Po napovedih bo do leta 2050 v Evropi od 150 do 200 milijonov Afričanov

množica črncev prihaja v Evropo

Nova Evropska komisija bo še bolj radikalno globalistična kot prejšnja. Pričakujemo lahko množične migracije iz Afrike, ki bodo uničile Evropo, kot jo poznamo. Izvedenec v svoji knjigi predvideva, da bo leta 2050 v Evropi 150 do 200 milijonov Afričanov.

Očitno bo tudi nova Evropska komisija pod vodstvom Ursule von der Leyen nadaljevala z migrantsko politiko po meri globalistov. To se pravi, da bo čim bolj zrahljala vse omejitve priseljevanja, tako da bodo našo celino preplavili migranti iz tretjega sveta. Po besedah novega komisarja za krizno upravljanje Janeza Lenarčiča bo usmeritev nove komisije še bolj radikalno globalistična, kot je bila usmeritev Junckerjeve. Lenarčič je tudi dejal, da se bo nova Evropska komisija po novem osredotočila na Afriko. “Afrika bo upravičeno ena glavnih prioritet te komisije. Je naša soseda in najbolj dinamična celina z vidika demografije. Prebivalstvo je tam najmlajše in narašča najhitreje,” je izjavil v intervjuju novopečeni slovenski evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič. Očitno bo recept za demografsko korekturo staranja evropske populacije uvoz milijonov Afričanov.

Cenzura informacij
Odprto priseljevanje milijonov migrantov tretjega sveta bo seveda temeljito spremenilo ne le demografsko sestavo naše celine, pač pa tudi popolnoma uničilo Evropo, kakršno poznamo. Nazoren dokaz so izpadi, ki jih po evropskih mestih vsakodnevno zganjajo priseljenci, cone “no-go”, v katerih vladajo plemensko-verska pravila, ki so jih migranti prinesli iz svojih domačih krajev, in naraščajoči kriminal − od vandalizma in brezumnega nasilja do trgovine z mamili, prostitucije in umorov. Migrantoljubski globalisti in njihovi servilni pajdaši v politiki ter medijih skušajo te “kulturne obogatitve” seveda prikriti, zato v glavnih medijih o težavah, ki so jih prinesle množične migracije, navadno ni niti besede. Resnica o dejanskem stanju se širi po socialnih omrežjih, vsaj za zdaj. Globalisti namreč skušajo najti način, kako bi si podredili tudi socialna omrežja in po več evropskih državah se pripravljajo svežnji zakonodaje, ki bodo globalistom omogočili, da cenzurirajo tudi socialna omrežja in celo sankcionirajo tiste, ki si drznejo nasprotovati globalistični agendi.

Po napovedih bo nova Evropska komisija še bolj radikalno globalistična kot dosedanja. Globalisti nameravajo uvoziti na desetine milijonov migrantov iz »prenaseljene Afrike« v sedemkrat manjšo Evropo.

Evropo bodo preplavili migranti
Da bo Evropa preplavljena z migranti tretjega sveta, ki bodo temeljito spremenili demografsko sliko naše celine, ni nobena skrivnost. Že pred desetletjem so tuji mediji objavili, da se je denimo v Španiji krepko povečalo število muslimanov. Z 3,9 odstotka v letu 1997 na 13,4 v letu 2007. Na podlagi tega so objavili tudi napovedi, da bo do sredine stoletja, to je do leta 2050, skoraj polovica španskega prebivalstva muslimanskega. Ameriški izvedenec za Afriko Stephen Smith v svoji knjigi The Scramble for Europe (Naval na Evropo), ki je izšla letos, opozarja, da bo pri dosedanjih trendih rodnosti in migracij leta 2050 v Evropi 150 do 200 milijonov Afričanov, večinoma v petih velikih evropskih državah (Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji in Španiji). V obdobju 2050−2100 pa naj bi se v Evropi rojevalo več muslimanskih otrok kot staroselskih, leta 2100 pa naj bi bili Nizozemska in Anglija že državi z večinskim muslimanskim prebivalstvom. Vse to so seveda globalisti že davno vedeli, predvideli in to zelo aktivno tudi uresničujejo. Najbolj nori načrt globalistov na podlagi študije, ki jo je izdelala Evropska komisija leta 2010 (o tem smo v Demokraciji pisali oktobra 2018), predvideva povečanje gostote prebivalstva v Evropi na neverjetno razmerje tisoč prebivalcev na kvadratni kilometer (kakršna je gostota v Bangladešu), s čimer bi se število evropskega prebivalstva povečalo z današnjih 495 milijonov na 3,8 milijarde. In ker se Evropa “stara”, bi te silne milijarde prišle lahko le z pritokom “sveže krvi” iz tretjega sveta. Ali po komisarju Lenarčiču iz “dinamične Afrike”, v kateri je “prebivalstvo najmlajše in narašča najhitreje”. Mimogrede, Afrika je s 30 milijoni kvadratnih kilometrov površine približno sedemkrat večja od držav Evropske unije, ki skupno obsegajo 4,3 milijona kvadratnih kilometrov. To pa seveda na moti globalistov, da ne bi poskušali navleči kar se da velikega števila Afričanov iz “prenaseljene Afrike” v “starajočo se Evropo”.

Priseljenci spreminjajo evropsko družbo, kot jo poznamo. Globalisti in z njimi povezni mediji sistematično prikrivajo nasilne izpade migrantov.

Zaposli se le neznaten odstotek priseljencev
Množično priseljevanje iz tretjega sveta v Evropo globalisti tudi lažnivo razglašajo kot uvoz sveže delovne sile, ki bo »poskrbela za naše penzije«. To je seveda evidentna laž. Prav vse izkušnje namreč kažejo, da se iz množice priseljencev dejansko zaposli le neznaten odstotek, vsi drugi ostanejo na plečih evropske sociale ali pa si pomagajo, kakor vedo in znajo, tudi s kriminalom. Globalistom je to dobro znano, navsezadnje (tudi o tem smo že poročali v Demokraciji) je bila leta 2010 izdelana študija Evropske komisije tudi glede zaposlovanja migrantov. Vzeli so testno skupino migrantov, ki so jih pripeljali v Francijo. Šlo je za prebivalce iz nekdanjih francoskih kolonij, se pravi, da so nekoliko že obvladali jezik, za nameček pa so tem priseljencem, ker je šlo za testno skupino, šle francoske pristojne službe še nekoliko bolj na roko, kot gredo drugim priseljencem. In kljub temu so si službo našli le štirje odstotki teh migrantov, vsi drugi so izkoriščali socialno pomoč in jim tudi na pamet ni padlo, da bi se lotili kakšnega dela.

Hinavščina globalistov
Kar pa se starajoče Evrope tiče, je prav neverjetna hinavska poniglavost globalističnih elit, ki že skoraj pol stoletja delajo vse, da bi se rodnost v Evropi (in severni Ameriki) čim bolj zmanjšala. Od propagiranja “odgovornega načrtovanja družine”, kar pomeni čim manj otrok, do propagiranja splava (samo za primer, v Slovenji smo v pol stoletja splavili 600 tisoč otrok, samo med letoma 1975−1985 od petnajst do devetnajst tisoč na leto!) in propagiranja zvez LGBT ali pa preprosto “progresivnega” načina hedonizma, ki ga ne bi “obremenjevale” stalne zveze in otroci. Rezultat desetletij dolge indoktrinacije je seveda “starajoča se Evropa” in zdaj globalisti hinavsko kričijo, da jo je treba pomladiti.

Seveda obstajajo možnosti, da se Evropa pomladi tudi brez uvoza milijonov migrantov iz tretjega sveta. Poljska in madžarska vlada sta denimo uvedli vrsto ukrepov, ki spodbujajo mlade zakonce k ustvarjanju številčenjih družin. Tudi nekdanji italijanski notranji minister Salvini je skušal uzakoniti načrt, po katerem bi dala država po ugodnimi pogoji v zakup mladim družinam državna zemljišča, obveznosti zakupnikov pa bi se zmanjševale gleda na število otrok. Globalisti, ki jih tako zelo skrbi staranje Evrope, da je treba uvažati migrante, so seveda takoj začeli vsesplošno ofenzivo proti takšnim načrtom, češ da so nazadnjaški, rasistični, fašistični in/ali ksenofobni. S tem se potrjuje teza, da je globalistom malo mar za »staranje Evrope«. V interesu jim je očitno samo to, da Evropo, kot jo poznamo, uničijo in po vsem sodeč je najbolj pripravno orodje za to uničenje uvoz milijonov migrantov iz tretjega sveta.

Bogdan Sajovic

 • karlo lopata

  Jesu Li u črnca, crna krvna zrnca ?????

 • Garbage man

  Šport št.1 bo ubijanje plizavcev .(please don`t) , šport št.2 bo komunisti in črnski teroristi v isti vreči….

  • karlo lopata

   Pa ti zraven. Pozdravi mamo

   • KAPIBARA

    On ve za svojo, ti pa ne..

 • SALZ

  Globalisti z tem uničujejo tudi sebe in svoje premoženje kdo jih razume

 • Ros

  Naj jim nekdo kupi kontracepcijo.

  • Tomažekmalitomažek

   Samo naj jim dajo par Playstationv v vsako vas …

  • karlo lopata

   Škoda ker jo ni nihče tvojemu fotru.

   • KAPIBARA

    Bilj tvojemu v korist

 • Unikatna

  Evropejci butasti, dol vam visi kaj bo z vašimi vnuki, pravnuki…

 • xtc

  Ne bat takrat jih niti miljon neboste več našli v Evropi,preje bo velika vojna,ki bo zadevo zreducirala.

  • Schemva Miro

   Upam,da se to uresniči,sicer je pa Nostradamus napovedal,da bodo kamele pile iz Rena,nato pa bo vojna,ki bo trajala 27 let in na koncu bo Bospor rdeč od krvi in polmesec bo za vedno izginil iz sveta.

   • xtc

    Vojna se je že začela par let nazaj vendar še to večina ne ve-kamele pa so prispodoba kako velika težava bo to.

   • KAPIBARA

    Kako se plavela, med fugami betonskega dovoza v garažo ..?

 • sodnikisozločinci

  Nič od tega, EU bo prej razpadla na zajeten kup bankrotiranih in med seboj sprtih držav.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Je kdo Evropejce vprasal, ali hocemo toliko te garjaste drhali v Evropi?!?!?!?

  • karlo lopata

   Ravno tebe šupka bo kdo kaj vprašal. Koji si ti kurac?

   • macon

    Tebi seveda gazde ukažejo, kaj boš mislil in kaj počel in ti seveda pokimaš in pridno pofafaš. Levičarji ste vsi taki čredni prikrajšanci.

   • KAPIBARA

    Njega na vprašajo.. tebi so pa opranoglavcu zaukazali..

  • Ivan Ivanovič

   Ali kmet kaj vpraša svoje ovce, če hoče zamenjati pasmo?

 • rubec

  Takole bo: janša, referendum za izstop iz eu in vstop v višegrajsko skupino, povpraševanje avtohtonih evropejcev po zazidljivih parcelah pri višegrajcih, kvadratni meter mojega zemljišča: 55.000 v višegrajski valuti, 1 VV=10 eur, avans. Nekako že zdaj vem, da bom zahteval stoprocentni.

 • rubec

  Kakšno plačo pa dobi porodničar, ko vleče take velike glave ven. Pa jebo te alah, to mora bit pa huda bogatija.

 • ljubinica

  Mogoce bodo Evropejci prisli k pameti.
  Ko bodo opazovali situacijo na Svedskem.
  Svedska je katastrofa.
  V zadnjih 10 letih so svedski vladajoci levicarji navlekli v drzavo milijon+ migrantov Iz 3. sveta, da bi si z novimi volilci zagotovili vecno oblast …
  Migrantom so velikodusno nudili brezplacno stanovanje in oskrbo.
  Zdaj denarja zmanjkuje … migranti so vecinoma nezaposljivi …. Svedi se z migranti ne druzijo. Migranti se ne nameravajo asimilirati ..
  Tako je nekoc homogena nacionalna drzava postala “multikulturna” t. j. razklana.
  Se malo pa bodo vsi casopisi polni clankov o svedskem rasizmu…..

  • Slovenec

   Saj v Sloveniji pa levicarji delajo enako, mi jih pa ne znamo vreči
   iz sedla.

  • Tomažekmalitomažek

   Nekega dne bomo v porocilih (tudi rezimskih) slisali obzalujoci glas moderatorke: Na Svedskem je izbruhnila drzavljanska vojna …

   • Ivan Ivanovič

    Potem bo pljusknila na Dansko, pa Finsko, Nizozemsko, Francijo, Belgijo, Nemčijo …
    Fašiglobalisti nas peljejo v vojno tako kot so to že enkrat naredili njihovi fašistični predniki.

    • Tomažekmalitomažek

     Vsaka civilizacija, ki doseze neko visino, se oddalji od golega prezivetja. Ko doseze visino, zacne sanjariti. Demokracija zal na dolgi rok ne ohranja survival genov cistih. Vsakic, ko slisis o “ljudstvih, ki so zivela na x podrocju pred ljudstvom y”, lahko ves, da je vmes bil etnocid do nule. Lahko, da se je zgodil skozi desetletja, stoletja. To nam grozi, samo hitrejse. To je v bistvu MEGApreseljevanje.

  • xtc

   Glej Švedska bo samo začetek nečesa čemur se reće realnost-državi bo zmanjkalo denarja,seveda bo problem reševati Bruselj Reich umetno z tiskom eura,a težava je ker bodo isti problemi trli večino EU držav,ob izbruhu krize pa je to še hitreje-takrat pride do realnosti za narod;ali narod ali “uvoženi” zagotovo bo narod strnil vrste(preprosto prisiljen bo) ali pa bo izginil-kajti izbbire pač velike ne bo ali mi ali oni in izdajalci z njimi-to je realnos-od tu napreje floskule kot so rasizem ipd,padejo,govori le realnost obstanka za vsako ceno ali izginutje in to bo kmalu realnost.

   • karlo lopata

    Tebe zagotovo ne bo škoda.

   • da o posledicah tiskanja denarja za vse ljudi, ki imajo prihranke v obliki “pujskov”, torej neke vrste varčevanje gotovine, sploh ne izgubljamo besed….kdor se je ta veliki načrt spomnil, je zadevo dejansko naštudiral….v piko…..aja vsak natisnjen euro iz zraka, ki nima podlage v outputu v obliki rasti BDP, vašim prihranjenim eurom odščipne košček kupne moči in vas naredi revnejše….tako Vam ukradejo življenje…..in kdor se je to spomnil v kontekstu uvoza nesposobnih kozjejebcev na socialni program v evropo….si sicer zasluži eksekucijo….prej pa še nagrado za ta načrt, ker teh stvari, ki se dogajajo, si niso izmislili čez noč….niti ni niti ena stvar naključna…..nekdo je to dolga leta preučeval in načrtoval….

   • Tomažekmalitomažek

    Optimisticno razmisljas.

 • Slovenec

  Mi pa to samo gledamo!?

 • rubec

  In kaj potem, če se evropsko prebivalstvo stara. Tega izgovora pa res ne razumem. To je tako, kot če bi na letališču vprašal zakaj zamuda letala in bi ti cipendra na informacijah odgovorila, da zato, ker na Veneri štrajkajo gasilci. Ta lenarčič je pa itak križemgledo teslo in je mesto komisarja dobil ravno zaradi tega.

  • Hanzi

   Po moje, so edina rešitev gasilci z Venere.

 • TT-TrdiTič

  Ma pustite tote uboge begunce pri miru…Fašisti v Gorici so pripravili komemoracijo. Koliko članov SDS-a je bilo med njimi. Koliko?

  • DEATH TO COMMUNISM

   Ej, zabito levuharsko tele, o kaksnih “beguncih” cvekas?!?!?!? Kaksni “bengunci” so iz Bangladesa, Tunizije, Maroka, Pakistana, Alzirije…?!?!? Kaksne vojne divjajo tam???? Kreteni ste ze samo tisti, ki to drhal imenujete “begunci”! Idiot!

   • karlo lopata

    Kam boš pa ti spizdil ko imaš vojno sam s sabo. Kakšen joint manj pa pri alkoholu se brzdaj, sicer si pa ti fuknjen brez kakšnih dodatnih substanc.ti še tam na koncu Fužin ali v Begunjah ne morejo več pomagat.

    • DEATH TO COMMUNISM

     Ne drugih po svojem bednem zavozenem cefurskem zivljenju sodit.

     • karlo lopata

      Kaj je papak, včeraj si nekaj sanjal o tem, da bi me rad našel. Hahahahaha lahko ti povem, da bi bilo od vseh tvojih norosti, to najbolj noro dejanje. Pa še enkrat mamo pozdravi.hehehe

     • DEATH TO COMMUNISM

      Ze samo za zadnji pozdrav, bi te fental iz cistega uzitka. Mogoce se mi zelja kdaj celo uresnici!

     • karlo lopata

      Rat borba s vi U prve redove. NEMA STA DA BRINES SIGURNO ČE DA POGINES haha haha haha.

  • xtc

   Tunej baje si nosil zastavo Casa Pounda” tam smo te pofotkali.

 • Artur

  Za naše komunistične narodno izdajalske podgane bi bil takšen obrat kot je pri temu spodaj misija nemogoče, edini rešitev za naš narod je, da te podle rdeče podgane enkrat pregazi za vselej a žal kaj takega ni niti za vzorec. Slovenceljski cagav narod si piše sodbo sam, pohlevno nastavlja glave svojim rdečim rabljem.
  Liberalni Danski profesor-povjesničar kaže da je vrijeme da se podigne zid oko Europe
  https://homunizam.wordpress.com/2019/07/09/danski-profesor-povjesnicar-kaze-da-je-vrijeme-da-se-podigne-zid-oko-europe/

  Samoubojstvo liberalizmom
  https://homunizam.wordpress.com/2019/12/02/samoubojstvo-liberalizmom/

 • Igor Kodelja

  In potem bo stalno tema

 • karlo lopata

  Ajde svečkarji zbor.Hahaha I bez priče u stroju

 • Angela Merkel, vzornica slovenskih politikov….uspelo ji je uničiti Nemčijo :) nemčija je uradno v recesiji…copy/paste “Nemški Bundesverband der Deutschen Industrie (BDI) je v četrtek opozoril, da je gospodarska rast v največji evropski ekonomiji obtičala v recesiji, z zelo malo upanja na gospodarski odboj. BDI je sporočil, da bo gospodarska rast v Nemčiji padala celotno leto 2020 brez znakov izboljšav v že tako močno načetem proizvodnem sektorju.” Več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/18/nemska-industrija-obticala-v-recesiji-nobenih-znakov-da-smo-dosegli-dno-opozarja-bdi/

  rajši pišite o evropski ekonomiji in evromonetarnem sistemu, kot pa o zgrešeni imigracijski politiki EPP Liberalcev Socialnih demokratov ter ostalih interesnih združenj politkomisarjev EU…še o ilegalcih nebi vedeli napisat ničesar pametnega, če Vam nebi non stop prišepetavali kakšen je dejanski načrt globalistov s tem zadevam….in nebi bil Orban slučajno naš sosed….

 • maček ivan

  Porkaduš, polj bo pa ja banan redno zmankovalo, ko včasih v yugi.

 • moon

  Ce bi vsak slovenski otrok (beri: Slovenski!) dobil 1500 EUR na mesec, bi bila demografska (in veliko drugih) slika drugacna. Ker pa raje talamo tujcem, ge’remo tja, kamor spadamo: v zgodovino!

 • cecen

  Razdeli in vladaj….preveč ljudi preveč dobro živi. Tudi če to ni res, isti ljudje dajejo tak izgled. Npr. vsakdo na FBju prikazuje, kako uživa, se razvaja, kako ima vse in si privošči vse. Kdo pa objavi, kako trdo dela (če dela)? Kako je nekaj dosegel s svojimi rokami, možgani? Nihče. Ker si potem samohvalnež, nadutež… Torej, preveč lagodnih ljudi ima še eno lastnost. To je neposlušnost, nevodljivost. In to je za bogate globaliste slabo. Kaj narediti? Spreti ljudi za vsako ceno, jih navlečti na leve in desne, dobre in zlobne… Da se proces pospeši uvozi še tujce, da dobiš še tiste s pravo in napačno vero. Udari po dediščini, kulturi, zgodovini… Na koncu, ko bodo strani približno izenačene, bo zadeva dosegla vrelišče, ki si ga ne znamo zamisliti. Ljudje… Vojna bo, vojna, ki bo zreducirala prebivalstvo na tiste, ki bodo spet voljni delati, da se svet obnovi. Delali bodo za svoje vodje, zmagovalce te vojne, svoje idol. Tako kot je po vsaki vojni. Žal se to ne sme na glas povedati, ker razni Hitlerji in Stalini moderne dobe vlečejo niti, cenzurirajo vse kar jim ni po godu… Sami bodo preživeli vse. Preživeli bodo, ker si bodo to lahko privoščili. Kaj pa mi?

 • karlo lopata

  AFRIKA ZDAJ……JEBES EVROPO

 • Ivan Ivanovič

  Do 2100 pa bo Evropa Evrafrika. Tako je, ko v politiki prevladujejo fašiglobalisti in njihove feministične lutke ter poženščeni moški. Saj se nam migranti že smejejo in nas imajo za budale. Kar tudi s(m)o.

 • Matjaz Mraz

  Hudo mi je za naše potomce, ki bodo živeli kot v filmih Mad Max.

  • cosmosjasnovidec

   Je pa ena dobra lastnost,da je ta črnska golazen črna in bodo takoj videli koga naj ustrelijo,da ne bodo kakega belca po pomoti.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-