fbpx

Škandal: To je tožba, ki lahko konča kariero Donalda Trumpa

Foto: epa

Donaldu Trumpu se z vsakim korakom, ko je bližje Beli hiši, veča število sovražnikov. To dokazuje tudi nova tožba zaradi domnevnega posilstva, za katero še ni znano, ali je bilo dejanje obupa nasprotnega političnega pola, ki se nepremičninskega mogotca na vsak način rželi ešiti. Če pa se obtožbe izkažejo za resnične, Trumpu grozi konec kariere – tako politične kot podjetniške.

Katie Johnson iz Kalifornije je vložila tožbo proti Donaldu Trumpu in Jefferyju E. Epsteinu, v kateri zahteva 100 milijonov ameriških dolarjev odškodnine. Očita jima “siljenje v perverzne in izprijene spolne akte”. Johnsonova trdi, da je bila njuna spolna sužnja, Trump pa naj bi ji grozil tudi, da ji bo pobil družino, če bo komu povedala, kaj sta ji počela.

Pretresljiv opis posilstva
Incident naj bi se zgodil leta 1994 v New Yorku, ko je bila Johnsonova stara 13 let. Enega od incidentov je v tožbi opisala zelo podrobno, njeno izpoved pa je povzel portal The Anti Media, ki so po svojem opisu alternativni medij.

Opisuje četrti in zadnji spolni napad Donalda Trumpa na domnevno žrtev. Bila je privezana na posteljo, nato pa naj bi jo Trump posilil. Johnsonova naj bi začela vpiti, naj si vsaj natakne kondom. Na prošnjo naj bi Trump odgovoril s klofuto in besedami, da “bo počel, kar bo želel”, za zaščito nato ni poskrbel. Potem ko jo je posilil in se že oblačil, ga je v solzah vprašala, kaj se bo zgodilo, če bo zanosila. Iz žepa je vzel denarnico, ji vrgel denar in zabičal, naj ga porabi za splav. Celotno tožbo si lahko ogledate tukaj. 

Trump: Takšni očitki so ogabni
Na grozljive očitke se je odzval tudi Trump. “Ne samo, da so očitki kategorično napačni, ampak so ogabni na najvišji možni ravni,” je pojasnil za RadarOnline. Prepričan je, da je razlog za takšne napade želja po medijski pozornosti ali pa so očitki celo politično motivirani. Pri tem izpostavlja, da je zanimivo ravno to, da so se te neokusne obtožbe pojavile ravno sedaj, ko mu v bitki za ameriške volitve kaže naravnost odlično.

S Trumpom pa naj bi po besedah Johnsonove pri spolnih napadih sodeloval tudi Jeffery E. Estein, ki je zaradi spolnega napada na 14-letnico že preživel 13 mesecev v zaporu. Leta 2010 mu je FBI zasegel tudi t. i. črno knjigo, v kateri so bila na 194 straneh imena “njegovih” mladoletnih spolnih suženj, poroča The Anti Media.

N. K.