fbpx

“Pobožni” Mirsad silil dekleta, naj živijo po Koranu, in jih brutalno mučil, če niso ubogala!

Foto: Voice of Europe

Nemčijo je znova pretresel incident, v katerega je vpleten musliman, ki želi na silo širiti svojo vero. Mlad radikalni musliman, rojen na Kosovu, 22-letni Mirsad G. je svoja dekleta dobesedno mučil, tako fizično kot psihično, in jih tako učil Koran. Grozi mu do deset let zapora.

Svoje 16-letno dekle je namreč silil, da je moralo živeti strogo po pravilih Korana. Prepovedal ji je stike s starši, ni ji dovolil obiskovati šole. Vsak dan znova jo je kaznoval z udarci in pretepi. Z glavo ji je udarjal po steni in oknih, vanjo je metal stvari, tudi kozarce, ki so ji močno poškodovali obraz.

Foto: iStock

Drugo dekle, tokrat 18-letnica, je še bolj trpelo v njegovi prisotnosti. “Pobožni” Mirsad se je odločil, da bo mučil celo njenega bivšega. Tudi njo je pretepal s kolom in jo bičal s kablom od likalnika. Na njej je ugašal cigarete in ji kožo opekel z vročim pokrovom. Zaradi njega je imela že zlomljena rebra, zdrobljene kosti. Po mučenju jo je vedno zaklenil v sobo. Pred nekaj meseci pa ji je uspelo pobegniti k sosedu, ki je poklical policijo; zdaj mu grozi deset let zapora.

Lana Božič