fbpx

Šokantno pričevanje Nemca, ki se je pridružil ISIS-u, a so ga spremenili v spolnega sužnja: “Priklenili so me na posteljo in me prisilili, da nosim lasuljo in ličila”

Hermann Gottlieb (Foto: Facebook)

28-letni nemški državljan Hermann Gottlieb, ki se je leta 2015 uradno pridružil ISIS-u, je nedavno pobegnil iz Sirije, potem ko so ga vojaki iz ISIS-a spremenili v spolnega sužnja. Leta 2014 se je spreobrnil v islam in je v upanju, da bo postal polnopravni vojak, ki se bo boril v vojni proti zahodni civilizaciji, prisegel zvestobo ISIS-u. Namesto tega so ga uporabili za spolnega sužnja za borce ISIS-a in je večino svojega časa preživel v ujetništvu, privezan na posteljo, oblečen kot ženska, in vsakodnevno opravljal spolne usluge za vojake ISIS-a, dokler ni zbežal.

“Tja sem se odšel borit in mislil sem, da imajo drugačne načrte zame,” je osramočeno povedal novinarjem. “Po mojem prihodu so me takoj začeli ščipati za zadnjico, drgnili so mi bradavice in mi žvižgali. Sprva sem mislil, da je vse hec in igra, dokler se nisem nekega dne zbudil na postelji, oblečen v žensko obleko in s šminko na obrazu,” se v grozi spominja in pravi, da so ga drogirali, privezali na posteljo, kjer je preživel večino svojega osemmesečnega ujetništva.

“Prisilili so me, da si nadenem lasuljo in da se naličim. Eden od poveljnikov me je večkrat silil, naj se oblečem v Marilyn Monroe in naj celo gledam njene filme, tako da bi se naučil govoriti kot ona,” je opisoval svoje ujetništvo, poroča Wold News. Kar naprej so me hranili in eden od vojakov mi je rekel, da zato, ker želijo, da se mi povečajo prsi,” se je v solzah spomnil.

V enem dnevu ga je analno zlorabilo 40 džihadistov
“Moral sem si kodrati lase, si obriti prsi, pazduhe in noge. Nekateri si sploh niso želeli seksa, ampak so se želeli z mano crkljati celo noč,”
 se v agoniji spominja. Eden od poveljnikov mu je dejal, da opravlja delo Alaha, da ga vojaki spoštujejo in cenijo njegove usluge, saj jim je bolj dragocen priklenjen na posteljo kot na terenu. V grozi se še spominja, da je moral oralno zadovoljiti 20 vojakov in da ga je analno izkoristilo več kot 40 vojakov v istem dnevu, ker so slavili zmago.

Foto: Facebook

Hermann Gottlieb je zbežal iz ujetništva, ko ga je višji poveljnik na skrivaj izpustil, ker se mu je zasmilil. Dosegel je iraško mejo, kjer so ga rešile iraške sile in ga premestile v Nemčijo, kjer je trenutno pridržan in je pod preiskavo.

A. G.