Podpišite peticijo, ki od OZN zahteva, da jasno obsodi napade na kristjane na Šrilanki! Zaradi takšne strahopetnosti umirajo kristjani po vsem svetu!

Foto: iStock

Ob grozljivih zločinih, kakršen se je zgodil med velikonočnimi prazniki na Šrilanki, je zelo pomemben tudi glas mednarodne skupnosti, ki mora storiti vse, kar je v njeni moči, da se napadi na kristjane končajo. Ker se je OZN odzvala le z medlim pismom Christopha Heussgna, ki niti z besedo ni omenil, da je šlo za napad na kristjane, so pri PatriotPetition.org pričeli zbirati podpise, s katerimi pozivajo OZN k jasni obsodbi nasilja nad kristjani po svetu. Ne pozabimo, v tem trenutku je v svetu preganjanih kar 450 milijonov kristjanov!

Na velikonočno nedeljo 2019 so lokalni islamski teroristi na grozljiv način pobili več sto kristjanov v cerkvah in hotelih na Šrilanki. Po prvih ugotovitvah preiskovalcev so bili teroristi zelo verjetno povezani z islamsko državo, ki po propadu in izgubi ozemlja na Bližnjem Vzhodu širi svojo teroristično mrežo po celem svetu, ob tem pa jih Švedska, Kosovo in nekateri drugi sprejemajo z odprtimi rokami.

Z več kot 321 mrtvimi,  je bil pokol kristjanov na Šrilanki eden najbolj krvavih napadov od 11. septembra 2001. Vendar pa so Združeni narodi teroristični napad obsodili le polovično in prikrivajo motiv kriminala: preganjanje kristjanov s strani islamistov.

Generalni sekretar OZN Antonio Gutteres

Po poročanju PatriotPetition je doslej Varnostni svet ZN objavil sporočilo za javnost, ki ga je napisal nemški veleposlanik pri ZN Christoph Heusgen, v katerem so napade obsodili, vendar v izjavi ne zasledimo niti besede “kristjani” niti “krščanstvo”. Nasprotno pa je izjava generalnega sekretarja ZN Antónia Guterresa po napadih duševno motenega posameznika na mošeje na Novi Zelandiji povsem drugačna:

“Žalosten sem in globoko pretresen, da so bili nedolžni ljudje ustreljeni ob mirni molitvi v mošejah na Novi Zelandiji. […] Danes in vsak dan se moramo skupaj zavzeti proti protimuslimskemu sovraštvu in vsem oblikam fanatizma in terorja. “

Der UN-Generalsekretär soll die anti-christlichen Anschläge von Sri Lanka klar und deutlich verurteilen!

Seveda so vsi napadi na nedolžne in nemočne enako prezira vredni. Toda to ni jasno iz različnih odzivov Združenih narodov na ta dva napada. Namesto tega dajejo vtis, da spet obstajajo dvojni standardi, ko gre za islam. Kje je poziv generalnega sekretarja Združenih narodov svetovni skupnosti, da se upre protikrščanskemu sovraštvu, fanatizmu in terorizmu, uperjenemu proti kristjanom?

Tako kot v primeru napada na kristjane na Šrilanki, se pogosto dogaja, da poskušajo nekateri politiki in osrednji mediji omejiti ali prikriti resnico, da so napadi proti kristjanom praktično vedno povzročeni s strani muslimanov. Zaradi te politike laži in strahopetnega gledanja stran pa preganjani kristjani trpijo in umirajo povsod po svetu. Koliko krvavih napadov se bo moralo še zgoditi, dokler se ta barbarski terorizem zoper kristjane končno ne imenuje s pravim imenom? Gre namreč za protikrščansko sovraštvo in fanatizem!

Po grozljivih napadih na Šrilanko zato civilna družba poziva Antónia Guterresa, generalnega sekretarja Združenih narodov, da stori enako za kristjane, kot je storil za muslimane po napadih na Novi Zelandiji, in pozove mednarodno skupnost, naj to stori. Islamistično preganjanje kristjanov se mora končno imenovati s pravim imenom! Zato PatriotPetition pri generalnem sekretarju OZN zahteva enako obravnavo  tudi za preganjane kristjane, ki so terorizirani in umorjeni samo zaradi svoje vere v Jezusa Kristusa.

Franci Donko

 • Drago
  • stajerc5

   Dragi Dragec, hitro poisci stare “kote”(JPS) od jam in lukenj v hostah, kjer so se tvoji “nasi” skrivali!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kdaj so pa lewaki obsojali smrtonosne napade na svoje državljane, oziroma ljudi iste religije??? Nikoli!!!

 • Stric iz ozadja

  Tole ni dobro? https://www.un.org/press/en/2019/sgsm19550.doc.htm Ima besedo kristjani.

 • Olga101

  Združene narode, ki so postali navaden levičarski udbomafijski lobi, je treba ovaditi zaradi genocida!
  To, kar se dogaja s kristjani po svetu, je navaden sistematičen genocid, v katerem sodelujejo levičarski plačanci kot Junker, Merkla, Macron, Fajonka…. Vse pa s pomenljivim molkom (!?) podpira levičarski papež, z raznimi Cestniki!
  Torej, podpišimo OVADBO!

 • Luiggi

  A little tit for tat,takole se bo nadaljevalo in izgleda da miljoni podpisov ne bodo pomagali narediti temu konec.Moramo priznati,da se iste stvari dogajajo nad muslici ze od leta 48.Torej,dokler se stvari ne zacnejo urejat na pravem mestu,bo ljudstvo uzivalo nat takimi morijami,enkrat eni,enkrat drugi!

  • Lustrator

   ??? O kakšnih terorističnih zločinih nad muslimani govoriš? Nikoli v njihovi zgodovini jih ni bilo, je pa res, da bo ob takem poteku dogodkov najbrž kmalu prišel protiudar. Ne mešaj tu vojn, kjer se vojska spopade z vojsko – le teh se muslimani ogibajop še bolj od svinjine, ker po pošteni poti niso zmožni premagati nikogar… no morda neenotno egoistično Evropo, ki si je gradila čudovite dvorce in si kodrala lase medtem ko so bližnjevzhodni divjaki osvajali tretjino Evrope skoraj 800 let, namesto da bi z močno združeno križarsko vojsko potisnilo necivilizirance globoko na arabski polotok od koder so prišli in si uzurpirali Sveto deželo.

   • freedomfighter

    Tudi kristjani so uzurpatorji na bliznjem vzhodu…ko so osvojili jeruzalem so poklali jude…oni pa najbrz niso uzurpator…ali pac? ne vem kaksen pogled imas na te zadeve…recimo na sri lanki ni veliko avtohtonih kristjanov

  • stajerc5

   Fantek, ti se osnovne sole nisi naredil, ker bi drugace vedel in vsaj slisal za Janicarje!
   Jezus, saj ni cudno, da imamo vlado s sefom popravnih!!!

 • Slovenec 33

  Okupatorji in rasisti obvladujejo tudi Šrilanko.
  Če bi bilo normalno in logično, bi morale oblasti zapreti VSE cerkve, molilnice in podobne objekte najmanj do konca leta in potem po vsakem napadu na katerikoli verski objekt krat dvojni čas prvega zapretja
  Pa bi se klerikalci katerekoli barve ohladili.

  • Lustrator

   ??? zato ker so muslimani napadli in po vsem svetu napadjo kristjane, bi ti ukinil versko svobodo žrtvam?? Pa sem mislil, da takšne lahko izstreli samo Čmarec…

   • freedomfighter

    Ja saj ti bi tudi ukinil versko svobodo…oz ti bi posiljeval z eno in prepovedoval druge kar je se slabse saj kaze na hipokritsko obnasanje in nima nic z demokraticno sekularizirano druzbo

 • soc

  “Politična korektnost” je tisti prekleti pojem, ki nam po scenosledu frankfurtskih marksistov sto let po leninski revoluciji tokrat zares ubija civilizacijo. In grozljivo je, da teh neomarksistov gomazi tudi po strankah Evropske ljudske stranke. Nič čez islam, nič čez LGBT, nič čez ponorele ekologe, nič čez cigane, za katere zakoni ne veljajo. Sankcije so danes brisanje člankov in komantarjev, tudi že globe, jutri bodo nori levaki dosegli vse, tja do smrtne kazni.

  Ljudje božji, zbudite se, dokler je še čas! Tik-tak, tik-tak…

 • totex39

  Bolje bi bilo podpisati peticijo za ukinitev izdajalske in genocidne organizacije ZN.

  • Stric iz ozadja

   Vsaj varnostni svet je treba ukiniti, ker se vedno temelji na delitvi iz druge svetovne vojne.

 • ljubinica

  Poglejte na spletnem Delu video komentar pokvarjenega, zlega Markesa o napadu na Sri Lanki. Cesa tako ostudnega nisem videla ali prebrala nikjer drugje.
  Nobenega obsojanja islamskega terorizma , le Breivik in Christchurc in desnicarski ekstremizem, ki bo izkoristil Notre Dame in SriLanko za svojo propagando.
  Resnicno ogabno.

  • lokec

   Kje je link?

  • ljubinica

   Gledala (poslusala) sem video Od srede do srede. Komentirata Markes in Zerdin.

  • me

   smrt muslimanom

   • stane

    Smrt radikalcem in domacim izdajalcem!!!!!

  • sunday

   videti je, da je napad na sri lanki prav polaskan iz strani levistov – videlo se bo, že jutri bodo slavili napadalce, musli podganje iztrrebke !!!

  • trumpet2018

   res je, ta markeš je najbolj nizkoten sorošev lažniv plačanec. za kozlat

 • Beličič

  Napade vsi obsodimo!Ne glede na vero!

  • garfi

   obsojam te Bandit

 • Lustrator

  Problem ni le v tem, ker se marksistični brezjajčni “političnokorektneži” bojijo jasno obsoditi tako sam islam kakor njegove sledilce, ampak predvsem v tem, ker je danes nekaj normalnega, da se na zahodu sploh ne omenja več naša edina skupna točka – krščanstvo. Ko pa enkrat ne veš kaj si, zakaj si in kam greš, si seveda lahko le še žrtev prvega plenilca, ki zavoha kri. Muslimani to vedo že od svoje ustanovitve in po svetu radirajo prav vse religije in kulture, ki jim s svojim mankom ponosa in identitete na stežaj odprejo svoja vrata.

  • freedomfighter

   Tezava je v tem ker si tudi evropejci razlicno razlagamo krscanstvo…za nekatere je krscantvo da si vsak dan v cerkvi in molis bogu spet drugi vidimo krscantvo kot temelj liberalizma…pa ko recem liberalizma ne mislim na uvoz migrantiv ampak na sekularizirano drzavo kjer je vera stvar posameznika in se je ne vsiljuje v javnih institucijah…ce pa krscanstvo ne more obstati kot sekularizirana vera potem pa ni velike razlike od islama in ravno zadnjic je eden od gostov v odaji faktor govoril kako krscanstvo ne sme biti sekularizirano in kako je potrebno vsiljevati vero v vseh institucijah od vrtca do bolnice…ne vem v cem se to razmisljanje razlikuje od islamisticnega ampak dobro vsak ima svoje mnenje

   • Lustrator

    Težava postane predvsem, ko si marksisti, ateisti, skratka egoistični materialisti z vseh vetrov domišljajo, da kljub manku tako na teoretičnem kakor praktičnem področju, poznajo krščanstvo do zadnjega detajla. V svoji iluziji gredo/greste redno tako daleč, da se čutite celo kompetentne javno kritizirati tako njegove teološke, kakor socioploške in ideološke vidike. Silno neznanje zazeva v trenutku, ko slišiš raznorazne kritike RKC-ja pametovati o: inkviziciji, bogati Cerkvi, pedofiliji, celibatu, Jezusu-socialistu in podobnih misinterpretacijah, kot recimo pravkar omenjena primerjava islama in krščanstva.

    Krščanstvo je alfa in omega slovenske in evropske identitete, to naj ti bo jasno, “krščanski liberalist”. Brez njega Evropa ni niti podobna Evropi, Slovenija ne Sloveniji. Zato je vsako ODRIVANJE krščanstva iz družbe (seveda tudi javnih institucij) tajenje lastne identitete, izdaja in vsiljevanje brezboštva skupaj z vsemi satanovimi pastmi, ki prežijo v temnih režah “sekularnosti” kakršnega danes napačno razumemo na “politično-korektnem” zahodu. To je temu zahodu, ki se na vse pretege trudi iz naših vrednot in kulture izgnati krščanstvo zgolj zato, da necivilizirane in nam tuje sekte (new age, joga, šamanstvo, poganstvo) in militantne ideologije (islam) ne bodo užaljene. Nihče ne želi nikogar SILITI naj veruje v Boga, saj gre za Božjo milost pri kateri nima človek ničesar, a ker je to del naše kulturne in duhovne dediščine, edine delujoče družbene “kode”, ki nas združuje in identificira, je NUJNO da so s to “kodo” temeljito seznanjeni vsi s pravico bivanja v naši skupnosti, tako kot je samoumevno, da morajo imeti vsi udeleženci v cestnem prometu veljavne izpite in ostala potrdila, ki so vsaj neko formalno zagotovilo, da na cestah ne bo popolnega kaosa.

    Kristjani nismo proti sekularizaciji, ravno nasprotno, prav krščanstvo je prvo na svetu razvilo koncept sekularne družbe, smo pa odločno proti napačnemu razumevanju tega pojma – sekularnost ne pomeni totalitarno mašenje ust in zvezovanje rok vernikom, da lahko potem monolitna država upravlja z usodo družbe in posameznikov, a žal ste komiji postali ujetniki te absurdne interpretacije zdravega demokratičnega koncepta, zdaj pa z njim posiljujete še vse ostale. Kdor se z vašo manipulacijo ne strinja, pa je pri priči razglašen za klerofašista (karkoli pač to pomeni).

    • freedomfighter

     Jaz nisem komunist edino kar hocem je da mi ni potrebno imeti stika z vero…to pomeni ce grem v javno solo hocem da me ne zastruplajo z zgodbicami o bogu, ce grem na javno proslavo si ne zelim nekih verskih govorov, ce prizgem javno televizijo si ne zelim verskega sranja (ceprav mi ni jasno zakaj sploh imamo javno televizijo razen za bogatenje posameznikov)…kaj delajo ljudje v privatnem zivljenju, na privatnih solah, na privatnih proslavah pa ni moja stvar…ce sem komunist ker nocem vsiljevanja vere v javno zivljenje potem si pa ti jihadist ker ga hoces vsiliti…ko bos razumel da mene ne moti krscanska kultura ampak zastrupljanje z idejo o bogu bova lahko debatirala dokler pa ne locis krscanske kulture od vere v boga pa tezko debatirava

     • Lustrator

      “ko bos razumel da mene ne moti krscanska kultura ampak zastrupljanje z idejo o bogu”

      To je pravzaprav še precej slabše. Če sem prej samo utemeljeno sumil, da si komi, sem zdaj o tem lahko tudi 100% prepričan. V zgodovini človeštva imamo zgolj 2 večja meni poznana družbena sistema, ki sta želela iz družbe in človeka nasilno iztrgati eno izmed treh osnovnih komponent človeškega bitja – duhovnost. Imenujeta se komunizem in nacizem, oba pa izhajata iz Marksovega brezbožnega dialektičnega materializma – socializma. To, da se ima nekdo za Slovenca in Evropejca hkrati pa ne priznava in spoštuje krščanskih vrednot, je podobno kot se imeti za demokrata in hkrati sovražiti pluralno družbo. Protislovje, saj eno temelji na drugem – sta organsko povezana že v svojem izvornem bistvu.

     • freedomfighter

      A vidis ti beli komunist in jihadist kako podtikas…jaz nisem nikjer rekel da zelim iz druzbe iztrgati duhovnost…rekel sem da je duhovnost stvar posameznika in je drzava ne sme vsiljevati tistim ki je ne zelijo…pa tudi nikjer nisem rekel da ne spostujem krscanskih vrednot samo zame nimajo nic z bogom…biti dober clovek nima povsem nicesar z vero v boga ampak z dobrim pocutjem ko delamo dobra dela…ce vecina druzbe v javnih ustanovah ne ne zeli verske vzgoje in posiljevanja z vero nismo komunisti ampak demokrati…drzava nima nobene pravice ljudem vsiljevati vere v boga…ce bi si to zeleli bi ziveli v iranu

 • Boštjan Ivković

  Kako so pa krščani sploh prišli na Šri Lanko?
  Verjetno z ognjem in mečem, kot v Karantanijo.

  • Janez Kepic-Kern

   VPRAŠAJ – SD ŽIDANA. L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

  • ZatonMesecnikov

   #Verjetno z ognjem in mečem, kot v Karantanijo.#

   tako se dogaja. Tako kot komunisti in levičarji v Slovenijo.

  • stajerc5

   Tako kot icici v Slovenijo, danasnji Yugoslovenistan!!!

  • centurion

   S kurcem.
   Tako kot tvojti prek fotra IvkoviĆĆĆa v Slovenijo.
   Mrš v otađbinu, bre.

  • Lustrator

   1. Kristjani, ne “krščanI”. To, da ne znaš pravilno poimenovati največje verske skupnosti na svetu ne more biti znak neizobrazbe, ampak nespoštovanja. Če boš zaradi tega izraza dobil kdaj nazaj odrezav odgovor ali kaj bolj trdega, ne bodi presenečen, prijateljski nasvet.
   2. Kako so prišli? Na Wikipediji je podatek o letu 82 po Kristusu in sicer preko pričevalcev iz Indije. Omenjani niso nikakršni vojaški konflikti, kakor v veliki večini primerov širjenja krščanstva po svetu. A če se zgodovine učiš iz partijskih ali protestantskih propagandnih oddaj in učbenikov, verjamem da imaš težave z dojemanjem resničnosti.
   3. Krščanstvo je z mečem prišlo v Karantanijo?? Čigavo zgodovino si to bral? Kristjane so še pred Karantanijo pri nas klali Langobardi in Avari, potem še kasnejši prišleki vzhodni Slovani, ne pa obratno. Ko smo bili Slovenci tik pred izumrtjem, pa nas je prav sprejem krščanske vere rešilo bridke usode in obstanka med najstarejšimi evropskimi narodi. Če ne bi bilo bavarske pomoči, bi nas Avari krvavo zradirali v nekaj letih, prav povezovanje s krščanskim zahodom in severom pa je Slovencem prineslo ne le vojaški in gospodarski, pač pa tudi duhovni in kulturni napredek preko katerega smo se lahko že takrat formirali kot narod, ki bo čez skoraj poldrugo tisočletje dobil svojo državo med samimi tujimi narodi.

 • Janez Kepic-Kern

  ALI SO
  “ŽAL”
  PREDS. PAHOR,
  “ŽAL
  SPLOH – OBSODILI , IZRAZILI OGORČENJE – ZARADI
  NAPADOV
  NA
  KRŠČANSTVO, CERKVE ? Najbrž – kaj medlega ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  ŽAL
  ” PREDS. DZ ŽIDAN – JE NEKAJ – MENCAL?

 • ZatonMesecnikov

  #Podpišite peticijo, ki od OZN#

  Z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak peticije OZN so vredne manj od WC papirja.

  • Stric iz ozadja

   Sj ni od OZN, ampak zahteva od OZN (Vecje vprasanje je ce jim bo kdo dejansko posredoval).

   • ZatonMesecnikov

    Tudi če je od OZN striček, nima nikakršne vrednosti. OZN je neka levičarska iluzija upravljanja sveta. Oziroma levičarji se sklicujejo nanjo kadar jim ustreza.

    ko so levičarji v Kambodži morili lastne ljudi, ni OZN izdala nobene peticije. Ko pa Levičarju ustreza, je pa polno peticij OZN.

    • Stric iz ozadja

     NI OD OZN ampak je NAMENJENA OZN-ju

     • ZatonMesecnikov

      Saj pravim striček, da je nameniti OZNju karkoli brez veze,…

     • Stric iz ozadja

      Aha tako je misljeno. Zmotilo me je “Tudi če je od OZN striček”

    • freedomfighter

     Ja ozn je levicarska iluzija ki je med leti 45 do 91 veckrat preprecila velike konflikte…ozn je tako kot obisk pri ravnatelju v soli…dostikrat lahko pomaga ce pa ne ti pa tudi nic ne naredijo…skratka bolje je da imamo ozn kot da ga nebi bilo…upam da se se spomnis kako je zgledala diplomacija pred ozn…velika vojna na 30 let

     • Lustrator

      Tako ja – je pa žal preprečila precej konfliktov kjer bi bilo bolje, da jih ne bi in obratno – molčala je križem rok ob ključnih konfliktih, kjer bi MORALA posredovati, če bi seveda imela med svojimi članicami same civilizirane države in voditelje.

      Če ne bi imeli NATA, bi svet že zdavnaj zdrsnil v 3. svetovno vojno in OZN nima pri temu nič – kvečjemu to, da je moral NATO dostikrat odreagirati namesto OZN-a.

     • freedomfighter

      Je pa na zalost preprecila precej konfliktov kjer bi bilo bolje da jih nebi…zanimiv imas ti pogled na svet…vsak konflikt je potrebno prepreciti ce je mozno sploh pa velike konflikte…vojna mora biti vedno zadnje sredstvo pa se to je po mojem mnenju vsaka agresorska vojna neupravicena pa naj gre za kakrsen koli razlog…edina upravicena vojna je obrambna vojna…pa res smesno ti si meni prej predaval o krscanskih vrednotah potem pa izjavis kaj takega…ti si res blizje jihadistom kot pa normalnim kristjanom…vidim da nimas pojma o diplomaciji med velikimi silami ce reces da je ozn nepotrebna organizacija…vecina velikih kriz se je preprecilo s pogovori v ozn…aja saj res ti si proti mirnemu resevanju konfliktov…pravi kristjan kaj naj recem a ne

     • ZatonMesecnikov

      #Ja ozn je levicarska iluzija ki je med leti 45 do 91 veckrat preprecila velike konflikte…#

      To se strinjam. Do leta 1970 približno, so čete OZN ustavljale komuniste po svetu. Koreja, Vietnam…

     • freedomfighter

      Ja ker na svetu ni drugih sovraznikov kot so komunisti…no do leta 70 je bil res v bistvu edini sovraznik komunizem…ampak po tvoje po letu 70 ozn ni naredila nobene pozitivne stvari oz nicesar kar bi upravicevalo njen obstoj…najvecja tezava ozn je da nimajo dovolj pooblastil…zato v primerih kot so srebrenica ali ruanda niso smeli pisredovatiiite rezave pa ne bomo resili z ukinitvijo ozn ampak bi povzrocili se trikrat slabse stanje…samo tako bom rekel…pred obstojem ozn je bila evropa v vojni prakticno vsake dvajset let

     • ZatonMesecnikov

      #.zato v primerih kot so srebrenica ali ruanda niso smeli pisredovatiiite
      rezave pa ne bomo resili z ukinitvijo ozn ampak bi povzrocili se
      trikrat slabse stanje.#

      Zato so njeno vojaško vlogo prevzeli američani. ker so bili hitri in učinkoviti.

      Ne moreš iskati za posredovanje v primeru Srebrenica soglasje od tistega, ki jo je povzročil…

     • freedomfighter

      To kar kar ti opisujes je pa zelo nevarna stvar…po tej ideologiji imajo americani pravico napovedati vojno komur hocejo…ne vem kaksna je razlika med tako politiko in politiko recimo sovjetske zveze, sadama huseina, hitlerja itd…nobeni drzavi se ne sme dovoliti da dela kar hoce pa naj bo to zda ali pa severna koreja…a si ze kdaj slisal za concert of powers

     • ZatonMesecnikov

      Edina je sposobna hitro in učinkovito posredovati. ima sredstva in know-how.

      varnostni svet OZN v tem času še iz postelj do dvorane ne bi sestavil. kaj šele kaj drugega.

     • freedomfighter

      Ne vem kaj se potem.borite za neodvisnost in obstoj nacionalnih drzav ce je tvoje mnenje da moramo biti vsi podlozni zda…

     • ZatonMesecnikov

      Tako kot prebivalci mesta potrebujejo policijo, tako tudi svet potrebuje Policaja. Drugače bi si desperadosi marsikaj privoščili.

      kaj misliš, kaj bi naredili srbi z Šiptarji na kosovu leta 1999, če ne bi bilo Američanov? 1000če srebrenic..

     • freedomfighter

      Ja ampak policija je sestavljena iz razlicnih prebivalcev mesta…kot da bi rekel da naj bodo vsi slovenski policisti stajerci…ali pa na evropski ravni da naj policijo sestavljajo le nemski drzavljani…tanka rata meja med tujo okupacijo in tujo pomocjo…sovjetska zveza je po drugi svetovni vojni ratala policaj za varsavski pakt

     • ZatonMesecnikov

      Če ostali niso sposobni sestaviti učinkovito in sposobno policijo, potem naj bo policaj tisti, ki je tega sposoben.

      #.sovjetska zveza je po drugi svetovni vojni ratala policaj za varsavski pakt#

      če so se prebivalci dežel varšavske zveze s tem strinjali, potem ni nič narobe…

     • freedomfighter

      No sedaj si pa.prisel do glavnega problema drzav ki se imajo za svetovnega policaja…ce bi posredovali le tam kjer se prebivalci strinjajo nebi bil problem…oni posredujejo tam kjer je.njihov interes ne pa interesov svetovne skupnosti in posameznih drzav

 • stajerc5

  Jaz se se nasemu policaju ne podpisem, ne pa da se bom na nekaj, kar je vecja iluzija kot mir na svetu!
  OZN- UNO je isto sranje kot nas EU Bruselj. Pozabite…

 • ljubinica

  Zanimivost?
  Nakljucje?
  Zarota?
  Istocasno kot je gorela Notre Dame, je pozar zajel tudi mosejo Al- Aqsa na Tempeljskem gricu v Jeruzalemu.
  Ta moseja je za islam tretja najpomembnejsa moseja. Stoji na mestu, kjer je bil nekoc drugi judovski tempelj.Ortodoksni Judje si zelijo odstraniti to mosejo in tam zgraditi tretji judovski tempelj …
  O tej nacrtovani gradnji tretjega judovskega templja mi ne vemo nic. Je pa stvar neverjetno zanimiva in tudi srhljiva ….

 • abc

  Nova24, tukaj vam pošiljam fotografijo Američanov, katere zagotovo podpirate z vsem svojim spoštovanjem, koliko ga pač imate.
  https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=25&nav_category=78&nav_id=1534911

  • sunday

   resnično jih podpiram in to zelo, zelo – še doniral bi jim !!!

   • abc

    Še doniral bi jim!? Zakaj jim pa ne? Ja doniraj te, da boš vsaj malo izstopal od večine nestrpnežev in nacionalistov v Sloveniji k samo gobcate .

 • Franc Šink

  Težka bo komunistom zašiti gobec. Mnogo boljše bi bilo da se sploh ne oglašajo.

 • garfi

  OZN izvaja gLobaListične agende
  kućanovi mediji pa sploh ne omenjajo islama in kristjanov
  pačijo in skrivajo resnico usklajeno z ostalimi gLobaListi po svetu

  • freedomfighter

   Ja zate vemo da se drzis principa spoznanje manj predsodek vec…spoken like a true communist…rdeci kmeri so se drzali tega nacela

   • garfi

    komunist si ti rdeČĆi kmer

 • Janez Kepic-Kern

  Jaz
  sem t.i. “vztrajnik” Odbora 2014,
  nečlan stranke SDSD,
  A NJEN ZELO ČVRST – PODPORNIK,
  VSEGA POZITIVNEGA, KAR SDS – NAREDI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  PRILAGAM
  SPODNJE MOJE ZELO JASNO STALIŠČE – O “PREDSTAVNIKIH” NAS OK Slovencev.
  ŽE SPET – SE ZDI
  – SE PONAVLJA SITUACIJA,
  – KOT NPR. V PRIMERU – “NLB-IRAN GATE”
  OB TEMAH KOT
  JE ZGORNJA

  IN OB
  – NAPADIH ISLAMISTOV NA KRŠČANSKE CERKVE IN LJUDI

  – OB IZJEMNO SLABEM STANJU IN DELOVANJU
  SODSTVA IN OSTALIH INSTITUCIJ PRAVA V R. SLOVENIJI,

  – OB ENAKO IZJEMNO SLABEM STANJU V Z D R A V S T V U NASE R. SLOVENIJE
  IN NA ŠTEVILNIH DRUGIH PODROČJIH

  PONAVLJA SE SITUACIJA,
  DA
  – ” ŽAL NAŠI IN
  – ŽAL IZVOLJENI ALI
  – “ŽAL” IMENOVANI NA POMEMBNA – JAVNA MESTA V NAŠI DRŽAVI R. SLOVENIJI
  NE
  NAREDIJO NOBENEGA JAVNEGA NASTOPA – NA TV !
  V KATEREM BI IZRAZILI JASNA OSEBNA IN URADNO POLITIČNO DRŽAVNA STALIŠČA
  DO
  ZGORAJ – NAKAZANIH – JAVNO POMEMBNIH PEREČIH TEM.
  O
  VZROKIH ZA NJIH
  JAVNO NEAKTIVNOST
  – V ZA VSE POMEMBNIH PEREČIH TEMAH
  TU
  NITI NE BI PISAL : ponavadi gre za banalne vidike kot so – da dotični, na visokih položajih
  – niti nimajo znanj,
  – ne volje po dopolnitvah – njih “neznanja”
  – da o oportunizmu, in “bednem” gledanju – bodo, naj se angažirajo – prvi – ostali, zakaj ravno – jaz !? itd. itd.

  Qb – NAKAZANEM – BI RAD IZRAZIL
  LE
  MOJE OSEBNO
  GLEDANJE NA – NEAKTIVNOST, NA NEODZIVNOST ITD.
  ZELO
  VIDNIH
  POLITIČNO DRŽAVNIH VISOKIH IN NAJVIŠJIH “FUNKCIONARJEV” ,
  KI
  NAJ BI BILI NEKAKŠNI – “PREDSTAVNIKI” – NAS – S L O V E N C E V !

  Vsako “neagiranje, neodzivanje – teh “predstavnikov”
  štejemo

  – mi Slovenci,
  ki smo vsaj 40 let že
  NEPRIMERNO BOLJ AKTIVNO,
  ODZIVNO, POZITIVNO, ITD.
  V DOBRO NAŠIH SONARODNJAKOV VSEH PLASTI IN STAROSTI – DELALI !

  ŠTEJEMO,

  NEAKTIVNOST, NEODZIVNOST ITD. – TEH – “PREDSTAVNIKOV”
  KOT – SRAMOTNO,
  KOT “DOKAZ”,

  DA SO – “NEVREDNI” – NJIH “POLOŽAJEV”, KI JIH ZASEDAJO

  IN
  DA SO SEVEDA TUDI,
  “ŽAL FORMALNO KOREKTNO”
  – A GLEDE DA PRAKTIČNO “NEZAZNAVNE POZITIVNE ” UČINKE
  NJIH ZASEDANJA TEH POLOŽAJEV
  TUDI

  – VELIKO ” P R E – DOBRO PLAČANI”!
  V visokem %
  – nedvomno – “PREDOBRO PLAČANI”. !

  Pozitivnim izjemam
  kot je vzorni g. sodnik Z. RADONJIĆ – se opravičujem
  – za tako moje
  – in ne samo moje – trdno – MNENJE. Mnenje, k se ga pa da – tudi – dokazati !

  Enako
  naj si omenjeni nakazani, večinoma – “SAMOVSILJENI ” PREDSTAVNIKI – NAS SLOVENCEV
  NIKAKOR
  NE DELAJO ILUZIJ, UTVAR ITD.
  DA
  SO – KAKORKOLI – S STRANI – NAS – OK SLOVENCEV -KAJ – SPOŠTOVANI !
  ČE
  KOGA OD JAVNO DELUJOČIH OSEB V SLOVENIJI – MI”OK” SLOVENCI – RES -SPOŠTUJEMO
  TO
  ŽE NA PRIMEREN NAČIN – JAVNO – IZRAZIMO !
  Torej,
  naj si večinoma “žal” naši – “PREDSTAVNIKI” – NE DELAJO UTVAR, NAJ NE ZAVAJAJO – SAMIH SEBE
  DA
  SO KAJ – JAVNO, MED NAMI SLOVENCI – KAJ POSEBNO – SPOŠTOVANI.
  Večinoma – niso – prav nič spoštovani !
  Le na – javni – SCENII – so. Le to in nič drugega !
  in
  kot rečeno – VEČINOMA SO VELIKO “PREDOBRO – PLAČANI,

  ŽAL – FORMALNO KOREKTNO – A MOČNO – “PREDOBRO PLAČANI”. Kar je možno dokazati.
  S slabim stanjem na večini področij v naši R. Sloveniji. Dejstvo

  ODZIV
  “žal” naših predstavnikov” na novejšepomembne javne dogodke v svetu
  in
  na javne probleme v naši Sloveniji
  je
  bil: SKROMEN, “REVEN” ALI “NIKAKRŠEN”. ALI GA TUDI
  – SPLOH – NI BILO.
  Koga
  in
  ZAKAJ – SPLOH – PLAČUJEMO – POŠTENI SLOVENSKI – DAVKOPLAČEVALCI !?
  PONAVLJAM.
  “ŽAL NAŠI”
  SD, LEVICA, LMŠ, SMC, DESUS, SAB ITD. POKOMUNISTI !
  SE ZDI
  SE SPRENEVEDAVO
  IZGIBAJO – OBSODBI – ISLAMISTOV
  IN
  IZRAZOM OGORČENJA – ZARADI NAPADOV NA KRŠČANSKE CERKVE IN KRŠČANE !
  ALI JE KDO ZBRAL – JAVNE IZJAVE
  “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK VIDNIH LJUDI IN STRANK?
  Ali
  SPLOH KAJ – OBŽALUJEJO,IZRAŽAJO OGORČENJE – ZARADI
  NAPADOV
  ISLAMISTOV – NA KRŠČANSKE CERKVE IN KRISTJANE?
  Ali
  pa se kot nekateri ex KP, ZK BEDNI PROVOKATORČKI TUKAJ
  – LE HINAVSKO IN UMAZANO NASLAJAJO
  NAD
  NASILJEM – NAD – KRŠČANSTVOM. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KAJ
  PRAVI SD, EU TANJA FAJON IN “LEVICA” L. MESEC, KORDIŠ

 • KAPIBARA

  Zanima me, kako se je tista Novozelandsko baše, pokrila po “glavi”, in v kakem jeziku je sočustvovala s svojci žrtev..??

 • trumpet2018

  nimaš ćesa poidpisovat, OZN je leglo zla, orodje globalistov, podaljšana roka NWO-ja. to je tako, kot bi pisal Hitlerju, naj neha pobijati žide. Po mojem mnenju te peticije nimajo smisla, ker vemo da OZN koordinira ilegalne migracije in jih tudi financira (gre za denar ameriških davkoplačevalcevm ker v proraćun OZN gre 70 procentov denarja iz žepa ameriskih davkoplacevalcev

 • freedomfighter

  Ok nocem biti nesramen ampak kje pa zivi teh 450 miljonov preganjanih muslimanov

 • freedomfighter

  Se vedno cakam na.odgovor kje naj bi zivelo 450 miljonov preganjanih kristjanov

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!