” Srbska narodna modrost

  DR Janez Sveti genij

  • steiermark

   Zakaj se pa te “modrosti” oni sami ne spomnijo, ko so v Sloveniji, tudi 50 let in več?

   • dr Janez Sveti

    Men ne mptijo. Večine Slovencev ne motijo. Ti, si pač vaški posebnež, nersečen, ker imaš edino stvar, ki je na tebi kaj vredna ta, da si Slovenec. Žal, je to samo sramota za slovenski narod.
    DRE Janez Sveti genij

    • steiermark

     Vaški, posebnež ali norček, v Sloveniji si ti, ker po tvojih izjavah lahko sklepam, da nisi niti Slovenc, kajšele, da bi imel Slovenijo in pripadnost Sloveniji za vrednoto…… “Men ne motijo” ….. seveda te ne, če pa k njim spadaš in imaš tudi njihovo antislovensko kulturo! Sicer pa, si kontradiktoren – svoja “stališča” – izjave, spreminjaš iz minute v minuto…

     • dr Janez Sveti

      Sem ti že napisal,. da si zabit bedak.
      DR Janez Sveti genij

    • steiermark

     Ti si pa “seoski” posebnež, ki se nemore vživeti v Sloveniji, v slovensko kulturo oz. zahodno krščansko! Pa spomni se, kaj si prej napisal, glede “gostov”….. Ali si to mislil na nas avtohtone v Sloveniji,…sveti tepec!

     • dr Janez Sveti

      Poglej. To, da misliš, ker si mogoče res slovenske krvi, da si superioren nad drugimi je velika neumnost. To, da sem genij in kot tak veliko vem je pa nekaj drugega. Ti si samo zabit in edina stvar na katero si lahko ponosen je, da si MOGOČE Slovenec. Ker če še to nisi, se lahko obesiš reva. Jaz SEM Slovenec. Če nebi bil bi to tudi zapisal, ker mi je prav malo mar zabitih bedakov, ki mislijo, da so nekaj poosebnega, ker so določene nacionalnosti. Bedaki.
      DR Janez Sveti genij

     • steiermark

      Pripiši naslov, kje te držijo, vsaj upam, v ustanovi zaprtega tipa, ker si že tako nevaren…… kot “uživalec ugodja v takšni ustanovi”, pa te dobro razumem, da se ti, za razliko nekaterih, ki se počutijo cesarje, zdravnike itd. se pač počutiš “svetega janeza” pa tudi “genija”! Iz otroštva se spomnim sosedove punce, ki se je rodila duševno prizadeta (tako kot ti) in se vedno posmehovala nam, normalnim otrokom, da smo buteljni in ona je zelo pametna…… Ja, res smešno, ampak me spominjaš na to revo!
      Kar se pa pripadnosti katerikoli narodnosti oz. Slovenski, pa nisem nikoli trdila, da sem Slovenka ampak vedno govorim o avtohtonih v Sloveniji, kar pa še ne pomeni, da smo vsi Slovenci……ker se npr. Kranjec nemore poistovetiti z Štajercem, ker smo pač različnih ras! in če se ti tako imenuješ, se sploh ne želim poimenovati tako, sicer pa, za razliko od tebe, pripadam “vzvišeni” in najboljši rasi – štajerski!No , genij bolnik, sedaj se boš pa ti. obesil če in , ko boš prišel iz te institucije in morda razumel,- spoznal, kakšen bedak in bednik si in kako delaš sramoto ostalim, ki se počutijo Slovence ali celo Kranjce!

     • dr Janez Sveti

      Za mene si odpadek slovenskega naroda. Smet. Nisem vedel, da si histerična in umsko zaostala ženska, kar je sklepati iz tvojih izkušenj, ki jih kako naivno opisuješ kot da se dogaja drugim. Poznamo to težavo. Reče se ji zanikanje. Štajerci so mešanci z veliko narodi in ena od večinskih so Uskoki. Nisi vedela? No pa ti jaz povem. Torej si čistokrvna južnakinja, kar se vidi iz histerične agresije. No mogoče pa samo rabiš enega deda da te nabriše.
      DR Janez Sveti genij

     • indijanka

      A se morm naučit zmerjat? Bom probala zdaj na Špancih trenirat, dokler nau dost visoka razlika.

     • dr Janez Sveti

      Dobro si jih, ker so izgubili tako hudo, da sploh ne dojemajo.
      DR Janez Sveti Jorhe

     • indijanka

      Hvala.

     • indijanka

      Pogrešala sem te. Tu gre vse narobe, če te ni

     • steiermark

      Takšnim jugobedakom in psihpatom , kot si ti, nebom niti odgovarjala, na žalitve , ki jih izvajaš do takšnih, ki imamo srednjeevropsko miselnost in kulturo, ki je diametralno nasprotje takšnim, zblojenim primerkom, kot si ti! Seveda ti žaljivke gredo dobro z jezika (medtem ko te svoje karakteristike pripisuješ drugim….) , nisi pa sposoben komuniciranja z nekom, ki ima drugačno mišljenje, ne zaostalo in nasilno, kot ti!
      Priporočam ti, da se držiš daleč vstran od mene, mojih komentarjev!

     • dr Janez Sveti

      Ti si srednjoevropejka? Bože mili, kakšna neumnost. Ti spadaš med manj razvite primate. Edino kar znaš..”jaz sem Slovenka, jaz sem Slovenka, Jaz sem Slovenka”..lajna. Čifurka, ki NIKOLI ne boš Slovenka.
      DR Janez Sveti genij

     • steiermark

      Revež, danes pa imaš hude napade. Pa saj si nisi sam kriv, kriv, če imaš v rodu takšno hudo duševno bolezen! Ubogaj me, vzami dodatno dozo pomirjeval ali pa pojdi na elektrošok, sicer boš slabo končal, pa čeprav si “genij”, kot se sam poimenuješ, s takšnimi geniji in svetimi, je pa res hudo……

     • dr Janez Sveti

      Kar tolaži se s tem, da so tudi drugi, ki imajo podobne težave, kot so jih ugotovili pri tebi. Žal ni tako. Nasveti, ki so ti jih napisali psihiatri so napisani samo za tebe in jih nehaj delit na spletu, saj so tvoja osebna zadeva. Če imate v družini duševno bolezen, bom res nehal debatirat s tabo, saj nima smisla, da sem vzrok kakšnih tvojih samomorilnih misli in dejanj.
      DR Janez Sveti analitik

     • steiermark

      Očitno je, da vse zgoraj , od tebe navedeno velja prav zate, jugobizantiskega debilnega genija, ki svoje komplekse histerično stresa nad nami, avtohtonimi in nebizantinci oz. jugohlapci, prav po nas! V bodoče se vzdrži kvakanja, predvsem na moje komentarje, kot predstavnice avtohtonih, neslovanskih ras, ki sestavljamo državotvorne slovenske državljane, če ti nebo uspevalo, pa večji odmerek pomirjeval, ki bodo bremzale tvoje psihopatske izpade!

     • dr Janez Sveti

      Še enkrat ti povem, ker si zabita kot črna noč. Edina stvar, ki v tvojem bednem življenju nekaj malega pomeni je ta, da si se slučajno rodila kot Slovenka in mene SLOVENCA je sram, da take nore babe sploh so Slovenke. Zabita si klot noč, nič ne znaš in imaš kurjo pamet. Pa še to. NE verjamem, da si Slovenka, ker ponavadi so ravno čifurji kot si ti najbolj obremenjeni z narodnostjo.
      DR Janez Sveti genij

     • steiermark

      Nasilni in zabiti turški hlapec, se še nisi naveličal? S takšnimi primitivnimi in zabitimi turškimi hlapci, kot si ti, se nimam o čem pogovarjati! Vzami še kakšno tabletko, morda ti bo pa vseeno pomagalo!

     • dr Janez Sveti

      Ne pripisuj svojih diagnoz drugim na spletu, saj je takoj jasno, da te boli, ker si ne znaš pomagat.
      DR Janez Sveti analitik

 • šmentanamuha

  Sej pri nas je isto, če komu ni kaj jasno.

 • Anton

  na te posledice , ki so popolnoma logične, smo nekateri na forumih opozarjali že od samega začetka.

  sarkazem press

 • Valter BraniSlav

  EVROPEJCI DELATE SAMOMOR Z ISLAMOM SAMO ZARADI ENEGA VZROKA:
  POMEHKUZILI STE SE DO TAKE MERE DA NOCETE IMETI VEC SVOJIH OTROK.
  Z otroci je veliko dela, laze je sanjati o multikulti kot vsakemu otroku pomagati prvih 20 let zivljenja.
  Ce bi imeli velike druzine – tako kot jo imam jaz – takih bedarij ne bi poceli.
  Ljudmila Novak pa bi sedanjo kvoto leve vlade (500 migrantov) kar podeseterila in bi jih sprejela 5 tisoc.
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

 • PLavi-mil

  Narod se je obrnil v desno, ker so videli, da jih levosučni hočejo še naprej uničevati , srčno upam, da bomo tudi v Sloveniji spregledali in vrgli na smetišče levičarje.

  • Goran Hvala

   Cez 10 let pa itak vsi na levo ker bodo desni zacel s svojimi forami dusiti narod…politika pac…nobenmu ni v interesu da bi zrihtal karkoli prav…vazn da se sami redijo in fino zivijo…ljudi pa filajo z nekimi pogledi al levimi ali desnimi…brez levakov in desnakov baje sploh ni moc zivet…jst bi ze tko ukinil vse sociale razen ze tiste res bolne ki dejanako ne morjo delat…vsi ostali naj crknejo ce ne misli premaknt riti…pa naj bo to migrant al pa domacin…

   • šmentanamuha

    janičar

    • Goran Hvala

     Ne jest am kozjejebec…kasn janicar…uni so bli bel na easy…jst sm na hard…

 • Valter BraniSlav

  Evo nasel sem ga, ta mi je pa res vsec:
  https://www.youtube.com/watch?v=XXNAJRUKv3Q

 • Franjo Trojner

  Bog jih nima rad, tudi našim levičarjem je do vseh ileganih pritepencev več, kot do blagostnanja lastnega naroda!

 • tasilo

  Ja mater ste eni žleht, ko pravite “migrantje ne delajo, muslimani ne delajo”. Seveda delajo, pa še kako delajo! Z vso zagnanostjo delajo! Z vso življenjsko energijo delajo! Vse dajejo od sebe, da delajo! Pridno in neumorno delajo! … škodo.

  • Nowotny

   .. pa froce. Na 4 mesce en “produkt”.

   • Adolf Hitler

    pa tiste nihove prasisice kotijo kod štakori!

    • Nowotny

     Mein Führer! Ist es schon zeit für die Rauchfangen zu kehren?

  • Pezde

   Pa otroke

 • luckyss

  »Danes okoli 1. ure je občan policiste PU Ljubljana obvestil o vlomu v parkirano osebno vozilo audi A4 na Petkovškovem nabrežju. Takoj po prejetem obvestilu je bilo na kraj in v bližjo okolico poslanih več policijskih patrulj. Osumljenca sta ob prihodu policistov s kraja začela bežati, in sicer čez Hrvatski trg, kjer sta odvrgla odtujene stvari, in nato naprej po Njegoševi cesti na Vrhovčevo ulico, kjer je bil prvi osumljenec tudi prijet. Ta ukazov policistov ni upošteval in je poskušal pobegniti, zaradi česar so policisti uporabili prisilno sredstvo (za vezanje in vklepanje). Kmalu za tem je bil v bližini prijet tudi drugi osumljenec.« Osumljencema (državljanoma Alžirije in Maroka) so policisti za potreben čas, da zberejo obvestila, odvzeli prostost. Pri njiju in na relaciji bega so našli in zasegli odtujene predmete, ki so jih že vrnili oškodovancu, državljanu Nemčije. Oškodovancu sta povzročila za okoli 1000 evrov škode. Po vseh zbranih obvestilih bodo oba kazensko ovadili. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

  • Adolf Hitler

   kje a na sončni opravi!

   • luckyss

    Nisi bral naprej ? V Ljubljani..dr. znanosti in možganski kirurg vlomila v avto ;))

    • učko

     Če levuharje hebejo v mozak so očitno možganski kirurgi !!!!

  • učko

   …. poroča dobro informirani upokojeni miličnik Pepo Pendrik .

  • slosin

   …a je to sploh novica, nič novega..

 • soc

  V čem pa je tu kaka načelna razlika s Slovenijo? Naša lena svojat klošari pred blagajnami parkirišč in spi pod mostom. Enakovredno in bolj lena islamska svojat – ‘begunci’, ki jih nihče ni vabil, sprejeli pa so jih levi izmečki – pa se uči uporabe steklokeramičnega štedilnika v ‘svojem’ stanovanju – štedilnika, ki sem, si, smo ga za njih kupili po razpisu vladnih služb.

  Tisti brezposelni Slovenec, ki bi rad delal, pa je napak ali preveč kvalificiran, pa dve leti vleče mizerijo. In – konec. Država rabi denar za upravo, kulturo v narekovajih, rentniške rdeče aristokrate-pijavke in maloumne ekonomske migrante. Če nisi čefurskega pedigreja, si ga najebal.

 • Adolf Hitler

  če je blesav pa kar nej!

 • Adolf Hitler

  nekai mi samo poveite a je bog hotu da ga volte ali pa mal bl natančno a je krist hotel da ga volte NE zakaj sploh vok voli a ste se to uprašal ! nerabmo vlade rabimo vodjo ki vleče oprego in breme ljuctva in ne obratno! ker ljuctvo je oblast ker luctvo je vladovina ker ljuctvo je DRŽAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Naj mi nekdo navede en sam tehten razlog, zakaj je tega treba?!?! Kaj je nam treba tolerirat mohamedance med sabo? Pri nas doma? V Evropi! En sam tehten razlog! A bo slo??

  • Marjan Smrekar

   Očitno je nekaterim dolgčas in si družbo iščejo. Migranti delajo ne, dobivajo podporo, torej imajo veliko časa za druženje. Potem pa naj “ko šta voli nek izvoli”.

  • AlojzZ

   Treba z=bat EU staroselce! Naj zahodni beli človek plača, kar je izvoljenemu ljudstvu storil!

  • garfi

   NWO leviĆarska in satanistična revolucija poteka
   zato, ker so folk ovce godne za zakol

   • KIKI

    To so vendar nova volilna telesa, ti Garfi neumen ! Poglej, partizani
    počasi umirajo, komunisti niso preveč plodni …od nekod je treba
    vzet zarod za dvigovanje rok (proti nagradi seveda!)

    • garfi

     levićarji so samo podizvajalci in plačanci
     skuhati hočejo tudi vojno

 • Stajerka

  dogaja, dogaja tudi na sončni strani Alp……v najlepšem mestu, nje…..

  V Ljubljani jih je ponoči prebudilo zverinsko kričanje. Ste slišali, kaj se je zgodilo?
  Osumljencema (državljanoma Alžirije in Maroka) so policisti za potreben čas, da zberejo obvestila, odvzeli prostost. Pri njiju in na relaciji bega so našli in zasegli odtujene predmete, ki so jih že vrnili oškodovancu, državljanu Nemčije.
  http://www.slovenskenovice.si/novice/bralci-porocajo/v-ljubljani-jih-je-ponoci-prebudilo-zverinsko-kricanje-ste-slisali-kaj-se-je

  • KIKI

   Jezus, samo, da niso kakšnega našega bankirja oropali !? če bi, bi od mene dobili
   pošteno nagrado!

 • garfi

  rešitev je enostavna
  POTREBNO JE NA VOLITVAH DERATIZIRATI PROTISLOVENSKE LEVIĆARJE
  IN SOROSOVE PLAČANCE
  TO SO: SD – DESUS – SMC – LEVICA – LDS….

 • AlojzZ

  Stvarnik je določil:
  V potu svojega obraza boš jedel kruh, dokler se ne povrneš v zemljo, kajti iz nje si bil vzet. Zares, prah si in v prah se povrneš. (1 Mz 3,19)

  Pozneje je njegov prijatelj Peter še potrdil:
  Kajti ko smo bili pri vas, smo vam dali tole navodilo: kdor noče delati, naj tudi ne jé. (2 Tes 3,10)

 • garfi

  vedno več je musliĆ maškar v trgovinah in na ulicah
  v trgovini sem uslužbenca nekaj spraševal in me ni nič razumel
  po njegovem izgledu mi je postalo jasno zakaj
  tako izgleda leviĆarska multikulti revolucija v praksi

 • sodnikisozločinci

  Danes sem izvedel grozno resnico o glivicah. Nova 24tv, zakaj nas mučite?

  • Sašo

   O glivicah bi ti že s prve roke lahko vse povedala Violeta Tomić..nič se ne znajdeš.

   • KIKI

    Tomička ima recept: dobro se ga zakadiš in pozabiš na gljivice!

    • Milan Poljansek

     Če se pa zraven še napiješ,Potem pa glivice pravijo ; To še spijemo pa gremo !

 • Sašo

  Prav jim je, vsi ki so vabili k sebi migrante se jim bo to zelo kmalu v vrnilo v slabem smislu, od islamske radikalizacije, do socialnih problemov, do verske in spolne agresije, diskriminacije . Kar so želeli to naj imajo.

 • Pezde

  Ha ha ha, tale cigo na vlaku me takoj spomne na tisti komad: “Sviiiiiiće zoooraaaaaa….”, samo tokrat ne bo zore, ampak bo mrak, ki nam ga prinašajo temni ljudje.

 • xtc

  Venem letu služba ali izgon.

  • učko

   Izgon KAM ?

   • janez zorman

    V Sasudsko Arabijo.

   • Milan Poljansek

    Od koder so se privlekli,najmanj na Hrvaško !

 • Norm Kinley

  Halo, zbudite se! Mislite, da je pri nas s pritepenimi balkanci kaj drugače? Samo podatek, v priobalni regiji je več kot 10.000 prejemnikov socialne pomoči od tega jih je 97% nepismenih, neciviliziranih, degeberiranih, neproduktivnih čefurjev. Pa kaj mislite, da je srb prisel delat? NE! srbjanc je prisrl parazitirat, MI PA ZA NJEGA DELAMO. če bi bili kot narod normalni, bi vso to balkansko drhal izgnali iz nasr drzave, DO ZADNJEGA. Tako so pa moji, vasi, in sedaj jaz kot tudi vi primorani placevat zivljenje tej smrdljivi neprilagojeni drhali. Cefurji pa tukaj koristijo prav vse-recimo drhal, ki v svojem zivleenju v rodni vukojebini ni nikoli obiskala zobozdravnika, tukaj pa na nas racun sodrga zrihta vse. Dalje, pravite da je zdravstvo v rdecih stevilkah? TO NI ŠE NIČ, sedaj ta drhal, vecinoma kadilci, pijanci in ostali sumljivi zivljenski stili teh cefurjev (SAJ JIH POZNAMO NO…) IZKORISCA TUDI NAS ZDRAVSTVENI SISTEM. racunajte, da s cefurji ni nic, samo stokajo in jamrajo, kadijo, pijejo… IN JAZ TER MOJI OTROCI, CE JIH BOM KDAJ IMEL, BOM DELAL ZATO, DA BO TA DRHAL LAHKO V SVOJIH NAVADAH UZIVALA IN ZIVELA NA MOJ RACUN IN JAZ JIM BOM SEDAJ PLACEVAL ZDRAVSTVO, KER BODO ITAK VSI BOLNI PI PEDESETEM. DOVOLJ, JEBEM VAM MATER LEVUHARSKO, PIZDAVAMMATERNA, KAKO BOSTE VI NAJEBALI….

  • Egon83

   Vem točno o čem govoriš. Moji najbližje sosedi so Srbijanci, potem Bosanci. Bosanec nič ne dela, je na invalidski, ga pa vidim kako brez problemov prinaša domov velike pakete Rdečega križa in Humane, to brez težav premetava iz avta in ven. Ženi ne dovoli delati, ker bi izgubila socialo, zato ona hodi na črno pucat. Otroci vsi dobivajo dodatke, to se mi je ženska sama pohvalila. Srbijanci sicer delajo (le moški), ženske pa postopajo okoli bajte in cel posedajo po kavah s pankrti v naročju. Ata je zrihtal službo še nekaj svojim sorodnikom (državna firma), ki so se preselili iz Srbije v naš kvart, tako da mi je jasno, zakaj smo tam kjer smo.

 • janez zorman

  Na vseh nivojih se moramo upreti nasilni islamizaciji, ki nam ne preti od islamskih fanatikov ampak od domačih “barab” (Sorosove in Milančkove neprofitne organizacije saj živijo kot bubregi v loju), ki situacijo izkoriščajo sebi v prid. Mislim, da moramo tokrat sprejeti na znanje Kardeljev ukaz iz leta 1945 in ga malo posodobiti !

 • Olga

  Nogo v rit parazitom, skupaj z levičarji!

 • delaware

  Joj norveđani…a tolk ste škrti…? Samo 1000 eur na leto za uboge dohtarje, inženejrote…

 • Brutus

  Aron, osredotoči se na vsebino zapisanega!

 • samsara

  To so tisti osebki, ki bodo po trditvaj levičarjev, delali z apokojnine starajoče Evropeke populavije.
  Norci veleizdajalski levičarski in pa tisti, ki vas še poslušajo in celo volijo.

 • dob

  To ni nič! Jaz sem bolj spodaj prebral: izvedite grozno resnico o glivicah.

 • bednick

  Plemenska skupnost je edina normalna človeška skupnost:

  …………….NOBEN TUJEC NOT, NOBEN DOMAČIN VEN

  Spoštujejo se meje med plemeni.
  Če samo enga iz drugega plemena dobijo na tej stran meje,

  VOJNA.

  Naravne zakonitosti so pozabljene :
  je kar je, kar bo pa bo..
  .

 • bednick

  Prvo pismo ,ta-spodnga v Sloveniji, domov:
  “Kako si majko, ja sam na bolničko..”

 • delaware

  Pridemo…pridemo tudi na dom…

 • cosmosjasnovidec

  Naj plačujejo še več tako,da si bodo zapomnili kako drhal so navlekli ali pa vsi pustijo službe,če sedaj nočejo plačevati in gredo na socialo tako kot kamelotrajbaska muslimanska golazen.
  Kdo jim je pa kriv,da so jih navlekli v državo.Takrat so jim kričali dobrodošlice kot tale koza na sliki spodaj Erna Solberg katera sedaj pametuje na postavku zraven katerega stoji pa je napis REFUGEES MIGRANTS.

 • McBobo

  In si je tudi ne bo našla.

  “””Po podatkih norveške statistike naj bi večina priseljencev prišla iz
  držav Afrike in Azije, večina izmed njih pa si še ni našla nobene
  službe.”””

 • šmentanamuha

  Pa ne, da je res kdo mislu, da so tile frajerji prišli delat? LOL

  • McBobo

   Ja pa glih vsi komunajzerji so in še tako mislijo.

 • Najplemenitejši

  Za Evropo je bolj koristen en begunec, kot pa 10 desnuhov, ki živijo od socialne že celo življenje.

  • garfi

   kdo so desnuhi

  • AlojzZ

   Se strinjam! Parazitsko življenje od denarja davkoplačevalcev je dovoljeno samo levuhom!

  • T-Rex

   oglaša se najplemenitejši levičar, ki živi pri mami in še v življenju ni delal. crkn , namest da nam zrak porablaš res.

 • garfi

  vse skupaj se je začelo z napadom na WTC zgradbe 11 novembra 2001
  in najnevarnejša prevara ostaja še naprej skoraj neopažena

 • TOML

  Nekateri Evropejci že jedo drek, ki so jim ga skuhali v Bruslju.
  Višegrajci ne dajte se!

 • črnogled

  Norvežani imajo še srečo,gor rinejo sami ing.,pa dr.,k nam pa brivci ipd.