fbpx

Po Epsteinu “samomorili” še njegovega bankirja

Jeffrey Epstein (Foto: epa)

Potem, ko je nemogoče uspelo pedofilskemu judovskemu milijarderju Jeffreyju Epsteinu, ki je “storil samomor” v strogo varovani zaporniški celici ravno v trenutku ko so nehale delati varnostne kamere so za “samomor” razglasili tudi smrt Epsteinovega bankirja Thomasa Bowersa.

Po pedofilskemu milijarderju Jeffereyju Epsteinu so, da se tako izrazimo, “samomorili” še njegovega bankirja Thomasa Bowersa.

55-letnega bankirja so našli obešenega v njegovem domu v Malibuju v četrtek, tik pred zahvalnim dnevom, 28. novembra 2019. Mrliški oglednik okrožja Los Angeles je primer razglasil za samomor.

Milijonska slaba posojila

Bowers je vodil divizijo zasebnega bančništva pri Deutsche Bank in Epsteinu skozi svojo kariero pri Citibank in Deutsche Bank omogočil na milijone dolarjev slabih posojil, ki so ali zapadla, ali bila na koncu odpisana.

Razlog za tako početje, naj bi po pisanju True Pundit bil dejstvo, da je Epstein svojemu bankirju priskrbel številne druge kliente, ki so s svojimi investicijami več kot pokrili izgubo, ki jo je banka imela z Epsteinom.

https://twitter.com/callsignChaos81/status/1202297310203580416

Viri ravno tako trdijo, da so v Citi Epsteinu dovolili rabo banke za več tisoč transferejev in nakazil z njegovih bančnih računov. Ugibmo lahko, da je govora o nakazilih povezanih z njegovo pedofilsko zvodniško dejavnostjo.

Bowersa so samomorili kmalu zatem, ko se je zanj v zvezi s preiskavo o Epsteinu in njegovo trgovino z belim blagom začel zanimati tudi FBI.

Ivan Šokić