Pet nigerijskih migrantov ugrabilo mlado Italijanko in jo imelo za spolno sužnjo

Foto: Pixabay

Za 20-letno študentko iz italijanskega mesta San Cataldo se je zabava pri prijateljih končala s petdnevno grozljivko. Ker je popila preveč alkohola, je obležala nezavestna, pet Nigerijcev pa jo je odneslo domov in jo večkrat dnevno posililo. Zadrževali so jo pet dni, jo silili v prostitucijo z drugimi migranti ter jo pretepali. Po petih dneh muk ji je uspelo pobegniti. 

Pet Nigerijcev, starih med 23 in 40 let, je brutalno izkoristilo mlado dekle iz Italije. 20-letnica se je novembra odpravila na veliko zabavo k enemu od prijateljev, kjer so precej popili. Policija sumi, da je zaradi prevelike količine popitega alkohola padla v nezavest, česar pa njeni prijatelji niso opazili.

Iz stanovanja jo je naskrivaj odneslo pet Nigerijcev. Odpeljali so jo v zapuščeno hišo, kjer so jo zadrževali kar pet dni. Pretepali so jo, vsak dan pa jo je vsak izmed njih večkrat posilil. Prisilili so jo tudi v prositucijo. Spolne odnose je morala imeti tudi z drugimi migranti, ki so za to plačali Nigerijcem.

Po petih dneh ji je uspelo pobegniti

Foto: Ilgiornale

Foto: Ilgiornale

Da se ne bi upirala, so jo večkrat zadrogirali, kar je potrdila tudi medicinska analiza v bolnišnici v Caltanissetti. Po petih dneh mučenja je mladenki uspelo izkoristiti nepazljivost ugrabiteljev ter pobegniti. Takoj je kontaktirala družino. Njenega izginotja starši sicer niso prijavili, saj so bili prepričani, da je bila nekaj dni pri prijateljih, kot je to storila že večkrat poprej, poroča italijanski portal Ilgiornale.

Dogajanje je prijavila na policijo, kjer so takoj pričeli s preiskavo. Peterica moških je bila aretirana, obtoženi pa so bili suženjstva, spolnih napadov, posilstva, ugrabitve, izkoriščanja prostitucije in tihotapljenja drog. Policija išče še dva druga sostorilca.

M. G.