Pripravimo se! Bliža se nov migrantski val – nepregledne množice migrantov na iransko-turški meji

Foto: epa

Po poročanju tujih medijev se na iransko-turški meji zbirajo nepregledne množice migrantov. Njihova končna destinacija: Evropa.

Tuji mediji se sklicujejo na članek, ki je objavljen v turškem časopisu Hurriyet. Novinar tega časopisa trdi, da nova horda migrantov prihaja predvsem iz Afganistana, razlog pa naj bi bilo stopnjevanje vojaških napadov proti talibanom. Vendar pa Turčijo oblegajo tudi migranti iz drugih smeri, predvsem Pakistana in Bangladeša. Po besedah novinarja je cena prehoda meje okrog 500 evrov.

V zadnjih treh mesecih letos je iransko-turško mejo prečkalo kar 17 tisoč migrantov.

Podatki so zgovorni, prihaja nov migrantski val
Turška vlada se je ravno zaradi številčnega vpada migrantov odločila na meji z Iranom zgraditi kar 144 kilometrov dolg zid, ki naj bi bil zaključen do pomladi 2019. V tem času bodo migranti očitno morali poiskati svojo pot v Grčijo in nato naprej preko Egejskega morja, Voice of Europe pa poroča, da bo število prihajajočih migrantov iz Turčije neusmiljeno naraščalo, kar je izjavil tudi grški minister za migracije. Kot primer, ki je podkrepil njegove besede, je navedel grški otok Hios, kamor je 3. aprila letos prišlo kar 212 migrantov. V prvih desetih dneh aprila pa je na grške otoke v severnem Egejskem morju priplulo kar 1.173 migrantov: 630 na otok Lesbos, 281 na Hios in 262 na Samos.

Foto: epa

Čaka Evropo še en nepregleden val migrantov, kar bo staro celino spet pahnilo v novo migrantsko krizo? To bo očitno znano že zelo kmalu.

M. S.

 • garfi

  pripravimo se na volitve in zmečimo njihove uvoznike NEVARNO “levico” z oblasti !!!
  NUJNO IZVOLITI SDS-ZD-itd SLOVENSKE STRANKE !!!

  • Krtača 20

   Bedak

   • garfi

    protiSlovenski leviČĆar

 • Krtača 20

  Edin v Sloveniji bi se desnaki usedl pa čakal na nato bombe in bolj ko bi padale, bi molili za še. Pač posebni ljudje. Normalno da ljudje bežijo če jim pa obljubljajo nove bombe pa rušenje države. Kaj ko bi desni rajš prtisnil na nato in eu terameriške oblasti da naj se jebejo s tako politiko ubijanja? A to pa ne? Osli desni.

  • sprehajalec

   Ti s svojimi tisočerimi lažmi si očitno iz neke povsem svoje dimenzije. Žal je ta distrofija tega načina razmišljanja na oblasti že 70 let v Sloveniji.

  • sprehajalec

   Štalmajster je lajkal. Vedno sem trdil, da se levičarji in levičarji občudovalci pokojnega Adolfa v nekih točkah zbližate….

   • Štalmajster

    Ž seronja ! “Slovenski” ………… “Mladen Schwartz”

  • učko

   Banda levuharska bi se rada zastonj fajn mela tko kot pr nas. Bombe niso nič krive, njim je brez bomb dolgcajt !

  • Striker

   Sem se ravno mislil odpraviti na popotovanje v Alžirijo in Maroko (jeep-safari) no, zdaj pa slišim, da so na slovenski zeleni meji ujeli kar nekaj beguncev iz teh dveh držav. Torej, ti niso čakali, ampak je normalno, da bežijo, če bombe padajo in rušijo državo. In čez en teden se v Rabatu, Maroko začne golf turnir http://www.europeantour.com/europeantour/season=2018/tournamentid=2018034/index.html. lej si ga no, kako pogumni so igralci golfa, da igrajo pri padanju bomb.

 • if

  Begunec- do prve varne države!
  Nadaljevanje poti v drugo varno državo begunca prekvalicira v migranta. To je njegova svobodna oldočitev.

  Obravnava migracij na način aktualne slovenske oblasti in njene globoke države je kriminal, ki ga je nujno blokirati in izvajlce demokratično sodno procesirati!

 • Aron

  Medtem pa desne ameriške, francoske in angleške vlade načrtujejo novo invazijo na Sirijo. In s tem miljoni novih beguncev. Hvala, desnica!

  • Štalmajster

   Desne ? Ahahahaha ;-))))))

   • Aron

    Yes.

  • slosin

   od desnih ti živiš, ne pa od levih nakladačev…

  • Jan Kovalski

   Ni bilo nobene (stare) ameriške, francoske in angleške invazije na Sirijo pa je v EU prispelo dva in pol milijona migrantov, čez Slovenijo pol milijona. So se pa Rusi vpletli v Siriji in podprli Asada, ki je povzročil vojno morijo v Siriji. In, iransko turška meja ni v Siriji.

   • Aron

    Eh, živiš v iluziji, če ne verjameš, da so prav američani ob izraelu, ter izdatni podpori anglije, francije in tudi nemčije, že od leta 2011 v siriji. Sicer ne ravno z vojaki, absolutno pa prek financiranja, oboroževanja in vežbanja islamistov. Obstaja nebroj dokazov o tem, poguglaj. Vojno so sprožili ravno te islamistične frakcije, ki so jih zahodni MSM ljubkovalno klicali ‘zmerna opozicija’.
    Zato je treba krivce za begunce oskati pri teh elitah.

    • Jan Kovalski

     To kar ti praviš, da so dokazi je propaganda. Za katero pa vemo, da je taka in drugačna. Propaganda je danes še lažje izvedljiva zaradi interneta kjer najdeš vse mogoče teorije in variante. In še enkrat, sirska opozicija, ki jo je napadel Asad z vojsko niso bili islamski ekstremisti, ti so se vključili šele pozneje ko se je razplamtela državljanska vojna. Podobno kot slovenski komunisti med 2. sv. vojno, ti so izkoristili okupacijo in sami postali okupatorji Slovencev.

     • Aron

      Sicer legitimni protesti so se kmalu spreobrnili v krvavo nasilje ‘opozicije’ nad vladnimi silami in civilisti, vse z namenom, da se ustvari vtis nasilja Asada in zahodne sankcije, če ne že invazije. Potem, ko je Asad 2013 na zahtevo opozicije iz zapora izpustil dobršen del opozicijskih ‘politikov’, ki so postali gonilo skranjih islamističnih frakcij, se je pa začel pravi masaker- poboji Alavitov, poboji vladnih uradnikov in zasedbe Hame, Idliba, Dume…
      Vse seveda pod sponzorstvom zahoda (od Turčije do US), tako da je nespametno govoriti o državljanski vojni, če pa so se po ulicah sprehajali oboroženi tuji plačanci aka. ‘zmerni uporniki’, ki so rezali glave otrokom.

     • Jan Kovalski

      Tako pravi proasadvoska propaganda, posnetki s terena pa so dobro pokazali kdo je začel z nasiljem. In, ni se začelo leta 2013 ampak spomladi leta 2011 v okviru protestov arabske pomladi, z vsedržavnimi protesti proti predsedniku Asadu. Vlada je proteste nasilno zatrla. Konflikt se je postopoma spremenil v oboroženi upor.

     • Aron

      Kot sem napisal, legitimni protesti so se kmalu sprevrgli v nasilje s strani opozicije. Nobena oblast ne bi dopustila terorizma v svoji drzavi. In se enkrat, ta ‘zmerna opozicija’ je bila financirana iz tujine.

 • sprehajalec

  na brzino, za tiste ki ne razumejo;

  Prebivalstvo nekaterih držav leta 1950 in danes

  1950 2017

  Sirija 3 24
  Pakistan 39 180
  Bangladeš 41 142
  Afganistan 5 33
  Alžirija 8 41
  Slovenija 1,6 2
  Nemčija 60 80

  kaj nam ti podatki povedo? Da če bi se Slovenci razplojevali tako kot Sirci, bi jih bilo danes 12 milijonov. delo? Stanovanja? Zaposlitve? problem pri 2 milijonih, kaj šele pri 12tih. Pa 200 milijonov Italijanov bi se paslo po Europi ob teh stopnjah rodnosti, pa 400 milijonov nemcev bi bilo.

  To je vzrok, nič drugega. bombe so fantazija levičarjev, pa ne vse bombe, Ruska je naprimer blagoslov iz neba, natova te pa udari po buči.

  sedaj pa presodite, kdo ima prav. Tamle spodaj levičar Krtača s svojo natovsko zaroto, ali so gornji podatki dovolj zgovorni?

  • zoro

   kako misliš, če dobiš rusko na glavo je to zate blagoslov a misliš, da te ruska ne udari?

   • sprehajalec

    Levičarji tako mislijo. če te ruska raznese je za pravično stvar….

 • Štalmajster

  Ja jaaaa. “Tuji” mediji.
  Who owns the media ???

  Erdogan postavlja zidove.
  http://www.delo.si/svet/evropa/erdogan-dokoncal-evropski-protibegunski-zid.html

  IzraAid pa pomaga “beguncem” v Grčiji,……..
  https://www.youtube.com/results?search_query=israaid+refugees

 • xtc

  Vojna se nezadržno bliža.

  • Franjo Trojner

   Res je!
   Če se teh ilegalnih migracij ne ustavi bodo državljanske vojne tudi znotraj EU.
   Vojna vojn pa se bo bila za prevlado v muslimanskem svetu kjer hočejo biti liderji Iranci in Turki, danes oboji zavezniki z Rusi, kar neiminovno privede do konflikta velikih sil, ki se danes že kaže v napetostih v Siriji, kjer ZDA, zveza NATO, Savdska Arabija z zaveznicami še niso rekle zadnjo. Ta vojna je že nekaj časa v zraku in je, kot kaže neizbežna, zato je pomebno, da bo na to vojno pripravljena tudi EU in seveda tudi Slovenija, ki bi jo velik val ilegalnih migrantov lahko mimigrede vrgel iz tečajev in bi pomenil konec sanj o lastni demokratični državi.
   Danes mi je kristalno jasno zakaj so levi ekstremisti dolga leta načrtno uničevali SV. Upam in želim, da bo SV sposobna kvalitetno in odločno zavarovati naše meje, suverenost našega ozemlja, ohranjati red in zaščititi našo parlamentarno demokracijo/oblast.

   • stajerc5

    Ce se ne bo zacela takoj postavljati ograja kot pri Madzarih, smo ga(oprosti izrazu) najebali kot svinje za zakol! Mislim, da gre za vsak dan ali teden, ker ko bodo pritisnili, bomo na istem kot je ze bilo. Ce nam ne uspe sedaj postaviti pravo vlado, smo v taksni riti, da lahko zacnemo samo lasten grob kopati!
    Jeza me je zagrabila, zelo mocna, antifa naj stokrat premisli predno pride na ulico…

    • Franjo Trojner

     Res je pred grozečo realno nevarnostjo nas gotovo reši izvoljena močna desna vlada, gotovo vojska, policija, ograja ali visok zid na meji, pa tudi kakšnih 50 Bull Sharks v Kolpi, Sotli in Dragonji.

     • zoro

      50 bull sharksov na vsakih 100m in bi bilo vprašanje, če bi zmogli vso to gnilo podganjo zalego

    • Štalmajster

     In kdo je Madžarski bolj nevaren ? Migranti ali EU, ki jih posiljuje z migranti ?

     • stajerc5

      Madzarski ni nihce nevaren, ker Vlada vlada z domoljubno politiko. Pred migranti so zavarovani, na Brusselj se pa vsak teden enkrat pos…, ah ne, pokakajo!
      Ti se pa lepo drzi tvoje stale in pusti politiko raje drugim, nje!

     • Štalmajster

      ;-)))) Naivnež.
      Te ….. Štale ti žal ne boš razumel, ker …….maš prekratko….. ;-)))

     • stajerc5

      17 pikic je bil tvoj odgovor dolg. Si hotel s tem mogoce kaj povedati o stali ali IQ-ju?

     • Štalmajster

      ;-)) Vidim da ……….. pikice ze znas plesteti.
      Tli pikice … samo za te. ;-))

    • zoro

     tako je vsi mi imamo tega dovolj, tudi sam ne bom čakal doma, da mi pridejo pobiti družino ter pobrati kar imamo – bolje, da me doleti v boju za svobodo in narod, kot strahpetno doma.

 • lado

  Krtaća ! jih lahko Zfajonćkoin kordišiće in ostalimi levimi debili počakte injih VZAMETE DOMOV!!!!! VOLITE DESNICOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!! KOT MADŽARIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • lokec

  Upam da ne bo napada na Sirijo. Vendar mislim, da ga nekdo načrtuje.
  Upam da se motim – grozi nam 3 svetovna vojna.

 • Poštenje velja

  podgan da jih sproti ne moreš pobit.

 • Morala

  “Trump naj bi preko Twitterja sporočil Rusiji, da bo Amerika raketirala Sirijo, zaradi napada s kem. orožjem”…Ali je to res?

  Grozno, tam so vojne, trpela bo pa vsa EU…

 • Jakob Kovač

  Naj jih vzame Amerika in Britanija one so naredile sranje v Iraku,Siriji,Afganistanu,libiji,zakaj bi jih morali mi sprejemat

  • Prdo

   Se strinjam sam smo mi tud v tem kupu dreka

  • Jan Kovalski

   Začelo se je z rusko 10 letno okupacijo Afganistana med leti 1979 in 1989, ki je izvrgla muslimanske ekstremiste talibane. Šele Gorbačov je poslal ruske zavojevalce ven iz Afganistana.

   • stajerc5

    ….in jih resil sigurne smrti!

    • Jan Kovalski

     Seveda, je ogromno Rusov izgubilo življenje v teh 10 letih, in slabilo ekonomsko moč Rusije. Gre za t.i. ruski Vietnam.
     Tudi sedaj si Rusija ne more privoščiti širšega konflikta v Siriji ne da bi ekonomsko propadla. Je tudi v stalni vojni na vzhodu Ukrajine, mora vzdrževati ljudi na Krimu in še kje. Pred kratkim, mislim, da v februarji so Američani uničili cel bataljon ruskih plačancev, ki jih Rusi pošiljajo v Sirijo brez uniform ruske vojske. Cca 300 mrtvih. Rusi te ljudi novačijo po revnih predelih Rusije in jim obljubljajo redno plačo. Potem domačim žalujočim povejo, da so se pri delu ponesrečili.

     • stajerc5

      Predvem mora paziti na pozabljenem koncu vzhodne rusije, sibirije in kamcatke. Imam znanca, ki ze od Novega leta ni videl rubeljcka! Zelo napeta stvar!

     • Jan Kovalski

      Rad bi videl slovenske rusofilčke, če bi se bili pripravljeni boriti v Siriji za Ruse v nekih nedefiniranih uniformah, beri capah, kot ruski plačanci.
      Zanimivo je kako morajo biti Rusi tiho medtem ko Američani raketirajo njihove ruske plačance, ruske državljane. Verjetno to februarja ni bilo prvič. V končni fazi pa, ubogi revni ljudje v Rusiji, ki so prisiljeni sprejemati takšno “delo”, ker jim država ne omogoča pogojev za spodobno preživetje. Vprašanje tudi, če sploh vedo kam jih pošiljajo.

   • BlankName

    Muslimanske ekstremiste talibane, ki jih je oborožila ZDA, za boj proti Sovietom. Tako kot ISIS, ki jih je oborožila za boj proti Assadu ( v tistem času še niso bili ISIS, ampab zgolj ubogi ljudje, ki jih terorizira Assad).
    Zakaj se sploh vmešava zahodni razviti svet k tem muslimanom? Pa bi jih ja bilo boljše pustiti, da se med sabo pokoljejo. Potem Evropa ne bi imela problema z njimi!

    • Jan Kovalski

     Aha, ruske okupacije pa prinašajo blagoslov, … za rusofilčke, ki si verjetno želite tudi, da bi Rusija kdaj okupirala tudi Slovenijo.
     Izprijenci z dvojno moralo!

     • BlankName

      Ne. Seveda ne! Gre se za to, da se eno stran vedno kritizira, medtem ko pa se drugi vedno skozi prste gleda. Za en k sta pa obe in obe enako krivi za vse pizdarije, ki se dogajajo po svetu!

     • Jan Kovalski

      Ne drži čisto tako. Rusi so začeli svoje norosti izvažati že kmalu po Oktobrski revoluciji leta 1917, in to so skušali vsiliti celemu svetu. Američani so jih pri tem čisto upravičena držali na uzdi, tako v Evropi kot v Koreji in Vietnamu kamor so Rusi vsiljevali komunistično norost. Tudi tukaj se vseglihanje ne obnese in je nevarno.

     • BlankName

      Ok. Nima smisla.

 • zoro

  pi jim mat prekleta drhal podganja, črni zahojeni gnoji bodo zopet onesnaževali okolje v katerem živimo – a bomo to kar tako stojično prenašali, a ni že skrajni čas, da tudi mi nekam gremo, vsaj na ulice, saj ko bo ta muslimanska svojat preplavila tudi te izhoda več ne bo, bo se dejansko šlo za življenje, naše življenje, ker zato prihajajo, da nas pobijajo – mi niti migranti ne bomo mogli biti, ker nas bodo s pomočjo levistov že prej pobili.

  • Prdo

   Pizda vam maternal desnuhar Ska podrli ste nam uničili ste nam šole bolnice cele države upam da vas doleti božja kazen kot leta 45

   • Republic Commando

    Vi ste uničili vojsko, zdravstvo, kulturo, šolstvo, svobodo govora… V več kot 20 let niste naredili NIČ, samo kradli. Še ozemlje SLO ste skrčili. Vi ste ene navadne pizde.

 • Jan Kovalski

  Pred kratkim so nekateri politiki (in ne samo levi) navajali, da je potrebno Hrvaški čimprej pomagati, da pride čim prej v Šengen in da se kontrola zunanjih EU mej pomakne iz Slovenije proti vzhodu.
  Pa kje imajo pamet taki politiki, kaj jih nič v zvezi s Hrvaško ne izuči.
  A bi vi dali lopovu ključ od vrat in se slepili s tem, da bo on bolje čuval grad od vas samih.
  Ne, potrebno je Hrvaško ovirati pri vstopu v Šengen dokler nimamo z njimi urejenih vseh nasledstvenih problemov, in zgraditi dobro ograjo na meji s Hrvaško!!!

  • zoro

   s hrvati bi morali imeti “kitajski zid” že pred 50 leti

   • stajerc5

    Jezek je bil veliko boljsi kot tista Baba kvrga ali kaj je ze!!!

  • ivan šantl

   Ti si cepec, obremenjen s Hrvaško.

  • sevenx

   Ti jih bodo pa iz severa Trsta vozili…

 • mona lisa

  Edina rešitev za Evropo je da se na meje pošlje oboroženo vojsko in se začne meje branit z orožjem. Te podgane bodo zavzele vso Evropo. Saj jih je že zdaj ogromno in množijo se kot podgane. Bog pomagaj Evropi.

  • Prdo

   Ja ko nas pobijate v lastni državi je pa ok upam da se vam zgodi isto kot nam

  • sevenx

   Žal Evropska-NATO vojska sama izvaja uvoz. Rešitev je odpoklicat njih in izvajat zakone.

 • zoro

  še nekaj – bojni strup je bil uporabljen, to je res, obstajajo tudi dokazi, vendar ne iz strani asada, ampak iz strani isisa, asad je strup samo posredoval, ni pa zastrupljal (kakorkoli dogovori so gnojni najbe raja-dela se pa na tem da raja še bolj najebe in končni cilj je, da najbolj najebe raja v evropi to je cilj vseh vpletenih v siriji do levistov, ki vodijo eu preko fate merkel itd… in to je edina resnica, pa naj izgleda še tako neumno oz. nelogično – in vendar je res)

  • sevenx

   Vse skupi je fake news. Posledica je še več “beguncev” iz Afganistana.

 • zoro

  če bi bil pred štirimi leti izvoljen jj in sds se nam danes ne bi bilo potrebno bati podganjih iztrebkov, ki nam grozijo – tega se naj spomnijo vsaj tisti, ki so dali glas novim obrazom in, ki to ponovno nameravajo – ta zadnja 4 leta so bila odločilna za ohranitev slovenije in slovencev – vedeti je potrebno, da se je v teh 4 letih slo.vojsko namerno razoroževalo in uničevalo – sedaj se ve in vidi zakaj ter kakšen namen je bil v ozadju.

  • Prdo

   Če ne bi bilo Arabcev Mongolov Kitajcev bi ti še danes po tablici s kredo risal

   • zoro

    budalo, nismo mi slovenci musli čefutarji kot si TI – BUDALO

    • Prdo

     Če ne bi bilo musli čefurjev bi bila Evropa še vedno v srednjem veku pa čarovnice krurila

     • Zgornji

      Saj, zdaj se jih pa poliva z kislino, pa pobija z mačetami, in noži … res zelo lep napredek smo dobili z uvozom mohamedanskih arabcev , … predvsem napredek v nasilju . Hvala lepa, ampak, Ne hvala za take zlobneže arabske !!! ! !!!

   • Jan Kovalski

    To je še ena izmed “legend” s katero prestrašeni zahodnjaki opravičujejo muslimansko nasilje, ker se ga v resnici bojijo in se mu ne upajo upreti. Zato ga opravičujejo.
    Arabci so vse kar je vrednega prevzeli po Kitajcih, sami so ustvarili bore malo.
    Druga “legenda”, ki je v enaki funkciji kot prva, ki sem jo navedel je, da so muslimani nasilni zaradi maščevanja zaradi križarskih pohodov. Tudi to ni res, ker so bili križarski pohodi odgovor na 400 letno nasilno osvajanje muslimanov, ki so prišli preko Pirenejskega polotoka vse do južne Francije kjer so jih končno ustavili.

    • sevenx

     Ime mesta so zamenjali… Jeruzalem je bil Carigrad. Vse vzhodne križarske vojne so bile tam. Mi smo ga imenovali……. Troja. Ostanke Troje pa so našli 100 km stran. Nekaj kamnov.

   • ivan šantl

    In tvojih Srbijancev,prdonjo.

  • ljudje dejansko verjamejo temu??

   jj je glasen samo ko je v opoziciji

   • stajerc5

    A bejz no, seronja od kucanovega jozeka! Zato ste pa noreli po ulicah, ko vam je hotel pokazati samo malo “Recht und Ordnung”, faulencerji zamasceni, fuj-fuj-fuj!!!

   • Routar

    Mi ni treba verjet. Sem živu Janezov mandat pa vse leve tud. Prej in puol. Nisem butast pa tud amnezija me ne daje. Tko de vem. S čim se pa ti tolažiš?

 • sprehajalec

  Nimajo navade razplojevati se na socialno Mirko. Oni tam pa nimajo problema. Oziroma Slovenec nudi svojemu otroku najboljše. kar pa stane. poleg tega o količini otrok odloča Ženska pri nas, pri njih pa Abdulah. Ki ga rad namaka brez zaščite in ga boli koko, če se bo 10 revežev valjalo po ulicah.

  V tem je razlika mirko, 1000 let evolucoijskega družbenega razvoja.

 • stajerc5

  Tisti, ki se niso, bodo v Sloveniji pokopani proti Zahodu in ne proti Meki!!!

 • dob

  Migranti so indoktrinirana množica naščuvana na nas in prav nobene volje nimajo ne delati ne privzemati naših navad. Oni imajo svoje navade, ki jih ne bodo opustili.
  So porabniki in ne producenti. Njihova kultura je kultura plenjenja, vzgojeni so kot plenilci. “Človekove pravice” pa so demon, ki mu sledijo in s katerim zdaj osvajajo (sovražno prevzemajo) Evropo. In vsa vrata so jim odprta!

  S tem izgovorom, da jim nekaj pripada samo zato ker nimajo, medtem ko mi pa imamo (jaz, denimo, nimam!), mislijo nadaljevati. Slo-komunisti jim štango držijo, ker oboji delijo povsem isto morilsko filozofijo in se med sabo vohajo.

  Na dva načina dobiš denar. Eden je, da ga ustvariš z delom, zanj delaš, proizvajaš, izumljaš in zaslužiš. Drugi način pa je, da ga ukradeš. kučanovci in muslimani zaradi svojih religij kradejo. Komunizem je prav tako nasilniška religija, kot je Islam. Religija je zato, ker ne more dokazati da komunizem kjerkoli obstaja ali da je kdajkoli obstajal ali pa da bi sploh lahko kdaj v prihodnosti obstajal kot ekonomsko uspešen in samozadosten sistem. Zaradi tega dejstva so obsojeni na plenjenje.

  Oni ne poučujejo otrok v šoli! Vzgajajo jih v plenilce in maščevalce neke ideologije, indoktrinirajo jih, jih trenirajo za morilce. V bistvu jim pišejo program direktno v možgane! Kot odrasli se ne odzivajo na čustva ali na lastne izkušnje (ki jih, mimogrede, ne smejo imeti), ker jih nimajo. Odzivajo se samo na ukaze in na program. Tako, kot nož na vzmet.

  In kradejo! Vzamejo tam, kjer je denar in se ne ozirajo na to ali pa se vprašajo, kako denar nastane.
  Če ga nimajo oni, pomeni da ga ti, ki ga imajo, nimajo pravice imeti. To je zanje razlog, da ti ga vzamejo.
  Na TV ves čas poslušamo: denarja je dovolj, samo pravilno prerazdeliti ga je treba!
  Tipična plenilska mentaliteta.
  Nihče od njih ne reče: treba ga je ustvariti. Reče: dovolj ga je, treba ga je samo pravilno prerazdeljevati.
  Komunistična predatorska filozofija!

  Tako delujeta oba, komunizem/socializem in Islam.
  Predatorstvo in diktature, ki temeljijo na plenilski filozofiji, ne poznajo evolucije, ne razvijajo se, ker ser nimajo kam. Zato ponavljajo eno in isto. Vztrajajo pri istem!

  Edina evolucija nasilja je slabo-slabše in najslabše! Pri nas temu pravimo negativna selekcija, ker hočemo sebi prikriti dejstvo, da smo tudi sami padli v to laž. Laž je zato, ker trdimo, da nam bo sčasoma z istim režimom bolje kot nam je danes. To pomeni, da verjamemo v evolucijo Teme.

  Dejte ga no srat! Tema ne pozna Evolucije, ker je brez zavesti o tem, kaj počne. Isti režim pomeni iste posledice. Ma, kaki novi obrazi!
  Tema ne razmišlja, komunistična ideologija se opira na program. Program pa ne čuti, temveč njegovi privrženci izvajajo, kar imajo zapisano v možganih. Diktatura ljudi ne uči, temveč jih programira.
  Naše šole ne učijo otrok, temveč jim grozijo, poneumljajo jih, izsiljujejo in kaznujejo. Kot odrasli, ti šolarčki potem počnejo isto. Pika.

  Spuščanje migrantov k nam je način, kako predatorji zaobidejo demokracijo (zgradijo bypass) in z večino izglasujejo sebi lažno “demokracijo”, ki je pravzaprav diktatura. To se nam zdaj dogaja. Oni volivce uvozijo. Kot sem rekel: vohajo se!

 • toxico

  vse odpeljat nazaj domov če še enkrat pride spet nazaj domov

  • stajerc5

   Pa se ceneje je drugic, z posto, ker za zaro ne rabis karte za sedez!

 • antimur

  V kolikor bomo kakorkoli občutili to muslimansko nezakonito vdiranje, je potrebno Cerarja z njegovo multi-kulti vlado in vse, ki podpirajo to okupacijo, z Levico in kučanisti na čelu, ne samo nagnati, ampak jih kaznovati za izdajo domovine. Za takšno dejanje pa ni nobena kazen prenizka.

  • Franjo Trojner

   Točno tako!
   Pomebno je na bližnjih volitvah NE glasovati za Šarca, ki je totalna kopija Cerarja, ko nam je ta še pred volitvami tvezil o etiki, morali in pravni državi, z prvim dnem nastopa svoje leve vlade, koalicije pa vse predvolilne obljube takoj gladko in brez kančka sramu ali slabe vesti požr.
   Zapomnite si, da je Šarec kopija Cerarja! Upam, da se Šarcu ne dopustite nategniti na staro, preizkušeno palčkovo, Jankovićevo, Alenčičino in Cerarjevo foro.

  • Goran Hvala

   Jah sej vesk kak se je z izdajalci delalo mal nazaj…se anglezi so se strinjal…a tisto ni blo kul…

   • Routar

    Problem je v tem ker ta pravih izdajalcev Matilda še ni pošlatala. Pa nč se bat. Vsi pridejo na vrsto. Edina poštena reč na tem svetu.

 • alojz

  Ni dovolj, da sami pridejo. Zdaj bo šla še naša edina ladja pred Libijo ponje. Z pokvarjenim topom, da nebi slučajno kdo streljal na “begunce”. Še somalijski pirati imajo delujočo oborožitev. Kaj, če nam ladjo ukradejo?

  • stajerc5

   Kaj boljsega se nam ne more zgoditi s tem kupom ruske rje, ampak Katicko morajo vzeti zraven, nujno!!!

  • Hribouc

   In še Falcona, pa vse avtobuse Slovenistana!

 • Petkova vedeževalka

  Leto 2018 Slovenija: še več migrantov.
  Leto 2019 Rusija: Bašar Asad dobi službo v zdravstveni šoli in začne poučevati zdravstveno nego.
  Bašar: Zakaj je poškodovana miza in kaj se je zgodilo z vašo prejšnjo učiteljico?
  Nataša: Odpeljali so jo v norišnico, ker ji je Tanja zapila sekiro v mizo. Tista luknja tam pri vas je od sekire.
  Tanja: Čeprav sem vse znala, mi je baba zmešana dala šus.
  Leto 2022 Sirija: Sirci se naveličajo pro zahodne pro džihadistične lutke in postavijo nazaj Asada.

 • garfi

  partijski sestanek na rtvZLO-studio ob 17h
  veleizdajalski komunajzli pripravljajo spremembo naše ustave in nastanek tretje Jugoslavije
  DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd SAMI PROTISLOVENSKI PARTIJCI
  Slovenci ven, islamisti in balkanci notri

  • Jeffrey

   Ja, baje v nekem kevdru v Murglah že skrivajo tretjega Tita in Jovanko…:))

 • alojz

  Ste gledali Norveški film ta teden o migrantih? Vse jasno. Dva črna sta edina znala kaj delati. Pa še tadva so odpeljali nazaj. Ostali so pa delomrzneži, ki so zahtevali televizorje, igrice in vsak svojo sobo. Ker dva različnih plemen ali ver ne smejo dati skupaj.

 • garfi

  POZOR VOLITVE MAJA !!!
  šarec in ostala “levica” bodo nadaljevali uvažanje islamistov in teroristov

  • Prdo

   Bedak

   • garfi

    prdeČĆ leviČĆar

   • Zgornji

    A pol misliš da bo Šarko ustavil Migrantiče , al kako ?

 • Jožef

  Bližajo se volitve.
  Ljudje, voliti je treba samo tiste politike, ki se bodo vzgledovali po Madžarski, po Orbanu in po Trumpu.
  Samo na tak način se lahko obranimo od invazije mohamedovih bojevnikov.
  Sedaj ni več časa , da razglabljamo, komu je Janša, Kangler in nekateri desni voditelji všeč ali ne .
  Rabimo takšno vlado in premierja, ki bo poskrbel za močno vojsko in policijo in vpeljal red na južno mejo Slovenije. Nobenega Invajderja več v Slovenijo. Samo tak bo lahko prišel, ki bo imel urejene dokumente in garantno pismo od tistega, ki ga bo hranil in nastanil v svoje bivališča. S tem pa še daleč ne pomeni, da bi lahko dobil državljanstvo. Tukaj si pa moramo vzeti vzgled po Švicarjih.Torej, zeleno karto, tako kot ZDA.
  Vzgledujo se po Trumpu in recimo “Slovenija in Slovenci prvo”
  p.s.
  Nujno ukinoto vso nepotrebno propagando o LGBTQ in gender teoriji.
  Venezuela nam ne more in nesme biti za vzgled.
  Ko bodo Palestino priznale vse članice EU in NATA, šele takrat lehko razmislimo o priznanju.
  Palestina ni za nas ne poslovni partne, ne naš kipec slovenskega blaga, od njih nič ne kupujemo,
  razem …… Terorizem. Spomnimo se OI v Muenchenu.

  • Jeffrey

   Napačna taktika…le zakaj bi ukinili “lgbt propagando”, ker potem bomo za musliče še bolj privlačni..:))

 • Novakec1

  No pa ima-jo samostojno državo, čefurji in musliči, sloovce pa v rezervate. Pa nobene volitve ne bodo tega spremenile, žal.

  • Goran Hvala

   Men bi blo cist kul…ko pridem vsake tolk v slo da bi vas gledal v rezervatih…pa sej to je cist demokraticno…vprasite amerikance…sej se po njih zgledujete…ne vem kaj je tuki potem tolk spornega..

   • Shity Bird

    Goran, tudi če te ne bo nazaj pogledat bo vse v redu

  • Routar

   Volitve še ne, puol pa….

 • Zgornji

  NEBO ŠE KONEC TE GOLAZNI POKVARJENE ARABSKE MOHAMEDANSKE, NE, … OČITNO DA NE … ZATO JE KONEC SVETA BLIŽJE + SE ŠE PRIBLIŽUJE … IN THE NEXT DECADE … !!! ! !!!

  • Jeffrey

   Še dobr da si na Vojskem…te bo kasnej doseglo…:))

   • Zgornji

    Zdaj je pa že kar nekaj časa odkar sem šel mimo Vojskega … več kot 2 leti .

 • soc

  Za vsakega našega levaka, ki gre dokazano širit svojo religijo v islamske kraje za najmanj deset let, vzamemo enega od tam. Istega spola, poljubnih let.

  Fer? MIslim, da. Levake bodo v onih lepih krajih itak hitro poslali k Allahu, musliči pa bodo iz SLO kmalu ušli v bolj normalne države. Zmagovalec je slovenski narod.

  • Goran Hvala

   Kaksen slovenski narod…mislis jansevike…

   • Shity Bird

    Goran, to si pa tako lepo in točno povedal, da ostali niti slučajno niste na strani naroda. Hvala, Goran Hvala !

    • Goran Hvala

     Nism vedu da je narod 1000 fanatikov…

   • Routar

    No, več je teh kot pa hvalikov. Šment, sem se spomnu nove besede :)

  • Shity Bird

   Lahko jih koristno porabijo, naprimer bombe okrog pasu pa v samomorilski boj za 400 devic…

 • Olga_10

  Na meji bodo “prosili” za azil in policaji jih bodo poslali v Murgle…

  • zoro

   da ne pošlejo vseh v murgle bi bilo enostavneje, če bi kar murgle prestavili na mejo

 • Olga_10

  Volimo desnico! Rešimo Slovenijo!

  • Prdo

   Ja desnica rešuje probleme z begom

   • Olga_10

    Samo komunisti – levičarji so bežali med osamosvojitveno vojno!

    • Goran Hvala

     Spet janseviske lazi…jest sem komunajzer…pa sm mogu namest desnakarskih janseviskih pizdunov se neki frjart tistih 10 dni…janseviki pa vsi 2 froca pa v kleti z rukzakom polnim pastetk..danes so najglasnejsi kak so oni branil slovenijo…hahaha..ste se zgledoval po janezu jansi ki se je skrival v kevdru prav tako…

     • Shity Bird

      Goran, veliko si naložil, kaj pa si pravzaprav hotel povedati?

     • Routar

      Sam se te res ne spomnem. Kje si že bil ? Aja, jest mam pa tri otročke, si morš mislt ;)

     • Novo Jutro

      Lažnivi plačani nepismen smrad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Jeffrey

     Torej je JJ bežal ??

    • Rado

     spusti vodo!

   • Routar

    Punkec, nismo bežal pa tud zdej ne bomo …

   • zoro

    pobegnil si ti gnoj, iz balkana in nisi desni ampak gnojni jugos – musli podganji iztrebek

 • Olga_10

  Fajonka in Vajgl sta pomagala zrušiti makedonsko vlado, saj je Makedonija varovala Evropo pred migracijami!
  Fajonovo in Vajgla je treba spraviti pred sodišče!

  • zoro

   UBITI

 • Caetano

  Erdoganova Turcija skupaj z zavezniskim Katarjem in Iranom je danes center globalnega jihada.

  • Zgornji

   Ja, Točno Tko !!! A žal si svet zatiska oči pred tem Zlom !!! ! !!!

 • Mirko Zidenjsek

  Ni nam pomoci.Zdaj jih pa Nemci ne bodo sprejemali.V Sloveniji bo tampon cona.Vse levuharjem soditi za izdajo domovine.Tocno se vejo imena,kdo in kaj so vabili migrante.Ampak to je vse prepozno.Vojske nimamo,da bi se ubranili drhali,ki bo drla v SlovenijoZivi bili pa vidjeli,bi rekli juzni bratje.Najbolj mi pa gre na bruhanje ko poslusam kako bo Janezek to resil.Kako ,ce pa jo lize Merkelci.Tukaj nekaj ne stima.Ni politika,ki bi imel jajca se zoprstaviti islamizaciji Slovenije.Tonincek z rdecimi licki bo ha,ha,ha…..Ni nam pomoci.Treba bo pocasi zacet prodajat imovino,dokler je se kaj vredna,ker ko nas drhal poplavi ne bo nic vec vredno.

  • St

   Ko bi nas policija podprla bi se lahko organizirali v vse splosni ljudski odpor proti zasuznjevanju izgubi identitete ter ozemlja. Ta nasa policija prevec poslusa komunisticno vlado,ki nas pelje v pogubo.

 • Mirko Zidenjsek

  Moral bom kandidirat,ni druge.Prvo bi narocil dvojno ograjo,bodeca zica plus elektrika.Pa uni sd jevki bi enega siponca poslal,da jo malo z obrezanim in smrdljivim pocoha

  • janko

   Učinek bi bil kontra od željenega.

 • Zgornja fotografija je iz leta 2016.

 • soc

  Govno včeraj, govno danes, govno jutri. Le nick si politični delavec menja po potrebi (ali pred njo, kdo ve).

 • Zgornji

  A ŽE SPET ??? SPLOOOH SE TA BOLANA EVROPA NE PREDSTAVLJA, KAJ BODO TI ZLOBNI MOHAMEDANSKI MIGRANTJE POČELI KO BO KRIZA NARASLA … RAZEN KRADLI, POŽIGALI, ROPALI, POSILJEVALI, MORILI , MUČILI , … ITD … NE, NIMAJO POJMA KAJ JIH ČAKA … !!! Žaaal.

 • Jože24

  Kar naj pridejo, en bo moral delat zame k bom v penziji imam 1/2 otroka, za drugo 1/2 pa ni stanovanja.

  • zoro

   ti ne gomazijo k nam delati – ti gomazijo, da nas pobijejo (poglej tistega za žico in se vprašaj, če mogoče spada kam drugam kot v kletko)

   • Jože24

    Za na trak bo :D

   • Rado

    tudi na drevo, kjer ji je poreklo

   • sevenx

    Poseljujejo Evropo in ZDA da bodo lahko uvedli tiranijo.