400 tisoč staršev sporoča Disneyjevim zabaviščem: prenehajte s homoseksualno propagando ali pa vas bomo bojkotirali!

foto twitter

Pred kratkim smo na portalu Nova24TV poročali, da se Disneyland v Parizu pripravlja na svojo prvo gejevsko parado ponosa. Tega so se upravičeno ustrašili starši majhnih otrok, ki radi obiskujejo zabaviščne parke in obožujejo Disneyjevega junaka Miki Miško, zato so se organizirali in v samo nekaj dneh zbrali 388 tisoč podpisov v peticiji, s katero so izrazili svoje presenečenje in nasprotovanje. A pri Disneyju jih niso vzeli resno, zato zdaj napovedujejo bojkot Disneyjevih filmov, izdelkov in parkov, če se bo ta indoktrinacija nadaljevala, poroča CitizenGo.

Od samega odprtja pred desetletji so Disneyjevi zabaviščni parki veljali za kraj, kjer družine lahko uživajo skupaj. Disney se je posebej odlikoval po otroških zabavah in je zato zelo privlačil otroke.

Starši homoseksualno pranje možganov majhnim otrokom zavračajo, zato so Disneyju sporočili, da se ne bodo obotavljali bojkotirati Disneyjevih filmov, izdelkov in parkov, če se bo ta indoktrinacija nadaljevala.

388 tisoč zaskrbljenih staršev je pisalo voditeljem Disneylanda v Parizu in jih prosilo, naj zaščitijo otroke in prekličejo “Čarobno parado ponosa”. Žal je parada potekala 1. junija 2019. To je bilo prva  “parada ponosa”,  uradno organizirana v kakšnem od tematskih parkov Disneylanda.

Kljub protestu, ki so ga starši naslovili na Disneyland v Parizu, in podpisom, ki so jih dostavili na sedež podjetja Disney v Parizu, Madridu in Londonu, so njihova prizadevanja žal naletela na gluha ušesa. Disneyland Paris, največji otroški tematski park v Evropi, je organiziral homoseksualno “parado ponosa”.

“Ne bomo dovolili, da bi se to ponovilo”
Pa vendar je bila kampanja dovolj glasna, da so starši pritegnili pozornost predsednika in izvršnega direktorja Walta Disneyja, Roberta A. Igerja, ki je bil doslej navdušen nad dejstvom, da je homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi izbral Disneyland za svojo promocijo. Vendar pa je po notranjih virih, ki jih kje pridobil CitizenGo, zdaj hkrati zelo zaskrbljen zaradi njihove kampanje in možnosti, da bi številne družine lahko bojkotirale Disneyjeve parke, filme in trgovanje, če bo Disney še naprej vztrajal z indoktrinacijo otrok z LGBT-ideologijo v svojih parkih.

Starši razpolagajo z informacijami, da Disney načrtuje še več homoseksualnih vsebin v svojih parkih, kar pomeni, da otroci ne bodo mogli več uživati ​​in se prepustiti otroškim fantazijam, pravljicam in pustolovščinam brez izrojene spolne ideologije.

Zato so starši jasni: “To se je zgodilo enkrat in ne bomo dovolili, da bi se to ponovilo.”

Franci Donko

 

 • Skrajno Desni

  Težko bo pedre bojkotirat smo jim s paradami dovolili da preplavijo vrtce, šole v politiki in uradih so večina pedri in svet postaja pederski žalostno.

 • Andrej

  Edini učinkovit način je BOJKOT.

 • Van Der Waals

  LGBT MANJŠINA BUZERIRA NORMALNE LJUDI!!! PEDRSKI FAŠISTI!!!

 • xtc

  Samo zbojkotirat.

 • samotoje

  Tako je treba. Propagiranje spolnosti v javnosti je bolno. Pri homoseksualnosti gre namreč izključno za spolnost. Ne za razmerje kot tako, ne za sobivanje, ne za človekovo rast, nič od tega. Zakaj bi se moralo toliko ljudi ukvarjati z njihovimi problemi, njihovimi travmami, njihovo nepopolnostjo?

 • xtc

  A te rajca Franci iztirjenec?

 • Observer

  The young Turds hahahahahahaha, to pa je dober “objektiven” vir.

  Se pravi, če nekdo poroča o kraji stoletja v Sloveniji recimo, je potlačen kriminalec? Hahahahaha

  Ampak, ker pa poroča o homoseksualni korupciji, je pa kar naenkrat potlačen peder? Prozorna diskreditacija.

 • Evropa_Ni_Isto_Kot_EU Evropa

  Imam eno vprašanje zakaj tega že zdavnaj ne bojktirajo ?? koga ali kaj čakajo ?
  Hollywodska scena med drugim dober primer Disney ima polno subliminal messages – po slovensko subtilnih sporočil, ki delujeo na podzavestni ravni, tako da žrtev niti ne ve da jih na neki način reprogramirajo misli. Najbolj nevarno in šokantno je to da to počnejo najbolj ranljivim to so otroci in tudi kasneje najstniki. Te dvoje je tudi dejansko nalažje manipulirati in to že od rojstva dalje, ker otroci v modernih časih odraščajo s Televizijo, nažalost.

 • večni srb

  Disney je treba požgati do tal.

 • večni srb

  Edino, kar je Disney sproduciral dobrega v zadnjih desetletjih, je letošnji film Dumbo, ki ga je režiral Tim Burton.
  To je prava pravljica, ne pa vso evgenično sranje, s katerim so zalili globalno popularno sfero in ob enem uničili še tisto edino kar je dobrega sproducirala Amerika, stripe o nadmočnih čudakih in socialnih problemih ter vesoljsko kavbojko Vojna zvezd. Iz zlata so naredili drek, to kar so spacali skupaj ni nobena vojna proti terorizmu ampak globalno kulturno posilstvo. Tako idiotdkega trenda, kot ga je ustvaril po 911 Disney, svet še ni videl nikoli prej v zgodovini, to niso pravčmljice ampak nočne more, v katerih je vse zveriženo, popačeno in robotizirano. Take oslarije lahko sanja edino lobotiziran diktator, ampak sovražna vojaška propaganda jih prodaja za med.

  Kaj so v resnici naredili ameripki evgeniki, je stvar globoke filozofske analize, zato samo na kratko.
  Sanje so skušali približati resničnosti, večjega in bolj nevarnega greha si preprosto niso mogli izmisliti. Za primerjavo, predstavljajmo si kako bi zgledalo, če bi naenkrat oživeli narisani junaki iz starih risank in nekako vstopili v resničnost, bi ja povzročili nesluteno globalno kataklizmo, no, to je zdaj to.

  Nihče ne sme prestopiti praga sanj!

 • šmentanamuha

  Tudi brez Disneya lahko otroc gor zrastejo.

  • Olga101

   Še bolj zdravo!

 • šmentanamuha

  Tudi ti se preveč trudiš in Franciju namenjaš preveč pozornosti … in lepiš svoje potlačene hoseksualne vzgibe drugim. Kako vemo? Vedno odreagiraš prvi in potem cel dan lepiš en in isti post.

 • Olga101

  Pravilno! Bojkot, pa naj se financirajo in obiskujejo sami!

 • Matt von Glanz

  Zdaj vem, kaj je tista izboklina v Mikijevih pumparicah, za Racmana Jako.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!