fbpx

Okrutno: Žensko ubil in potopil v kislino, ker se ta ni želela zaplesti v spolni odnos

Foto: YouTube/Printscreen

Moški je ubil žensko, ki jo je spoznal preko aplikacije za zmenke Tinder, in njeno telo raztopil v kislini, ker je ta zavrnila spolni odnos z njim, poroča britanski Daily Mail. 

Policija je zaslišala 26-letnega Emmanuela Delanija Valdeza Bocanegra, ker so prijatelji in starši Francie Ruth Ibarre iz mehiškega mesta Leon prijavili njeno izginotje. Na Bocanegrovem balkonu so odkrili srhljive ostanke človeških kosti v vrečah za smeti, v neposredni bližini pa so našli še posodo z lužnim kamnom in s solno kislino.

Šest kilogramov človeškega mesa, ki so ga uspeli najti na kosteh, se po DNK analizi ujema z žrtvijo, 26-letno Francio Ruth Ibarra. Njena oblačila so policisti odkrili v vreči v Emanuelovem stanovanju.

Emmanuel in Francia sta se spoznala preko aplikacije Tinder in se nato večkrat sestala, preden je mladenka izginila 3. decembra letos. Tistega dne bi se morala dobiti s prijateljem v kinu, a ni tja nikoli prišla.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Emmanuel se je spretno izmikal njenim prijateljem in družini
Francijini prijatelji z Univerze Guanajuato so spremljali njene objave na socialnih omrežjih in prišli do spoznanja, da se je ta sestajala z Emmanuelom, nekdanjim študentom te fakultete. Emmanuela ni nikoli  predstavila svojim prijateljem, saj naj bi se spretno izogibal srečanju z njenimi prijatelji in družino.

Emmanuel je Francio ubil, ker je ta zavrnila, da bi se z njim zapletla v spolni odnos. Njeno truplo je potopil v kemikalije, da bi ljudje mislili, da je pobegnila od doma. Policija je storilcu sledila v Mexico City, kjer ga je aretirala.

N. Ž.