fbpx

Po napovedih bo do leta 2050 v Evropi od 150 do 200 milijonov Afričanov

množica črncev prihaja v Evropo

Nova Evropska komisija bo še bolj radikalno globalistična kot prejšnja. Pričakujemo lahko množične migracije iz Afrike, ki bodo uničile Evropo, kot jo poznamo. Izvedenec v svoji knjigi predvideva, da bo leta 2050 v Evropi 150 do 200 milijonov Afričanov.

Očitno bo tudi nova Evropska komisija pod vodstvom Ursule von der Leyen nadaljevala z migrantsko politiko po meri globalistov. To se pravi, da bo čim bolj zrahljala vse omejitve priseljevanja, tako da bodo našo celino preplavili migranti iz tretjega sveta. Po besedah novega komisarja za krizno upravljanje Janeza Lenarčiča bo usmeritev nove komisije še bolj radikalno globalistična, kot je bila usmeritev Junckerjeve. Lenarčič je tudi dejal, da se bo nova Evropska komisija po novem osredotočila na Afriko. “Afrika bo upravičeno ena glavnih prioritet te komisije. Je naša soseda in najbolj dinamična celina z vidika demografije. Prebivalstvo je tam najmlajše in narašča najhitreje,” je izjavil v intervjuju novopečeni slovenski evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič. Očitno bo recept za demografsko korekturo staranja evropske populacije uvoz milijonov Afričanov.

Cenzura informacij
Odprto priseljevanje milijonov migrantov tretjega sveta bo seveda temeljito spremenilo ne le demografsko sestavo naše celine, pač pa tudi popolnoma uničilo Evropo, kakršno poznamo. Nazoren dokaz so izpadi, ki jih po evropskih mestih vsakodnevno zganjajo priseljenci, cone “no-go”, v katerih vladajo plemensko-verska pravila, ki so jih migranti prinesli iz svojih domačih krajev, in naraščajoči kriminal − od vandalizma in brezumnega nasilja do trgovine z mamili, prostitucije in umorov. Migrantoljubski globalisti in njihovi servilni pajdaši v politiki ter medijih skušajo te “kulturne obogatitve” seveda prikriti, zato v glavnih medijih o težavah, ki so jih prinesle množične migracije, navadno ni niti besede. Resnica o dejanskem stanju se širi po socialnih omrežjih, vsaj za zdaj. Globalisti namreč skušajo najti način, kako bi si podredili tudi socialna omrežja in po več evropskih državah se pripravljajo svežnji zakonodaje, ki bodo globalistom omogočili, da cenzurirajo tudi socialna omrežja in celo sankcionirajo tiste, ki si drznejo nasprotovati globalistični agendi.

Po napovedih bo nova Evropska komisija še bolj radikalno globalistična kot dosedanja. Globalisti nameravajo uvoziti na desetine milijonov migrantov iz »prenaseljene Afrike« v sedemkrat manjšo Evropo.

Evropo bodo preplavili migranti
Da bo Evropa preplavljena z migranti tretjega sveta, ki bodo temeljito spremenili demografsko sliko naše celine, ni nobena skrivnost. Že pred desetletjem so tuji mediji objavili, da se je denimo v Španiji krepko povečalo število muslimanov. Z 3,9 odstotka v letu 1997 na 13,4 v letu 2007. Na podlagi tega so objavili tudi napovedi, da bo do sredine stoletja, to je do leta 2050, skoraj polovica španskega prebivalstva muslimanskega. Ameriški izvedenec za Afriko Stephen Smith v svoji knjigi The Scramble for Europe (Naval na Evropo), ki je izšla letos, opozarja, da bo pri dosedanjih trendih rodnosti in migracij leta 2050 v Evropi 150 do 200 milijonov Afričanov, večinoma v petih velikih evropskih državah (Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Italiji in Španiji). V obdobju 2050−2100 pa naj bi se v Evropi rojevalo več muslimanskih otrok kot staroselskih, leta 2100 pa naj bi bili Nizozemska in Anglija že državi z večinskim muslimanskim prebivalstvom. Vse to so seveda globalisti že davno vedeli, predvideli in to zelo aktivno tudi uresničujejo. Najbolj nori načrt globalistov na podlagi študije, ki jo je izdelala Evropska komisija leta 2010 (o tem smo v Demokraciji pisali oktobra 2018), predvideva povečanje gostote prebivalstva v Evropi na neverjetno razmerje tisoč prebivalcev na kvadratni kilometer (kakršna je gostota v Bangladešu), s čimer bi se število evropskega prebivalstva povečalo z današnjih 495 milijonov na 3,8 milijarde. In ker se Evropa “stara”, bi te silne milijarde prišle lahko le z pritokom “sveže krvi” iz tretjega sveta. Ali po komisarju Lenarčiču iz “dinamične Afrike”, v kateri je “prebivalstvo najmlajše in narašča najhitreje”. Mimogrede, Afrika je s 30 milijoni kvadratnih kilometrov površine približno sedemkrat večja od držav Evropske unije, ki skupno obsegajo 4,3 milijona kvadratnih kilometrov. To pa seveda na moti globalistov, da ne bi poskušali navleči kar se da velikega števila Afričanov iz “prenaseljene Afrike” v “starajočo se Evropo”.

Priseljenci spreminjajo evropsko družbo, kot jo poznamo. Globalisti in z njimi povezni mediji sistematično prikrivajo nasilne izpade migrantov.

Zaposli se le neznaten odstotek priseljencev
Množično priseljevanje iz tretjega sveta v Evropo globalisti tudi lažnivo razglašajo kot uvoz sveže delovne sile, ki bo »poskrbela za naše penzije«. To je seveda evidentna laž. Prav vse izkušnje namreč kažejo, da se iz množice priseljencev dejansko zaposli le neznaten odstotek, vsi drugi ostanejo na plečih evropske sociale ali pa si pomagajo, kakor vedo in znajo, tudi s kriminalom. Globalistom je to dobro znano, navsezadnje (tudi o tem smo že poročali v Demokraciji) je bila leta 2010 izdelana študija Evropske komisije tudi glede zaposlovanja migrantov. Vzeli so testno skupino migrantov, ki so jih pripeljali v Francijo. Šlo je za prebivalce iz nekdanjih francoskih kolonij, se pravi, da so nekoliko že obvladali jezik, za nameček pa so tem priseljencem, ker je šlo za testno skupino, šle francoske pristojne službe še nekoliko bolj na roko, kot gredo drugim priseljencem. In kljub temu so si službo našli le štirje odstotki teh migrantov, vsi drugi so izkoriščali socialno pomoč in jim tudi na pamet ni padlo, da bi se lotili kakšnega dela.

Hinavščina globalistov
Kar pa se starajoče Evrope tiče, je prav neverjetna hinavska poniglavost globalističnih elit, ki že skoraj pol stoletja delajo vse, da bi se rodnost v Evropi (in severni Ameriki) čim bolj zmanjšala. Od propagiranja “odgovornega načrtovanja družine”, kar pomeni čim manj otrok, do propagiranja splava (samo za primer, v Slovenji smo v pol stoletja splavili 600 tisoč otrok, samo med letoma 1975−1985 od petnajst do devetnajst tisoč na leto!) in propagiranja zvez LGBT ali pa preprosto “progresivnega” načina hedonizma, ki ga ne bi “obremenjevale” stalne zveze in otroci. Rezultat desetletij dolge indoktrinacije je seveda “starajoča se Evropa” in zdaj globalisti hinavsko kričijo, da jo je treba pomladiti.

Seveda obstajajo možnosti, da se Evropa pomladi tudi brez uvoza milijonov migrantov iz tretjega sveta. Poljska in madžarska vlada sta denimo uvedli vrsto ukrepov, ki spodbujajo mlade zakonce k ustvarjanju številčenjih družin. Tudi nekdanji italijanski notranji minister Salvini je skušal uzakoniti načrt, po katerem bi dala država po ugodnimi pogoji v zakup mladim družinam državna zemljišča, obveznosti zakupnikov pa bi se zmanjševale gleda na število otrok. Globalisti, ki jih tako zelo skrbi staranje Evrope, da je treba uvažati migrante, so seveda takoj začeli vsesplošno ofenzivo proti takšnim načrtom, češ da so nazadnjaški, rasistični, fašistični in/ali ksenofobni. S tem se potrjuje teza, da je globalistom malo mar za »staranje Evrope«. V interesu jim je očitno samo to, da Evropo, kot jo poznamo, uničijo in po vsem sodeč je najbolj pripravno orodje za to uničenje uvoz milijonov migrantov iz tretjega sveta.

Bogdan Sajovic