fbpx

Nov primer: V Nemčiji aretirana dva migranta, ker sta posilila 12-letno deklico

Foto: Pixabay

V Nemčiji sta bila aretirana dva migranta, stara 15 in 17 let, ker sta spolno zlorabila 12-letno deklico. Vsi trije so živeli v domu za mladoletne migrante v Dusseldorfu. Priči napada, šestletnemu dečku, so zagrozili, da mora biti tiho.

Nemčijo pretresa nov škandal, povezan s spolnimi napadi migrantov. V Dusseldorfu sta dva mladoletna migranta, domnevno stara 15 in 17 let, spolno napadla in zlorabila 12-letno deklico, ki je, tako kot napadalca, živela v domu za mladoletne begunce, ki jo je ustanovila nemška vlada.

Migranta sta spolno napadla deklico, jo z nasiljem prisilila v spolnost, kot poročajo nemški mediji, pa sta delovala samostojno. Napadom je bil priča šestletnik, ki sta mu zagrozila, da mu bosta prerezala vrat, če ne bo tiho, poroča britanski Express.

Napadalca v priporu
Napadalca sta trenutno v priporu, njuno pravo identiteto pa še preverjajo. Dusseldorfski preiskovalec Rald Herrenbruck je dogodek potrdil. ”Sodišče je odločilo, da morata ostati v priporu. Obtožena sta spolnega napada na otroka in groženj,” je pojasnil.

Napad se je sicer zgodil le nekaj dni po tem, ko je na Švedskem prav tako mladoletni migrant z nožem do smrti zabodel prostovoljno socialno delavko. Tudi tisti incident se je zgodil v domu za mladoletne migrante. V Nemčiji pa to ni prvi napad na mladoletnika. Pred kratkim je Iračan na enem izmed javnih kopališč posilil 10-letnega dečka.

M. G.