fbpx

Starši, pozor! LGBT indoktrinacija v risankah na TV v polnem zamahu!

Starši, bodite pozorni na to, kaj vaši otroci gledajo na TV. (Foto: pixy)

Starši bi se morali bolj zavedati nevarnosti, ki na njihove najdražje prežijo v zabavnih televizijski programih oziroma oddajah, saj pogosto vsebujejo vložke, ki so namenjeni LGBT programiranju. Zato je pomembno – če je le mogoče, gledati TV skupaj z otroki ali pa zadeve še predhodno preveriti. 

Danes mnogi starši dvakrat ne pomislijo, preden svojega otroka posadijo pred televizijski zaslon s programom Disney Channel ali pa Cartoon Network. A prav to je lahko problem. Mnogi namreč pričakujejo podobno nedolžne zgodbe, ki so jih sami gledali v 70. in 80. letih 20. stoletja. Vendar pa je to, kar gledajo njihovi otroci, pogosto povsem nekaj drugega. Sedaj se namreč dogaja, da so v otroških programih skrita propagandna sporočila, ki segajo na področje transspolnosti, spolnosti, homoseksualnosti, nebinarnosti in transvestitizma, poroča Life Site News.

Gre za novo resničnost radikalnega programiranja: pojavljata se denimo dve materi, pokrajino pa krasijo mavrične in trans- zastave. Kar pa je najhuje: LGBT aktivisti menijo, da je pred njimi še dolga pot za dosego zastavljenih ciljev, čeravno s svojim propagandnim gradivom že ustvarjajo novo generacijo kvir otrok. Številne zgodbe na Netflixu in PBS-u so se iz družinam prijaznih spremenile v orožje ideološke indoktrinacije.

Otroka sama gledata TV. (Foto: wikimedia commons)

Ena izmed ideološko zlorabljenih risank je denimo Moj mali poni (My Little Pony). Ob vsem navedenem se je ključno zavedati, da vse, kar je na televiziji namenjeno otrokom, zanje ni nujno varno in koristno. V ZDA pomoč pri izbiri otroških programov pomagajo tudi te organizacije: Parents Television Council, MovieGuide in One Million Moms. Ničesar ne gre jemati samoumevno.

Domen Mezeg