fbpx

Preberite si psihopatske blodnje islamistov – napovedujejo konec ‘svete’ vojne

Abu Bakr al-Baghdadi (Foto: epa)

Simpatizerji in borci skrajne sunitske teroristične organizacije Islamska država so se jezno odzvali na uredbo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki prepoveduje vstop migrantom v Združene države Amerike. To še toliko bolj dokazuje, da je del taktike islamistov infiltracija borcev v tuje države skozi migracije.

Jeruzalemski oddelek medija Breitbart je pridobil korespondenco s kodiranega strežnika, ki ga uporablja Islamska država. Ta strežnik služi kot neke vrste interni Twitter za džihadiste in simpatizerje Islamske države. V preteklosti so to metodo že uporabili za komunikacijo med celicami.

Trump je križar – mudžehedini bodo uničili ZDA
“Norec Trump je še vedno neveden o politiki, znanosti in kulturi. Ta islamofobni križar preprečuje vstop muslimanom v ZDA. Ta nacist misli, da bo to ustavilo načrte mudžehedinov, da napadejo njegovo državo. Ali ne razume, da bo njegova država propadla od znotraj? Ko se bo to zgodilo, bo paničen in bo omilil svoje ukrepe proti muslimanom,” je zapisal podpornik Islamske države Abu Maslama.

Maslama ni pojasnil, kako bo, zaradi strožjih ukrepov proti migrantom in teroristom, Amerika propadla od znotraj. Prav tako je lagal, da je Trump prepovedal vstop muslimanom. Predsednik ZDA je namreč za 90 dni zamrznil izdajanje viz za migrante in nemigrante iz Sirije, Somalije, Sudana, Libije, Jemna, Iraka in Irana. Prav tako je za 120 dni prepovedal vstop vsem beguncem, za nedoločen čas pa je prepovedal vstop beguncem iz Sirije. Znižal je tudi kvoto za sprejem beguncev. V fiskalnem letu 2017 bodo ZDA le-teh sprejele 50.000.

Drugi simpatizer Islamske države, Omra Alfrouq, pa je zapisal: “Odločitve, ki jih sprejema ta norec, bodo povzročile državljansko vojno, ki jo bodo podpihovali naši mudžahadini, da se bodo lažje infiltrirali.” Z uporabo rasistične govorice je Alfarouq nadaljeval: “Spopadi s črnci, ki so se začeli pod oslom Obamo, se bodo tokrat nadaljevali v veliko večjem obsegu po vsej Ameriki. Muslimani pa bomo izkoristili te izgrede, da napademo samo srce države nevernikov. Ne mislite, da bo zmaga samoumevna. Prišla bo zaradi njihove neumnosti in zaradi njihovih kriminalnih dejanj, ki potrjujejo njihovo sovraštvo do islama. Allahova modrost bo okrepila naše mudžahadine in jih popeljala h končni zmagi.”

Muslimani napovedujejo Armagedon – po njihovem so zatirani teroristi
Podpornik teroristov, ki se naziva kot “IS Will Live Forever” je zapisal: “Trump in Putin sta križarja in njune politike samo odražajo njuno sovraštvo do islama. Vojna proti križarjem se je začela in se bo končala z njihovim porazom. Smo na koncu časov in kakšni so ti časi – časi, ko so mudžahadini zatirani po vsej zemlji. Allahova modrost bo dala moč mudžahadinom in zatiranim, da odrežejo glave križarjev in vseh, ki jih podpirajo in trdijo, da so muslimani.”

Sami stavki, ki jih lahko preberemo, dokazujejo, da je islam ideologija, katere cilj je svetovna dominacija in represija vseh, ki se ne podvržejo tej ideologiji. Govorjenje o križarjih dokazuje skrajno paranojo in zakoreninjenost v tisočletje star konflikt, ki so ga začeli muslimani. Že od samega začetka te ‘religije’ so vsi, ki so prišli z njo v stik, okusili okrutnost in norost mudžahadinov. Ta članek zaključujem v upanju, da bosta Trump in Putin uspela najti skupni jezik glede islamskih teroristov in temu zlu preprečila, da ubije še več nedolžnih ljudi.

Aleksander Rant