“Pobožni” Mirsad silil dekleta, naj živijo po Koranu, in jih brutalno mučil, če niso ubogala!

Foto: Voice of Europe

Nemčijo je znova pretresel incident, v katerega je vpleten musliman, ki želi na silo širiti svojo vero. Mlad radikalni musliman, rojen na Kosovu, 22-letni Mirsad G. je svoja dekleta dobesedno mučil, tako fizično kot psihično, in jih tako učil Koran. Grozi mu do deset let zapora.

Svoje 16-letno dekle je namreč silil, da je moralo živeti strogo po pravilih Korana. Prepovedal ji je stike s starši, ni ji dovolil obiskovati šole. Vsak dan znova jo je kaznoval z udarci in pretepi. Z glavo ji je udarjal po steni in oknih, vanjo je metal stvari, tudi kozarce, ki so ji močno poškodovali obraz.

Foto: iStock

Drugo dekle, tokrat 18-letnica, je še bolj trpelo v njegovi prisotnosti. “Pobožni” Mirsad se je odločil, da bo mučil celo njenega bivšega. Tudi njo je pretepal s kolom in jo bičal s kablom od likalnika. Na njej je ugašal cigarete in ji kožo opekel z vročim pokrovom. Zaradi njega je imela že zlomljena rebra, zdrobljene kosti. Po mučenju jo je vedno zaklenil v sobo. Pred nekaj meseci pa ji je uspelo pobegniti k sosedu, ki je poklical policijo; zdaj mu grozi deset let zapora.

Lana Božič

 • Olga101

  “Miroljubni” islam po Poriću in “kultura” po levičarskem patru Cestniku!

 • samotoje

  V zaporu pa vsak dan eno poglavje iz Svetega pisma prebrati, obnoviti (ustno in pisno), evangelije na pamet in zapeti kakšno priložnostno cerkveno pesem – troglasno.

 • Darko

  Test

 • Darko

  Ja Islam je pač nasilna religija. Že 10 letne mulčke ko prodejo v Džamijo, jih z udarci voditelh Imam uči o koranu. Islam ni religija kot krščanstvo, kjer naj sprejmeš Jezusa kot osebno odločitev, zaradi vere. Temveč pri Islamu moraš sprejeti Alaha na silo, in mulčke pač tepejo dokler ne skopčajo. Ali sprejmeš Alaha, ali pa bodo zopret batine in mulček tko kao skopča…pač žalostno, ampak tko je pri njih.

 • skorpijon93

  musliman kot musliman, muslimani marš iz slovenije !

 • Kapodistrias

  Kakšen zapor neki, pa zastonj prehrana. Premlatiti in izgnati!

 • skorpijon93

  češka republika si hvalabogu ne uvaža muslimanov, teh je manj kot 0,2 % populacije, Slovaška je celo prepovedala islam kot priznano državno religijo, na Hrvaškem je delež muslimanov 1,5 %, v Sloveniji 3,6 % po podatkih 2016 leta

 • skorpijon93

  V Nemčiji živi že 6,3 % delež muslimanov po podatkih 2016 leta, kar si uvažaš to dobiš in to postaneš , ane Nemčija ?? dober tek, navadite se, živite s tem, večkulturnost bogati

 • ISIS prefektura NATO

  Islam ne sodi v Evropo. Če sodi v EU, moramo iztopit s te ureditve. Za tem je potrebno reformirat RKC ter Vatikan.

 • Black_hawk

  Islam je divjaštvo, kakšno vezo ima to s vero? Nobene!

 • Dragan Krstič

  Niti muslimanka še manj pa evropejka ki se druži z muslimani se mi niti malo ne smili. Kar je izbrala to ima.
  Gliha vkup štriha, tako vsj pravijo.

 • Van Der Waals

  čestitke šiptar mirsad!

 • Davor A Lipej

  7.62 na recept za take

 • šmentanamuha

  Hudič je, ko se s takim zapleteš, pol ti pa ne da miru.

 • cosmosjasnovidec

  Vsaka katera se speča z musličem je navadna drolja in dobi tisto kar si je iskala.Nobena pametna in poštena ženska musliča niti ne pogleda že zaradi njegovega smradu po sami ovčji crketini in tudi ve kakšna drhal so.Vse te navadne koze pa prenašajo,da se musliči na njih izživljajo vse do zadnjega,ko ne zdržijo več pa pobegnejo stran od njih.Tako je bilo tudi v teh primerih,ker to ni resnica,da ne bi mogle pobegniti tudi,če bi jih ta psihič zaklenil v sobo.
  Lahko bi razbile okno ter klicale na pomoč ali se drle v sobi,ker se v blokih vse sliši tako,da je to kar govorijo seveda sedaj nakladanje,da ublažijo sramoto,da so se z takim gnojem spečale skupaj.
  —————————————————————————————-
  Vsakemu lev.kom.čef.musl.se poščij.v ust.in na glav.
  DR.Vsevidni Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-