fbpx

Nova seksualna afera v kampanji Hillary Clinton – sedaj vpletena celo mladoletnica

Foto: epa

Avgusta smo pisali o Humi Abedin, zvesti pomočnici Hillary Clinton, ki je njena osebna asistentka že od Billove predsedniške kampanje in je v Belo hišo prišla leta 1996 ter postala njena zaupnica, svetovalka in deklica za vse. Pisali smo, da je potencialna savdskoarabska vohunka in da je povezana z islamskimi skrajneži. Prav tako smo napovedali, da bi znala prav ona uničiti sanje Clintonove. Na dan pa so prišli škandali Huminega moža Anthonyja Weinerja, ki bi lahko ogrozili kandidaturo Clintonove. 

Doslej smo  pisali o Huminem vzponu in zvestobi Clintonovi pri kandidaturi za senatorko, državno sekretarko in sedaj tudi v predsedniški kampanji. Vendar pa je njen oče ustanovitelj Inštituta za zadeve muslimanske manjšine, ki dokazano financira teroriste, in sicer Al Kaido in Hamas, inštitut pa je povezan s savdskoarabsko Svetovno muslimansko ligo.

Weinerjeva vroča sporočila zbudila pozornost pri FBI
Direktor FBI James Comey je v petek napovedal, da bo pregledan nov sveženj elektronske pošte Hillary Clinton. Ob preiskavi Weinerjevih sporočil so zasegli Humine in Weinerjeve elektronske naprave ter zaznali relevantna sporočila za preiskavo.

Podpornikov Clintovnove očitno ne motijo savdskoarabske naveze njene pomočnice, čeprav je to v nasprotju z uradnimi cilji ameriške politike.

Zapeljevanje mladoletnice se je maščevalo
Do takrat so našli najmanj tri gole fotografije in mnogo seksualnih sporočil, ki razkrivajo njegovo perverznost. Septembra  letos pa je Daily Mail objavil, da se je spustil v seksualne domišljijske pustolovščine s komaj 15-letno mladenko. Ob tem dogodku sta reagirali policija in socialna služba, FBI pa je zasegel skupni računalnik, kar je močno odjeknilo v javnosti.

“Kar želim povedati, je, da ga ljubim in da sem mu odpustila. Zaupam mu in mu verjamem in, kot sem rekla že na začetku, odločila sva se, da greva naprej.”
(Huma Abedin – julij 2013)

Zvestoba Hume Abedin podobna zvestobi Hillary Clinton
V središču je seveda družinska tragedija asistentke, poročene z moškim, ki je odvisen od pošiljanja in sprejemanja seksualnih sporočil, med najnovejšimi so tudi fantazije o posilstvu 15-letnega dekleta. Weiner z judovskimi koreninami in Huma s savdskoarabskimi sta se poročila 2010 in sta delovala kot močan demokratski par, ki bi lahko zmagoval na politični sceni, a se je zgodilo ravno nasprotno.

Huma Abedin bi lahko uničila kandidaturo svoje šefice Clintonove 1

Anthony Weiner in Huma Abedin

Skrajno neprimerna fotografija pripravila Abedinovo do ločitve
Abedinova je do lani vztrajala ob svojem možu v mnogih ponižanjih, ko so mediji objavljali njegova seksualna sporočila s socialnih omrežij, a njun zakon se je končal, šele ko so seksualne fotografije (nehote) razkrile tudi njunega spečega sina.

Weinerjeva seksualna odvisnost se je začela leto po poroki
Njegova seksualna sporočila so bila prvič opažena maja 2011 in ko je kandidiral za newyorškega župana, so njegova dopisovanja prek spletnih omrežij s spolno vsebino uničila njegovo kandidaturo. Tako so junija pricurljala v medije nova sporočila “Carlosa Dangerja”, leta 2014 se je predstavljal kot “stroj za seksualno pošiljanje sporočil”, leta 2015 pa je ustanovil podjetje za odnose z javnostmi, a so ga poslovni partnerji ogorčeni zapustili.

Huma je vedela, da je njen mož perverznež, vendar se ni zavedala, koliko lahko to sprevrženo seksualno življenje vpliva na njeno življenje in življenje njene šefinje. Petkovo dramatično razkritje s strani FBI, da so  našli pomembna elektronska sporočila in da bodo ponovno pregledali pošto Clintonove, je največji pretres dosedanjih volilnih kampanj.

Neprimerno je, da ima potencialna predsednica ZDA osebno asistentko, glede katere obstaja sum povezav s terorističnimi silami in ki lahko s predsednico tudi manipulira in jo izsiljuje, zlasti zaradi poznavanja sočne preteklosti njenega moža. Navzkrižje interesov je še bolj očitno pri finančnih povezavah. Če pa se bodo sumi o povezavah z islamskimi teroristi potrdili, Clintonova izgubi vse možnosti za zmago.

 A. B.