fbpx

Migrant iraškega rodu na vlaku masturbiral pred 21-letnico, zato ga je ta večkrat udarila s steklenico

Foto: iStock

Iraški prosilec za azil, ki je na vlaku sedel poleg 21-letne Hanne in poleg nje začel masturbirati, si najverjetneje nikoli ni mislil, da si bo svojo perverzno dejanje zapomnil do konca življenja. Mlada Švedinja se za razliko od večine žrtev ni odzvala zgolj z zgražanjem, ampak je zakričala in perverzneža udarila s steklenico. 

Bilo je 24. novembra, ko je Hanna skoraj zaspala ob oknu vlaka, ki je bil na poti proti obmorskemu mestu Öresund, medtem ko se je 23-letni iraški prosilec za azil usedel poleg nje. Nato je 21-letnica policiji med zaslišanjem povedala, da se ji je to zdelo čudno glede na to, da je bilo toliko prostih mest na vlaku in dodala, da se je zaradi utrujenosti odločila, da zadrema.

Čez nekaj trenutkov je odprla oči in opazila, da se moški nenavadno premika in jo gleda s pohotnim pogledom. Hanna je zaradi tega ugasnila glasbo, ki jo je poslušala prek slušalk in nato zaslišala, kako je moški zaječal. Migrant je jakno položil preko svojih kolen in jo začel premikati gor in dol. Hanni je bilo v trenutku popolnoma jasno, da moški masturbira, ko pa mu je čez čas jakna zdrsnila navzdol, je bilo mogoče videti stoječ penis.

Foto: iStock

Hanna je moškega večkrat udarila
Policiji je Hanna povedala, da jo je dogajanje spravilo v paniko, počutila se je tudi ujeto. Pogledala je naokoli, če je še kdo opazil dogajanje, a je kmalu opazila, da ne, zato se je odločila, da vstane in potisne moškega na sredino hodnika, kjer ga je udarila s steklenico in naglas zakričala: “Ali sediš in masturbiraš poleg mene, presneti prasec?” Izrazila je prepričanje, da so ostali potniki dogajanje zagotovo slišali, saj ga je udarila večkrat zaporedoma.

Foto: iStock

Sprevodnik je moškemu dovolil, da zapusti vlak
Hanno je obnašanje migranta še dodatno razjezilo, ko je začel kričati, da je nora. Povedala je, da je sprevodnika na vlaku seznanila z dogajanjem, ta je zato govoril s 23-letnikom in ga prosil, naj nemudoma zapusti vlak. Hanno je sprevodnikovo dejanje razjezilo, prosila ga je, naj mu ne dovoli pobega. Moški pa je nato brez težav pobegnil z vlaka, ne da bi ga prej identificirali.

Hanna je o dogajanju po navedbah Speise obvestila policijo, ta pa je iz azilnega doma v Sölvesborgu zaprosila za pomoč pri identifikaciji. Sodišče je migrantu iraških korenin naložilo plačilo globe, na razsodbo se je že pritožil in v svoj bran dodal, da posnetki nadzornih kamer ne morejo dokazati ničesar.

N. Ž.