400 tisoč staršev sporoča Disneyjevim zabaviščem: prenehajte s homoseksualno propagando ali pa vas bomo bojkotirali!

Datum:

Pred kratkim smo na portalu Nova24TV poročali, da se Disneyland v Parizu pripravlja na svojo prvo gejevsko parado ponosa. Tega so se upravičeno ustrašili starši majhnih otrok, ki radi obiskujejo zabaviščne parke in obožujejo Disneyjevega junaka Miki Miško, zato so se organizirali in v samo nekaj dneh zbrali 388 tisoč podpisov v peticiji, s katero so izrazili svoje presenečenje in nasprotovanje. A pri Disneyju jih niso vzeli resno, zato zdaj napovedujejo bojkot Disneyjevih filmov, izdelkov in parkov, če se bo ta indoktrinacija nadaljevala, poroča CitizenGo.

Od samega odprtja pred desetletji so Disneyjevi zabaviščni parki veljali za kraj, kjer družine lahko uživajo skupaj. Disney se je posebej odlikoval po otroških zabavah in je zato zelo privlačil otroke.

Starši homoseksualno pranje možganov majhnim otrokom zavračajo, zato so Disneyju sporočili, da se ne bodo obotavljali bojkotirati Disneyjevih filmov, izdelkov in parkov, če se bo ta indoktrinacija nadaljevala.

388 tisoč zaskrbljenih staršev je pisalo voditeljem Disneylanda v Parizu in jih prosilo, naj zaščitijo otroke in prekličejo “Čarobno parado ponosa”. Žal je parada potekala 1. junija 2019. To je bilo prva  “parada ponosa”,  uradno organizirana v kakšnem od tematskih parkov Disneylanda.

Kljub protestu, ki so ga starši naslovili na Disneyland v Parizu, in podpisom, ki so jih dostavili na sedež podjetja Disney v Parizu, Madridu in Londonu, so njihova prizadevanja žal naletela na gluha ušesa. Disneyland Paris, največji otroški tematski park v Evropi, je organiziral homoseksualno “parado ponosa”.

“Ne bomo dovolili, da bi se to ponovilo”
Pa vendar je bila kampanja dovolj glasna, da so starši pritegnili pozornost predsednika in izvršnega direktorja Walta Disneyja, Roberta A. Igerja, ki je bil doslej navdušen nad dejstvom, da je homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi izbral Disneyland za svojo promocijo. Vendar pa je po notranjih virih, ki jih kje pridobil CitizenGo, zdaj hkrati zelo zaskrbljen zaradi njihove kampanje in možnosti, da bi številne družine lahko bojkotirale Disneyjeve parke, filme in trgovanje, če bo Disney še naprej vztrajal z indoktrinacijo otrok z LGBT-ideologijo v svojih parkih.

Starši razpolagajo z informacijami, da Disney načrtuje še več homoseksualnih vsebin v svojih parkih, kar pomeni, da otroci ne bodo mogli več uživati ​​in se prepustiti otroškim fantazijam, pravljicam in pustolovščinam brez izrojene spolne ideologije.

Zato so starši jasni: “To se je zgodilo enkrat in ne bomo dovolili, da bi se to ponovilo.”

Franci Donko

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Soros s 50-milijonsko fundacijo v času prihajajočih volitev v ZDA

Soroseva organizacija Open Society Foundations bo vložila 50 milijonov...

Golob znova prekršil dano obljubo, v SDS mu dali še eno priložnost

Na današnji izredni seji je bil na dnevnem redu...

Dejan Vunjak postal očka

V družini Vunjak je veselo. Pevec Dejan Vunjak je...