Srednjeameriško migrantsko invazijo financira kar Venezuela, med njimi pa skriti celo islamski teroristi!

Situacija z migranti postaja vse bolj nevzdržna! (Foto: epa)

Ameriškemu podpredsedniku Miku Penceu je prejšnji torek honduraški predsednik povedal, da neskončno karavano nelegalnih migrantov financira kar Venezuela, med migranti pa se skrivajo tudi teroristi z Bližnjega vzhoda.

Ameriški podpredsednik Mike Pence je prejšnji torek v intervjuju za Washington Post novinarju Robertu Costi povedal, da mu je honduraški predsednik Juan Orlando Hernández dejal, da je migrantska karavana, ki izvira predvsem iz Hondurasa in je ustavljena na južni mehiški meji, financirana s strani obubožane Venezuele. Venezuelski socialisti očitno medtem, ko državljani umirajo od lakote in žeje, še zadnji nakradeni denar usmerjajo v škodovanje svojim ideološkim nasprotnikom. Karavana 7 tisočih migrantov naj bi bila organizirana in financirana s strani Venezuele, da bi spodkopali suverenost ZDA. Pence je po poročanju portala Breitbart sicer govoril tudi z gvatemalskim predsednikom Jimmyjem Moralesom in mehiškimi oblastmi in obljubil, da bodo naredili vse, da ne pride do kršenja južne meje ZDA s strani teh migrantov.

Situacija z migranti postaja vse bolj nevzdržna! (Foto: epa)

Med migranti se zelo verjetno skrivajo bližnjevzhodni islamistični teroristi!
ZDA so sicer na svoji južni meji z Mehiko v lanskem letu prijele povprečno 10 domnevnih islamskih teroristov, katerih izvor je bil Bližnji vzhod. Prav zato bi bilo naivno pričakovati, da se takšni teroristi ne skrivajo tudi v množici več tisoč migrantov, ki poskušajo vdreti v Mehiko in nadaljevati svojo pot proti ZDA. Kakšna ironija, da bežijo proti kapitalističnim ZDA, namesto proti “socialističnem raju” Venezueli. Izjava honduraškega predsednika, da je karavana migrantov umetno organizirana in financirana, pa je toliko bolj smiselna tudi zaradi dejstva, da Honduras v vseh zadnjih letih uživa solidno gospodarsko rast, življenjski standard se izboljšuje, tako da ni prav nobenega razloga, da bi prebivalci Hondurasa bežali, medtem ko tega ne moremo trditi za Venezuelo. Več milijonov prebivalcev je to državo že zapustilo in našlo začasno zatočišče v okoliških južnoameriških državah, pobegnili pa so pred socializmom, ki je v državi povzročil lakoto, pomanjkanje vode in popoln kolaps javnih storitev.

J. Ž.

 • samsara

  Satanisti so se odločili odpreti še eno fronto in pognati v stampedo množice novih ‘uporabnih idiotov’.
  Razlika med invazijo na EU in ZDA je med drugim zaenkrat v tem, da tamkajšnja oblast ni veleizdajalska oz. ‘politično korektna’.
  Dogajanje se intenzivira.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

 • Friderik Peršič

  Napisati bi morali ” ekskluzivna novica ” , ker zaenkrat to veste samo vi …

 • Olga2345

  To umazanijo levičarjev, ki usklajeno poskušajo destabilizirati Evropo in zdaj še Ameriko, kot njeno zaveznico, je treba ustaviti! Zanimivo je, kako usklajeno vse poteka! Celo “bel prah” so si poslali najprej v Sloveniji, zdaj pa se v Ameriki, da se prikažejo kot žrtve!
  V resnici gre za korupcijo, trgovino z ljudmi, rušenje držav in terorizem! Vse vpletene, vključno s Kučanom, ki je odlikoval Sorosa in Fajonko, ki je na Sorosovi plačilni listi,je treba ovaditi in spraviti za rešetke!

 • ĐĐ Style

  “ZDA so sicer na svoji južni meji z Mehiko v lanskem letu prijele povprečno 10 domnevnih islamskih teroristov” KAKO STE MERILI TO POVPREČJE????

  • Zgornji

   Verjetno 10 na dan .

   • xtc

    In to takih kot je ĐĐ

 • althar

  Seveda tega ne financira Venezuela. Vir denarja je isti, kot v primeru naših mohamedancev. Ni vam treba pobirat čisto vseh stupidnosti, ki jih lahkovernežem servira ameriška globoka država.

  • Steiermark

   Namesto, da to , kdorkoliže financira, bi naj ta denar namenil za lačne Venezuelce, ki jih ugonablja socialistična podgana maduro, ter kar bi tudi pri nas “socialisti” oz. levaki radi, čimprej, vpeljali! Jelinčič je imel prav, v svoji izjai, glede levakov idiotov!

 • xtc

  Maduro in Kučan ter njuni Co. sta na isti poti obupa in konca.

 • koza

  in potem se čudijo, da dobivajo pakete na dom

 • šmentanamuha

  Ljudje, to ni normalno. Tudi ta levi, ki zanalašč vpijete, kako fino je, da prihaja popestritev, morate priznati, da ni normalno, da se takšne reke ilegalcev zlivajo prek meje drugih držav. Za svoje nelegalno početje pa so še dobro plačani. Samo poglejte, kaj prihaja iz BIH. Kdor to podpira, ni gladek.

 • BlackOpsSystem
 • tarantela

  Ma, na tem portalu ste bolni.

  • BlackOpsSystem

   ja pejd na 24ur

   • stane

    Za njo je 25 ur

  • Steiermark

   a ti si pa že od mrtvih vsatala ali si kar zombi?

 • Clemen J.

  Upam d uporabijo pravo strelivo, potem bo novica s svetlobno hitrostjo v južni ameriki in bodo ljudje prej premislili predno začnejo okupacijo druge države!

 • Mimoidoči

  HOčejo v ZDA, derejo se pa viva Honduras. To so navadni zavojevalci (invaderji), rekonkvista, upam da jih Američani pričakajo z orožjem.

  Verjetno pa spet kaka diverzija, ker bodo Američani imeli volitve. Je pa RT ruski kanal dobro pokazal kaki hinavci so demokrati, s posnetki Obame in Hillary pred leti, kako sta govorila, da ilegalci nikakor ne smejo priti v ZDA in da jih morajo ustaviti na meji in s posnetki sedaj kako sta kar naenkrat obrnila ploščo in navijata za ilegalce. Obama je iz ZDA izgnal 2,5 milijona ilegalcev. To se v levih medijih danes nikjer ne omenja in takrat, ko je to počel, ni bilo nobene CNN gonje proti njemu.

 • Občasni Komentator

  kako nakladanje in natolcevanje v članku…gre za čiste ekonomske migracije